Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سازمان GFEL (مجمع جهانی آموزش و یادگیری در ایالات متحده) یک پلتفرم بین‌المللی پیشرو است که فرصتی را برای تلاقی آموزش‌دهندگان، مبتکران، رهبران اندیشه و دانشگاهیان فراهم می‌کند که ارزش قابل‌توجهی به بخش آموزش جهانی می‌دهند.

در این کنفرانس سه روزه که با حضور بیش از ۴۰۰ رهبر و مدیر موسسات آموزشی از سراسر دنیا از جمله نمایندگانی از کشورهای امریکا، هلند، آلمان، چک، لهستان، ترکیه، عربستان سعودی، امارات متحده عربی، مالزی هند، چین، و کره‌جنوبی حضور داشتند، در هتل مجلل لی مریدین دبی برگزار و در روز آخر برترین‌های صنعت آموزش معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته برگزارکنندگان جهانی کنفرانس، هدف اصلی از برگزاری چنین همایش‌هایی، گردهمایی درخشان‌ترین بخش‌های آموزش و پرورش در یک سیستم مشترک برای رهبری، تنظیم، توانمندسازی و بهبود ابزارهای آموزش می‌باشد.

دلیل اصلی انتخاب مرکز آموزش عالی زبان بیان برتر به نشانی www.bayanebartar.org ، به‌کارگیری خلاقانه سبک Microlearning در آموزش و انتقال زبان انگلیسی در ده ماه می‌باشد. ماهیت و تمرکز اصلی سبک Microlearning‌ بر آموزش خرد خرد، مرحله به مرحله و کوتاه بوده که به همراه موضوعات سرگرم‌کننده، جذاب، و روزمره می‌باشد که زبان‌آموزان بتوانند در محیطی شاد و جذاب، زبان انگلیسی را فرا گیرند. گفتنی است نام این سیستم آموزشی که از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز مفتخر به دریافت لوح "ابتکار" گردیده، WiKi است.

مرکز عالی آموزش زبان بیان برتر دارای سه شعبه در تهران و یک شعبه تحقیق و توسعه در کشور لهستان می‌باشد. به گزارش روابط عمومی این مرکز، هم اکنون ۷۰۰۰ دانشجو بصورت همزمان مشغول به یادگیری زبان انگلیسی در این مرکز می‌باشند. برای آشنایی بیشتر با سبک آموزش این مرکز عالی زبان انگلیسی می‌توانید به آدرس www.bayanebartar.org یا آدرس  اینستاگرام http://instagram.com/bayanebartar.official که بیش از ۶۰۰.۰۰۰ دنبال کننده دارد، مراجعه نمایید.

کد خبر 625977

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۵۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را گزارش بدهند


 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی حمایت عموم مردم استان در اجرای قانون منع استفاده از عناوین بیگانه و ناملموس بر سر در اماکن تجاری و عمومی را با ارسال گزارش مکتوب و مصور، خواستار شد و گفت: بستر دریافت گزارش مردمی تخلف از قوانین مربوط به صیانت از زبان پارسی فراهم شده و لازم است مردم تخلفات در این زمینه را گزارش دهند.

محمد حسین زاده افزود: در کنار جغرافیای سرزمین کهن ایران به عنوان مؤلفه میراث ملموس کشور و دین مبین اسلام در حیطه میراث معنوی، زبان و ادب پارسی به عنوان مهمترین دارایی به جا مانده از پیشینیان و یگانه رشته پیوند دهنده اقوام ایرانی مطرح است.

وی با اشاره به اهمیت راهبردی زبان وحدت بخش پارسی و لزوم پاسداشت آن در برابر هجوم رقبا و اقتضائات دنیای مدرن امروز ادامه داد: بحران هویت ملی و زبان پارسی را می توان به سادگی در ادبیات نسل جدید مشاهده و عمق آسیب به این مؤلفه هویتی - فرهنگی را درک کرد.

دبیر شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی گفت: در روند دهشتناکی که در تغییرات نامحسوس دستوری آرام آرام پیش می رود، بیم آن است که در آینده ای نزدیک، نسل های جدید در فهم و خوانش متون زیبای فارسی و اشعار بلند شاعران وزین ایرانی مشکل مفاهمه پیدا کنند.

حسین زاده افزود: استفاده بی رویه از واژه های غیر فارسی، به گسست فرهنگی میان ما و فرهنگ غنی ایرانی اسلامی به ویژه در حوزه ادبیات منجر می شود لذا با توجه به همه این تفاسیر و بنا بر وظایف ذاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در مسیر پاسداشت از حریم زبان و ادبیات پارسی از عموم هم استانی های گرانقدر دعوت می کنم تا برای حفظ شأن این سرمایه ملی و میراث گرانبها و وجوب رعایت قوانین مربوط به صیانت از زبان پارسی در صورت مشاهده اسامی و یا خط بیگانه بر سر در محل کسب اصناف و مجتمع های تجاری و یا واحدهای مسکونی با ارسال تصویر و گزارش ما را در پاسداشت زبان و خط فارسی یاری دهند.

وی گفت: راه های ارتباطی از بسترهای مختلف برای دریافت گزارشهای مردمی شامل شناسه در پیام رسان ایتا: @pasdasht_zaban_farsiُ سامانه پیامکی: ۵۰۰۰۲۳۸۵۹۴۰۰۱ پست الکترونیکی khrz@farhangmail.ir لینک سایت https://khrz.farhang.gov.ir/fa/zabaneparsi می شود.

دیگر خبرها

  • هم‌تیمی مسی لو داد: او خیلی انگلیسی بلد نیست
  • آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳ اعلام شد
  • نقش تاثیرگذار مادران برای جذب جوانان به مساجد
  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا
  • زبان آلمانی و انگلیسی مانع حضور زیدان در بایرن شد!
  • شرکت بیش از ۱۳ هزار داوطلب در آزمون استخدامی آموزش و پرورش مازندران
  • رونمایی از ترجمه کتاب جنبش علوی، هجرت رضوی به زبان پشتو
  • مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را گزارش بدهند
  • انتخاب عاطفه خادمی به عنوان دبیر جدید شورای فرهنگ عمومی کشور
  • سید حسن خمینی به نخست وزیر بورکینافاسو: طرح مسئله فلسطین از زبان شما به عنوان یک کشور مستقل و تاثیرگذار در آفریقا می تواند خیلی کمک کند