Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-02@10:51:26 GMT

چرا مهاجرت به کانادا از طریق کار پرطرفدار است؟

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۵۶۳۵۴

چرا مهاجرت به کانادا از طریق کار پرطرفدار است؟

احساس رفاه و آرامش زمانی به وجود می‌آید که پول و درآمد کافی داشته باشید. اینجاست که دیگر نگران نیستید که هشت‌تان گرو نُه باشد. دخل و خرجتان با هم می‌خواند و کیفیت بالایی را در زندگی تجربه می‌کنید.

حال سوال مهمی مطرح می‌شود؛ آیا با تخصصی که دارید می‌توانید چنین درآمد بالایی را در کشور خودتان بدست آورید؟

پاسخ این سوال کاملا مشخص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای داشتن یک شغل خوب و درآمد بالا، باید جایگاه کاری مناسبی را بیابید. شاید علی رغم تمام تخصص‌ها و مهارت‌های بسیاری که دارید، در کشور خودتان نتوانید شغل ایده آل و درآمد دلخواهتان را بدست بیاورید. در این شرایط یک راه منطقی وجود دارد و آن هم مهاجرت به کشوری پیشرفته و ثروتمند است. کشوری که از اوضاع اقتصادی خوبی برخورداراست.

کانادا همان کشوری است که می‌تواند شما را به رویاهای‌تان برساند. مهاجرت به کانادا از طریق کار یکی از پرطرفدارترین روش‌هایی است که متقاضیان برای رسیدن به جایگاه شغلی مناسب و داشتن یک زندگی مرفه انتخاب می‌کنند.

نیروهای کار ماهر و استعدادهای برتر این فرصت این را دارند از بستری که کانادا برای رشد و توسعه روزافزون خود فراهم کرده، استفاده کنند و به درآمد و موقعیت شغلی که آرزویش را دارند برسند. البته فراموش نکنید، زمانی کانادا به بهشت برین شما تبدیل می‌شود که در راهی درست قدم بردارید و تلاش کنید. برای آگاهی بیشتر از شرایط مهاجرت به کانادا از طریق کار وارد لینک yun.ir/q5bqw6 شوید و با حرفه‌ای‌ها مشورت کنید.

حال بیایید باهم مهمترین دلایلی که کانادا را به یکی از بهترین کشورها برای کار و زندگی تبدیل کرده است، بررسی کنیم و به شما بگوییم که چطور به رویایی که در سر دارید جامه‌ی عمل بپوشانید.

وجود موقعیت‌های شغلی فراوان

اگر بخواهیم به یکی از دلایلی که افراد را به مهاجرت به کانادا و کار در آن ترغیب می‌کند، اشاره کنیم بدون شک باید از وجود فرصت‌های شغلی مناسب نام ببریم.

از سال ۱۹۷۰ نرخ بیکاری کشور کانادا کاهش پیدا کرده است. به طوری که امروزه کانادا از لحاظ نرخ پایین بیکاری یکی از بهترین کشورهای جهان به حساب می‌آید. براساس گزارش‌های اداره آمار کانادا، جمعیت سالمند این کشور در حال افزایش و ترک بازار کار است.

در این شرایط طبیعی است که هم حقوق بعضی مشاغل افزایش یافته و هم بازار کار مناسبی برای جوانان و مهاجران فراهم شود. برخورداری از حقوق مناسب، وجود فرصت‌های شغلی فراوان و امکان سرمایه‌گذاری در کانادا از جمله دلایلی هستند که هر نیروی کار ماهری را جذب می‌کنند.

هزاران خارجی در شرکت‌های کانادایی و در موقعیت‌های خوب و رتبه‌های بالای شغلی مشغول به کار هستند و ورود از کشوری دیگر مانع این امر نشده. شما هم می‌توانید در صورت داشتن تخصص و دانش به راحتی شغلی درخور در کانادا پیدا کنید.

حتی قوانین و سیاست‌های دولت کانادا شرایطی را مهیا کرده تا افرادی که برای تحصیل به اقامت به کانادا فکر می‌کنند هم آینده‌ی شغلی پس از فارغ‌التحصیلی خود را تضمین شده بدانند و خیال‌شان درمورد داشتن شغل پس از اتمام این دوره راحت باشد.

اوضاع اقتصادی مناسب

همان طور که در ابتدای مطلب هم اشاره شد، رفاه و آسایش مستلزم داشتن درآمد خوب و بالاست و این مورد هم در کشوری که از وضعیت اقتصادی نابسمانی برخوردار نیست، امکانپذیر نیست.

کشورهای کانادا، فرانسه، آمریکا، آلمان، ایتالیا، ژاپن و انگلستان، قدرتمندترین اقتصادهای دنیا را تشکیل می‌دهند. جالب است بدانید که رشد صنایع مختلف از جمله فناوری، کشاورزی و تولیدات صنعتی حتی موجب شده قیمت خانه در بعضی از مناطق کانادا روندی نزولی داشته باشد. این بدان معناست که خانه اولی‌ها می‌توانند با استفاده از حساب بانکی و مزایای ویژه، اقدام به خرید خانه در کانادا کنند. به همین دلیل، امکان خرید خانه شخصی برای شهروندان و مهاجران ساکن کانادا فراهم است. این موضوع عامل محرک خوبی برای مهاجرت به کانادا و کار در این کشور است.

شرایط مساعد نیروی کار

نرخ بیکاری بسیار پایین، دسترسی به فرصت‌های شغلی فراوان تا به اینجا تنها بخشی از دلایلی بودند که مهاجرت کاری به کانادا را پرطرفدار کرده اند. وجود شرایط مناسب کاری از جمله حقوق و مزایای نیروی کار در کانادا نیز از مواردی است که مهاجران را ترغیب می‌کند تا برای اخذ ویزای کار کانادا اقدام کنند.

خوشبختانه دولت کانادا سیاست‌های مختلفی را برای محافظت از نیروی کار در پیش گرفته و از لحاظ حقوق، مزایا، مرخصی و تعطیلات به عنوان بهترین کشور در آمریکای شمالی شناخته می‌شود. کانادا تنها کشور در آمریکای شمالی است که دارای قانون مرخصی اجباری و ۲ هفته مرخصی با حقوق تضمین شده است. علاوه بر مرخصی، بر اساس استان بین ۶ تا ۱۰ روز تعطیلات رسمی نیز وجود دارد.

همچنین خدماتی مثل بیمه کارمندی، برنامه بازنشستگی و… نیز در دسترس نیروهای کار قرار دارد. ضمن این که کارمندان در کانادا می‌توانند در هنگام تولد فرزندشان از مرخصی والدین که ۱۸ ماه است نیز استفاده نمایند.

علاوه براین موارد دستمزد نیروی کار در کانادا یکی بالاترین دستمزدها در جهان به حساب می‌آید. براساس آمار دولت کانادا، حداقل دستمزد ساعتی نیروی کار در این کشور ۱۵ دلار است البته این میزان به استانی که در آن مشغول به کار هستید بستگی دارد.

برای مهاجرت کاری به کانادا چه روش‌هایی وجود دارد؟

سه موردی که پیش‌تر به آن‌ها پرداختیم از مهمترین دلایلی هستند که نیروهای کار را ترغیب می‌کند تا کشورشان را ترک کرده و کانادا را به عنوان مقصد انتخاب کنند. اما اینکه این افراد از کدام روش جهت دریافت ویزای کار کانادا اقدام می‌کنند، بسیار مهم است.

برای کار کردن در کشوری همچون کانادا راه‌ها و روش‌های مختلفی وجود دارد. یکی از روش‌های مهاجرت کاری به کانادا استفاده از برنامه‌های کاری فدرال است. در صورت انتخاب این روش، ابتدا باید در سیستم اکسپرس انتری ثبت کنید و امتیاز لازم برای پذیرش از سوی دولت کانادا را بدست بیاورید. موارد بسیاری مثل سن، سابقه کار، مدرک تحصیلی و… می‌توانند به کسب امتیاز شما در این راه کمک کنند.

روش دیگر استفاده از برنامه اسکیلد ورکر یا جذب نیروهای متخصص است. این روش تحصیلات دانشگاهی بالا می‌خواهد و همه مشاغل به جز شاخه‌های پزشکی را پوشش می‌دهد.

راه آخر استفاده از برنامه‌های نامزد‌های استانی است. در مهاجرت استانی به کانادا دولت کانادا با توجه به نیاز هر ایالت برای جذب نیروی کاری، اجازه کار صادر می‌کند و چنانچه استانی در کانادا نیاز به نیروی کار ماهر داشته باشد، متقاضیان را به آن استان روانه می‌کند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: مهاجرت شغل تحصیل مهاجرت به کانادا نیروی کار دولت کانادا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۶۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید

همشهری آنلاین-مرضیه ثمره‌حسینی: «در ایران روزانه حدود هزار و ۲۰۰تن بستنی مصرف می‌شود که از این میزان حدود هزار تن از سوی شرکت‌های صنعتی و ۲۰۰تن هم از سوی کارگاه‌ها و بستنی‌سازی‌های سنتی تولید می‌شود.» اینها را محمدجواد شکری، از فعالان صنعت تولید و تجارت بستنی در ایران در مورد آمار تولید و صادرات بستنی در کشور به همشهری می‌گوید. اما مهم‌تر از بستنی‌هایی که مصرف داخلی دارند، لژیونرها و صادراتی‌ها هستند؛ بستنی‌هایی که با برند ایرانی شهرت جهانی کسب کرده‌ و دل مشتری‌ها را به‌دست آورده‌اند.

شکری در مورد صادرات بستنی می‌گوید: «بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده ایرانی به کشورهای همسایه صادرات بستنی دارند؛ صادراتی که رکورد ۴۰۰تن بستنی در روز را به دست‌آورده است؛ بستنی‌هایی که بیشتر به عراق و کشورهای حوزه خلیج‌فارس مانند عمان و کویت و امارات به‌ویژه شهر دوبی می‌رسند. علاوه بر حوزه خلیج‌فارس، بستنی‌های ایرانی به کشورهای آذربایجان، گرجستان، قزاقستان، قرقیزستان و ازبکستان و حتی کشورهای آفریقایی مانند لیبی هم صادر می‌شود و صادرکنندگان نیم‌نگاهی هم به بازار چین دارند.»

مردم جهان بستنی ایرانی را با چه طعم‌هایی دوست دارند؟

شکری با بیان اینکه صادرات بستنی ایرانی به کشورهای دیگر با توجه به فرهنگ و ذائقه هر کشوری و با بسته‌بندی‌های مختص هر منطقه انجام می‌شود، می‌گوید:« چینی‌ها مزه‌های ایرانی مانند رز، گلاب و زعفران را خیلی دوست دارند و کشورهای همسایه شمال ایران طعم زردآلو را می‌پسندند.»

این فعال صنعت تولید و تجارت بستنی با بیان اینکه بستنی ایران حتی به آمریکا و کانادا هم صادرات می‌شود، می‌گوید: «هرچند صادرات ما به این کشورها محدود به ایرانیان ساکن در آنجا می‌شود اما در شهرهایی مانند تورنتو عرضه بستنی ایرانی به جز فروشگاه‌های ایرانی به فروشگاه‌های غیرایرانی هم رسیده، ضمن اینکه به‌دنبال توسعه صادرات بستنی به آمریکا هم هستیم.»

بستنی زعفرانی ابتکار ایرانی

بستنی از فرنگ به ایران رسید. ناصرالدین‌شاه قاجار در سفر به فرانسه بعد از خوردن بستنی میوه‌ای فرانسوی، عاشق این دسر جذاب شد و به خدم‌وحشم خود دستور داد طرز تهیه آن را از فرانسوی‌ها بگیرند و به ایران بیاورند و اینگونه شد که پای بستنی به ایران باز شد. نخستین کسی که در تهران بستنی درست کرد «ممد ریش» نامی بود که با چرخ دوره‌گردی‌اش روانه کوچه و بازار می‌شد و بستنی می‌فروخت. پس از او، اکبر مشتی(مشدی) به بستنی رنگ و بوی ایرانی داد و بستنی زعفرانی تولید کرد. طعم این بستنی آنقدر خاص و خوب بود که خیلی زود در میان ایرانیان و جهانیان محبوب شد. اواخر دهه۴۰ شمسی، دستگاه‌های بستنی‌سازی وارد ایران شدند و بستنی در طعم‌ها و برندهای مختلف عرضه شد.

بستنی گران‌ شده، مشتری آب رفته

مغازه‌داران می‌گویند رشد قیمت این خوراکی پرطرفدار باعث شده تقاضا برای خرید بستنی کاهش پیدا کند. رئیس اتحادیه بستنی، آبمیوه و کافی‌شاپ تهران با تأیید این موضوع می‌گوید: «تورم بر میزان تقاضا برای آبمیوه و بستنی اثرگذار بوده و تقاضا تا حدودی کم شده است. برای همین با وجود اینکه هزینه‌ها بیش از ۵۰درصد افزایش یافته است، صنف ما برای حمایت از مصرف‌کنندگان و برای حفظ بازارمان، تصمیم گرفت امسال فقط حدود ۲۰درصد افزایش قیمت داشته باشد».

محسن مبرا، ضمن تأکید بر اینکه بستنی قیمت مصوب ندارد، ادامه می‌دهد: «از سال۱۴۰۲ بنا بر مصوبه سازمان حمایت، دیگر نرخ مصوب نداریم و نرخ‌ها از سوی خود تولیدکننده‌ها تعیین می‌شود.»

قیمت انواع بستنی در بازار

کماکان ارزان‌ترین بستنی بازاری بستنی یخی است. بستنی یخی میوه‌ای در برندهای مختلف ۷ هزار تومان است. بستنی چوبی میلکی۱۰ هزار تومان، بستنی کیم ۱۰ هزار تومان، بستنی کیک تیرامیسو ۱۵ هزار تومان، قیفی ۱۵ هزار تومان، بیسکورول ۲۰ هزار تومان، بستنی لیوانی ماراش با شیر بز ۳۰ هزار تومان، بستنی چوبی سالار ۳۰ هزار تومان و بستنی مگنولیا ۴۰ هزار تومان است.

همچنین بستنی یک لیتری طالبی و وانیلی۸۰ هزار تومان است.

هر کیلو بستنی سنتی ساده هم در تهران بین ۱۳۰ تا ۱۷۰ هزار تومان و نوع ویژه و ۴ مغز آن بین ۲۰۰ تا ۲۷۵ هزار تومان است. هر کیلو بستنی میوه‌ای هم در طعم‌های مختلف انبه، توت‌فرنگی و غیره بین ۱۵۰ تا ۱۹۰ هزار تومان است.

اگر بخواهید بستنی سنتی در میزان کم سفارش دهید یک ظرف کوچک بستنی سنتی حدود ۴۰ هزار تومان و یک ظرف کوچک بستنی میوه‌ای شامل ۴ اسکوپ (هر اسکوپ بین ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان) حدود ۷۰ هزار تومان است. اگر هوس بستنی قیفی هم کنید هر عدد آن بین ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان است. بستنی قیفی متری هم که در بعضی مغازه ها عرضه می شود با توجه به اندازه کوچک، متوسط و بزرگ به قیمت ۵۰ هزار، ۶۰ هزار و ۷۰ هزار تومان فروخته می‌شود.

کد خبر 848579 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها صادرات قیمت - تنظیم بازار بستنی و فالوده عراق عمان امارات

دیگر خبرها

  • واترپلو قهرمانی جوانان جهان؛ همگروهی ایران با چین و کانادا
  • گام به گام تا ویزای توریستی کانادا
  • قدردانی کودکان غزه از تحصن ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا و کانادا
  • سم زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار !
  • بررسی یک خواب پرطرفدار؛ در طول روز چرت بزنیم یا نه و چقدر؟
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران
  • یونس فضلی مسئول کوکیوان فدراسیون تکواندو کانادا شد
  • (عکس) مراسم رونمایی از کتب نقض حقوق بشر در کانادا و سوئد