Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم استاد روانشناسی بالینی حوزه و دانشگاه گفت: بخش اعظمی از مشکلات بیماران کرونایی مشکلات روحی و روانی است، مبلغین مستقر در بیمارستان‌های کرونایی کشور تلاش کنند تا آسیب‌های روحی بیماران را کاهش دهند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین رضا مهکام، مدیر گروه تبلیغی جهادی یاوران سلامت روان، در گردهمایی روحانیون روان‌شناس جهادی جهت حضور در بیمارستان‌های استان قم عنوان کرد: آغاز حضور گروه یاوران سلامت روان در بیمارستان‌های کرونایی، ۶ اسفندماه ۱۳۹۸ هم‌زمان با شیوع ویروس منحوس کرونا در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این حرکت، کار بسیار سختی بود، زیرا ترسی در بین مردم حتی کادر درمان از ویروس کرونا ایجاد شد که این امر موجب گردید تا بسیار کم به بیماران کرونایی نزدیک شوند.

استاد روانشناسی بالینی حوزه و دانشگاه اظهار کرد: حرکت جهادی حضور در بیمارستان‌های کرونایی از ابتدای شیوع ویروس شروع شده است و طلاب دغدغه مند و متخصص در عرصه روانشناسی حضوری پررنگ در این حرکت داشته‌اند.

وی بابیان اینکه استمرار در یک فعالیت باعث موفقیت آن کار خواهد شد، افزود: در طول یک سال و نیم گذشته حضور روانشناسان حوزوی در بیمارستان با افت و خیزهایی مواجه شده است، بعضی از مبلغان به ناچار باید به امور دیگر از زندگی و بعضی دیگر خود مبتلا به بیماری کرونا شده‌اند که نیازمند است همت مضاعفی صورت گیرد تا شاهد استمرار این حرکت پرثمر باشیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهکام با اشاره به مشکلاتی که مبلغان توانمند و متخصص در عرصه روانشناسی بالینی جهت حضور در بیمارستان‌های کرونایی دارند بیان کرد: بدون تردید و به اظهار صریح مسئولان سلامت کشور، کادر درمان و بیماران کرونایی حضور روانشناس معتقد به امور دینی در بیمارستان‌ها دارای ثمرات زیادی بوده است لکن این حضور با مشکلاتی مواجه بوده که نیازمند حمایت‌های بیشتر است.

وی اظهار کرد: وجود مشکلات و موانع باعث نمی‌شود که در حرکت جهادی ما خللی وارد شود و توانایی ما را جهت خدمت به هم‌وطنان عزیزمان تقلیل دهد لذا با توانی مضاعف و همت بالا این مسیر را ادامه خواهیم داد.

مدیر گروه تبلیغی جهادی یاوران سلامت روان توجه به مسائل روحی بیماران کرونایی را از امور مهم در سلامت آنان برشمرد و گفت: بخش اعظمی از مشکلات بیماران کرونایی، مشکلات روحی و روانی است، از این رو مبلغین مستقر در بیمارستان‌های کرونایی کشور باید تلاش کنند تا آسیب‌های روحی بیماران را کاهش دهند.

وی بیان کرد: وجود استرس یکی از مواردی است که در میان بیماران کرونایی وجود دارد، در قدم اول باید مفهوم و نشانه‌های استرس شناخته شود تا بتوان با آن مقابله کرد؛ اگر کسی درد دارد دیگر نباید استرس را به آن اضافه کند، استرس یعنی فشارهای روانی که از محیط بر انسان وارد می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهکام اظهار  کرد: گاهی اوقات افکار خود انسان است که استرس تولید می‌کند؛ در ماجرای کرونا هم همین مسئله است، بنابراین اگر با صحبت با بیماران بتوانیم افکار منفی ناشی از مبتلا به کرونا را از آن‌ها دور کنیم، طبعاً استرس آن‌ها نیز کم خواهد شد و روند بهبودی سرعت پیدا می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مسئولیت اجتماعی در برابر کرونا بیمارستان های کرونایی بیماران کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۹۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، دکتر دهمرده افزود: این دستگاه از نوع ATF و کاملا ایرانی است که توانایی پاسخگویی کامل به بیماران دیالیزی شهرستان را داراست و بیماران دیگر نیازی به مراجعه به سایر شهرستان‌ها ندارند.
وی ادامه داد: با توجه به رشد بیماران دیالیزی مبتلا به فشار خون بالا و دیابت که منجر به نارسایی سیستم کلیوی می‌شود لازم است تا افراد نسبت به درمان به موقع اقدام و با تغییر در سبک زندگی به ایجاد جامعه سالم کوشا باشند.
رئیس بیمارستان دارالشفاء میرجاوه با اشاره به فعال بودن چهار دستگاه دیالیز در این بیمارستان تصریح کرد: دسترسی افراد دیالیزی به خدمات بهینه و منجر به بهبود کیفیت زندگی بیماران شده است.
در حال حاضر ۱۶ بیمار دیالیزی در میرجاوه حضور دارند که سال گذشته دو هزارو ۵۰۰ جلسه دیالیز ویژه این افراد انجام شده است.

دیگر خبرها

  • حمله قلبی به دو هوادار تراکتور به خاطر استرس شدید
  • دیدار رئیسی با بیماران اتباع
  • دیدار رئیس جمهور ایران با بیماران اتباع
  • از روان تا درمان
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • بهره برداری از دومین دستگاه رادیولوژی بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • ضرب و شتم پرستار در بیمارستان این شهر