Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان گفت: این استان در پایش ملی بهبود محیط کسب و کار جایگاه نگران کننده‌ای دارد.

به گزارش قدس آنلاین، شهلا عموری عصر روز گذشته در نشست مشترک ستاد تنظیم بازار و شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی خوزستان در سرسرای استانداری افزود:نتیجه پایش ملی بهبود محیط کسب و کار استان خوزستان در مقایسه با شاخص های ملی طی سال های ۹۵ تا ۹۹ نشان می دهد که در جایگاه نگران کننده و نامناسبی قرار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: آخرین بررسی شاخص های مربوط به بهبود محیط کسب و کار مربوط به بهار سال جاری است که تغییرات ایجاد شده در بررسی مولفه ها نشان دهنده وضعیت نامناسب فعالیت های اقتصادی این استان است.

عموری بیان کرد: نتیجه این بررسی ها از طریق پرسشنامه هایی که در اختیار فعالان بخش خصوصی قرار می گیرد احصا می شود.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز بیان کرد: غیرقابل پیش بینی بودن و تغییر در قیمت مواد اولیه و محصولات به عنوان مهمترین مولفه در ایجاد چالش برای فعالان اقتصادی خوزستان محسوب می شود.

دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان اظهار داشت: بی ثباتی قوانین، مقررات و رویه های اجرایی ناظر بر کسب و کارها همچنین دشواری تامین منابع مالی از بانک ها به عنوان ۲ مولفه مخل در بهبود فضای کسب و کار استان خوزستان شناخته شده اند.

عموری با بیان اینکه همواره موضوع بیکاری به عنوان دغدغه مسئولان استانی و ملی بیان می شود گفت: باید توجه داشت که بهبود محیط کسب و کار و حمایت از بخش خصوصی می تواند مسیر مورد نظر برای کاهش نرخ بیکاری در خوزستان را تسهیل کند.

افزایش ۳۹ درصدی قیمت مرغ در خوزستان

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان نیز در این نشست گفت: قیمت مرغ کشتار روز در این استان در ۶ ماه گذشته ۳۹ درصد افزایش داشته است.

امیر حسین نظری افزود:دلایل مختلفی در چند ماه اخیر باعث افزایش چشمگیر قیمت مرغ در خوزستان شده است که از جمله می توان به افزایش قیمت جوجه یکروزه و نهاده ها اشاره کرد.

وی گفت: با توجه به نیاز روزانه خوزستان روزانه باید ۴۰۰ تن مرغ کشتار روز در این استان تولید شود اما در حال حاضر روزانه فقط ۲۰۰ تن تولید می شود.

رییس سازمان صمت خوزستان در ادامه گفت: در بسیاری از کالاها در استان دچار افزایش قیمت بوده ایم، شیر ۵۰ درصد، حبوبات ۳۹ درصد و روغن نیز تا ۴۹ درصد افزایش قیمت داشته اند.

نظری با اشاره به افزایش بازرسی ها در سطح بازار استان بیان کرد: در۲ بخش لبنیات و میوه و تره بار که بیشترین افزایش قیمت و تخلف را شاهد بوده ایم بازرسی ها در ۶ ماه گذشته افزایش یافت، در بخش مواد لبنی ۶ هزار بازرسی در ۶ ماه گذشته در استان انجام گرفت و ۲۲۰ پرونده تخلف تشکیل شد و در بخش میوه و تره بار نیز ۱۴ هزار بازرسی انجام گرفت و ۲۹۳ پرونده تشکیل شد.

نشست ستاد تنظیم بازار خوزستان امروز به صورت مشترک با جلسه گفت و گوی دولت و بخش خصوصی برگزار شد تا استاندار جدید با نوع فعالیت و عملکرد این ۲ بخش آشنا شود.

استاندار سابق خوزستان نیز در این نشست حضور داشت و برای همراهی و کمک به استاندار جدید برای حل مشکلات استان اعلام آمادگی کرد.

در خوزستان ۸۰۰ واحد مرغداری فعال وجود دارد که روزانه ۲۰۰ تن مرغ کشتار روز را برای استان تامین می کنند، نیاز مصرفی خوزستان در این کالا روزانه ۴۰۰ تن است که تلاش می شود برای جبران این کمبود از استان های دیگر مرغ وارد استان شود.

قیمت مرغ کشتار روز در چند هفته گذشته در خوزستان تا هر کیلوگرم ۴۲۰ هزار ریال نیز افزایش یافت که با اقداماتی که صورت گرفت در حال حاضر به ۳۲۰ هزار ریال کاهش یافته است.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کسب و کار بهبود محیط کسب و کار دولت و بخش خصوصی مرغ کشتار روز افزایش قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۳۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند

علی سلاجقه رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست ضمن اشاره به اخباری مبنی بر آلودگی نفتی خاک خوزستان گفت: قانون خاک آماده و مصوبه‌هایش نیز ابلاغ شده و در حال پیگیری آن هستیم و در این باره بارها با وزیر نفت در خصوص چاه‌هایی که احداث می‌شود گفت‌وگو کرده‌ایم.

وی افزود: از بالا که به خاک خوزستان نگاه می‌کنید چاه‌های نفت رها شده مشخص هستند که ما از وزارت نفت خواسته‌ایم این‌ها را ساماندهی کنند چون همین رهاسازی چاه‌های نفت بسیاری از منابع آبی و خاکی ما را دچار مشکل می‌کند.

سلاجقه ادامه داد: مشکلاتی نیز در زمینه خطوط انتقال میعانات در خلیج فارس و دریای عمان داریم یکی دو بار نشتی‌های صورت گرفته که البته تیم‌ها وارد عمل شده و سریعاً موضوع حل شده است و در آنجا نیز از ظرفیت وزارت نفت و ظرفیت‌های بین‌المللی برای تعویض لوله‌های انتقال میعانات استفاده می‌کنیم تا مشکل نشت هز لوله‌ها و کشتی‌ها رفع شود.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • فایننشال تایمز: اروپا نگران تشدید اقدامات «خرابکارانه و خشن» روسیه است
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت برای بهبود وضع هوا و کاهش فلر
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • تحقق هدف گذاری ترانزیتی برنامه هفتم در گرو چیست؟
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه