Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری روز پنجشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر که با حضور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد افزود: در همین ارتباط در عرصه‌های محتوایی وشکلی در حوزه‌های فیزیک مسجد و مدل‌های ارائه محتوا کارهای بزرگی انجام شده‌است.

وی تاکید کرد: سند جامع مساجد استان بوشهر سندی کارشناسی و شرایط لازم برای آن محقق شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه بوشهر اضافه کرد: در زمان حاضر یکهزار و ۷۵۰ مسجد در این استان وجود دارد و قرار است هر سه ماه، ۵۰ مسجد نمونه و الگو در استان انتخاب و معرفی شود.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: همچنین بزودی طرح جدیدی برای حل اختلاف‌های محلی در مساجد تدوین و اجرایی می‌شود تا دعاوی و مسائل مساجد و محله‌ها از این طریق حل شود.

وی ادامه داد: برای ارتقای مساجد به کارهای پژوهشی نیاز است که باید تیم‌های پژوهشی شامل جهاد دانشگاهی، تبلیغات اسلامی، اوقاف و امور خیریه و فرهنگ و ارشاد اسلامی در این استان تشکیل و در این زمینه  اقدام کنند.

صفایی بوشهری با اشاره به معرفی بوشهر به عنوان نخستین پایتخت قرآنی کشور در سال ۱۴۰۰ افزود: کسب این عنوان بزرگ دارای الزام‌ها، مفاهیم و برنامه‌های خیلی بزرگی است که امیدواریم محقق شود.

امام جمعه بوشهر بیان کرد: در این راستا کمیته‌هایی تشکیل و برنامه‌های مختلفی تدوین شده است که انتظار می‌رود این برنامه‌ها با آغاز سال تحصیلی دانش‌آموزان، دانشگاهیان و حوزه‌ها قوت بیشتری به خود بگیرند.

وی افزود: طرح ملی رهیافت ولایت کار بزرگی است که به همت سازمان تبلیغات اسلامی در سطح ملی شکل گرفته و یک سری نیازهایی در استان بوشهر دارد که امید می‌رود با همراهی و همکاری استاندار بوشهر شاهد تأمین مکان مورد نیاز برای این طرح باشیم.

صفایی بوشهری یادآور شد: استان بوشهر به عنوان الگوی شورای فرهنگ عمومی کشور زبانزد است و باید شورای فرهنگ عمومی به صورت مستمر و ماهانه برگزار شود.

استاندار بوشهر نیز گفت: این استان در سال جاری موفق به کسب عنوان پایتخت قرآنی کشور شد که هرچند برنامه‌های مختلفی در این زمینه تدوین و اجرایی شده است اما با توجه به شیوع ویروس کرونا امکان برگزاری همه برنامه‌ها به صورت مطلوب امکان پذیر نبود که انتظار می‌رود این عنوان برای یک سال آینده نیز تمدید شود.

عبدالکریم گراوند با تاکید بر اهمیت آموزش در این زمینه افزود: مهمترین کاری که باید انجام شود تاثیر قرآن درهمه زوایای زندگی است و بهترین کار در این ارتباط آموزش است که بدلیل شرایط کرونایی پیش بینی می‌شود تا آبان ماه آموزش حضوری نداشته باشیم و بیشتر آموزش‌ها به صورت مجازی است و با تمدید این عنوان انتظار می‌رود با بهبود شرایط کارهای بیشتری در این زمینه انجام شود.

برچسب‌ها شورای فرهنگ عمومی بوشهر کانون فرهنگی هنری مساجد غلامعلی صفایی بوشهری سازمان تبلیغات اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای فرهنگ عمومی بوشهر کانون فرهنگی هنری مساجد شورای فرهنگ عمومی بوشهر کانون فرهنگی هنری مساجد سازمان تبلیغات اسلامی شورای فرهنگ عمومی تبلیغات اسلامی صفایی بوشهری استان بوشهر برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۰۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دانشگاه‌ها برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن را ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، با تأکید بر ظرفیت اندیشه‌ورزانه دانشگاه امام صادق (ع) اظهار کرد: امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد چهلمین سال تشکیل خود می‌شود و در این دوران دبیران متعددی داشته و این شورا کار‌های بزرگی را انجام داده است.

وی افزود: در حوزه علم و فناوری اسناد خوبی مصوب شده است. کار قرارگاهی و راهبردی در حوزه علم و فناوری تا حد زیادی موفق بوده است در این مسیر فقط سندبسندگی مدّنظر نبوده است بلکه مثلاً نقشه جامع علمی کشور را هدایت کرده است. سند هوا فضا، سند گیاهان دارویی و اسناد دیگر علم و فناوری از اقدامات خوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ نیز اسناد خوبی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی و سند دانشگاه اسلامی نوشته شده است و برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی تدوین شده است، در گذشته برش‌های استانی پروژه‌محور نبودند بلکه راهبرد‌های کلی را مطرح کرده بودند، به همین خاطر در دوره جدید این برش‌های استانی تکمیل‌تر شد و به زودی برش‌های استانی در همه استان‌ها تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا با چند کاستی مواجه است که نخبگان می‌توانند در برطرف کردن آن‌ها به شورا یاری رسانند، گفت: انتظار مهم مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاهی شدن آن است، این قرارگاه باید توانمند شود تا بتواند بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی را محقق کند.

استاد خسروپناه با طرح این سوال که قرارگاه یعنی چه؟ بیان کرد: جلسات متعددی با کسانی که تجربه کار قرارگاهی داشتند برگزار شد، هم‌اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که الگوی کار قرارگاهی استخراج شده و به زودی به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.

به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین می‌شود

وی با تأکید بر اینکه برای تدوین اسناد باید نظریه‌های مربوطه استخراج و مشخص شود، گفت: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی یاری برسانند. همچنین با هماهنگی که با مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نبود الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف را یکی از نقصیه‌های دیگر خواند و ادامه داد: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

استاد خسروپناه بیان کرد: همچنین اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در استخراج منظومه فکری مقام معظم رهبری برای تدوین اسناد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

وی با تأکید بر توجه به حلقه‌های میانی گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف وجود دارد که باید زمینه ارتباط این افراد با شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شود. همچنین باید برای چالش‌ها چاره‌اندیشی شود تا الگوی مناسبی برای مواجهه با آن‌ها تعیین شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه همچنین به نظارت هوشمند نیاز داریم که در الگوی حکمرانی تعریف شود، دانشگاه‌ها نیز برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی
  • جشن‌های دهه کرامت در همه مساجد و محله‌های لرستان برگزار می‌شود
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم