Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون 75 مرکز بهداشتی و درمانی را در مناطق محروم کشور احداث کرده است

به گزارش برنا؛  معاون عمرانی و طرح‌های زیربنایی بنیاد برکت با اشاره به فعالیت‌های عمرانی و زیربنایی این بنیاد گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا تا به امروز 75 مرکز بهداشتی و درمانی برای خدمت‌رسانی به مردم مناطق روستایی و محروم سراسر کشور ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد مهجوری افزود: بنیاد برکت با هدف توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی، ارتقای شاخصه‌های سلامت و بهداشت و ارائه خدمات درمانی به مردم مناطق محروم و کم‌تر توسعه یافته، اجرای و تکمیل پروژه‌های بهداشتی و درمانی را در مناطق محروم و روستایی کشور دنبال می‌کند.

او خاطرنشان کرد: بنیاد برکت نسبت به ساخت 265 مرکز بهداشتی و درمانی در کشور تعهد دارد که تا به امروز 180 مرکز به بهره‌برداری رسیده و افتتاح شده است.

به گفته معاون عمرانی و طرح‌های زیربنایی بنیاد برکت، این مراکز بهداشتی و درمانی شامل خانه و مرکز بهداشت، مرکز جامع سلامت، آزمایشگاه، پایگاه اورژانس، مرکز تجهیزات پزشکی، پایگاه سلامت و... می‌شود.  

مهجوری تصریح کرد: 650 منطقه روستایی تحت پوشش طرح‌های بهداشتی و درمانی بنیاد برکت قرار دارند و حجم کل سرمایه‌گذاری برای ساخت 265 مرکز تعهد شده، 3 هزار و 750 میلیارد ریال است.

او با تاکید بر این‌که استان‌های سیستان و بلوچستان، خوزستان و لرستان بیشترین سهم را از پروژه‌های پروژه‌های بهداشتی و درمانی برکت به خود اختصاص داده‌اند، اظهار داشت: بنیاد همچنین در ساخت و تکمیل 17 بیمارستان در مناطق محروم با یک‌هزار و 500 تخت مشارکت داشته که بیمارستان‌های درگز، مینودشت، گرمسار، میانه، بانه، فردوس، قرچک ورامین، بهار همدان و نی‌ریز از جمله این پروژه‌ها هستند.

مهجوری در تشریح دیگر اقدامات بنیاد برکت در حوزه عمرانی و زیربنایی پس از شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: در این مدت 520 مدرسه با بیش از 3 هزار کلاس درس ساخته شده است. همچنین 500 مسجد و مرکز مذهبی فرهنگی افتتاح شده است.

معاون عمرانی و طرح‌های زیربنایی بنیاد برکت با تاکید بر تداوم عملیات احداث و تکمیل طرح‌های عمرانی این بنیاد در ایام شیوع کرونا گفت: در این مدت، 275 پروژه آب‌رسانی در مناطق دارای کمبود و تنش آبی به بهره‌برداری رسیده است. 150 پروژه دیگر برکت نیز در حوزه‌های مختلف عمرانی از جمله راه‌سازی، برق‌رسانی و ... افتتاح شده است.

به گفته معاون عمرانی و طرح‌های زیربنایی بنیاد برکت، این بنیاد ساخت و تکمیل 53 هزار طرح عمرانی و زیربنایی شامل مدرسه، بیمارستان، کتابخانه، دارالقرآن، آزمایشگاه، مسجد، پایگاه اورژانس، مصلی، خانه بهداشت، حوزه علمیه، خانه عالم، مرکز تجهیزات پزشکی، پایگاه سلامت، مرکز بهداشت، مرکز جامع سلامت، احداث پل، راه‌سازی و آب‌رسانی را در دستور کار دارد که از این تعداد، 35 هزار طرح تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون ویروس بهداشتی و درمانی سلامت پوشش بیمارستان همدان مدرسه مسجد مدرسه آسیب اجتماعی ویروس کرونا مرکز بهداشتی و درمانی مرکز بهداشت مناطق محروم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۴۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی صابری صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال ۱۲ هزار و ۲۰۰ نفر از متقاضیان ساخت مسکن در روستاهای گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بهره مند می‌شوند.

سرپرست معاونت بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن استان گلستان با بیان اینکه روستاییان گلستانی در ۲۲۸ هزار واحد مسکونی گذران زندگی می‌کنند، گفت: بیش از ۱۲۸ هزار واحد مسکونی روستایی استان نوسازی و مقاوم است و مابقی این واحدها کم دوام و در مقابل حوادث، غیر مقاوم هستند.

وی با بیان اینکه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با کمک دولت‌ها و با هدف ارتقا سطح رفاه و زندگی روستاییان از سال ۸۴ تا کنون، به متقاضیان ساخت و نوسازی خانه‌های روستایی تسهیلات قرض‌الحسنه با کارمزد ۵ درصد پرداخت کرده است، افزود: در دولت مردمی سیزدهم برای اولین بار هم مبلغ تسهیلات و هم تعداد سهمیه استان‌ها رشد چشمگیری داشته که به تَبع آن شاهد جهش در روند نوسازی و ساخت خانه‌های روستاییان به ویژه محرومان و اقشار کم درآمد هستیم.

صابری اظهار کرد: سهم استان گلستان از اعتبارات امسال با رشد حدود ۱۰۰ درصدی به چهار هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای ساخت ۱۲ هزار واحد رسیده که تا کنون ۱۰ هزار و ۹۰۰ متقاضی جهت دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه به بانک‌ها معرفی شده‌اند که ۵ هزار و ۴۶۰ متقاضی موفق به عقد قرارداد با بانک‌های عامل شده‌اند و ساخت و ساز خانه‌های خود را آغاز کرده‌اند.

وی یادآور شد: ساخت و سازهای روستایی توسط مهندسان نظام فنی روستایی و نظارت عالیه همکاران شعب و اداره کل به صورت مرحله‌ای نظارت می‌شود.

کد خبر 6097828

دیگر خبرها

  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • ۶۲ نوزاد غرب خراسان رضوی از سقط نجات یافتند
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان