Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@05:18:09 GMT

ساخت و ساز غیرمجاز نتیجه کوتاهی در ساخت مسکن است

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۶۱۶۶۶

ساخت و ساز غیرمجاز نتیجه کوتاهی در ساخت مسکن است

ایسنا/مرکزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: ساخت و ساز غیرمجاز نتیجه قصور و کوتاهی های صورت گرفته در ساخت مسکن ارزان قیمت در جامعه است.

حجت‌الاسلام محمد سبزی پنجشنبه ۱۸ شهریور ماه در جلسه شورای اداری شهرستان ساوه که در سالن جلسات فرمانداری ویژه ساوه برگزار شد، با تاکید بر اینکه خدمت صادقانه و خالصانه به مردم مدد الهی را در پی دارد، اظهار کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته واکسن به اندازه کافی در کشور وجود دارد و هیچ نگرانی بابت کمبود واکسن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 امیدواریم با استقبال مردم از طرح واکسیناسیون بتوان این ویروس سرکش را مهار کرد و شکست داد. با رایزنی‌های صورت گرفته با معاون وزیر بهداشت مشکل تامین واکسن در ساوه به زودی حل خواهد شد و جای هیچ نگرانی نیست.

وی در ادامه، خواستار تخصیص زمین در روستاها به جوانان بومی برای اقامت دائم و جلوگیری از مهاجرت به شهرها شد و افزود: واگذاری زمین رایگان و اعطای تسهیلات با سود پایین به جوانان بومی و محروم زمینه ماندگاری در روستاها را افزایش خواهد داد.

وی از پیگیری برای تخصیص سیمان کافی با قیمت مناسب برای مسکن ملی خبر داد و افزود: مجلس با اعطای مبلغ ۲۵۰ میلیون وام برای مسکن موافقت کرده است و اعطای وام ۱۰۰ میلیونی از سوی بانک‌ها قابل قبول نبوده و خلاف مصوبه مجلس است.

این نماینده مردم در خانه ملت افزود: شناسایی اراضی محدوده شهری و پایش دقیق افرادی که واجد شرایط برخورداری از مسکن هستند می‌تواند ضمن تامین مسکن مورد نیاز از ساخت و سازهای غیرمجاز جلوگیری کند.

وی در خصوص ساخت و سازهای غیرمجاز اخیر نیز گفت : واگذاری زمین و اعطای تسهیلات مانع از رفتن مردم به سمت ساخت و ساز غیرمجاز خواهد شد و وزارت راه و شهرسازی نیز در حال بررسی دقیق در خصوص تخریب‌هایی است که درخصوص ساخت و سازهای غیرمجاز صورت گرفته و در این پایش فرق دلال و مردم محروم مشخص خواهد شد و نسبت به محرومینی که با فروش تمام دارایی خود سرپناهی احداث کرده‌اند، رویکرد حمایتی صورت خواهد گرفت.

وی بیان کرد: باید سازوکاری در روستاها فراهم شود تا افراد نیازمند و محروم از سوی شورای اسلامی و دهیاری به بنیاد مسکن معرفی شوند تا برای آنها مسکن احداث شود. تعداد واحدهای تعیین شده مسکن ملی در ساوه ۵۰۰ واحد مسکونی بود که با رایزنی‌ها به دو هزار واحد مسکونی افزایش یافت و با رایزنی‌های متعدد به دنبال تامین سیمان برای مسکن ملی در ساوه هستیم

حجت‌الاسلام سبزی با اشاره به ساخت و سازهای غیرمجاز در این شهرستان در ایام انتخابات گفت: متاسفانه مسئولان راه و شهرسازی استان بر خلاف سخن وزیر به دنبال تخریب خانه‌های ساخته شده در حاشیه شهر هستند و بدون اطلاع مسئولان ساوه دست به این کار زده اند.

وی با تاکید بر اینکه کسی از کار غیرقانونی و غیرمجاز حمایت نمی‌کند، اظهار کرد: مقام عالی وزارت راه و شهرسازی تاکید دارد که باید موضوع ساخت و سازهای غیر مجاز بررسی دقیق شود و با کسانی که محروم هستند مساعدت شود و برخورد قانونی با دلالان و سوء استفاده کنندگان شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ساخت و ساز غیرمجاز ساوه استانی اقتصادی استانی شهرستانها ساخت و سازهای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۱۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه

تین نیوز

شهردار تهران گفت: به زودی بزرگراه یادگار امام به بزرگراه شهید بروجردی متصل می شود و در نهایت به آزاد راه ساوه می رسد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی در دیدار با شهروندان محله یافت آباد در مسجد جامع چهارده معصوم با بیان اینکه کمتر از سه سال از شروع به کار ششمین دوره مدیریت شهری گذشته است، افزود: سعی کردیم تهرانی که تحویل خواهیم داد با آنچه تحویل گرفته ایم، متفاوت باشد. زمانی بیشترین خدمات و امکانات در نیمه شمالی تهران متمرکز بود. تلاش کردیم فاصله بین شمال و جنوب را کم کنیم. از مرداد سال ۱۴۰۱ پویش «امیدوافتخار» را آغاز کردیم تا هر هفته در یکی از مناطق ثمره خدمات را تقدیم شهروندان کنیم. تا امروز حدود ۱۲۰ پویش برگزار شده است.

زاکانی ادامه داد: یکی از رویدادهای «امیدوافتخار» که در منطقه ۱۸ برگزار شد، افتتاح ۳.۷ کیلومتر از بزرگراه شهید بروجردی بود. این پروژه سال ها رها شده بود. در مدیریت شهری قبلی روی بعضی از پل ها خاک ریخته بودند و می خواستند روی آن درخت بکارند! چون تصور نمی کردند، بتوان این پروژه ها را دنبال و تکمیل کرد.

او با اشاره به هزینه کرد اعتبارات برای تکمیل پروژه های شهری، تصریح کرد: برای تکمیل ۱۰۰ پروژه نخست پویش «امیدوافتخار»، بالغ بر ۱۷۸ هزار میلیارد تومان هزینه شده است. بالای ۸۰ درصد این پروژه ها در مدیریت شهری ششم آغاز شده و کسر قابل توجهی از آن ها متعلق به مردم جنوب پایتخت و پایین خط میدان انقلاب است.

اتصال بزرگراه یادگار امام به بزرگراه بروجردی

شهردار تهران با بیان اینکه یکی از مشکلات منطقه ۱۸ با توجه به همه استعدادها، این بود که در «بن بست» حمل ونقلی قرار داشت، اضافه کرد: به همین دلیل پروژه تکمیل ادامه بزرگراه «یادگار امام» آغاز شد. این بزرگراه به زودی به بزرگراه شهید بروجردی متصل و در نهایت به آزادراه ساوه مرتبط خواهد شد. به این ترتیب مناطق ۹ و ۱۸ از شرایط بهتری در حوزه حمل ونقل بار و مسافر برخوردار می شوند.

زاکانی تصریح کرد: امسال پروژه امتداد یادگار امام تا میدان فتح افتتاح شود و شرایط جدیدی را برای منطقه ۱۸ فراهم کرده و بخشی از محرومیت در این منطقه رفع شد. همچنین بخش قابل توجهی از پروژه باغ راه حضرت زهرا(س) هم امسال افتتاح می شود. همین حالا چند پیمانکار با هم در این پروژه در حال فعالیت هستند. باغ راه حضرت زهرا(س)، به طول ۹.۵ کیلومتر دو منطقه ۱۷ و ۱۸ را به هم متصل کرده و یک محل بی دفاع شهری را به فضای سبز و دیگر کاربری های فرهنگی و تفریحی بدل می کند.

او اضافه کرد: آن طور که شهردار منطقه ۱۸ گزارش داده است، در این ۲ سال، بالغ بر پنج همت پروژه های محلی در منطقه ۱۸ افتتاح شده است. مناطق جنوبی پایتخت، فوق العاده باارزش هستند و باید به آنها توجه کرد. ما بدهکار مردم هستیم و تمام تلاش خود را برای خدمت به آنها انجام می دهیم. اما به دعا و پشتیبانی مردم برای خدمت و آبادانی نیاز داریم.

شهردار تهران با اشاره به اجرایی شدن پویش «من شهردارم»، تصریح کرد: سال ۱۴۰۱، شهروندان بالغ بر ۱۳۰۰ پروژه توسعه محلی را به ارزش ۴هزار میلیارد تومان انتخاب کردند. سال گذشته اغلب این پروژه ها به اتمام رسید. ۳۵۰ هزار نفر از شهروندان در پویش «من شهردارم» شرکت کردند. سال ۱۴۰۲، میزان مشارکت مردم در پویش «من شهردارم» به یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار نفر رسید. آنها بالغ بر ۳هزار و سیصد پروژه را به ارزش حدود ۸ همت انتخاب کردند. این پویش نمودار روشنی از مدیریت مشارکتی و پیوستگی به متن جامعه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۵۶۸ هزار واحد عبور کرد
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار مسکن کارکنان و اساتید
  • همایش مادران مقاومت در شهرستان ساوه
  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • عرضه به هنگام زمین و تامین اعتبارات لازم برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است