Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استانها خبرگزاری تقریب،  «کامل گلباغی» امروز در جمع اصحاب رسانه در فضای مجازی اظهار کرد: اصلی ترین رسالت کانون های فرهنگی هنری مساجد، رونق بخشی به نماز جماعت و برنامه های فرهنگی هنری مسجد با محوریت امام جماعت و همکاری هیات امنا و سایر ارکان مسجد است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان با اشاره به آغاز سومین رویداد ملی فهما از 16 مرداد ماه در سطح کانون های مساجد استان گفت: ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در گام دوم انقلاب اسلامی به منظور فراهم نمودن بستر مشارکت، دیده شدن، اشتراک محتوا، سطح بندی و ارتقا، هماهنگی و انسجام، انگیزه بخشی و ایجاد محیط فعالیت و رقابت سالم  برای  کانون های فرهنگی هنری مساجد سراسر کشور سومین رویداد ملی فهما را برگزار می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: تمامی فعالیت های رویداد فهما 1400 با شعار «به توان مردم» در بستر سامانه بچه های مسجد  برگزار می شود و بر اساس اصول و سیاست ها و سند تحول ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور و با توجه به شرایط، قابلیت ها و مقدورات محلی، کارکردهای اقتضایی و فعالیت های خودجوش و استفاده هدفمند از فناوری های نوین، رسانه ها طراحی شده است که طی آن عرصه های اصلی اقدام و فعالیت کانون ها مشخص شده است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان همچنین با بیان اینکه کانون های فرهنگی هنری می توانند در این عرصه وضعیت خود را نسبت به سایر کانون ها در زمینه های مختلف سنجش نموده و  با لحاظ محدودیت ها، اقتضائات جغرافیایی و ظرفیت های محلی رتبه بندی شوند، اضافه کرد: تشکیل جلسات مستمر و منظم  هیات اندیشه ورز با محوریت امام جماعت و عضویت افراد صاحب نظر و ارکان مسجد، برپایی نماز جماعت به صورت منظم و تلاش برای رونق بخشی به نماز جماعت و فعالیتهای فرهنگی هنری مساجد و اهتمام به آبادانی محله در حیطه ماموریت کانون  و حل مسائل اهالی محله با محوریت مسجد، شناسایی، معرفی و تکریم افراد واجد شرایط محله بر اساس دستورالعمل ابلاغی طرح سه شنبه های تکریم از جمله رویکردهای اصلی سومین رویداد ملی فهما است.

این مقام مسئول، بررسی، انتخاب و معرفی کتب مفید و افزایش انگیزه مطالعه در بین نمازگزاران مسجد بویژه نوجوانان و جوانان درقالب طرح شنبه های کتاب مساجد، شناسایی و جمع آوری کمک به نیازمندان محله و اهتمام به طرح مواسات در قالب عنوان پنجشنبه های مهربانی، اهتمام به برگزاری مناسب طرح تلاوت نور و تفسیر کوتاه با همکاری امام جماعت، ترغیب و تشویق کودکان و نوجوانان به شرکت در نماز جماعت و برنامه های فرهنگی هنری مسجد در قالب مسابقات و برنامه های جذاب همراه با اهداء جوایز متنوع، شناسایی استعدادهای نوجوانان و جوانان مسجد و استفاده از ظرفیت های مردمی در برگزاری و رونق بخشی به نمازجماعت و برنامه های فرهنگی هنری مسجد از قبیل جدول برنامه های هفتگی قرائت قرآن ، موذنین ، مکبرین و .... با رعایت دستورالعمل های بهداشتی ستاد مقابله با کرونا و استفاده از ظرفیت نوجوانان و جوانان در اداره امور مسجد با هماهنگی امام جماعت از قبیل توزیع قرآن، فضاسازی مسجد و .... از دیگر رویکردهای برشمرد که در سومین رویداد ملی فهما مورد ارزیابی قرار می گیرد.

گلباغی یادآوری کرد: ترغیب نمازگزاران برای حضور در نماز جماعت و برنامه های فرهنگی هنری مسجد به صورت خانوادگی، تدوین و اجرای مناسب برنامه جامع و عملیاتی  برای جذب حداکثری اهالی محله به مسجد و نماز جماعت مانند برنامه های جذب از مدارس، جذب خواهران به مسجد، جذب خانه به خانه و. ...، استفاده از ظرفیت های فضای مجازی در اطلاع رسانی وسیع و افزایش میزان اثر بخشی برنامه های فرهنگی هنری مسجد، انجام تبلیغات محیطی برای جریان سازی فرهنگی و هنری در سطح محله با عنوان به توان مردم و تعامل و هم افزایی با نهادها و تشکل های محله برای تقویت طرح از رویکردهای اصلی این طرح است.

وی جذب حداکثری کودکان، نوجوانان و جوانان به نماز جماعت و فعالیتهای فرهنگی هنری مساجد، هدایت و گسترش نقش آفرینی کانون های فرهنگی هنری مساجد در پیشرفت و آبادانی محله، ارتقا کمی و کیفی فعالیت های فرهنگی  هنری کانون های مساجد، افزایش اثر بخشی فعالیتها و  تولیدات فرهنگی کانون ها، حضور موثر و هدفمند بچه های مسجد در فضای مجازی را از اهداف سومین رویداد ملی فهما اعلام کرد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان با بیان اینکه ثبت فعالیت ها از 16مرداد ماه اغاز و تا 30 آذرماه ادامه دارد، افزود: ارزیابی و معرفی کانون های برتر از یکم دی ماه تا سوم  بهمن ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.

گلباغی با اشاره به شاخص های ارزیابی فعالیت کانون ها در رویداد فهما بیان کرد: اطلاعات هویتی و ساماندهی کانون ها، فعالیت های فرهنگی  هنری کانون ها با محوریت مسجد، تولیدات فرهنگی هنری کانون ها(فردی و گروهی)، برنامه های آموزشی و توانمندسازی، مسابقات و آزمون های الکترونیکی و فعالیت های خود جوش کانون ها با محوریت مسجد از شاخص های ارزیابی فعالیت کانون های مساجد در این طرح ملی است.

وی همچنین با بیان اینکه فعالیت ها  و آثار ثبت شده در دو سطح استانی و ملی ارزیابی می شوند، یادآوری کرد: کانون های  برتر براساس مجموع امتیاز کسب  شده  و کیفیت فعالیت میدانی خود در رواق های 12 گانه مشخص شده و در هر رواق کانون برتر استان  به شرط کسب امتیاز مورد نیاز به مرحله داوری نهایی راه پیدا خواهد کرد.

منبع: تقریب

کلیدواژه: ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان جماعت و برنامه های فرهنگی هنری مسجد سومین رویداد ملی فهما نوجوانان و جوانان نماز جماعت امام جماعت فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۲۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد

ایسنا/لرستان نماینده ولی‌فقیه در لرستان گفت: مساجد بدون جوانان و نوجوانان و بدون هیئت امنا و کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی هشتم اردیبهشت ماه، در جلسه قرارگاه استانی مساجد استان لرستان، که با حضور اعضای ستاد برگزار شد، اظهار کرد: ما هر آنچه که داریم از وجود پر خیر و برکت مساجد است، ما باید بتوانیم خدمات مسجد را خوب جلوه دهیم و به مردم خدمت‌رسانی کنیم.

وی ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامی یک سری تشکیلات مانند پایگاه‌های بسیج، کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد، در کنار احداث و توسعه مساجد تشکیل شد که بسیار ضروری است و باعث شده به غیر از شرکت در نماز جماعت، جوانان و نوجوانان به واسطه برنامه‌های متنوع به مسجد سوق پیدا کنند.

شاهرخی بیان کرد: مساجد بدون جوانان و نوجوانان و بدون هیئت امنا و کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد، در سال‌های اخیر با توجه به نیاز مردم و حضور مستمر روحانیان و بسیجیان در محلات، تشکلاتی همچون ستاد تسهیلگری تشکیل شد که توفیقات خوبی در این راستا نصیب شده است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان افزود: مجموعه امور مساجد استان نیز با صبر و حوصله اقدامات خوبی انجام داده، برنامه‌ها و مصوبات ارزشمندی را در راستای توانمندسازی ارکان مسجد عملیاتی کرده که تشکیل این ستاد و کارگروه دنباله همین موضوع است.

وی تأکید کرد: قرارگاه‌های مساجد باید باعث شود که روز به روز شاهد تغییر و تحول در سطح محلات و جامعه باشیم و انتظار است که با برگزاری چنین جلساتی، ظرفیت‌های استان در جهت رونق امور مساجد ارزیابی و آن‌ها را به کار بگیریم.

شاهرخی افزود: ما جوانان و نوجوانانی داریم که از بابت انقلابی‌گری و عقیدتی و کار جهادی از نسل گذشته اگر جلوتر نباشند عقب‌تر نیستند، در اختیار قرار دادن خدمات آموزشی، پژوهشی، تفریحی و سرگرمی از سوی سازمان‌ها، نهادها و ادارات مختلف به جد باید پیگیری شود، از آنجایی که این قشر از جامعه منبعی برای درآمد ندارند و مشتاقانه برای اوقات فراغت و کارهای فرهنگی مساجد مراجعه می‌کنند، باید این خدمات در اختیار آنان قرار بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • کاخ سفید این گونه به مسجد تبدیل شد
  • شگفتی‌آفرینی ژاپن در ماه: ماه‌نشین «اسلیم» برای سومین بار از سرمای مرگبار ماه جان به در برد
  • مسجد مهمترین پایگاه انقلاب و مردم/ مسلمانان از انتقام سخت فرزندان امام به وجد آمده‌اند
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • حضور فرهنگی هنری ایران در بوسنی و هرزگوین