Web Analytics Made Easy - Statcounter

نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  درباره کم تحرکی دانشجویان و دانش آموزان در دوران کرونا با توجه به آموزش‌های مجازی اظهار کرد: در حال حاضر وضعیت کرونا آنقدر حاد نیست که دانشجویان و دانش آموزان نتوانند پیاده روی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: برای جلوگیری از چاقی و اضافه وزن و رهایی از کم تحرکی در دوران کرونا و با توجه به آموزش‌های مجازی بهتر است تا دانشجویان و دانش آموزان حتما پیاده روی کنند و طناب زنی داشته باشند، همچنین بهتر است که اگر در داخل منازل وسایل ورزشی دارند از آن‌ها استفاده کنند تا اندام ایده آلشان حفظ شود و دچار چاقی نشوند.

جوزدانی تصریح کرد: دانشجویان و دانش آموزانی که دچار چاقی شدید نیستند و تنها ۱۰ الی ۱۵ کیلو اضافه وزن دارند، می‌توانند پله نوردی کنند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه دانشجویان و دانش آموزان در دوران کرونا برای جلوگیری از چاقی حتما ورزش‌های هیت را در اولویت قرار دهند، تاکید کرد: ورزش‌های هیت جزو آن دسته از ورزش‌هایی هستند که سطح انرژی و کالری و چربی سوزیشان بالاست، یعنی مدت زمان کمی دارند، اما دچار سطح بالایی از انرژی هستند.

جوزدانی گفت: ورزش‌های هیت یا ورزش های اینتروال در خانه به این معناست که افراد در فاصله زمانی یک دقیقه بدوند دو دقیقه پیاده روی داشته باشند و برای مثال در مدت چند دقیقه این روند را به صورت مداوم تکرار کنند.

چاقی یکی از دلایل افزایش ابتلا به کروناست

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اضافه کرد: چاقی شانس ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهد، چرا که فاکتور‌های التهابی باعث ترشح بافت چربی می‌شوند و سیستم ایمنی بدن را درگیر خواهند کرد و همین عامل باعث می‌شود تا بدن توانایی مقابله با ویروس را از دست بدهد، بنابراین دانشجویان و دانش آموزان و تمامی افراد باید در این دوران حتما اصول تغذیه و رژیم غذایی را رعایت کنند.

جوزدانی با بیان اینکه محصلان هر یک ربع یک بار حالت زنگ تفریح از کلاس‌های مجازی بلند شوند و راه روند، تاکید کرد: در دوران قبل کرونا که آموزش‌ها حضوری بودند دانشجویان و دانش‌آموزان در زمان استراحت تحرکاتی در محیط دانشگاه و مدرسه داشتند، اما هم اکنون این روال غرب کرده و میزان تحرک‌ها کاهش زیادی پیدا کرده است و آن‌ها می‌توانند برای جلوگیری از این معضل حتما فعالیت بدنی خود را در خانه افزایش دهند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: دانشجویان و دانش آموزان برای جلوگیری از ابتلا به چاقی و افزایش وزن می‌توانند از ورزش‌های قدرتی مانند کار با دمبل استفاده کنند با اینکه از کوله پشتی‌های دوبند با وزن ۵ تا ۱۰ کیلو گرم استفاده کنند و این موضوع به افراد کمک می‌کند تا در تایمی که ورزش می‌کنند انرژی سوزی بیشتری داشته باشند.

جوزدانی در پایان افزود: امیدواریم که آموزش‌های نرم دوم ۱۴۰۰ با وجود واکسیناسیون حتما حضوری شوند تا دیگر دچار مشکلات کم تحرکی و چاقی و اضافه وزن دانشجویان و دانش آموزان در سراسر کشور نباشیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: چاقی اضافه وزن دانشجویان دانش آموزان دانشجویان و دانش آموزان متخصص تغذیه و رژیم درمانی برای جلوگیری داشته باشند آموزش ها کم تحرکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۶۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ضرغام پرنیان، مشاور وزیر آموزش و پرورش در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای درباره چگونگی وضعیت تحصیل دانش‌آموزان سیل‌زده، اظهار کرد: در سیل اول و دوم ۳۶۸ مدرسه در عرصه دیواره‌ها و بعضی از قسمت‌های مدارس دچار آسیب شدند.

وی با بیان اینکه ۳۶۸ مدرسه در طرح شهید عجمیان با مشارکت گروه‌های جهادی معلمان و دانش‌آموز و گروه‌های قومی بهسازی، مرامت‌سازی و شاداب‌سازی شد، تصریح کرد:، اما این امر به معنای این نیست که مشکلات اتفاق‌افتاده به‌طور کامل رفع شده است و بر اساس آمار کسب‌شده ۷ تا ۸ مدرسه به تخریب و بازسازی نیاز دارند.

اجرای ویژه طرح شهید عجمیان پس از پایان امتحانات خرداد

پرنیان با اشاره به اینکه هیچ‌گونه اختلالی به آموزش دانش‌آموزان وارد نشده است، ابراز کرد: آموزش دانش‌آموزان در مکان‌های عمومی از جمله مسجد انجام می‌شود؛ بنابراین هیچ مدرسه‌ای در این مناطق تعطیل نیست. مدارسی که به دلیل حجم بالای آب میسر به بازگشایی نباشند، به مکان‌های عمومی انتقال داده می‌شوند.

مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به پایان امتحانات خرداد دانش‌آموزان، تشریح کرد: پس از پایان امتحانات نهایی نوید می‌دهیم که طرح شهید عجمیان را در قالب ویژه‌تری جهت رفع این مشکلات اجرا کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۳ سال تدریس و مهری ماندگار
  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • تلاش معلم شهرکردی برای آموزش دانش آموزان منطقه عشایر نشین
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص