Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@11:18:41 GMT

کلاهبرداری با شگرد ثبت‌نام واکسن کرونا

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۷۵۷۴۱

کلاهبرداری با شگرد ثبت‌نام واکسن کرونا

سرهنگ مهدی دانش‌پوراز کلاهبرداری با شگرد ثبت‌نام واکسن کرونا در استان کردستان خبر داد و خطاب به شهروندان اظهار داشت: تنها مرجع قانونی ثبت‌نام واکسن کرونا وب سایت رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به نشانی: https://salamat.gov.ir/ بوده که برای ثبت‌نام در این سامانه نیازی به پرداخت وجه نیست.

وی با تأکید بر اینکه مراقب لینک‌های جعلی ارسال شده از سوی افراد کلاهبردار باشیم، گفت: اخیرا کلاهبرداران با ایجاد صفحه در فضای مجازی برای فروش واکسن کرونا خارج از نوبت تبلیغ و شهروندان را برای ثبت‌نام در صفحه درخواست‌کنندگان این واکسن تشویق کرده و سپس اطلاعات فردی و بانکی شهروندان را دریافت و وجوه حساب‌های بانکی آن‌ها را خالی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس فتا استان کردستان در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه ارزهای دیجیتال فاقد هرگونه پشتوانه دولتی و بانکی است، تصریح کرد:  سرمایه‌گذاری در این رابطه با مخاطراتی همچون بلوکه شدن دارایی‌ها و انواع کلاهبرداری مواجه است چراکه صرافی‌های خارجی به محض شناسایی کیف پول خریداران ایرانی رمزارزها، حساب موجود در آن را مسدود کرده و در نتیجه دارایی بسیاری از افراد از بین رفته یا به خطر افتاده است.

وی درباره خریدهای آنلاین و اینترنتی هشدار داد و افزود: شبکه‌های اجتماعی بستر مناسبی برای خرید اینترنتی نیست چراکه برخی از افراد سودجو با درج آگهی دروغین در فضای مجازی، اقدام به کلاهبرداری و دریافت بیعانه برای رزرو کالا می‌کنند در حالی که هیچ‌گونه کالایی رد و بدل نشده و فرد کلاهبردار نیز پاسخگو تماس‌ها نیست.

دانش‌پور بیان کرد: مجرمان سایبری در روش دیگری خود را به عنوان خریدار لوازم معرفی کرده و خواستار دریافت اطلاعات درج شده روی کارت بانکی و رمز دوم کارت برای واریز اینترنتی وجه هستند.

رئیس پلیس فتا استان کردستان با یادآوری اینکه دریافت بیعانه و درخواست دریافت اطلاعات بانکی از مهمترین شگردهای کلاهبرداری است، تأکید کرد: شهروندان باید مراقب این افراد بوده و فریب تبلیغات اغواکننده را نخورند. /تسنیم

منبع: فردا

کلیدواژه: کلاهبرداری ثبت نام واکسن کرونا واکسن کرونا ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۵۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس 

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ گفت: یکی از خواننده های مطرح در کشور به پلیس فتا مراجعه و عنوان کرد یک صفحه جعلی با نام و تصاویر وی در شبکه های اجتماعی ساخته شده و اقدام به دریافت وجه و کلاهبرداری از شهروندان می کند.

این مقام انتظامی بیان کرد: کارشناسان پلیس فتا تهران بزرگ تحقیقات خود را آغاز کردند و در بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد یک صفحه اینستاگرامی با بیش از ۴۰۰ هزار نفر دنبال کننده با سوءاستفاده از جایگاه اجتماعی و محبوبیت شاکی با جعل هویت وی با استفاده از تصاویر آرشیوی و ترفند کمک به افراد بی بضاعت از کاربران کلاهبرداری می کند.

وی افزود: کارآگاهان سایبری پلیس فتا پایتخت با بهره گیری از روش های علمی مجرم را در فضای مجازی شناسایی و با به دست آمدن اطلاعات هویتی وی پس از تشریفات قضایی متهم در یکی از مناطق شمال تهران بزرگ دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.

سرهنگ معظمی گودرزی بیان داشت: مجرم در تحقیقات به‌عمل‌آمده به ساخت صفحه جعلی با نام و مشخصات شاکی در شبکه اجتماعی اینستاگرام و دریافت وجه از بیش از ۳۰ نفر از شهروندان اعتراف و ابراز پشیمانی کرد، وی همچنین انگیزه خود را کسب مال نامشروع و مطرح شدن در فضای مجازی عنوان کرد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: به طور معمول افراد سودجو با استفاده از بستر شبکه‌های اجتماعی و هویت‌های مجازی جعلی که با جذابیت‌های ظاهری اغواکننده آراسته شده اقدام به فریب قربانیان خود کرده و از جملات زیبا و فریبنده برای رسیدن به نیت شوم خود استفاده می‌کنند لذا هموطنان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی می توانند موضوع را از طریق مرکز فوریتها سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ یا نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir گزارش کنند.

کد خبر 6092981

دیگر خبرها

  • هشدار درباره کلاهبرداری پیامکی
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • شگرد عجیب یک کلاهبردار برای خرید سکه و طلا