Web Analytics Made Easy - Statcounter

تبعیض در واکسیناسیون کرونایی در حالی رخ می‌دهد که مقابله با این بیماری تنها در صورتی ممکن است که واکسیناسیون در سطح جهان انجام شود. خبرگزاری میزان – تاکنون بیش از ۲۲۲ میلیون نفر در سراسر جهان به بیماری کرونا مبتلا شدند و حدود ۴.۶ میلیون نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.   واکسیناسیون کرونایی به عنوان مطمئن‌ترین راه مقابله با شیوع این بیماری به شکلی نابرابر در جهان در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش «فورچون و ریپابلیک وُرد»، کشور‌های ثروتمند جهان در حالی تا پایان سال ۱.۲ میلیارد دوز واکسن کرونا را دریافت می‌کنند که نیازی به آن ندارند.   این در حالی است که فشار فزاینده‌ای بر آن‌ها برای انتقال واکسن به کشور‌های کم درآمد وجود دارد.   براساس گزارش‎ها، آمریکا، انگلیس، کشور‌های اروپایی، کانادا، ژاپن و برخی از کشور‌هایی که می‌توانند نیاز‌های واکسن خود را تامین کنند، حدود ۸۰ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال خود را واکسینه کرده اند و در صدد تزریق دور سوم هستند، همچنان به ذخیره کردن واکسن کرونا اقدام می‌کنند.   این کشور‌ها ۲ برابر بیش از نیاز خود واکسن خریداری کرده اند و میزان ذخیره آن‌ها به ۵۰۰ میلیون دوز رسیده است.   ارزیابی‌ها نشان می‌دهند این رقم تا پایان سال از یک میلیارد دوز فراتر خواهد رفت.   این کشورها، تاکنون میزان اندکی از تعهدات خود در تامین واکسن کشور‌های کم درآمد را اجرایی کردند و در حال برنامه ریزی برای تزریق دوز سوم هستند.   به عنوان مثال، اتحادیه اروپا و کشور‌های گروه ۷ کمتر از ۱۵ درصد تعهد ارائه یک میلیارد واکسن به کشور‌های فقیر را انجام داده اند.   اما کارشناسان ضمن نگرانی از سرعت پایین واکسیناسیون در سطح جهان، آن را عامل احتمالی تشدید شیوع بیماری و بروز انواع جهش یافته نگران کننده ویروس کرونا می‌دانند.   براساس بررسی ها، بهانه کشور‌های ثروتمند برای اجرای تعهداتشان مبنی بر اولویت تزریق دوز سوم بیهوده است؛ زیرا تولید جهانی واکسن در حال افزایش است تا پایان سال تولید واکسن از ۱۲ میلیارد دوز عبور می‌کند.   تولید واکسن کرونا تا ماه گذشته به ۶ میلیارد دوز رسید؛ این در حالی است که واکسیناسیون جهانی نیازمند تنها ۱۱.۳ میلیارد دوز است. بیشتر بخوانید: آیا دوز سوم واکسن چاره ساز است؟ آیا ایمنی جمعی در برابر کرونا امکان پذیر است؟ «تدروس ادهانوم»، مدیرکل سازمان بهداشت جهانی ضمن نگران کننده خواندن نابرابری‌های تکان دهنده در دسترسی به واکسن کرونا، با تزریق دوز سوم واکسن مخالفت و بر واکسیناسیون اقشار آسیب پذیر در کشور‌های فقیر تاکید کرد.   تاکنون بیش از ۵ میلیارد دوز واکسن در سطح جهان تزریق شده که ۷۵ درصد آن در ۱۰ کشور انجام شده است.   در کشور‌های فقیر و کم درامد که عمدتا آفریقایی هستند نیز کمتر از ۲ درصد بزرگسالان دو دوز واکسن را دریافت کرده‎اند.   این رقم برای کشور‌های ثروتمند تقریبا ۵۰ درصد است.   انتهای پیام/ برچسب ها: حوادث بین الملل کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا واکسن کرونا میلیارد دوز کشور ها دوز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۶۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی آقاجان زاده با اشاره به ضرورت انجام واکسیناسیون برای حجاج اظهار کرد: متقاضیان حج تمتع امسال استان آذربایجان شرقی طبق نوبت اعلام شده از امروز تا شانزدهم اردیبهشت ماه فرصت دارند برای انجام واکسیناسیون  به مراکز تعیین شده مراجعه کنند.

وی افزود: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید پانزده روز قبل از اعزام واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

آقاجان زاده در خصوص تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیان توضیح داد: تزریق این واکسن برای افرادی که در ۲ سال گذشته آن را دریافت نکردند الزامی است.

معاون بهداشت و درمان هلال احمر استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه در تبریز حدود چهار هزار نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروان‌ها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت زمانی برای تزریق واکسن حجاج ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیر آذربایجان شرقی را نیز در تبریز با توجه به موقعیت مسافرپذیری این شهر داریم.

وی همچنین به آمار زائران حج تمتع امسال استان اشاره کرد و گفت: شمار متقاضیان حج تمتع امسال آذربایجان شرقی سه هزار و ۹۵۱ نفر است که در قالب ۲۸ کاروان به این سفر معنوی اعزام خواهند شد که پانزده کاروان از این تعداد متعلق به زائران تبریزی است.

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است