Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-28@02:15:17 GMT

رئیس بیمارستان سینا: کرونا در پیک پنجم ۲ بار به اوج رسید

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۵۷۶۰۰

رئیس بیمارستان سینا: کرونا در پیک پنجم ۲ بار به اوج رسید

محمد طالب پور افزود: نزدیک به ۵۰ در صد تخت‌های بیمارستان سینا طبق شیوه نامه دانشگاه علوم پزشکی تهران به بیماران کرونایی اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: در پیک پنجم مطابق منحنی و نمودارهای موجود، بیماری ۲ بار به اوج رسید، ولی خوشبختانه نزدیک به ۱۰ روز است که این موج رو به افول و کاهش است و این سیر، خبر خشنود کننده‌ای برای همه ما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طالب پور گفت: در پیک پنجم بسیاری از بیماران به صورت سرپایی و با تجویز داروهایی مانند «رمدسیویر» در حال درمان هستند، در نتیجه التزام بستری کردن بیماران به مراتب کمتر شده است.

وی افزود: از لحاظ سیر بیماران، ما در بیمارستان سینا، بیماران بدحالی داریم که در بخش بستری هستند و به دلیل محدودیت‌های ICU متأسفانه امکان اینکه سرویس دهی کامل و ایده آل به آنها را نداریم. امکان تأمین بیش از ۴۰ تخت ICU در بیمارستان وجود ندارد و برخی از بیماران در بخش «اینتوبه» هستند و در خارج از بخش ICU مراقبت‌های لازم برای آنها انجام می‌شود.

طالب پور گفت: عمده مشکل ما نیز کمبود نیروی پرستاری ICU خارج از ظرفیت بیمارستان است و در تلاشیم از پرستاران ICU خارج از بیمارستان دعوت به عمل بیاوریم تا با کمک آنها به بیماران خارج از ICU که نیازمند خدمات ویژه هستند رسیدگی مطلوب‌تری شود.

وی ادامه داد: طبق بررسی‌های آماری که در بیمارستان انجام می‌شود بیماران مبتلا به کرونا که در بیمارستان ما فوت شدند هیچکدام به صورت کامل واکسیناسیون نشده بودند یعنی هیچ بیماری که ۲ دوز واکسن دریافت کرده باشد و حداقل ۲ هفته از واکسیناسیون دوم را پشت سر گذاشته باشد، نداشتیم که فوت کرده باشد. البته بیمارانی داشتیم که بیماری زمینه‌ای مانند دیابت داشتند که آنها نیز با NIY بهبودی پیدا کردند.

رئیس بیمارستان سینا گفت: در میان بیماران مبتلا به کرونا، افرادی بودند که تک دوز واکسینه شده بودند و بیشتر درمان سرپایی دریافت می‌کردند.

وی افزود: می‌توان گفت واکسن زدن یک وظیفه عمومی است حتی اگر فردی اعتقاد به واکسیناسیون ندارد باید برای حفظ جان هموطنان خود هم که شده واکسن بزند، زیرا ممکن است فردی ناقل باشد ولی با مشکلی مواجه نشود اما افراد دیگر را مبتلا کند.

طالب پور تاکید کرد: تزریق واکسن برای هر فرد، یک رسالت محسوب می‌شود و در حال حاضر که انجام واکسیناسیون برای هر فرد ایرانی امکان پذیر است باید به عنوان یک وظیفه به آن نگاه کند تا محیط جامعه ایمن شود و این محدودیت‌های شدیدی که همچنان همه را آزار می‌دهد، برطرف شود. /مهر

منبع: فردا

کلیدواژه: کرونا پیک پنجم کرونا رئیس بیمارستان سینا بیمارستان سینا طالب پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۷۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص در همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، رئیس بیمارستان فاطمیه همدان در حاشیه بهره برداری از این طرح گفت: این بیمارستان بخشی برای بستری بیماران ویژه و بخشی برای بیماران عادی داشت، اما راه اندازی بخشی برای مراقبت از بیمادان خاص ضروری به نظر می‌رسید.

شمیم پیله ور افزود: مرجعیت بیمارستان فاطمیه و مراجعه شمار زیادی از بانوان همدانی و حتی بیمارانی از خارج از استان به این مرکز، ضرورت ایجاد این بخش را دو چندان کرد.

او تأکید کرد: در این بخش مادران باردار، مادران پس از بارداری و حتی مادرانی که نیاز به جراحی‌های زنانه دارند پذیرش می‌شوند.

پیله ور تصریح کرد: در این مرکز یک سری مراقبت خاص انجام می‌شود و در صورت نیاز از این محل برای هماهنگی به منظور انتقال بیمار به بخش آی. سی. یو استفاده شود.

بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص دارای ۱۱ تخت است که پنج تخت برای بیماران «اچ. دی. او»، «پرگ لمسی» (بیماران فشار خون بالا)، «اکلمسی»، «هلپ» (بیماران پرخطر)، «خونریزی شدید»، «آی. تی. پی» (پلاکت پایین)، «بیماران دارای تشنج» و ۶ تخت دیگر برای بیماران داخلی است.

 

 

 

دیگر خبرها

  • همایش «قدس از چشمان آقای نادر» برگزار می‌شود
  • دیدار رئیسی با بیماران اتباع
  • دیدار رئیس جمهور ایران با بیماران اتباع
  • بهره برداری از دومین دستگاه رادیولوژی بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • ضرب و شتم پرستار در بیمارستان این شهر
  • پیگیری قضایی ضاربان پرستار در بیمارستان چالوس
  • شرایط وخیم بیماران بیمارستان کمال عدوان غزه
  • افتتاح بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص در همدان