Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری ایسکانیوز، از سازمان شهرداری ها و دهیاریهای کشور، مهدی جمالی نژاد روز  چهارشنبه با بیان مطلب فوق توضیح داد: در بخشنامه وزیر محترم کشور در راستای تاکیدات ریاست محترم جمهور مبنی بر در اولویت قرارگیری برنامه های تامین معیشت آحاد مردم و با توجه به تصویب نامه اردیبشهت ماه ۹۶ هیات محترم وزیران در بخش میادین میوه و محصولات کشاورزی و همچنین بند ۸ مصوبات شصت و نهمین جلسه کارگروه تنظیم بازار کشور به منظور کنترل و تعدیل قیمت و تنظیم بازار محصولات یادشده، از استانداران خواسته شده با توجه به وظایف و ماموریت های شهرداری ها در ارائه خدمات اجتماعی، اقتصادی و رفاهی به شهروندان، ترتیبی اتخاذ شود تا برنامه ریزی و انجام اقدامات لازم جهت اجرای طرح ارتقاء معیشت و تامین اقلام و کالاهای اساسی با همکاری همه دستگاه های اجرایی ذی ربط با قید فوریت به مرحله اجرا گذارده شده و روند پیشرفت آن به صورت منظم و مستمر به وزارت کشور(سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور) گزارش شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی ادامه داد: در این بخشنامه بر ایجاد و توسعه مراکز تجمیع و یکپارچه سازی محصولات کشاورزی در قطب های عمده تولید جهت کوتاه کردن دست واسطه ها و کاهش قیمت ها توسط سازمان های جهاد کشاورزی استان ها تاکید شده است.

  جمالی نژاد افزود: ایجاد و توسعه میادین و بازارهای عرضه میوه و تره بار توسط شهرداری ها با استفاده منابع داخلی و امکانات شهرداری ها و درصورت نیاز بهره گیری از منابع و ظرفیت های بخش تعاونی و خصوصی در شهرهای دارای شرایط و پتانسیل لازم با رویکرد محله محوری از دیگر موضوعات تاکید شده در بخشنامه وزیر کشور به استانداران می باشد.

  وی، تنوع بخشی به خدمات قابل ارائه در میادین میوه و بازارهای میوه و تره بار از جمله محصولات باغی، زراعی، دام، طیور، آبزیان و سایر نیازمندیهای اساسی شهروندان و همچنین استفاده از روش های نوین توزیع و عرضه مستقیم محصولات از جمله فروشگاه های زنجیره ای، مجازی و استفاده از ظرفیت استارت آپ ها برای عرضه کالا و خدمات مورد نیاز و کاهش مراجعه حضوری شهروندان را سایر موارد مورد تاکید در این بخشنامه ذکر نمود.

جمالی نژاد اضافه کرد: دراین بخشنامه بر درجه بندی و بسته بندی محصولات کشاورزی در قطب های عمده تولید با بهره گیری از ظرفیت تولیدکنندگان، تشکل های تولیدی، تعاونی ها و بخش خصوصی توسط سازمان های جهاد کشاورزی و همچنین تامین زمین مورد نیاز در سطح شهرها برای توسعه و گسترش میادین و بازارهای عرضه میوه و فرآورده های کشاورزی با بهره گیری از ظرفیت وزارتخانه های راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، سازمان اوقاف و امور خیریه، تعاونی ها، بخش خصوصی و سایر بنیادها و نهادها تاکید شده است. 

 معاون عمرانی وزیر کشور، ایجاد و توسعه بازارهای هفتگی(روز بازار) و کوچک مقیاس در شهرها با هدف عرضه مستقیم محصولات و تولیدات منطقه و دسترسی آسانتر شهروندان به مایحتاج روزانه و تعدیل قیمت ها و همچنین برنامه ریزی، کنترل، مدیریت و نظارت بر شرایط تامین و چرخه توزیع، عرضه و وضعیت بازار و قیمت کالاهای اساسی و  محصولات کشاورزی پرمصرف از طریق کارگروه تنظیم بازار استان ها را دیگر موضوعات مورد تاکید در این بخشنامه برشمرد.

 رییس سازمان شهرداری ها و دهیاریهای کشور در پایان تاکید نمود: قطعا با توجه و اهتمام ویژه شوراهای اسلامی شهرها و شهرداری ها به اجرایی شدن ابعاد مختلف این بخشنامه بویژه در احداث و راه اندازی بازارهای عرضه میوه و فراورده های کشاورزی به شهروندان، شاهد کنترل و تعدیل قیمت و تامین معیشت عموم هموطنان خواهیم بود.

 انتهای پیام/

صفورا طالب زاده کد خبر: 1110236 برچسب‌ها تامین کالای اساسی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تامین کالای اساسی محصولات کشاورزی شهرداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۵۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشور: انتخابات در بهترین وضع برگزار شود

به گزارش قدس آنلاین، احمد وحیدی وزیر کشور در نشست استانداران سراسر کشور ضمن تقدیر از استاندارها در برگزاری مطلوب انتخابات، نکات تکمیلی را در برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت یادآور شد.

وزیر کشور انتخابات مرحله اول مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در اسفند ۱۴۰۲ را از جهات مختلف قابل قبول و مطلوب دانست و افزود: با عنایت به راهبردهای چهارگانه انتخاباتی رهبر معظم انقلاب اسلامی، مرحله دوم انتخابات نیز به یاری خداوند متعال به شکل مطلوب برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به مسئولیت توأمان استانداران در ستاد انتخابات و شورای تأمین استان اظهار کرد: همواره ممکن است اشکالات و خطاهای کوچکی در عرصه اجرا وجود داشته باشد اما استانداران محترم باید فرمایش مقام معظم رهبری در حق الناس بودن رأی مردم را در نظر داشته باشند و تلاش کنند تا انتخابات پیش رو در مطلوب‌ترین وضع ممکن برگزار شود.

وزیر کشور افزود: انتخابات یکی از عرصه‌هایی است که معاندان و بداندیشان آن را فرصتی برای ایجاد بدبینی نسبت به نظام جمهوری اسلامی در جامعه می‌شمارند و از این رو تمامی دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات، باید پیش‌بینی‌های لازم را انجام دهند تا چنین افکاری همانند گذشته ناکام بماند.

وحیدی در بخش دیگری از این نشست، استانداران، گزارشی از وضعیت آسیب‌های اجتماعی و برنامه‌های پیش رو با تاکید بر ماموریت‌های استانی ارائه کردند و به بحث گذاشتند.

وی آسیب‌های اجتماعی را در کنار استحکام اقتصادی و مسئله عدالت سه مسئله اصلی پیش روی نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: آسیب‌های اجتماعی بنا به فرمایشات رهبر معظم انقلاب حتی در اولویتی بالاتر از مسائل امنیتی و سیاسی قرار می‌گیرد و از این رو توجه دو چندانی را می‌طلبد.

وزیر کشور با اشاره به مسئولیت وزارت کشور در زمینه آسیب های اجتماعی عنوان کرد: استانداران باید در صف مقدم مبارزه با معضلات و آسیب‌های اجتماعی باشند. از این رو نیازمند تدوین برنامه‌ای جامع با خصوصیات کیفی و کمّی هستیم که نه‌تنها خصوصیات خاص هر استان و شهر در نظر گرفته شده باشد بلکه دارای انسجامی در روش باشد تا طرح به شکل ملی اجرایی شود.

وحیدی وظیفه استانداری‌ها را متولّی‌گری در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی دانست و افزود: استانداری‌ها نمی‌توانند با تصدی‌گری در امور اجتماعی نقش مناسب و متناسب خود را در این حوزه انجام دهند. از این رو باید نهادهای واسطه‌ای تقویت شوند تا بتوانند با تقدم رویکرد پیشینی و پیشگیری بر رویکرد پسینی و درمانی، کاهش و حل معضلات و آسیب‌های اجتماعی را به ثمر رسانند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ کرد/کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند/ برخورد قضایی با متخلفان
  • بخشنامه ممنوعیت دریافت هر نوع هدیه توسط کارکنان دولت به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد
  • ابلاغ و اجرای طرح جامع نقش اساسی در رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه دارد
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • وزیر کشور: انتخابات در بهترین وضع برگزار شود