Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل انتقال خون فارس از کاهش شدید ذخایر خونی در ۲ گروه خونی O مثبت و A مثبت در این استان خبر داد و از عموم مردم که امکان اهدای خون را دارند درخواست کرد که با مراجعه به مراکز و پایگاه‌های انتقال خون، به تامین نیاز بیماران کمک کنند.

به گزارش قدس آنلاین، مسعود ترابی گفت: یکی از عوارض و تاثیرات اجتماعی شیوع همه گیری کووید-۱۹، کاهش مراجعه مردم به پایگاه‌های انتقال خون و در نتیجه، افت میزان ذخایر خون و فرآورده‌های خونی در سراسر ایران و دیگر نقاط جهان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترابی با بیان اینکه وضعیت اهدای خون در ایران و به تبع آن استان فارس نسبت به دوران قبل از شیوع کرونا، مطلوب نیست، خاطرنشان کرد: یکی از دلایل مهم مراجعه نکردن مردم، تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی به خصوص ماندن در خانه بوده است.

این مقام مسئول در عین حال تاکید کرد که اهدای خون، یکی از امور ضروری محسوب می‌شود و مردم خصوصا اهداء کنندگان مستمر، می‌توانند برای آن مانند قبل برنامه ریزی داشته باشند، گفت: به شهروندان اطمینان می‌دهیم که مراجعه به پایگاه‌های انتقال خون نه تنها برای آنان مخاطره‌ای به همراه ندارد بلکه تضمین کننده سلامت آنان نیز محسوب می‌شود.

ترابی با بیان اینکه همه شاخص‌های مد نظر در شیوه‌نامه‌های بهداشتی شرایط شیوع کرونا، از سوی مراکز و پایگاه‌های انتقال خون در کشور و خصوصا فارس و شیراز با دقت رعایت می‌شود، گفت: موارد مد نظر در موضوع سلامت فرد اهداء کننده، کیسه خون و محیط پایگاه‌های انتقال خون، در استان فارس بالاتر از استانداردهای جهانی است.

مدیرکل انتقال خون فارس ادامه داد: هیچ فرد بیماری به انتقال خون مراجعه نمی‌کند و اهداکنندگان سالم هستند و اگر پزشک مشکوک به ابتلای اهدا کننده‌ای به کرونا شود، خونگیری انجام نمی‌شود.

ترابی با بیان اینکه شهروندان در شیراز می‌توانند طی ساعات ۸ صبح تا ۱۹ و ۳۰ دقیقه بعدازظهر با مراجعه به دو پایگاه آسیاب قوامی و نمازی، نسبت به اهدای خون اقدام کنند، اضافه کرد: خونگیری در شهرستان‌های استان از ساعت ٨ صبح تا ١٣ بعدازظهر در محل پایگاه‌های انتقال خون انجام می‌شود.

این مقام مسئول از هم استانی‌ها درخواست کرد که بیماران روی تخت بیمارستان‌ها را یاری کنند و گفت: انتقال خون فارس باید برای ۵۳ بیمارستان در شهر شیراز امر خونرسانی انجام دهد.

مدیرکل انتقال خون فارس گفت: برای بازگشت به روال روزهای قبل از شیوع همه گیری کرونا، باید هر روز ۷۰۰ اهداء کننده در فارس داشته باشیم اما اکنون این عدد کمتر از ۳۰۰ نفر است.

ترابی با بیان اینکه به دلیل کمبود ذخایر خونی، بسیاری از عمل‌های جراحی متوقف و به جراحی‌های اورژانسی محدود شده است، تامین نیاز به خون و فرآورده‌های خونی را یکی از اصول اساسی در انجام عمل‌های جراحی دانست.

مدیر کل انتقال خون استان فارس تاکید کرد که متاسفانه ذخایر خون و فرآورده‌های خونی موجود در این استان، روز به روز کاهش می‌یابد.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مدیرکل انتقال خون فارس ذخیره خونی پایگاه های انتقال خون انتقال خون فارس ذخایر خون اهدای خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۹۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است

رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران، در کمیته ترویج فرهنگ اهدای عضو گفت: سلامت یک اصل و مسئله مهم در زندگی بشریت است که بی توجهی به آن، عواقب جبران ناپذیری برای فرد و جامعه دارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سوده نجفی، رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه اهدای عضو یکی از مواردی است که در حوزه سلامت تعریف می‌شود ادامه داد: بر اساس آمار‌های موجود بیش از ۸ هزار فرد سالانه دچار مرگ مغزی خاکسپاری می‌شود که از این تعداد آمار اهدا کننده عضو مطلوب نیست و باید فرهنگ سازی بیشتر و بهتری صورت گیرد.


عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران افزود: یکی از راه‌های فرهنگ سازی در خصوص هر موضوعی فرهنگ سازی از سنین کودکی است که در این زمینه نهاد‌های آموزشی همچون وزارت آموزش و پرورش و بخش‌های تبلیغی مثل صداوسیما می‌توانند کمک قابل توجه‌ای داشته باشند. وزارت آموزش و پرورش می‌تواند موضوع اهدای عضو را در سرفصل‌های آموزشی خود قرار دهد.


نجفی گفت: دریافت کارت اهدای عضو یکی از راه‌های عضویت در این امر که سبب ادامه زندگی به افراد دیگر می‌شود است، اما با توجه به شرع مقدس برای اهدای عضو رضایت، ولی دم نیاز است لذا انجمن اهدای عضو نباید به صرف داشتن کارت عضویت اکتفا کند بلکه باید این مسئله را در خانواده‌ها نیز ترویج کند.

دیگر خبرها

  • حل برخی مشکلات اهدای خون در شهرستان‌های استان یزد
  • انتقال هوایی نوجوان ۱۳ ساله مسجدسلیمانی برای اهدای اعضاء
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • ورود مجمع نمایندگان استان تهران به مشکلات اداره کل انتقال خون
  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • بازدید جمعی از نمایندگان تهران از اداره کل انتقال خون استان تهران
  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • ۵۳ درصد از داوطلبان اهدای خون خراسان رضوی «مستمر» هستند
  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است
  • رشد هفت درصدی اهدای خون در خراسان رضوی