Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌ گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین محمدحسن رستمیان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته دامغان که در مصلای امام خمینی (ره) برگزار شد، افزود: با توجه به وجود سد شهید شاهچراغی و وضعیت مطلوب آن، از بحران کم آبی تابستان عبور کردیم و نیاز است تا در بخش کشاورزی نیز صرفه‌جویی در دستور کار قرار گیرد و با استفاده از ابزار مدرن و بهره‌وری از میزان آب موجود، با کمترین مصرف بیشترین تولید را داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به قابلیت های شهرستان دامغان برای پذیرش دانشجو اشاره کرد و گفت: وجود یک دانشگاه جامع در دامغان و قابلیت های فراوان، نشان می‌دهد این شهرستان قابلیت پذیرش ۱۰ هزار دانشجو را دارد، در حالی که پنج هزار دانشجو هم‌اکنون در واحدهای علمی این شهر مشغول به تحصیل هستند.

رستمیان اظهار داشت: موفقیت دانشگاه دامغان در کسب رتبه ۴۴ از ۵۸ دانشگاه کشور در نظام رتبه بندی بین المللی تایمز یک موفقیت بزرگ است که به همین منظور از مسوولان دانشگاه، استادان و دانشجویان، تشکر می‌کنیم و به این افراد خداقوت می‌گوییم.

وی تصریح کرد: آیت الله شیخ غلامحسین خیری از علمای قدیم دامغان بود که همواره نه تنها با گفتار بلکه با رفتار خود نیز انسان ها را ساخت و تقوا، اصرار به اجرای شریعت، امر به معروف و نهی از منکر و پرهیز از استفاده از بیت المال در زندگی این عالم برای همه درس بزرگی است.

وی گفت: هفته آینده برنامه تجلیل و یادبود ارتحال این عالم بزرگ پس از گذشت ۶۵ سال از رحلت وی برگزار می‌شود.

امام جمعه دامغان به پنجم صفر سالروز شهادت حضرت رقیه (س) دختر اباعبدالله اشاره کرد و گفت: این بانوی سه ساله، باب الحوائج است که مظلومیت این دختر نشان می‌دهد که در دشمن‌شناسی باید عمیق بود و دانست امروز هم پیروان معاویه و ابوسفیان با دشمنی به مسلمانان، در حق کودکان جنایت می‌کنند.

برچسب‌ها شهادت حضرت رقیه صرفه جویی در مصرف آب کشاورزی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه خطبه ها دامغان پروندهٔ خبری سامانه‌های آبیاری نوین و عبور از بحران خشکسالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهادت حضرت رقیه صرفه جویی در مصرف آب کشاورزی شهادت حضرت رقیه صرفه جویی در مصرف آب کشاورزی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه خطبه ها دامغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۷۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین افشاری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در اجلاسیه گروه‌های کشوری معماری و شهرسازی اظهار کرد: احیای الگو‌های سنتی و بازگشت به الگو‌های معماری سنتی و اسلامی و استفاده از آن در طراحی‌های مدرن یکی از ضرورت‌های است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با ابراز خرسندی از حضور مدیران گروه‌های معماری و شهرسازی دانشگاه‌ آزاد اسلامی در دامغان عنوان کرد: دامغان یکی از کهن‌ترین شهر‌های ایران است و کاروانسرا‌ها، قلعه‌ها و تپه‌های قدیمی و برج و بارو، حصار عظیم داخل و خارج شهر دامغان است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان متذکر شد: این شهرستان در حال حاضر دارای بیش از ۵۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده بوده که ۱۳۰ اثر ملموس و ناملموس در فهرست آثار ملی است و از آثار شاخص این شهرستان می‌توان به تپه تاریخی حصار با قدمت ۷ هزار سال و دارای سه دوره متعدد، مسجد تاریخانه که یکی از مهم‌ترین مساجد بازمانده از قرون اولیه اسلامی در کشور و از نخستین نمونه‌های مساجد است، اشاره کرد که مناره آن یکی از عناصر تشکیل‌دهنده آن است.

افشاری متذکر شد: وجود بنا‌های تاریخی بسیار در دامغان و لزوم احیای ارزش‌های اسلامی در شهر‌های مسلمان که امروزه هویت خاص گذشته را از دست داده‌اند، بیش از قبل احساس می‌شود.

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان تاکید کرد: تمرکز بر آموزش معماری اسلامی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تشویق پژوهش در این زمینه می‌تواند دستاورد‌های شگرفی را ایجاد کند.

وی متذکر شد: توجه به فرهنگ و هنر ایرانی و ادغام فرهنگ و هنر ایرانی در طراحی‌های معماری و شهرسازی با بهره‌گیری از توان علمی اندیشمندان این دو حوزه با استفاده از مصالح بومی و سنتی و به‌کارگیری مصالح ساختمانی سنتی و بومی در ساخت و ساز‌ها موجب ترویج معماری پایدار که هم با محیط زیست سازگار باشد خواهد شد و هم بازتاب‌دهنده میراث فرهنگی ایرانی-اسلامی و توسعه گردشگری می‌شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، توجه به معماری ایرانی‌ ـ‌ اسلامی در ساخت و ساز‌های شهری را از موضوعات حائز اهمیت برشمرد و تأکید کرد: استفاده از نماد‌ها و عناصر معماری اسلامی در طراحی‌های جدید با برگزاری اینگونه جلسات در دانشکدگان هنر زمینه تحول در معماری را ایجاد کرده و با ارائه راهکار و برنامه به حاکمیت زمینه ایجاد قوانین و مقرراتی که حمایت از معماری ایرانی اسلامی را در برنامه‌ریزی‌های شهری و ملی تضمین کند را مهیا خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • استان سمنان رتبه سوم اجرای نهضت ملی مسکن را کسب کرد
  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • یک کشته و ۹ مصدوم در حوادث رانندگی سمنان