Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالحسین روح الامینی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز مجلس و در تذکری خطاب به هیأت رئیسه با تاکید بر لزوم حفظ شدن و حرمت مجلس اظهار داشت: یکی از مطبوعات تیتر زده و نوشته است که مجلس از ۵۰۰ روز فعالیت‌اش، تنها ۶ روز حد نصاب داشته است؛ این حرف توهین به مجلس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به معرفی برخی نمایندگان به عنوان وزیر پیشنهادی گفت: در بحث رأی اعتماد به هیات دولت، مجلس اختیار داشته که رأی بدهد یا ندهد و اگر نماینده‌ای به عنوان وزیر معرفی شده و رأی بیاورد، می‌تواند به دولت برود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:، اما اگر کسانی بنا به هر دلیلی برای معاونت رئیس جمهور، استانداری یا مسئولیت‌های دیگر بخواهند از مجلس بروند، این خلاف شأن مجلس است و نباید مجلس را برای جایگاه‌های دیگر پله کرد.

روح الامینی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب هم بر این موضوع تاکید دارند؛ برای یک جایی مثل وزارت، ضرورت پیش می‌آید، اما برای بقیه جا‌ها شأن مجلس را حفظ کنید.

وی همچنین با اشاره به آغاز به کار وزرای رئیس جمهور گفت: میثاق ما با وزرا بر اساس ۱۶ بند اصل سوم قانون اساسی است که موضوعاتی مانند رفع تبعیض و گسترش عدالت را مطرح کرده و بحث عدالت را حضرت آقا نیز مورد تاکید قرار دادند که کار‌های وزرا باید پیوسته عدالت داشته باشد.

این نماینده مجلس تأکید کرد: وزرا پیوست‌های اصل سوم قانون اساسی را برای برنامه‌هایشان آماده کنند و کم کم به مجلس ارائه کنند.

قالیباف: تشخیص رفتن یا نرفتن نمایندگان با مجلس است/ هر حرفی را نباید جواب بدهیم

پس از تذکر نماینده تهران، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در پاسخ به وی با تاکید بر اینکه اخطار شما باید در دستور باشد، اظهار داشت: یک کسی حرفی زده، اما مگر با رفتن یک نفر از مجلس، مجلس از عدد می‌افتد؟!

وی افزود: مجلس ۲۹۰ نفر عضو دارد؛ حالا ۳ یا ۴ نفر بنا به اولویت و با تشخیص مجلس رفته‌اند و قرار نیست هر کسی هر حرف غیرمنطقی که زد ما جواب بدهیم.

قالیباف تأکید کرد: اگر قرار است کسی برود، مواد ۹۰ و ۹۱ آیین نامه داخلی مجلس با صراحت گفته است که درخواست نماینده مستعفی باید مدلل و مشخص باشد و نهایتا مجلس در این خصوص تشخیص می‌دهد و تصمیم می‌گیرد.

رئیس مجلس تصریح کرد: مجلس خودش می‌داند که چطور با خرد جمعی تصمیم بگیرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس دولت سیزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۹۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟

245 نماینده مجلس شورای اسلامی دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به‌ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رأی اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه‌کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دودوره‌ای وزارت و نائب‌رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت امور خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب‌رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است بر اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رأی‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به‌نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی‌نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده است که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته است حتی به‌تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

دیگر خبرها

  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست؛ تندرو‌ها شمشیر را از رو بسته‌اند
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • رئیس مجلس عروج سردار سید مجید ایافت را تسلیت گفت
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست /تندروها شمشیر را از رو بسته اند /وعده های عجیب کاندیداهای ریاست مجلس
  • تاکید رئیس بایرن: توخل فصل بعد نیست
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم