Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

رکورد تزریق واکسن در کشور شکسته شد، تزریق یک میلیون و ۱۱۲ هزار و ۴۴۰ دوز واکسن کرونا در کشور و تحقق وعده‌های وزیر بهداشت دولت سیزدهم خبر می‌دهد.

به گزارش تین نیوز، بهرام عین‌اللهی از همان روزهای نخست تصدی وزارت بهداشت وعده‌های مهم و امیدبخشی در حوزه مقابله با بیماری کرونا داد. اتمام واکسیناسیون گروه‌های هدف تا دهه مبارک فجر یکی از این وعده‌ها بود که حالا با افزایش تعداد مراکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا، سرعت‌گیری واردات واکسن به کشور و دپو بیش از ۲۱ میلیون دوز واکسن، هر روز به آن نزدیک‌تر می‌شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضور در کلاس‌ها با کارت واکسن

اما وعده مهم دیگر وزیر بهداشت صدور کارت واکسن و ارائه خدمات عمومی از جمله خدمات بانکی، تهیه بلیت هواپیما، قطار، اتوبوس و همچنین اقامت در هتل از طریق این کارت است.

او با تأکید بر اهمیت تزریق واکسن در کشور حضور دانشجویان در کلاس درس در سال تحصیلی جدید را نیز منوط به داشتن کارت واکسیناسیون اعلام می‌کند. این اقدام می‌تواند علاوه بر کاهش محدودیت‌هایی که بر زندگی تک‌تک افراد جامعه سایه انداخته، در قطع زنجیره انتقال بیماری بسیار مؤثر باشد.

در حقیقت با این تدبیر و اجرایی شدن آن همانند بسیاری از کشورهای دیگر، آن دسته از افرادی که از تزریق واکسن امتناع می‌کنند نیز مجبور به پذیرش واکسیناسیون خواهند شد. به این ترتیب هم جان آنها و هم خانواده‌ها و اطرافیانشان در برابر ویروس کرونا ایمنی نسبی خواهد یافت.

در همین راستا وزیر راه و شهرسازی نیز از سفرهای هوشمند برای واکسینه شده‌ها خبر داده و می‌گوید: اجرای سیستم هوشمند کرونا مدتی است مورد بحث و بررسی قرار گرفته و بر اساس آن مقرر شده، اطلاعات افرادی که هر دو دوز واکسن را دریافت کرده‌اند، وارد این سیستم شود و محدودیت‌های کرونایی مانند ممنوعیت‌های سفر برای آنها لغو شود.

همچنین اگر این افراد واکسینه شده خواستند برای سفر با وسایل حمل‌ونقل عمومی مانند قطار، اتوبوس، هواپیما یا خودروی شخصی خود اقدام کنند، مشکلی برای آنها وجود نخواهد داشت و حتی بدون مشکل می‌توانند به سفرهای خارجی بروند.

صدور کارت دیجیتالی دو زبانه واکسن

انتشار اخباری از این دست سبب شد دریافت کارت واکسیناسیون دیجیتال برای آن دسته از افرادی که هر دو دوز واکسن خود را تزریق کرده‌اند اهمیت یابد و البته گروه‌های واجد شرایطی که هنوز واکسن دریافت نکرده‌اند نیز به تکاپو بیفتند. البته در این بین کم نیستند افرادی که کندی واکسیناسیون را دلیل بر عدم اجرایی شدن این تصمیم می‌دانند اما به گفته وزیر بهداشت با اقدامات انجام شده در زمینه واردات واکسن و افزایش مراکز تجمیعی، ظرفیت واکسیناسیون روزانه به یک و نیم تا دو میلیون دوز در روز خواهد رسید و تا پایان ماه جاری ۴۰ تا ۵۰ میلیون دوز واکسن کرونا وارد خواهد شد.

از سوی دیگر گروهی از افراد جامعه که در ماه‌های گذشته واکسینه شده‌اند و تنها کارت واکسن کاغذی در اختیار دارند نگران وضعیت صدور کارت واکسیناسیون دیجیتال و انجام مراودات اجتماعی خود هستند. هرچند که برای رفع این نگرانی‌ها و تحقق وعده وزیر اقدامات زیربنایی مناسبی صورت گرفته است. علی شریفی‌زارچی، سرپرست مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت به رفع ابهام‌های موجود پرداخته و می‌گوید: از آنجایی که شرط ورود به بسیاری از کشورهای جهان تزریق دو دوز واکسن و داشتن کارت واکسیناسیون است با اقدامات صورت گرفته و تدابیر انجام شده، صدور این کارت دیجیتال دو زبانه برای افرادی که طی دو هفته آینده قصد سفر به خارج از کشور را دارند، آغاز شده است.

او ادامه می‌دهد: آن دسته از افرادی که هر دو دوز واکسن را دریافت کرده‌اند، می‌توانند پس از مراجعه به سایت vcr.salamat.gov.ir اطلاعات شخصی خود یعنی نام و نام خانوادگی، شماره گذرنامه، کد ملی و شماره موبایلی که به نام متقاضی است را به ثبت برسانند. برای افرادی که اطلاعات شخصی خود یعنی نام و نام خانوادگی و شماره گذرنامه خود را به زبان انگلیسی و دقیقاً منطبق با گذرنامه ثبت کرده‌اند کارت صادر شده است اما برای افرادی که نام و نام خانوادگی را بر مبنای گذرنامه ثبت نکرده‌اند متأسفانه این کارت صادر نشده است.

شریفی زارچی در ادامه تأکید می‌کند: پس از تکمیل فرایند ثبت‌نام، برای متقاضیان پیامکی حاوی یک لینک ارسال می‌شود. اگر روی این لینک کلیک شود، کارت واکسن دیجیتال برای فرد متقاضی نمایش داده می‌شود. این کارت حاوی «کیوآر کد» است، که با اسکن این کد توسط گوشی موبایل می‌توان کارت دیجیتال را روی گوشی تلفن همراه داشت.

ثبت اطلاعات در سامانه سلامت

سرپرست مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت عنوان می‌کند: سایر افرادی که طی چند ماه گذشته واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و قصد سفر خارج از کشور هم ندارند، نباید نگران باشند زیرا طی دو یا سه روز آینده در همین سایت یک لینک فارسی اضافه خواهد شد.

این افراد اگر در پایگاه تزریق واکسن معتبر داخل کشور واکسیناسیون را انجام داده باشند و در آن پایگاه اطلاعاتشان ثبت شده باشد دیگر نیازی به مراجعه یا اقدام خاصی ندارند و تنها با ثبت اطلاعات در لینک فارسی سامانه vcr.salamat.gov.ir می‌توانند بلافاصله پس از ثبت اطلاعات پیامک حاوی اطلاعات کارت فارسی خود را دریافت کنند.

او با تأکید بر اینکه زیرساخت‌های مورد نیاز فراهم شده است می‌گوید: همه افرادی که واکسن زده‌اند چه نوبت اول و چه نوبت دوم می‌توانند از این طریق اطلاعات کارت واکسن دیجیتال کرونا را دریافت کنند. به این معنا که افرادی که نوبت اول واکسن را دریافت کرده‌اند برای‌شان پیامکی ارسال می‌شود و اطلاعات پس از نوبت اول تزریق را در کارت خود دریافت می‌کنند و افرادی که هر دو نوبت را تزریق کرده‌اند اطلاعات کامل واکسیناسیون خود را در کارت دیجیتال واکسیناسیون خواهند داشت.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: اتوبوس کشورهای جهان موبایل وزیر راه و شهرسازی بلیت هواپیما کارت واکسیناسیون کارت دیجیتال دو دوز واکسن واکسن کرونا تزریق واکسن کارت واکسن صدور کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۰۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان