Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@07:30:29 GMT

رینگ اختصاصی، نیاز موی‌تای‌کاران اصفهانی

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۶۹۳۳۱

رینگ اختصاصی، نیاز موی‌تای‌کاران اصفهانی

یوسف مهرابی مسئول کمیته موی‌تای و مربی اسبق تیم ملی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،  گفت: موی‌تای به‌معنای مبارزه تایلندی است. این ورزش با قدمت بیش از ۲هزار سال در کشور تایلند شکل گرفته و به علت زیبایی و قدرت زیادی که دارد در کشور‌های دیگر نیز فراگیر شده است.

او افزود: موی‌تای در ایران حدود ۳۲ سال قدمت دارد و توسط محمد توحیدی بنیان‌گذاری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مسئول کمیته موی‌تای و مربی اسبق تیم ملی گفت: این ورزش در استان اصفهان از سال ۱۳۷۷ توسط محمد جلالی پایه‌گذاری شد و اکنون در اکثر شهرستان‌های استان ورزشکاران این رشته در حال فعالیت هستند.

مهرابی راجع به فعالیت‌های موی‌تای گفت: اخیرا قبل از مسابقات المپیک اعلام شد که این ورزش عضو دائمی کمیته ملی و کمیته جهانی المپیک یا ioc شده، این ورزش تا قبل از المپیک عضو غیردائم بوده و امیدواریم در المپیک ۲۰۲۴ شاهد مدال‌آوری ایرانیان باشیم.
او افزود: موتای اصفهان جایگاه ویژه‌ای در انجمن موی‌تای استان دارد و اکنون زیر مجموعه انجمن‌های ورزشی استان اصفهان است.

مربی اسبق تیم ملی و مسئول کمیته موی‌تای استان خاطرنشان کرد: در بحث رتبه بندی می‌توان گفت اصفهان جزو اولین یا دومین شهر به لحاظ جمعیتی در این ورزش است. از نظر مدال آوری نیز در سال‌های گذشته جایگاه بسیار خوبی را دارا بودیم.

مهرابی افزود: قهرمانان این ورزش به توجه بیشتری نیاز دارند. با توجه به بالا بودن هزینه تمرین و حفظ آمادگی باید از طرف اداره کل ورزش و جوانان استان و هیئت انجمن‌های ورزشی حمایت مالی صورت گیرد.

او راجع به مسابقات این رشته ورزشی گفت: مسابقات استانی با هزینه بالاتری نسبت به بقیه رشته‌های ورزشی روبه رو است، زیرا تجهیزات این ورزش با ورزش‌های دیگر متفاوت است و به رینگ، تاتمی و سالن‌های بزرگ نیاز دارد.

مسئول کمیته موی‌تای و مربی اسبق تیم ملی تصریح کرد: در استان اصفهان رینگ تخصصی وجود ندارد یکی از نیاز‌های ورزشکاران اصفهانی رینگ‌های اختصاصی موی‌تای است که باید اداره کل ورزش و جوانان نسبت به این موضوع اقداماتی را انجام دهد.

مهرابی در پایان گفت: یک دست صدا ندارد و هیئت و اداره کل استان باید همکاری کنند که با برنامه‌ریزی‌های بلندمدت و کوتاه‌مدت و با مدال‌آوری در مسابقه کشوری و تیم ملی شاهد به ثمر رسیدن تلاش‌ها باشیم.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ورزش موی تای ورزش و جوانان مسابقات المپیک مسئول کمیته موی تای مربی اسبق تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۹۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حجاب در المپیک پاریس برای زنان فرانسه!

در ماه سپتامبر، کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) به صراحت اعلام کرد که ورزشکاران در پاریس می‌توانند به راحتی علاوه بر کشورشان، نماینده ایمان خود هم باشند. 

سخنگوی این کمیته به خبرگزاری رویترز گفت: «در دهکده المپیک، قوانین کمیته بین‌المللی المپیک اعمال خواهد شد و هیچ محدودیتی برای داشتن حجاب یا هر لباس مذهبی و فرهنگی دیگری وجود ندارد.»

اما به تیم فرانسه چیز دیگری گفته شده است.

در ماه مارس، از پوستر رسمی بازی‌ها که شامل مکان‌های دیدنی پاریس است که در کنار هم قرار گرفته و یک استادیوم را تشکیل داده‌اند، رونمایی شد.

طراح پوستر، با حذف صلیب طلایی بالای هتل اینوالیدس، به بحث‌هایی پیرامون میزان پایبندی این بازی‌ها، که برای مالیات دهندگان فرانسوی چندین میلیارد یورو هزینه دارد، به اصول لائیسیته دامن زد.

جمهوری فرانسه تا حدی بر اساس رد مذهب کاتولیک بنا شده است و هر زمان که بحث دین مطرح می‌شود، احساس خطر می‌کند. ترس شدیدی به خصوص در میان نسل‌های قدیمی‌تر نسبت به اعمال نفوذ دین در جامعه و دولت وجود دارد.

این بحث در حوزه‌هایی مانند آموزش و پرورش و ورزش که تفاوت‌های جمعیتی بارزتر است، بیشتر مطرح می‌شود.

در طول ماه رمضان سال گذشته، فدراسیون فوتبال فرانسه (FFF) در حکمی به داوران اعلام کرد تا مسابقات را برای افطار بازیکنان مسلمان متوقف نکنند. زیرا این حرکت بی‌احترامی به مفاد اساسنامه FFF است.

در ماه رمضان امسال، FFF تأیید کرد که زمان غذا خوردن و تمرین‌ها را به خاطر بازیکنان مسلمان تغییر نمی‌دهد و از روزه گرفتن آنها در اردوی تیم‌های ملی رده‌ّهای سنی مختلف، از جمله بزرگسالان جلوگیری می‌کند. 

حتی در مسابقات محلی سطح پایین، بازیکنان مسلمان زن معمولاً از پوشیدن حجاب منع می‌شوند، زیرا لیگ‌ها توسط نهادهای عمومی سازماندهی و اداره می‌شوند. کلاهک‌های محافظ نیز به‌عنوان راه حلی که برخی از بازیکنان تلاش کرده‌اند از آن استفاده کنند، توسط برخی داوران ناسازگار با قوانین تلقی شده است.

کاربرد لائیسیته در ورزش‌های پایه باعث ترک ورزش قبل از رسیدن به مرحله حرفه‌ای برای برخی ورزشکاران باحجاب شده است.

اما تابستان امسال آن‌ها با دو راهی جدی‌تری مواجه هستند، انتخاب بین پوشیدن لباس تیم ملی در المپیک ۲۰۲۴ پاریس و حفظ ایمان شخصی. 

دیگر خبرها

  • پیکر مطهر شهید اصفهانی بعد از ۴۲ سال شناسایی شد
  • ممنوعیت حجاب در المپیک پاریس برای زنان فرانسه!
  • تماس بیش از ۱۰ هزار اصفهانی با ۱۳۷ در هفته نخست اردیبهشت
  • خرید ۱۵ هزار میلیاردی اصفهانی‌ها در طرح فجرانه
  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد
  • اسبقیان خطاب به دوومیدانی‌کاران: عملکرد شما را تحت نظر داریم
  • مرگ جوان اصفهانی به دنبال سقوط در کانال آب
  • پیکر مرتضی شفیعی در اصفهان خاکسپاری شد
  • قتل دختر اصفهانی مبتلا به اتیسم به دست مادرش
  • راز قتل دختربچه ۱۱ ساله اصفهانی فاش شد