Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر احسان کامرانی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندرعباس در رابطه با همکاری صنایع هرمزگان با دانشگاه‌های استان و نقش این بنگاه‌های اقتصادی در حمایت از نخبگان هرمزگانی، بیان داشت: انحصار بدترین آفتی است که در بعضی از صنایع استان وجود دارد.

وی تشریح کرد: برخی صنایع تنها تمایل به‌سوی گروه خاصی دارند و می‌خواهند تنها با افراد و گروه‌های خاصی در ارتباط باشند تا زمانی که انحصار درجایی وجود داشته باشد قطعاً رشد، شکوفایی و توسعه محقق نخواهد شد و این مراکز به مراکز فساد تبدیل خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه آزاد هرمزگان ادامه داد: درصورتی‌که اگر که دایره انحصار شکسته شود و از تمام نخبگان دعوت به عمل آید، مشکلات پالایشگاه‌ها، صنایع فولادی و دیگر بنگاه‌های صنعتی مستقر در استان با ظرفیت نخبگان استانی قابل حل خواهد بود.

پروفسور کامرانی تشریح کرد: به‌طور مثال پالایشگاه نفت بندرعباس همکاری بسیار مطلوبی با نخبگان استان دارد و مدیرعاملش عضو کمیسیون علمی دانشگاه است درحالی‌که پالایشگاه ستاره خلیج فارس را نیز برای ارتقا همکاری‌ها دعوت کرده‌ایم اما متأسفانه مدیران این شرکت در جلسات حضور پیدا نکردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس گفت: از نفت ستاره خلیج فارس خواسته شد تا در این جلسات حضور به عمل رساند و مشکلات و مسائل را مطرح کنند تا بتوانیم از ظرفیت دانشگاه در مرتفع کردن این چالش‌ها استفاده کنیم و درواقع توقع ما این است که دایره انحصار شکسته شود تا گره‌ای از کاری بگشایم.

وی ادامه داد: دانشگاه‌های استان بعد از 43 سال از انقلاب اسلامی به بلوغ رسیده‌اند و اعضای هیئت‌علمی این دانشگاه‌ها می‌توانند در حوزه‌های مختلف نفت، گاز، پتروشیمی و...، کمک‌کننده باشند و از سوی دیگر چرا باید همیشه منتظر باشیم دانشگاه‌ها پیش‌قدم شوند و یک‌بار هم که شده صنایع باید از دانشگاه‌ها دعوت کنند.

کامرانی با اشاره به اینکه صنایع نیز باید همراه و حامی دانشگاه‌ها باشند، گفت: صنایع می‌توانند در بحث تجهیز آزمایشگاه دانشگاه‌ها، ساخت دانشکده‌ها، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و... کمک کنند تا درنهایت خودشان نیز از منافع آن بهره‌مند شوند و در این شرایط مراکز صنعتی و تولیدی به‌صورت رسمی باید از دانشگاه‌ها بخواهند تا همکاری‌ها شکل بگیرد.

وی به حلقه مفقوده ارتباط میان دانشگاه و صنایع استان اشاره کرد و بیان داشت: برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه نیاز به یک کاتالیزور وجود دارد و معتقدم استانداری هرمزگان به‌ویژه حوزه اقتصادی، می‌تواند در این راستا نقش کلیدی داشته باشد.

کامرانی ادامه داد: استانداری از مدیران صنایع و روسای دانشگاه‌های استان بخواهد که جلسه‌ای برگزار شود و مکانیسم عملیاتی این همکاری را طراحی کند و به نظر من هیچ مرجعی مانند استانداری نمی‌تواند نقش این کاتالیزگر را ایفا کند.

انتهای پیام/ 88055

منبع: فارس

کلیدواژه: نفت خلیج فارس استان هرمزگان دانشگاه آزاد دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۶۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی در تعامل مجلس و دولت/ وفاق و همدلی در اصفهان رو به ارتقا است

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وفاق و همدلی در استان رو به ارتقا است، گفت: توقع داریم در فرصت باقی مانده تا پایان دولت سیزدهم و استانداری‌ها، موضوع سرمایه اجتماعی از یک سو و موضوع با نمایندگان و استانداری مورد توجه ویژه‌تری قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عباس مقتدایی ظهر امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست مشترک شورای اداری شهرستان و استان اصفهان اظهار کرد: در سطح شهرستان اصفهان هم شهرهای متعدد و هم ۱۸۰ روستا وجود دارند که بخشی از این روستاها بعد از انتزاع چند شهرستان جدید در اصفهان باقی مانده‌اند که باید مورد بررسی قرار گیرند.

وی بر لزوم انجام کارهای مشترک در ماه‌های پیش رو تاکید کرد و افزود: هم دوستان در مجموعه مدیریت شهری و روستایی و هم نمایندگان مجلس در این زمینه کار می‌کنند اما ضرورت همکاری بخش‌های مختلف و قوای دست‌اندرکار یک ضرورت است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در جلسه‌ای با استاندار بر این مسئله تاکید کردیم که لازم است در مدیریت‌ها و یا ارزیابی مدیران باید بازنگری اتفاق بیفتد و ما به عنوان نمایندگان مجلس به دلیل مراجعات مردمی و آگاهی بیشتر حاضر هستیم در این ارزیابی‌ها به استاندار کمک کنیم.

وی با بیان اینکه مجلس دوازدهم در آستانه شکل‌گیری است، اضافه کرد: سرمایه اجتماعی موضوع بسیار مهمی برای همه ما در بخش‌های مختلف و قوای کشور است و معتقدیم که مجلس دوازدهم با همکاری دولت سیزدهم می‌تواند به حد بالاتری از ارتقای سرمایه اجتماعی برسد.

مقتدایی تاکید کرد: ما نمایندگان مردم اصفهان در مجلس به نوبه خود در شهرستان اصفهان و شهرهای چندگانه اصفهان این آمادگی را اعلام کردیم و صبح امروز نمایندگان فعلی با منتخبان مجلس جلسه‌ای داشتیم که بر اساس آن می‌توان گفت وفاق و همدلی در استان رو به ارتقا است.

وی ادامه داد: نمایندگان مردم در مجلس امیدوارند که با هم‌آهنگی دولت و مجلس بتوانند حد بالاتری از منافع را برای کل جامعه و از جمله استان و به ویژه شهرستان‌های اصفهان بزرگ محقق کنند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: ما توقع داریم در فرصت باقی مانده تا پایان دولت سیزدهم و استانداری‌ها، موضوع سرمایه اجتماعی از یک سو و موضوع با نمایندگان و استانداری مورد توجه ویژه‌تری قرار گیرد.

کد خبر 747992

دیگر خبرها

  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است
  • نشست هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی دانشگاه پیام نور خوزستان
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی در تعامل مجلس و دولت/ وفاق و همدلی در اصفهان رو به ارتقا است
  • تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است