Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصصان یک شرکت دانش‌‌بنیان ایرانی با استفاده از فناوری نانو، دستگاه‌ تصفیه آب قابل حمل ساختند که با کمترین مصرف انرژی و بیشترین بهره‌وری کار می‌کند؛ در این دستگاه پرتابل از سلول‌های خورشیدی استفاده شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ متخصصان یک شرکت دانش‌‌بنیان کشورمان با استفاده از فناوری نانو دستگاه‌ تصفیه آب ساختند که این دستگاه‌ دارای نمونه قابل حمل نیز است و با کمترین مصرف انرژی و بیشترین بهره‌وری کار می‌کند، این دستگاه به مرحله تجاری‌سازی رسیده و در مناطق مختلف کشور استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش روزافزون منابع آبی و مدیریت آب، از جمله دغدغه‌های مهم کشور است، نیازی که بخش‌های دانش‌بنیان کشور را هم به خود مشغول کرده است.

این شرکت دستگاهی با نام "الکترودیالیز خورشیدی" برای تصفیه آب ساخته است که طول عمر بالای غشاهای  مورد استفاده تا 10 سال و عدم استفاده از مواد شیمیایی مکمل، از جمله مزایای این روش الکترودیالیز است.

"بهاره کاویانی" مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت:‌ مصرف آب، روز به روز با صنعتی شدن، افزایش جمعیت و گرمایش زمین، افزایش یافته و از آنطرف منابع آبی محدود است؛ یکی از بحث‌های جدی در این روش، توجه به کاهش پساب است یعنی بتوانیم حجم بیشتری از آب موجود را تصفیه کنیم.

وی با اشاره به موضوع بازچرخانی آب گفت: هزینه‌های مصرفی نیز شامل هزینه‌های برق و کاهش مواد شیمیایی مصرفی است که آنها جزو مواردی است که برای محیط زیست بسیار مهم هستند؛ با توجه به اینکه متولی اصلی تامین آب آشامیدنی، وزارت نیرو است، ما با شرکت‌های آب و فاضلاب استان‌های مختلف در تعامل هستیم و بخش دولتی، جزو مشتریان اصلی محسوب می‌شود اما در سال‌های اخیر بخش خصوصی و مراکز صنعتی نیز متمایل شدند تا این دستگاه را خریداری کنند.

"احمد بیرانوند" کارشناس فرایند و طراح سیستم یون‌زدای این شرکت نیز تصریح کرد:‌ "سیستم الکترودیالیز" توسط این شرکت طراحی و تولید شده که به منظور یون‌زدایی و نمک‌زدایی از آب‌هایی با شوری متوسط، تولید آن انجام شده است که این سیستم‌ها به دلیل داشتن میزان ریکاوری بالای 95 درصد و حداقل مصرف انرژی که دارند، امروزه یکی از اصلی‌ترین روش‌های نمک‌زدایی در سطح جهان هستند.

"محمد باریده" مدیر طرح دستگاه الکترودیالیز خورشیدی نیز گفت: دستگاه ما به صورت پرتابل و قابل حمل است که در این دستگاه از پنل‌های خورشیدی استفاده کردیم و علاوه بر آن، مصرف انرژی این دستگاه بسیار پایین و در حد 1 کیلووات ساعت است و این دستگاه یک مترمکعب در ساعت را می‌تواند تصفیه کند.

ثبت اختراع 6 محصول ایرانی توسط یک شرکت دانش‌بنیانبومی‌سازی 10 محصول مورد نیاز صنایع "فولادی، معدنی و نیروگاهی" توسط یک شرکت دانش‌بنیان‌

انتهای پیام/

  

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان علم و تکنولوژی شرکت های دانش بنیان علم و تکنولوژی شرکت دانش بنیان یک شرکت دانش مصرف انرژی تصفیه آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۵۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران

معاون وزارت صنعت امارات در بازدید از "آی‌هیت" توانمندی شرکت‌های ایرانی را تحسین کرد و گفت: امارات در حاشیه توافقات بریکس، برای همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف صنعت آماده است و به‌دنبال ایجاد سازگاری میان شرکت‌های فناوری امارات و ایران هستیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هیئت‌های دولتی و تجاری کشور‌های مختلف از جمله قطر، تانزانیا، ترکیه، عمان، امارات، اندونزی و … با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران (آی هیت)در دومین روز نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (2024 IRAN EXPO) با توانمندی‌های شرکت‌های دانش بنیان ایرانی آشنا شدند و با مجموعه‌های توانمند بحث و تبادل نظر کردند.

امیرحسین میرآبادی؛ رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌اللمل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در دیدار با معاون وزیر صنعت و فناوری‌های پیشرفته امارات، اظهار کرد: از حدود 40 سال گذشته ما توسعه فناوری رو در ایران آغاز کردیم و قدرت فناوری و چگونگی استفاده از آنرا یافتیم و پس از تشکیل معاونت علمی و فناوری به دنبال آن شاهد به وجود آمدن استارتاپ‌ها بودیم.

رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌اللمل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با تاکید بر اینکه پس از توسعه فناوری به سمت تجاری‌سازی و استفاده از آن حرکت کردیم، گفت: اقتصاد دانش بنیان طبق دستور رئیس جمهور در دستور کار ما قرار گرفت.

به گفته وی، میان ایران و امارات در حوزه‌های مختلفی مانند کشاورزی، هوش مصنوعی و … موقعیت‌های زیادی برای همکاری وجود دارد. 

معرفی ظرفیت‌های صادراتی خراسان شمالی در نمایشگاه اکسپو

میر‌آبادی تصریح کرد: یکی از اهداف ما، ارتباط بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های بزرگ و پرسابقه است تا ایده‌ها، فناوری‌ها و تجربیات میان شرکت‌های نوپا و با سابقه به اشتراک گذاشته شود.

رییس سازمان توسعه همکاری علمی و فناورانه بین‌المللی در ادامه آمادگی خود را در راستا فراهم کردن بستر انتقال فناوری، میان ایران و امارات اعلام کرد.

معاون وزارت صنعت امارات نیز طی سخنانی در این دیدار ضمن اعلام خرسندی از حضور در آی‌هیت، توانمندی شرکت‌های ایرانی را تحسین کرد و افزود: امارات در حاشیه توافقات بریکس، برای همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف صنعت آماده است و به‌دنبال ایجاد سازگاری میان شرکت‌های فناوری امارات و ایران هستیم.

وی اضافه کرد: در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در این زمینه در منطقه صورت گرفته است و در همین راستا ما علاقه داریم تا در حوزه‌های مختلف فناوری نظیر زنجیره تأمین، سرمایه‌گذاری کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت