Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-05@03:03:52 GMT

چند نکته در مورد مدیریت کرونا

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۵۲۲۰۹

بخش زیادی از مشکلاتی که به خاطر شیوع ویروس کرونا به وجود آمده به خاطر تصمیمات اشتباهی است که در دوره قبل اعمال شده است. خبرگزاری میزان - محمد صفری در یادداشتی نوشت: به نظر می‌رسد تاکنون بیشتر آن چیزی که پیش از این در ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم گیری شده بود اشتباه از آب در آمده است.   ستاد ملی مقابله با کرونا از زمان تأسیس تا کنون تصمیمات و مصوباتی داشته تا بتواند از روند گسترش بیماری کرونا جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: ماجرای عجیب واکسن‌های ده دزی برکت و راه حل محرز زمانی که ویروس کرونا یا همان کووید ۱۹ با گونه‌های تازه شناخته می‌شود، وارد ایران شد، برخی مسئولین در سازمان بهداشت و درمان کشور اعتقاد داشتند چیز مهمی نیست، حتی با قرنطینه شهر قم مخالفت کردند و این اقدام را قرون وسطایی دانستند.   گرچه از آن زمان نزدیک به ۲ سال گذشته، اما یادآوری آن می‌تواند درس عبرت آموزی برای حال و آینده باشد تا در تصمیم گیری‌ها دقت بیشتری شود.   آسان پنداری‌های همان اوایل شیوع ویروس اکنون کشور را دچار مشکلات زیادی کرده و مهمتر از آن، تلفاتی است که باعث جان باختن هموطنانمان می‌شود.   دولت پیشین یک دوگانه ایجاد کرد دوگانه معیشت و کرونا، ددولت تدبیر و امید اعتقاد داشت که هعم باید کسب و کار‌ها به فعالیت خود بپردازند و هم با کرونا مبارزه کرد، اما این دو با هم در تضاد هستند.   هر جا که ازدحام و شلوغی وجود داشته باشد، کرونا نیز مهمان آنجا است.   ستاد ملی مقابله با کرونا در مصوبات خود تدابیر و سخت اتخاذ نکرد و تنها به جریمه نقدی متخلفین آن هم در زمینه خودرویی بسنده کرد.   منع رفت و آمد شبانه در داخل شهر‌های با وضعیت قرمز و منع رفت و آمد بین شهری در شهر‌ها و استان‌های وضعیت قرمز تنها در حد حرف بود و خودرو‌ها با سرنشینانش راهی شهر‌های دیگر می‌شدند و هیچ مانعی بر سر راه آن‌ها ایجاد نمی‌شد جر جریمه یک میلیون تومانی.   در شهر‌ها نیز هیچ جریمه و ابزار تنبیهی برای آن‌هایی که شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کردند وضع نشد.
در رعایت پروتکل‌ها به شدت پایین آمد، مسافرت‌ها و تجمعات ادامه یافت و روز به روز بر وخامت اوضاع کرونایی افزوده شد.   اعمال نیم بند تصمیمات و مصوبات ستاد که بیشتر رأی و نظر شخص رئیس جمهور وقت بود شرایط را پیچیده‌تر کرد.   در دوره گذشته عزم جدی برای مبارزه قاطع با کرونا دیده نمی‌شد حتی کمک‌هایی که دولت موظف به ارائه آن به کسب و کار‌ها بود، کفاف امورات زندگی آن‌ها را برای حداقل‌ها نمی‌داد.   وام یک میلیون تومانی دولت به آن‌هایی که یارانه دریافت می‌کنند نیز با تصمیم به دریافت سود برای بازپرداخت آن با وتکنش منفی روبرو شد که سرانجام دولت از دریافت سود منصرف شد.   اکنون نیز بحث بر سر داروهایی، چون رمدسیویر و فاوی پیراوید است که گفته می‌شود تأثیر زیادی در بهبود بیماران کرونایی بستری ندارد.   فاویپیراوید از گردونه مصرف برای درمان بیماران کرونایی حذف شد، اما رمدسیویر همچنان استفاده می‌شود.   حرف و حدیث‌های زیادی درباره استفاده از این دارو وجود دارد، اما هر چه هست در این میان بی توجهی دولت پیشین به ظرفیت‌های بالای طب ایرانی است که با اظهار نظرات برخی که خود را در این زمینه متخصص معرفی و توصیه‌ها و نسخه‌هایی ارائه دادند که باعث تخریب طب سنتی در میان افکار عمومی شد که همین مسئله نیز جای بررسی دارد، اما باز هم طب ایرانی ظرفیت آن را داشت و دارد که در این میان خودنمایی کند و دانش خود را برای مقابله با این ویروس عرضه دارد.   تاکنون نیز زمینه آن به درستی فراهم نشده است تا پزشکان و متخصصان طب ایرانی اسلامی بتوانند داشته‌های خود را عرضه کند.   در هر حال بخش زیادی از مشکلاتی که به خاطر شیوع ویروس کرونا به وجود آمده به خاطر تصمیمات اشتباهی است که در دوره قبل اعمال شده است.   اکنون نیز به این نتیجه رسیده اند که منع تردد شبانه درون شهری تصمیمی اشتباه بوده و هچی تأثیری در کنترل شیوع ویروس ندارد.   حتی گفته شده که جریمه‌های ۲۰۰ هزارتومانی بازدارنده نبوده و بخش اعیان نشین شهری، چون تهران برای جولان دادن فرصت مناسبی را پیدا کرده چرا که خیابان‌ها خلوتر شده و آن‌ها می‌توانند به خوشگذرانی‌های خود بپردازند و ۲۰۰ هزار تومان جریمه را هم پرداخت کنند که برای این قشر رقمی نیست.   با توجه به هر آنچه که از ستاد ملی مقابله با کرونا در دوره پیشین باقی مانده، یکسری تصمیمات اشتباه است که در دوره جدید باید اصلاح شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا کووید 19

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا کووید 19 ستاد ملی مقابله با کرونا شیوع ویروس شهر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۲۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادسرا رکن اصلی تشکیل پرونده است

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، حجت الاسلام والمسلمین حسین طهماسبی در نشست با قضات دادسرای عمومی و انقلاب یزد، اظهار داشت: شاکله پرونده در دادسرا بسته می شود و بسیار مهم است که این پرونده تا قبل از صدور قرار و ارسال به محاکم جزایی از حیث تحقیق و مدارک مورد نیاز کامل باشد.

وی تصریح کرد: دادسرا خط مقدم تشکیل پرونده و محل پر تردد ارباب رجوع دستگاه قضایی است که باید از حیث نیروی انسانی، امکانات و تجهیزات در اولویت برنامه ریزی قرار گیرد.

رئیس کل دادگستری استان یزد توجه به ابعاد و لایه های پنهان دستورات و تصمیمات قضایی را خواستار شد و بیان کرد: تصمیمات قضایی می تواند در امنیت روانی، اجتماعی، اقتصادی و ... جامعه اثر گذار باشد، که از این رو توجه و دقت به لایه های بعدی تصمیمات از سوی قضات مورد تأکید است.

حسین طهماسبی افزایش صبر و بردباری را لازمه کار قضایی دانست و گفت: بیش از دانش قضایی، حلم، بردباری، صبر و شکیبایی مقام قضایی است که می تواند مشکلات را حل، مردم را آرام و آرمش خاطر را به مراجعین ارائه دهد.

رئیس کل دادگستری استان یزد، حل مشکلات اداری و فرایندی را منوط به ارائه راهکار های اجرایی و عملیاتی عوامل دخیل در موضوع ذکر کرد و گفت: در بسیاری از مواقع در بازدیدها و بازرسی ها، مسائل و موضوعاتی به عنوان گلایه و یا مشکلات اداری و فرایندی طرح می گردد که انتظار است مدیریت مجموعه برای حل آن اقدام نماید، اما باید توجه داشت، معمولا بهترین و کاملترین راهکار حل مشکلات نیز از سوی همان عوامل دخیل می تواند ارائه گردد.

شایان ذکر است در اولین بازدید رئیس کل دادگستری استان یزد از مجموعه دادسرای عمومی و انقلاب یزد، ضمن سرکشی به چند شعبه، یک جلسه نیز با تمام قضات دادسرا با حضور دادستان و معاون قضایی رئیس کل منعقد شد.

دیگر خبرها

  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • دادسرا رکن اصلی تشکیل پرونده است