Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@03:23:26 GMT

عصرانه خبری شهرهای ایران در ۱۸ شهریورماه

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۶۳۴۳۸

عصرانه خبری شهرهای ایران در ۱۸ شهریورماه

در این بسته خبری از احداث بوستان ۱۴ هکتاری در بدنه بلواری در سنندج تا بازگشت روشنایی به پارک‌های بجنورد و تداوم بهسازی و مرمت معابر گرگان را بخوانید.

به گزارش خبرنگار ایمنا، هفته گذشته شهرهای کشور در عرصه‌های مختلف عمرانی، اجتماعی و فرهنگی شاهد رویدادهای مهمی بود. در بسته خبری ایمنا (کوتاه از شهرهای ایران) سر فصل مهمترین رویدادهای خبری این حوزه را مرور می‌کنیم:

ابلاغ حکم شهرداری ساری

پس از اعتماد اعضای ششمین دوره شورای اسلامی شهر ساری به جواد طالبی و انتخاب وی به عنوان شهردار ساری، احمد وحیدی وزیر کشور شخصاً حکم شهرداری ساری را طی مراسمی به وی ابلاغ نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خط کشی محوری میدان امام خمینی زرند با اعتبار یک میلیارد ریال

محمد جواد عربپور، رئیس سازمان حمل و نقل همگانی شهرداری زرند از اتمام عملیات خط کشی محوری میدان امام خمینی خبر داد و گفت: اجرای این خط کشی نقش مؤثری در کاهش سوانح رانندگی و ایمنی شهروندان داشته است و تأثیر بسزایی در روان سازی ترافیک این میدان ایفا خواهد کرد.

بازگشت روشنایی به پارک‌های بجنورد

محمدرضا موفق، رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری بجنورد تصریح کرد: خاموشی پارک‌ها همزمان با شیوع بیماری کرونا و با هدف جلوگیری از حضور شهروندان به بوستان‌ها و پارک‌ها برابر مصوبات ستاد استانی کرونا در دستور کار قرار گرفته بود در حالی که خاموشی بوستان‌ها مانعی بر تجمع افراد نبود بلکه به ناامنی حاصل از تجمع برخی جوانان سنت شکن و بی قانون دامن زد لذا مکاتباتی با مدیران استانی مبنی بر درخواست شهرداری برای بازگشت روشنایی به پارک‌ها به منظور امکان نظارت بیشتر بر این امکان انجام گرفت و در پاسخ به این مکاتبه، دادستان بجنورد با روشنایی ۲۰ درصد از ظرفیت تأسیسات موجود در بوستان‌ها موافقت و دستور آن را به شهرداری ابلاغ کردند.

احداث بوستان ۱۴ هکتاری در بدنه بلواری در سنندج

فواد کریمی، مدیر شهرداری منطقه ۲ سنندج با بیان اینکه احداث حریم سبز در بدنه بلوارها باعث طراوت بخشیدن و ارتقای سطح سیما و منظر بلوارهای سطح شهر می‌شود، گفت: بلوار دکتر حسینی یکی از بلوارهای سطح منطقه است که بدنه آن خاکی و از وضعیت مناسبی برخوردار نبود و امسال در راستای توسعه سرانه فضای سبز و ساماندهی این بلوار عملیات نهال کاری رفیوژ آن اجرا شد و عملیات احداث بوستان ۱۴ هکتاری تفریحی، ورزشی و فرهنگی در بدنه این بلوار نیز آغاز شده است.

تداوم نهضت بهسازی و مرمت معابر شهری گرگان

نهضت بهسازی و مرمت (روکش و لکه گیری) آسفالت‌های معابر و محلات سطح شهر گرگان که از ماه گذشته مطابق دستور مجید سعیدی سرپرست شهرداری گرگان آغاز شده بود، همچنان با قدرت ادامه دارد.

راه‌اندازی سامانه شفافیت در شهرداری سمنان

وحید پرویزی، رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری سمنان از راه‌اندازی سامانه شفافیت در شهرداری خبر داد.

احداث پارک بزرگ ۹ هکتاری در فاز دو صدرا

بهزاد پرنیان، شهردار صدرا گفت: با تصویب شورای این شهر به زودی کلنگ ساخت پارک ۹ هکتاری در فاز ۲ صدرا به زمین زده خواهد شد.

ایستگاه پمپاژ آب دهخدا بر مدار بهره برداری

محمد صالح صالحی، سرپرست سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قزوین گفت: در راستای حفظ و نگهداری فضای سبز و تأمین پایدار آب غیر شرب، الکترو پمپ شناور ۱۱۰ کیلو وات ایستگاه پمپاژ چاه آب دهخدا پس از بازسازی کامل بر مدار بهره برداری قرار گرفت.

سطل‌های زباله زنجان مکانیزه می‌شود

منصور سلطانی محمد، سرپرست شهرداری زنجان با بیان اینکه سطل‌های زباله منطقه یک شهر زنجان مکانیزه می‌شود، گفت: با توجه به اینکه جمع‌آوری زباله‌های منطقه یک شهرداری زنجان به پیمانکار واگذار شده و در متن قرارداد نیز آمده است، شهرداری متعهد می‌شود رفته‌رفته این منطقه را به سطل زباله مکانیزه، مجهز کند.

کد خبر 520843

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهر پروژه هاي عمراني پروژه های شهری شهرداری قزوین قزوین شهرداری بجنورد بجنورد بوستان محلی روشنایی شهر شهرداري ساري ساری گرگان شهرداری گرگان مرمت و بازسازي آسفالت معابر شهرداری سمنان شفافیت زنجان شهرداری زنجان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۳۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۲۷ شهر جدید در نقاط ساحلی

مدیرکل توسعه امور مسکن شرکت عمران شهرهای جدید ایران، گفت: مکان‌یابی ۲۷ نقطه ساحلی برای احداث شهرهای جدید در کشور در حال انجام است، اولین مکان ساحلی در بندرعباس کلنگ‌زنی شده و به‌زودی شاهد نتایج آن خواهیم بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سید مهدی میرجوادی ظهر امروز در جریان بازدید از شهر جدید امیرکبیر، اظهار داشت: عملکرد شهرهای جدید با گذشته قابل قیاس نیست و عملکرد رو به رشد و پیشرفتی بوده است. در سطح کشور بالغ بر 170 هزار واحد پروژه فعال در طرح نهضت ملی وجود دارد که بیش از 12 هزار قطعه زمین در قالب انفرادی و جمعی و سه هزار قطعه زمین در قالب جوانی جمعیت در شهرهای جدید کشور در این طرح واگذار شده است.

وی با بیان اینکه رسالت ما شهرسازی است، افزود: بر اساس سیاست کلان کشور برای ساماندهی جمعیت کلان‌شهرها سیاست شهرهای جدید از دهه 60 در کشور اجرا شد و امروز بعد از گذشته سه دهه برخی از شهرها به اهداف خود نزدیک و برخی دیگر به هدف خود نرسیدند. طرح‌های حمایتی مسکن مهر و نهضت ملی سبب شد واگذاری مسکن در شهر جدید به شدت افزایش پیدا کند و جمعیت در این سکونتگاه‌ها بیشتر شود.

مدیرکل دفتر توسعه امور مسکن شهرهای جدید تصریح کرد: ساختار شهرهای جدید کشور بسیار منظم است و بر اساس طرح جامع و اصول مهندسی شکل گرفته است اما قطعا نواقصی هم دارد، براساس آمایش سرزمینی اگر شهرهای جدید به عنوان توسعه شهر مد نظر باشند باید در برخی از طرح‌ها تجدید نظر داشته باشیم و در حوزه‌های اقتصادی فعال‌تر باشیم، توسعه کالبدی داشته باشیم و فضای شهری را فراهم کنیم همچنین کارکردهای اقتصادی اجتماعی و فرهنگی شهر را فعال کنیم که در این راستا نیازمند همکاری سرمایه گذاران برای کمک به شبکه دولت هستیم  همچنین برای رسیدن به توسعه اقتصادی نیازمند مشارکت مردم در حوزه ساخت هستم.

میرجوادی بیان کرد: دستور کاری که امروز در وزارتخانه به شدت دنبال می‌شود مکان‌یابی 27 نقطه شهرهای ساحلی در کشور است که در ماه‌های اخیر نخستین شهر ساحلی در بندر عباس کلنگ زنی شد و یک صفحه جدید بر اساس مطالعات علمی در کشور باز شد و به زودی نتایج آن را خواهیم دید، شهر جدید مهاجران امروز یک شهر شکل گرفته است بنابراین نگاه ما به این شهر باید به عنوان منبع خوب و اقتصاد محور باشد که تولید و درآمد به همراه داشته باشد نگاه کرد، اما شهر امیرکبیر با نقطه مطلوب فاصله دارد و برای شکل گیری شهر باید زیرساخت‌ها فراهم شود.

وی ادامه داد: 100 هزار واحد مسکن مهر در شهرهای جدید کشور باقی مانده بود که دارای نواقصی بودند و رفع نواقص در دستور کار قرار گرفت تاکنون نواقص 70 هزار واحد مسکن مهر در شهرهای جدید کشور رفع شده است و تنها 30 هزار واحد باقی مانده که باید سریع‌تر رفع شود چراکه انتظار نداریم پرونده مسکن مهر باز بماند، در دولت سیزدهم تاکید داریم پرونده مسکن مهر به طور کامل جمع شود، به متقاضیان مسکن مهر اطلاع‌رسانی شود تا قراردادهای خود را دریافت کنند و مابقی باقیمانده کارهای جزئی مساکن مهر امسال نهایی شود.

مدیرکل دفتر توسعه امور مسکن شهرهای جدید افزود: یک هزار و 600 واحد مسکن مهر در شهر مهاجران توسط شرکت عمران ساخته شد اما در طرح نهضت ملی مسکن انتظار بیشتری از شهرهای جدید وجود دارد، به ویژه در شهر جدید امیر کبیر سیاست دولت بر ویلایی سازی و واگذاری قطعات زمین است و انتظار داریم طرح حمایتی نهضت ملی در شهر امیرکبیر به خوبی دنبال شود. همچنین انتظار داریم بانک‌ها بر مبنای قانون جهش مسکن 20 درصدی که مکلف هستند و سهیمه ای که بانک مرکزی تعیین کرده را پرداخت کنند.

میرجوادی عنوان کرد: بر اساس دستور وزیر راه و شهرسازی در سال جدید هر ماه افتتاح خواهیم داشت و ماه گذشته در سهند هزار واحد تحویل شد و در  پردیس، هشتگرد و غیره به زودی افتتاح پروژه‌های نهضت ملی را خواهیم داشت و هم مسکن مهر تحویل خواهند شد. در شهر جدید امیرکبیر مقرر شد اقدامات 200 واحد نهایی شود همچنین در پروژه ستاد اجرایی فرمان امام  قدم‌های نهایی برداشته شود و به‌زودی شاهد افتتاح باشیم.

وی ادامه داد: در سایر پروژه‌ها نیازمند همکاری بانک‌ها در تامین مالی هستیم همچنین مردم باید در بحث آورده کمک کنند تا روند ساخت پروژه‌‌ها شتاب گیرد. میانگین پیشرفت در شهر مهاجران و امیر کبیر طی سال گذشته 35 درصد بوده که نشان از رشد فعالیت‌های عمرانی در این شهر دارد. انتظار داریم هفته‌ای یک درصد پروژه‌ها پیشرفت داشته باشند تا پروژه‌ها به زودی تحویل شوند اما در تامین مالی مشکلاتی وجود دارد.

مدیرکل دفترتوسعه امور مسکن شهرهای جدید بیان کرد: 4500 واحد در شهر  مهاجران و حدود 2 یا 3 هزار واحد در امیرکبیر قرار داد مشارکت مدنی ندارد و همکاران در استان باید کمک داشته باشند و برای افزایش سطح رضایتمندی مردم استان هر یک از بانک‌ها باید عهده‌دار یک پروژه باشند. سال گذشته از سوی ریاست جمهور به شبکه بانکی ابلاغ شد که تسهیلات و تامین مالی 400 هزار واحد نهضت ملی انجام شود و در شهر امیرکبیر باید این مهم اجرا شود.

میرجوادی تصریح کرد: طبق آخرین وضعیت در طرح نهضت ملی مسکن بیش از 2 میلیون و 500 هزار واحد در کل کشور در حال ساخت است. دولت شیوه‌های مختلفی از جمله انبوه سازی، واگذاری انفرادی و گروهی و غیره را برای اجرایی شدن طرح نهضت ملی به کار گرفته است. وزارت راه و شهرسازی میدان‌دار کار است ولی ساخت مسکن صرفا با تلاش‌های شبکه وزارت راه و شهرسازی به نتیجه نمی‌رسد که یکی از مشکلات تامین مالی و خدمات‌رسانی است و انتظار داریم دستگاه‌های خدمات‌رسان برای تکمیل زیرساخت‌ها در شهرهای جدید همکاری داشته باشند تا با افتتاح پروژه‌ها با مشکلات زیرساخت مواجه نشویم و نارضایتی مردم را به همراه نداشته باشد. در کشور ظرفیت ساخت 4 میلیون مسکن وجود داشته که این طرح در دستور کار قرار گرفت بنابراین باید این امر با همکاری و مشارکت دستگاه‌ها محقق گردد.

وی اضافه کرد: امسال سال خوبی در حوزه مسکن خواهد بود‌، خوشبختانه در چند سال اخیر تا حدودی در کنترل قیمت‌ها موفق بودیم و سیاست‌های مختلفی در این دولت دنبال می‌شود تا مهم‌ترین بخش سبد خانوار که مسکن است و در هزینه‌های 50 تا 70 درصدی سبد خانوار ایفا نقش دارد را تامین کنیم. بالغ بر 400 هزار واحد شبکه بانکی کشور تسهیلات ودیعه مسکن پرداخت کرده‌اند، سیاست رشد مسکن در دولت سیزدهم دنبال شده است و در تمام شهرهایی که امکان تامین زمین وجود داشته باشد هم واگذاری زمین انجام می‌شود، شهرهای پردیس، بهارستان و پرند با مشکل زمین مواجه‌اند اما در باقی شهرهای جدید کشور نیز که زمین وجود دارد هدف ما ویلایی سازی است.

مدیرکل دفتر توسعه امور مسکن شهرهای جدید بیان کرد: در عصر هوش مصنوعی دولت باید به سمت الکترونیکی شدن پیش برود، خوشبختانه شرکت‌های عمران امروز می‌توانند خدمات خود را در بستر خدمات الکترونیک در قالب عرصه، فروش اقساطی، تحویل واحدها حتی شکایات و دیدار مردم با مدیرعامل و هیئت مدیره انجام دهند حتی این سامانه پشتیبانی دارد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • شاهکار جدید در پارک لاله؛ برنامه جدید شهرداری در بوستان‌ مملو از درخت | تصویر
  • اجرای عملیات عمرانی پارک ۲۲ هکتاری مشاهیر در اصفهان
  • امسال بودجه شهرداری اراک ۶ هزار میلیارد تومان است
  • احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • احداث ۸ بوستان محلی با ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار
  • افزایش پنج هکتاری سطح بهره‌برداری بوستان بزرگ شهر در یزد
  • احداث ۲۷ شهر جدید در نقاط ساحلی
  • ۵ هکتار به بوستان بزرگ شهر یزد اضافه شد
  • احداث بوستان ۲۲۰۰۰ متری در منطقه ۱۶