Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ضمن تاکید بر اینکه «متاسفانه مالیات بر خانه های خالی و خودروهای لاکچری علی رغم آماده بودن دستورالعمل های اجرایی، هیچگاه از سوی هیئت دولت سابق به تصویب نرسید» از اعمال این دو پایه مالیاتی در بودجه ۱۴۰۱ خبر داد. - اخبار سیاسی -

مهدی طغیانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت طرح مالیات بر عایدی سرمایه‌ گفت: هم اکنون اصلاحات لازم بر روی طرح عایدی در حال انجام است تا پس از آن با ارجاع به هیئت رئیسه، در دستور کار بررسی در صحن علنی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در شرایط فعلی بحث اصلی که درباره مالیات بر عایدی سرمایه مطرح می‌شود پیرامون بسترهای اجرایی و سامانه‌های  این طرح است، خاطرنشان کرد: در زمان بررسی کلیات طرح نیز مطرح شد که بانک اطلاعاتی فعلی برای پیاده‌سازی چنین طرح عظیمی کفایت نمی‌کند.بنابراین باید زیرساخت اطلاعاتی برای اجرای این طرح  ایجاد شود لذا هم اکنون در کمیسیون اقتصادی در حال اضافه کردن بستر اجرایی به طرح قبلی هستیم که کلیات آن در صحن مجلس به تصویب رسید. 

طغیانی در پاسخ به این سوال که در صورت تصویب طرح مالیات بر عایدی سرمایه آیا اجرای آن به بودجه سال آینده خواهد رسید؟ گفت: با توجه به اینکه اجرایی شدن این طرح  وابسته به وجود زیرساخت‌های اطلاعاتی است و از آنجا که ایجاد این زیرساخت‌ها حداقل یک سال زمان خواهد برد، به نظر نمی‌رسد که اجرای طرح حتی در سال 1401 نیز میسر باشد اما این امیدواری وجود دارد که در صورتی که روند ایجاد سامانه‌های زیرساختی مورد نیاز به درستی طی شود، از سال 1402 قابل پیاده‌سازی باشد. 

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یادآور شد: البته ذکر این نکته نیز لازم است که نگاه ما به برخی پایه‌های مالیاتی همچون CGT (مالیات بر عایدی سرمایه)  اساساً نگاهی بودجه‌ای نیست و صرفاً نگاه ما جلوگیری از سوداگری در برخی بازارها از جمله بازار مسکن، زمین، طلا و خودرو است اما در حوزه PIT یا همان مالیات بر مجموع درآمد هدف ما این است که آن دسته از افراد که به هر نحوی فرار مالیاتی می کنند را در تور نظارتی قرار دهیم. 

وی همچنین درباره  علت عدم اجرایی شدن قانون مالیات بر خانه های خالی و خودروهای لاکچری علی رغم تصویب در مجلس گفت: متاسفانه با وجود اینکه دستورالعمل اجرایی این دو پایه مالیاتی از سوی دولت نوشته شده بود ولی متاسفانه در جلسات هیئت دولت سابق به تصویب نرسید. بنده مستقیما مسئول پیگیری این موضوع هستم و طی توافقی که با آقای دکتر خاندوزی داشتم مقرر شده تا سازمان امور مالیاتی عقب ماندگی های خود در حوزه پیاده سازی این دو پایه مالیاتی را اعلام کند؛ بنابراین تاکید ما این است که این دو پایه مالیاتی در بودجه 1401 اعمال شود. 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون اقتصادی مالیات کمیسیون اقتصادی مالیات مالیات بر عایدی سرمایه دو پایه مالیاتی کمیسیون اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۳۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت

به گزارش قدس خراسان، علی نخچیان افزود: بیشتر مودیان مالیاتی، اظهارنامه خود را بر اساس اعداد و ارقام سال گذشته و بر اساس مقررات ماده ۳ قانون تسهیل مودیان در اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی، اظهارنامه خود را تا ۳۱ فروردین ارائه کرده‌اند.
وی در مورد احتمال تمدید دوباره مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی نیز گفت: بعید است مجدد تمدید شود، لذا مودیان باید در مهلت باقیمانده تا ۱۲ اردیبهشت اظهارنامه خود را ارسال کنند تا از بخشودگی‌های قانونی بهره‌مند شوند و مشمول جرایم تأخیر در ارسال اظهارنامه نشوند.
مدیر روابط عمومی امور مالیاتی استان با تأکید بر اینکه اختصاص بخش قابل توجهی از درآمدهای حاصل از مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‏‌ها و دهیاری‌ها راه را برای تأمین منابع پایدار مورد نیاز این حوزه فراهم کرده است، گفت: عوارض وصول شده در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵۰ هزار میلیارد ریال بوده که از رشد ۴۱ درصدی نسبت به مدت مشابه قبل برخوردار بوده است.

نخچیان در پایان گفت: مالیات و عوارض بر ارزش افزوده در هر شهر و یا منطقه‌ای صرفاً جهت عمران و آبادانی همان منطقه مصرف می‌گردد که این امر گویای این واقعیت است که تلاش شهروندان هر منطقه در تحقق درآمدهای مالیاتی رابطه مستقیمی با توسعه و پیشرفت آن شهر خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • چه کسانی با مالیات بر عایدی سرمایه مخالف هستند؟
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی
  • تامین ۹۸ درصد درآمدهای استان سمنان از درآمدهای مالیاتی
  • لزوم بازنگری در زمان اجرای مالیات بر عایدی سرمایه
  • مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو چه اثری دارد؟