Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان کرمان از نقش پررنگ بسیج در ایجاد زمینه آزادی مجکومان مالی و جرایم غیرعمد تقدیر کرد و گفت: موضوع زندان و افرادی که تحت عنوان محکومان مالی در بند هستند، قصه پرغصه‌ای است که دل هر انسانی را رنج و آزار می‌دهد. خبرگزاری میزان - یدالله موحد، رئیس کل دادگستری کرمان در ویژه برنامه "نذر حریت" مرحله دوم نهضت آزادسازی محکومین جرایم مالی و غیرعمد زندان‌های استان با اشاره به آزادی ۱۸ مددجوی جرایم مالی و غیرعمد در قالب نذر حریت، ادامه داد: آزادی و آزادگی دو وجهه مختلف دارد و افرادی که امروز با همت خیران آزاد می‌شوند باید در مسیر آزادگی حرکت کرده و فصل نوینی در زندگی این افراد ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر این مطلب که نام سردار سلیمانی موجب برکت در اجرای طرح آزادسازی زندانیان مالی و غیرعمد شده است، تاکید کرد: مددجویان جرایم مالی که به دلیل فقر وارد زندان شده اند، امید دارند که دستی از آستین همت خیران به کمک آن‌ها آمده و زمینه آزادی آن‌ها را فراهم کند.
رئیس کل دادگستری کرمان گفت: برگزاری ویژه برنامه آزادی زندانیان در بیت الزهرا این پیام را دارد که فصل جدیدی در زندگی مددجویان آغاز شده و باید به یک زندگی شرافتمندانه فردی و اجتماعی برگردند و به الگو تبدیل شوند و برای گره گشایی از زندگی دیگران اقدام کنند.
سردار حسین معروفی،فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان نیز در این آئین گفت: شهید سلیمانی قبل از آنکه پاسدار انقلاب و ملت ایران باشد، پاسدار و پاسبان خود و درون رزم بسیار خوبی بود و استحکام درونی داشت که برون رزم قوی شد.
سردار معروفی تاکید کرد: فردی که از خدا بترسد، از غیرخدا نمی‌ترسد و حاج قاسم قاسم خدا ترس بود و به همین دلیل هیچگاه از دشمن خدا نترسید.
وی با اشاره به اینکه سردار سلیمانی در امنیت جنوبشرق، در جبهه مقاومت و در سایر حوزه‌ها همواره در صحنه بود و نشان داد انسانی که از خدا می‌ترسد، از غیر خدا نمی‌ترسد و وی بین خود و خدا را اصلاح کرده بود و خدا نیز بین خود و او را اصلاح کرد و او را محبوب قلوب کرد.
سردار معروفی تاکید کرد: حاج قاسم خود را ندید و از این رو خداوند متعال او را نمایان و عزیز کرد و هر کس شک دارد که عزت را فقط خدا به انسان می‌دهد، با شهادت شهید حاج قاسم یقین یافت که تنها خداوند عزت می‌بخشد.
وی ضمن اشاره به این مطلب که شهید سلیمانی بزرگترین شخصیت فرهنگی و تقریبی جهان اسلام بود، تاکید کرد:شهید سلیمانی در جهان اسلام با راهبرد بزرگ خود تمام نگاه‌ها را به انقلاب، ولایت، جهان اسلام و شیعه تغییر داد.
سید حجت الله موسوی قوام،مدیر نمایندگی ستاد دیه در استان کرمان با اشاره به آزادی ۱۸ مددجوی جرایم غیرعمد و مالی در روز جاری، گفت: مجموع بدهی این افراد ۲۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده است که در قالب جلسات صلح و سازش ۱۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان گذشت شکات حاصل شده است و توان پرداخت مددجویان نیز ۸ میلیارد و ۱۲۲ میلیون تومان بوده است.   موسوی قوام در ویژه برنامه "نذر حریت" مرحله دوم نهضت آزادسازی محکومین جرایم مالی و غیرعمد زندان‌های استان کرمان افزود: سال گذشته استان کرمان در پنج مرحله زمینه آزادی ۱۴۰ مددجوی جرایم غیرعمد در قالب مکتب حاج قاسم سلیمانی را فراهم کرد و از این جهت استان برتر کشور بوده است.
وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا کنون با همت و حمایت‌های خیران و مجموعه‌های همکار ستاد دیه، تاکنون زمینه آزادی ۱۰۶ نفر از مددجویان واجد شرایط از زندان‌های استان فراهم شده و ۶ میلیارد و ۱۶۱ میلیون تومان برای آزادی این افراد هزینه شده است.
مدیر نمایندگی ستاد دیه در استان کرمان با اشاره به این مطلب که در مجموع ۹۵ نفر از محل کمک‌های خیران به مبلغ چهار میلیارد تومان آزاد شده اند، تاکید کرد: در راستای صحبت و مذاکره با شکات پرونده ها، تاکنون ۱۰۰ میلیارد تومان تخفیف بدهی شاکیان را داشته ایم و از این رو شاکیان نیز به عنوان خیران ستاد دیه به شمار می‌روند.
موسوی قوام اظهار داشت: در برنامه "نذر حریت" از سال گذشته و با توجه به شیوع بیماری کرونا در راستای جذب کمک‌ها و نذورات خیران در ماه‌های محرم و صفر اقدام شده است که در این راستا ۳۳۱ میلیون تومان از سال گذشته تاکنون جمع آوری شده است و این طرح تا پایان ماه صفر ادامه خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۷۸ مددجوی واجد شرایط در زندان‌های استان کرمان هستند که تمامی آن‌ها بدهکاران مالی هستند و امیدواریم با مشارکت خیران و هیات‌های مذهبی بتوان زمینه آزادی این افراد را فراهم کرد.
مدیر نمایندگی ستاد دیه در استان کرمان تاکید کرد: در حال حاضر مددجوی جرایم غیرعمد دیه بدهکار در زندان‌های استان کرمان وجود ندارد.   بیشتر بخوانید: آزادی ۸۰ زندانی در اجرای دستورالعمل کاهش جمعیت کیفری در استان آذربایجان شرقی   انتهای پیام/ برچسب ها: آزادی زندانیان جرائم غیرعمد خیرین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دادگستری کرمان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آزادی زندانیان جرائم غیرعمد خیرین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دادگستری کرمان مددجوی جرایم غیرعمد زندان های استان مالی و غیرعمد میلیون تومان زمینه آزادی استان کرمان جرایم مالی حاج قاسم ستاد دیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۶۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام؛ بستر شکل‌گیری جرایم اخلاقی

این متن گزارشی درباره دلایل و علل شکل‌گیری ۹۱ درصدی جرایم اخلاقی در اینستاگرام است که در ادامه می‌توانید بخوانید.

به گزارش جام جم، افزایش روزبه‌روز گرایش به این شبکه‌ها و در رأس آن «اینستاگرام» سبب ورود اقشار مختلف با هر سن‌وسالی از دکتر و مهندس گرفته تا هنجارشکنان، مجرمین و خلافکاران به این فضا شده است! در این فضا به قدری تبادل اطلاعات سریع است که مراحل سنتی ارتکاب جرم یعنی اراده و قصد، تدارک مقدمات و شروع به اجرا به چشم نمی‌آید و مسیر‌های اطلاعاتی آن به قدری زیاد است که نتیجه جرم در یک لحظه در مکان‌های گوناگونی حاصل می‌شود!

گسترش استفاده افراد از فضای مجازی به‌ویژه اینستاگرام و محبوبیت آن، سبک جدیدی از زندگی را در جهان شکل داد و به‌عنوان یک فرصت و در مواقعی تهدید، بر جنبه‌های مختلف زندگی افراد اثرگذار شد. رشد تعداد صفحات فضای مجازی اگرچه در مواردی فرصت بود و سبب افزایش اطلاعات، روزآمدسازی دانش، انتشار سریع اخبار و... شد، اما روی دیگر تهدید‌هایی بود که این فضا بر جامعه تحمیل کرد. شکل‌گیری سلایق جدید، مصرف‌گرایی، ناامیدی، فریب افراد، نمایش ضدارزش‌ها، هنجارشکنی، کلاهبرداری‌های اینترنتی، زیان‌های مالی و در یک کلام شکل‌گیری جرایم آن روی دیگر این سکه بود!

عضویت بیش از ۴۰میلیون کاربر ایرانی در اینستاگرام

براساس گزارش «دیتاک»، تا پایان سال ۱۴۰۱ حدود ۵۸ تا ۶۱میلیون ایرانی کاربر تلگرام بوده‌اند. اینستاگرام هم ۴۲ تا ۴۶میلیون کاربر ایرانی دارد و حدود چهارمیلیون کاربر ایرانی هم در توییتر فعال هستند. با وجود اشتراکات موجود در شبکه‌های اجتماعی، موضوعات اصلی یا ژانر‌های هرکدام با دیگری متفاوت است.

از آنجا که صفحه اینستاگرام با افکارعمومی مردم و زندگی روزمره مرتبط است، فهم و درک چشم‌انداز کلی مردم جامعه به‌وسیله ارزیابی این فضا میسر می‌شود. تعداد مخاطبان این فضا از یک‌سو و نقش غیرقابل‌انکار آن در واقعیت جامعه از سوی دیگر، موضوعی است که در صورت عدم کنترل و نظارت بر این فضا می‌تواند تبعات مختلفی را به همراه داشته باشد.

این موضوع به‌ویژه در کشور ما به‌دلیل وجود فرهنگ اصیل ایرانی و ارزش‌های دینی از یک‌سو و اغراض دشمنان برای ضربه‌زدن به افکار جامعه از سوی دیگر، حساسیت بیشتری می‌یابد. موضوعی که رهبری نیز در فرمایشات خود با اشاره به آن می‌فرمایند: «فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی اهمیت دارد و عرصه فرهنگی عرصه جهاد است. اگر از فضای مجازی غافل شویم اگر نیرو‌های مؤمن و انقلابی این میدان را خالی کنند مطمئنا ضربه خواهیم خورد.»

آمار پلیس فتا از جرایم غیراخلاقی اینستاگرام

اگرچه از زمانی که شبکه‌های اجتماعی پای خود را به کشورمان باز کردند، پلیس فتا بار‌ها در مورد استفاده از این پیام‌رسان‌های خارجی هشدار داد و خطرات آن را به مردم گوشزد کرد، اما همچنان طبق آخرین آمار اعلام‌شده بیشترین میزان جرایم اخلاقی متعلق به اینستاگرام است!

درهمین راستا سردار وحید، رئیس پلیس فتا ضمن اعلام طرح عملیاتی پیش‌دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی و دستگیری گردانندگان، مدیران و اعضای ۱۰ نشانگاه سایبری، خبر داد: «طبق بررسی‌های اخیر، اینستاگرام با بیش از ۹۱درصد، کماکان بیشترین حجم آلودگی جرایم غیراخلاقی فضای مجازی را به خود اختصاص داده است.»

وی همچنین اعلام کرد: «از ابتدای سال‌جاری تاکنون تعداد ۹۸۳۵ تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفت که با بررسی اطلاعاتی سایبری روی ۳۸۴۲ فقره تارنمای مشکوک تعداد ۱۷۶۵ مورد مجرمانه مشاهده گردیده و از این تعداد ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود گردیده و مابقی جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شده است.»

تبرج و خودنمایی، بستر شکل‌گیری جرایم اخلاقی

حال سؤال اینجاست شبکه‌های اجتماعی و در رأس آن اینستاگرام که بسیاری آن را سرگرمی می‌دانند، چگونه بستر را برای شکل‌گیری جرایم اخلاقی فراهم می‌کنند؟ مهدی‌رضا برنا، پژوهشگر فضای مجازی در این‌ باره می‌گوید: «شبکه اینستاگرام مبتنی بر فرهنگ غیرایرانی به‌وجودآمده و با توجه به این‌که این شبکه مبتنی بر تصویر است، از همان ابتدا، بر مبنای تبرج و خودنمایی شکل گرفت؛ موضوعی که در فرهنگ اصیل اسلامی امری قبیح شمرده می‌شد و اکثر خانواده‌های ایرانی تمایلی به آن نداشتند؛ اما ارزش‌های این شبکه مبتنی بر خودنمایی و به‌رخ‌کشیدن بود و همین موضوع سبب شد که در گذر زمان بستر خوبی برای جرایم اخلاقی در این شبکه شکل گیرد، لذا درحال‌حاضر تعجبی ندارد که ما شاهد این باشیم که بیشترین جرایم اخلاقی در اینستاگرام اتفاق بیفتد.»

شماره تماس جهت گزارش موارد مشکوک به پلیس

بااین‌حال علی‌رغم هشدار‌ها و انجام برخی اقدامات پیشگیرانه از سوی مسئولان، عضویت تعداد زیادی از افراد به‌ویژه نوجوانان در شبکه‌های اجتماعی به‌خصوص اینستاگرام را نمی‌توان انکار کرد. آنچه باید پذیرفت این است که در شرایط فعلی با نظارت و کنترل بر این فضا و محتوای آن دروهله اول از سوی خانواده‌ها و دروهله بعدی از سوی پلیس، تا حد زیادی می‌توان از تبعات فرهنگی و اجتماعی آن جلوگیری کرد. طبق اعلام پلیس، افراد و خانواده‌ها در صورت دیدن موارد مشکوک با شماره ۰۹۶۳۷۰ تماس بگیرند.

دیگر خبرها

  • آزادی زندانی با پاداش آخر خدمت یک فرهنگی در شهرستان دشتی
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام؛ بستر شکل‌گیری جرایم اخلاقی
  • سازمان لیگ با درآمد میلیاردی جرایم انضباطی چه می‌کند؟
  • سازمان لیگ فوتبال با درآمد میلیاردی جرایم انضباطی چه می‌کند؟
  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  • درس پسندیده معلم رامیانی به دانش آموزان خود
  • ۴.۵ میلیارد تومان؛ میزان جرایم مالی کمیته انضباطی در ۱۷ روز
  • آزادی ۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در استان بوشهر
  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد