Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوانداری سازمان جنگل ها گفت: بستر سازی برای حرکت از آبخیزداری دولتی به سمت آبخیزداری مردمی امری ضروری است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم؛ ابوالقاسم حسین پور مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوانداری سازمان جنگل ها در وبینار هم اندیشی دانش بومی آبخیزداری و آبخوانداری، بستری برای توسعه پایدار با مشارکت موثر مردم با اشاره به ضرورت تأسیس پژوهشگاه آبخیزداری گفت:  با توجه به شرایط کشور، به منظور فعال سازی ظرفیت های طبیعی در پاسخ به نیازها و رفع چالش های موجود در راستای اصلاح حکمرانی سرزمین مبتنی بر حوزه آبخیز، ایجاد پژوهشگاه آبخیزداری و آبخوانداری کشور"متشکل از زیربخش های تخصصی از جمله پژوهشکده حفاظت خاک، پژوهشکده سیل و پژوهشکده آبخوانداری ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوانداری سازمان جنگل ها با تاکید بر ضرورت توسعه دانش بومی آبخیزداری و آبخوانداری خاطر نشان کرد: لازم است ارتباط منطقی بین قوانین رسمی و قوانین عرفی محلی در بهره برداری از عرصه های مرتبط با دانش بومی آبخیزداری و آبخوانداری برقرار شود.

وی با اشاره به حمایت طرح های آبخیزداری مرتبط با دانش بومی توسط سازمان جنگل ها افزود: اراضی مربوط به زیرساخت های بومی و توسعه آن به سه شکل است؛ واقع در اراضی مستثنیات قانونی اشخاص، واقع در اراضی ملی اختلافی و دارای آثار و قابلیت اجرا و توسعه در سطح اراضی ملی منابع طبیعی که این اراضی می تواند مورد توجه برای دانش بومی آبخیزداری واقع شود.

حسین پور با اشاره به ضرورت بستر سازی برای حرکت از آبخیزداری دولتی به سمت آبخیزداری مردمی گفت: در راستای تشویق مردم و سرمایه گذاران به ذخیره سازی آب سبز و دیگر اهداف حفاظت آبخیزها می توان در محسابه طرح، سود و هزینه را به نحوی تنظیم نمود که از پرداخت حقوق دولتی معاف گردند.

به گفته حسین پور به منظور اقتصادی نمودن طرح های دانش بومی آبخیزداری، امکان پیش بینی موارد گردشگری، بوم گردی، طبیعت گردی، گیاهان دارویی، زراعت چوب، زراعت سیلابی تلفیقی با درختان مثمر و چوبکده در عرصه های مستعد وجود دارد.

بیشتر بخوانید:

«معجزه آبخیزداری»|دیدگاه های وزیر جهاد کشاورزی درباره آبخیزداری و آبخوانداری/ آبخیزداری؛ راهبردی برای فقرزدایی«معجزه آبخیزداری»|قانونی مغفول مانده برای تأمین آب شرب شهری و روستایی با آبخیزداری«معجزه آبخیزداری»|تعادل بخشی آب های زیرزمینی با آبخیزداری در اسناد و قوانین موضوعه

انتهای پیام/

 

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آبخیزداری و آبخوانداری دانش بومی آبخیزداری سازمان جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۶۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان

محمد کرمی در جلسه با مدیر کل و معاونان اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان که در محل استانداری برگزار شد،گفت: با هماهنگی‌های صورت گرفته در نوروز امسال، خوشبختانه این استان در سطح کشور خوش درخشید و عملکرد قابل قبولی از خود نشان داد که جای قدردانی دارد.

وی افزود: در ایام نوروز کمترین چالش و کمبود را شاهد بودیم و مسافران و گردشگران نوروزی سفر خوبی را تجربه کردند که این موضوع ثمره مهمان نوازی مردمان خوب و خونگرم این دیار و تعاملات و همکاری‌های صورت گرفته اعضای ستاد خدمات سفر سیستان و بلوچستان بود.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: این استان دارای ظرفیت‌های بسیار زیادی است و در زمینه گردشگری می‌تواند به رشد و توسعه آن کمک شایانی بکند و اگر گردشگری با چاشنی خلاقیت و نوآوری همراه شود تاثیر بیشتر و اثر گذاری دو چندانی خواهد داشت و باید در این بخش از همه ظرفیت‌ها بویژه ظرفیت نخبگانی، دانشجویی و دانش‌آموزان بهره کافی را برد.

وی تاکید کرد: گردشگری سیستان و بلوچستان با مشارکت مردم و همه گروه‌های مردمی در تحول و تغییر چهره استان بسیار موثر است و با ایجاد و فعال‌سازی تعاونی‌های تخصصی می‌توان مشارکت مردم را در این حوزه‌ها بیشتر کرد و از قدرت مردمی که قدرت بسیار ارزشمندی است به بهترین نحو استفاده کرد.

کرمی افزود: ارتباط با سایر کشور‌های همسایه از جمله پاکستان، افغانستان و عمان باید جزو اولویت‌های اداره کل میراث فرهنگی در سیستان و بلوچستان باشد و با برگزاری نمایشگاه‌های مشترک صنایع‌دستی و گردشگری و تبادل فرهنگ‌ها برای تحکیم و تقویت این ارتباطات گام برداریم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • استحصال ۴۸۷ میلیون متر مکعب آب با اجرای عملیات آبخیزداری در کرمانشاه
  • تنها راه برای جلوگیری از درگیری در فلسطین اشغالی، تقسیم اراضی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان