Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-02@03:35:59 GMT

جزئیات اعطای تسهیلات به کولبران اعلام شد

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۶۵۷۰۲

جزئیات اعطای تسهیلات به کولبران اعلام شد

معاون توسعه اشتغال اجتماع محور ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به بیان توضیحاتی در خصوص جزئیات اعطای تسهیلات به کولبران پرداخت.

به گزارش مشرق، مرتضی نیازی، در خصوص فعالیت و برنامه‌های ستاد اجرایی فرمان امام (ره) برای اشتغالزایی کولبران گفت: کولبری یکی از معضلاتی است که در غرب کشور با آن مواجه هستیم و عموما در ۳ استان کرمانشاه، کردستان و آذربایجان غربی رواج دارد، ما از ۲ سال گذشته به این حوزه وارد شدیم و شروع به شناسایی کولبران کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به اینکه متاسفانه کولبران دچار فقر کارکردی بودند و در اجرای طرح‌های اشتغالزایی و همچنین برای راه اندازی کسب و کار هم مورد حمایت قرار نمی‌گرفتند، ادامه داد: ما با آسیب شناسی که انجام دادیم سعی کردیم در جهت اشتغال‌زایی کولبران قدم برداریم و در همین راستا اردویی را تحت عنوان اردوی اشتغال کولبران به نام راه طراحی کردیم و حدود ۳۰ تسهیلگر که افرادی هستند که به روستاها مراجعه می‌کنند و در زمینه اشتغال تخصص دارند و در هم در زمینه اشتغال و هم در مسائل اجتماعی فعال هستند، در این ۳ استان گرفتیم.

بیشتر بخوانید: برنامه ویژه مجلس برای حل معضل کولبری

معاون توسعه اشتغال اجتماع محور ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اظهار کرد: تسهیلگران به روستاهای مزری که با پدیده کولبری مواجه بودند، ورود کردند و ضمن شناسایی کولبران ظرفیت‌های روستاها و شهرستان‌ها مورد بررسی قرار دادند و اشتغال‌هایی که امکان راه‌اندازیشان در آن مناطق وجود داشت، در قالب اشتغال‌های خانگی، خرد، کوچک و کارگاهی را مورد حمایت قرار دادیم.

نیازی با بیان اینکه ما سال گذشته حدود ۳ هزار و ۵۰۰ طرح اشتغال‌زایی برای کولبران را انجام دادیم، افزود: و برای امسال هم برای اجرای ۵ هزار طرح در این خصوص در نظر گرفتیم که تا کنون یکهزار طرح از آن‌ها اجرا شده است و حدود ۲ هزار طرح هم شناسایی کردیم و در شرف راه‌اندازی هستند.

یک فرد کولبر برای اشتغال به کجا باید مراجعه کند؟

وی در پاسخ به این سوال که یک فرد کولبر چگونه می‌تواند برای اشتغال به شما مراجعه کند؟، توضیح داد: ما وارد روستاهایی که در آن‌ها کولبری وجود دارد، شده ایم و حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ روستا و شهرهای کوچک که عده‌ای از افراد از حاشیه آن‌ها به کولبری می‌روند، در غرب کشور را تحت پوشش قرار دادیم و در آن روستاها شوری اشتغال تاسیس کردیم و به دهیار و مردم در این خصوص آگاهی دادیم که اگر فردی که مشکل اشتغال دارد، به تسهیلگر ما مراجعه کند.

بیشتر بخوانید: مشکل کولبری با ساماندهی مبادله در بازارچه‌های مرزی حل می‌شود

معاون توسعه اشتغال اجتماع محور ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با اشاره به اینکه تسهیلگر به روستا مراجعه می‌کند و آنجا را اهمیت سنجی فنی می‌کند، اضافه کرد: بین ما و کولبران ارتباط دو سویه وجود دارد و لازم نیست کولبر برای داشتن شغل به جایی مراجعه کنند و خود تسهیلگر به روستا مراجعه می‌کند و در آنجا فعالیت اجتماعی انجام می‌دهند و فعالیت تسهیلگر در روستاها یک جریان دائمی و همیشگی است و تسهیلگر مدام در حال رفت‌وآمد است و از آنجایی که کمیته اشتغال روستا که متشکل از دهیار، شواری روستا، افراد معتمد و دغدغه‌مند و رهبران روستا است، هم نسبت به اشتغال وظیفه دارد، افرادی که خواهان شغل هستند، می‌توانند به هر کدام از این اعضای کمیته اشتغال وصل شوند و پرژوهای ما که بیش از ۱۵۰ طرح اشتغال‌زایی است را انتخاب کنند و ما از آن‌ها حمایت می‌کنیم و در صورت لزوم منابع مالی به صورت وام قرض‌الحسنه را در اختیارشان می‌دهیم.

مبلغ وام قرض‌الحسنه‌ اشتغال چه قدر است؟

نیازی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که مبلغ وام قرض‌الحسنه‌ای برای این افراد در نظر گرفته شده، چه قدر است؟، عنوان کرد: مبلغ وام به این موضوع بستگی دارد که فرد قصد انجام چه طرحی را دارد، برای مثال اگر فردی بخواهد به تنهایی شغلی را داشته باشد و مثلا ۶۰ کندو بگیرد و تولید عسل را آغاز کند متناسب با همان از ۵۰ تا ۷۰ میلیون تومان در اختیار او قرار می‌دهیم و اگر گروهی قصد داشته باشند کارگاهی را تاسیس کنند و به صورت خانوادگی در آن مشغول به کار می‌شوند که به آن کسب و کار خانوادگی می‌گوییم، ستاد حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان از آن‌ها حمایت می‌کند و بسته به شغل مبالغ بالاتری تا یک میلیارد تومان و بالاتر از آن هم در اختیار افراد قرار می‌دهیم.

وی ضمن بیان اینکه موضوع مهم در این خصوص پایداری شغلی است، افزود: هر چه قدر مبلغ حمایت‌ها بالاتر می‌رود، تعداد افراد کمتر می‌شود و برای مثال یک منطقه احتیاج به ۵ کارگاره دارد و این در حالی است که جذب نیرو در مشاغل خرد بالاتر است. منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان ستاد اجرایی فرمان امام بنیاد برکت کولبران کولبری اشتغالزایی کردستان استان کرمانشاه ستاد اجرایی فرمان امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۵۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم

مسئول بسیج سازندگی سپاه بیت‌المقدس کردستان به تشریح اقدامات بسیج سازندگی در کردستان پرداخت. - اخبار استانها -

سرهنگ اکبر اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج به تشریح اقدامات بسیج سازندگی در کردستان پرداخت و اظهار داشت: آبرسانی به 205 روستا به ارزش 578 میلیارد تومان از جمله اقدامات سپاه در راستای ارائه خدمت به مردم بوده که تاکنون 65 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و سایر پروژه‌ها در حال اجراست.

وی گفت: امیدواریم بتوانیم تا پایان امسال آبرسانی به تمام این روستاها را به اتمام برسانیم.

مسئول بسیج سازندگی سپاه بیت‌المقدس کردستان افزود: ساخت، مرمت و بازسازی 50 منزل مسکونی محرومین، تهیه و واگذاری 20 تن قیر رایگان برای آسفالت جاده‌ها بوده که یقیناً تا پایان امسال نیز بسیاری از جاده‌های روستایی استان را آسفالت خواهیم کرد.

وی بیان کرد: انجام 13 هزار و 100 متر ایزوگام منازل خانواده‌های نیازمند، اجرای 78 پروژه مرمت مدارس، غسالخانه و خانه عالم، پرداخت 60 میلیارد و 500 میلیون تومان تسهیلات اشتغال‌زایی و ایجاد اشتغال برای 669 نفر از جوانان روستایی کردستان از دیگر اقدامات سپاه در کردستان بوده است.

اسماعیلی عنوان کرد: تسهیلات اشتغال‌زایی با کارمزد 4 درصد بازپرداخت 70 ماهه و شش ماه تنفس به جوانان روستایی کردستان پرداخت شده تا در روستاها ماندگار و از مهاجرت خودداری کنند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه بیت‌المقدس کردستان خاطرنشان کرد: امسال نیز 126 میلیارد تومان تسهیلات ویژه اشتغال‌زایی جوانان کردستانی اختصاص یافته که تاکنون 123 میلیارد تومان آن پرداخت شده و 3 میلیارد تومان دیگر نیز در دست اقدام است.

.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • اعطای تسهیلات و کمک بلاعوض به سیل زدگان سیستان و بلوچستان ظرف چند روز آینده آغاز می‌شود
  • آبرسانی سپاه به ۲۰۵ روستای کردستان
  • ۱۰۸ درصد تعهدات اشتغال در رودسر محقق شده است
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • تعهد اشتغال برای هزار و ۵۵۸ نفر در سمیرم
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه