Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@18:14:18 GMT

نامزد های «گُنکور ۲۰۲۱» معرفی شدند

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۵۲۷۴۴

نامزد های «گُنکور ۲۰۲۱» معرفی شدند

۱۶ نویسنده به فهرست نامزدهای اولیه جایزه اصلی «گنکور ۲۰۲۱» راه یافتند.

به گزارش ایمنا و به نقل از روزنامه لوموند، فرهنگستان گنکور دیروز (سه شنبه ۱۶ شهریور) در حالی فهرست ۱۶ نفره از نامزدهای جایزه گنکور ۲۰۲۱ را اعلام کرد که در آن میان اسم نویسنده نام‌آشنایی چون داوید دیو (David Diop) نیز به چشم می‌خورد؛ دیو با رمان در شب همه خون‌ها سیاه است جایزه بوکر بین‌المللی ۲۰۲۱ را از آن خود کرد و به اولین برنده فرانسوی تاریخ این جایزه تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهم انتشارات ادیسیو گراسه در فهرست نامزدهای جایزه گنکور امسال سه کتاب بود و انتشارات گالیمار دو کتاب. دیگر مهره‌های صنعت نشر که موفق شدند به این فهرست راه پیدا کنند، تنها یک نماینده دارند.

نامزدهای این دوره از شاخه اصلی جایزه گنکور عبارتند از: رمان سفر به شرق نوشته «کریستین آنگوت» از انتشارات فلاماریون، کارت پستال نوشته «آن برست» از انتشارات گراسه، رمان بچه حرامزاده به قلم «سورژ شالوندون» از انتشارات گراسه، میلواکی بلوز نوشته «لویی فیلیپ دالمبر»، نامزد ابدی به قلم «اگنس دسارت»، رمان دروازه سفر بدون بازگشت نوشته «داوید دیو» از انتشارات ترشهولد، رمان سازگار شدن نوشته «کلارا دوپومونو» از انتشارات استاک، رمان آرام صحبت کن نوشته «السا فوتورینو»، اگر فقط یکی باقی مانده باشد نوشته «پاتریس فرانچسکی» از انتشارات گراسه، آفتاب تلخ نوشته «لیلیا حساین» از انتشارات گالیمار، در بهار هیولاها نوشته «فیلیپ جنادا»، رمان فرزندان کادیلاک نوشته «فرانسوا نودلمان»، آتش نوشته «ماریا پورشه»، رمان نظاره‌گر اتانپ نوشته «آبل کوئنتین»، پنهان ی‌ترین خاطره مردان از «محمد امبوگر سر» و دختری که صدایش می‌زنیم نوشته «تانگوی ویل».

برنده نهایی این جایزه در تاریخ ۳ نوامبر (۱۲ آبان ۱۴۰۰) اعلام خواهد شد.

جایزه گنکور یکی از معتبرترین جوایز ادبی فرانسه است که از سال ۱۹۰۳ هر ساله از طرف آکادمی گنکور به بهترین و خلاق‌ترین اثر منثور سال اعطا می‌شود. از بین برگزیدگان تاریخ این جایزه می‌توان به مارسل پروست، سیمون دوبووار، رومن گاری و مارگریت دوراس اشاره کرد. این جایزه سال گذشته برای رمان نامتعارف به اِروه لوتلیه رسید.

کد خبر 520605

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ادبیات جهان فرانسه کتاب كتاب و كتاب خواني گنکور 2021 شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق جایزه گنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۲۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز ماما در سال ۱۴۰۳ چه روزیه + تاریخ، معرفی رشته مامایی و بازار کار

پنجم ماه مه روز جهانی ماما نامگذاری شده است.

به گزارش ایمنا، رشته مامایی رشته‌ای است از زیرمجموعه رشته‌های علوم پزشکی و وزارت بهداشت که با شرکت در کنکور سراسری علوم تجربی می‌توان انتخاب رشته کرد. رشته مامایی به دلیل نقش گستره‌ای که در جامعه دارد، در بعضی منابع به عنوان یک شغل مقدس و روح‌بخش یاد شده است.

روز جهانی ماما چه روزی است؟ تاریخ دقیق روز جهانی ماما در سال ۱۴۰۳ و تقویم شمسی برابر با یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ است. تاریخ دقیق روز جهانی ماما در تقویم میلادی مصادف با ۵ می ۲۰۲۴ است. تاریخ دقیق روز جهانی ماما در تقویم قمری مصادف با ٢٦ شوال ١٤٤٥ است. تاریخچه روز جهانی ماما

پنجم ماه می، از سوی سازمان بهداشت جهانی و کنفدراسیون بین‌المللی مامایی به نام روز جهانی ماما نام گذاری شده است. برای اولین بار در سال ۱۹۸۰ این روز به عنوان روز جهانی ماما توصیه و سپس از سال ۱۹۹۲ به صورت رسمی، به افکار عمومی جهان اعلام شد. هدف از بزرگداشت روز جهانی ماما افزایش آگاهی و تبادل اطلاعات در راستای سلامتی مادر و نوزاد است.

تاریخچه‌ی مامایی در ایران

در کشور ایران، رشته مامایی پس از تحصیلات دبیرستان دارای قدمتی ۸۰ ساله به شکل آموزش عالی است. مدرسه قابلگی، اولین آموزشگاه مامایی بود که در سال ۱۲۹۸ با ۱۰ نفر شاگرد، فعالیت خود را در بیمارستان بانوان شهر تهران شروع کرد. سپس نخستین آموزشگاه عالی مامایی در سال ۱۳۰۸ به عنوان یکی از شعب مدرسه طب با اعطای مدرک معادل لیسانس، فعالیتش را شروع کرد.

تأسیس دانشگاه تهران به سال ۱۳۱۳ برمی‌گردد. سپس دانشکده پزشکی در این دانشگاه راه اندازی شد و بیمارستان زنان در سال ۱۳۱۹ به دانشکده پزشکی پیوست. تا سال ۱۳۳۱، مجموعاً ۴۶۲ نفر از این آموزشگاه فارغ‌التحصیل شدند. برنامه آموزشی آموزشگاه از سال ۱۳۳۵ تا ۱۳۵۸ برای لیسانسیه های پرستاری به برنامه ۱.۵ ساله پرستاری و مامایی تغییر یافت.

سپس این دانشگاه از آغاز سال ۱۳۶۲ با نام «مدرسه عالی مامایی» در طول سه سال تعطیلی انقلاب فرهنگی مشغول به فعالیت شد و مجدداً کاردانان و کارشناسان مامایی را از ورودی دیپلم، تربیت کرد. دانشکده‌های پرستاری و مامایی در سال ۱۳۶۵ و پس از اینکه آموزش گروه‌های پزشکی از آموزش عالی به وزارت بهداشت انتقال پیدا کرد، تأسیس شد و در بهمن ۱۳۶۸ به تصویب رسید و اینک با پذیرش دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد مامایی به تربیت آنها می‌پردازد.

ماما (Midwife) کیست؟

ماما وظیفه مهمی در مشاوره و آموزش بهداشت، نه تنها برای زنان بلکه برای خانواده و جامعه دارد. علاوه بر این وظیفه‌ی اصلی ماما آموزش دوران بارداری و آماده کردن والدین برای پذیرش وظایف پدری و مادری است که می‌تواند به وظایف و مسئولیت‌های بیشتری همچون تنظیم خانواده و مراقبت‌های کودک و در بعضی از موارد موارد، به مشاوره در مورد بیماری‌های زنان نیز گسترش یابد.

رشته مامایی (Midwifery)

یکی از رشته‌های پر طرفدار در علوم تجربی رشته مامایی است. رشته مامایی به انگلیسی Midwifery است و به فرد ماما Midwife گفته می‌شود. ماما به فردی گفته می‌شود که تحصیلات مامایی را در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد سپری کرده است و به صورت رسمی پروانه مامایی دارد. فارغ‌التحصیلان این رشته در زمینه بیماری‌های زنان، نوزادان و مراقبت‌های مربوطه، بهداشت، تشخیص زودرس بیماری‌های دوران بارداری همچنین پی بردن به موارد غیر طبیعی در مادر، جنین، نوزاد و شیرخوار، تغذیه مادر و کودک و تنظیم خانواده، بیماری‌های داخلی و جراحی‌های مربوط به مامایی به فعالیت می‌پردازند. این رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی گرایش خاصی ندارد و به طور عمومی ارائه می‌گردد. طول دوره تحصیل در رشته مامایی در مقطع کارشناسی ۴ سال است. تحصیل در رشته مامایی همانند سایر رشته‌ها، نیازمند ثبت نام در کنکور سراسری و شرکت در آن، سپس کسب رتبه و تراز مناسب است. فارغ‌التحصیلان رشته مامایی می‌توانند در مراکز مختلفی به عنوان فرد کارشناس فعالیت نمایند که مراکز دولتی و مواردی که در ادامه ذکر شده است، شامل آنها خواهد بود.

بیمارستان‌ها درمانگاه‌ها زایشگاه‌ها مراکز بهداشت و درمان کد خبر 747747

دیگر خبرها

  • «مگره و مردان محترم» در کتابفروشی‌ها دیده شدند
  • عبدالکریم حسن در فهرست 19 نفره بهترین مدافعان چپ تاریخ پرسپولیس
  • «فلسطین و توطئه صهیونیستی انگلیسی» به کتابفروشی‌ها آمد
  • روز ماما در سال ۱۴۰۳ چه روزیه + تاریخ، معرفی رشته مامایی و بازار کار
  • واکنش باخ به دوپینگ شناگران چینی
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • انتشارات شهید کاظمی با ۶۰ عنوان جدید به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • دو بازی ایرانی نامزد جایزه MENA Games Industry شدند
  • برگزاری جشن تولد برای مجموعه کتاب‌های پیامبران اولوالعزم در نمایشگاه کتاب
  • برنامه‌ صداوسیما برای معرفی نامزدهای دور دوم انتخابات مشخص شد