آیین رونمایی از تکنولوژی اندوسی ادونس برگزار شد
تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۷۸۰۳۷
با هدف تسهیل در تشخیص بیماریهای زنان؛ آیین رونمایی از تکنولوژی اندوسی ادونس برگزار شد.
در این مراسم که توسط شرکت «تسنیم بهبود آرمان» و با هدف تبیین نحوه کارکرد این دستگاه و بیان مزایای آن نسبت به روشهای گذشته برگزار شد، مهم ترین مزایای فناوری هیستروسکوپی از جمله تسریع در تشخیص بیماریهای زنان مانند ناباروی و انواع سرطان رحم بدون نیاز به بی هوشی و بستری در بیمارستان تشریح و مورد بررسی قرار گرفت.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
سید جعفر رضوی، مدیر عامل شرکت «تسنیم بهبود آرمان» به عنوان نمایندگی وارد کننده این تکنولوژی در ایران اظهار داشت: موضوع بیماریهای زنان و زایمان در کشور ما از رشته های مهجور است و کمتر نهادی به این مساله ورود کرده است. امیدواریم با ورود این فناوری به کشور در شرایط تحریم توانسته باشیم بخشی از نیازهای جامعه زنان را در جهت ارتقای سلامت آنها پاسخ بدهیم.
وی با اشاره به اینکه مطالعات گستردهای در خصوص ورود فناوری هیستروسکوپی توسط متخصصان ما انجام گرفته است، ادامه داد: استفاده از این فناوری منجر به تشخیص سریع بیماری و درمان می شود اما در این راه قطعا نیازمند توجه بیش از پیش جامعه پزشکی و مسئولان ذی ربط هستیم.
رضوی با بیان اینکه دقت این دستگاه به مراتب بیشتر از سونوگرافی است، تصریح کرد: استفاده از این دستگاه در مطب پزشکان بدون بیهوشی و ایجاد عوارض خواهد بود که با توجه به شیوع کرونا و خطر مراجعه به بیمارستان بسیار حائز اهمیت است.
بیمه ها کمک کننددر ادامه این مراسم سعید میرآقایی فاضلی، رییس هیئت مدیره شرکت «تسنیم بهبود آرمان» با اشاره به اینکه از سال 88 کار تحقیقاتی برای امکان سنجی ورود این تکنولوژی به کشور آغاز شد، گفت: در ابتدای شروع به کار کسی باور نمیکرد که بتوانیم در شرایط تحریم چنین کار بزرگی را به سرانجام برسانیم اما اعتماد جامعه پزشکی و اعتقاد ما به موثر بودن این فناوری برای ارتقای سلامت بانوان در ادامه راه ما را مصمم تر کرد.
وی افزود: به طور طبیعی در کشورهای دیگر این محصول هزینههای درمان را کاهش می دهد و امیدواریم با همکاری مسئولان و همچنین بیمهها بتوانیم هزینه استفاده از این محصول را به حداقل برسانیم. ضمن اینکه از پزشکان بیماریهای زنان و زایمان انتظار داریم در صورتی که به موثر بودن این فناوری اعتقاد دارند، از آن حمایت کنند.
تشخیص بیماری زنان در 3 تا 15 دقیقههمچنین ابراهیم بلوت، مدیر منطقه ای برند کوپرسرجیکال و نماینده شرکت مادر تولید کننده دستگاه های هیستروسکوپی (ENDOSEE) با حضور در این مراسم اظهار داشت: از حدود دو سال پیش تصمیم گرفتیم محصولاتمان را به کشورهای دیگر عرضه کنیم که البته تحریمها و همچنین کووید 19 شرایط را برای شرکت ایرانی و ما سخت کرده بود اما خوشبختانه این فناوری در حال حاضر در ایران قابل استفاده و در دسترس پزشکان قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه با بهبود شرایط کرونا قصد داریم کارگاه های عمومی با حضور متخصصان برگزار کنیم، افزود: "استفاده از این فناوری باعث می شود تا در زمان کوتاهی در حدود 3 تا 15 دقیقه معاینه، تشخیص بیماری و حتی درمان زنان ممکن شود. ضمن اینکه دیگر نیازی به اتاق عمل بیمارستانها و بی هوشی نیست. البته در این مسیر از پیشنهادات پزشکان استقبال میکنیم."
این مراسم یک سخنران خارجی دیگر البته به صورت ویدیویی و لایو داشت. آدرین، پزشک و متخصص شرکت تولید کننده فناوری هیستروسکوپی (ENDOSEE) نیز ضمن ارائه پاورپوینت با اظهار خرسندی از برگزاری این مراسم گفت: دستگاه مورد استفاده در این فناوری این قابلیت را دارد که تمام زوایای رحم را با حداقل فشار با شفافیت در اختیار پزشکان قرار دهد. این در حالی است که سونوگرافی از این قابلیت برخودار نیست.
وی با اشاره به اینکه درصد خطای سونوگرافی در مقایسه با این روش بسیار بالاست، تصریح کرد: "استفاده از این فناوری پزشکان را به اطمینان 100 درصدی در خصوص تشخیص مسائل پاتولوژی بیمار می رساند و از طرفی بررسی ها نشان می دهد که در آمریکا این فناوری نسبت به روش های گذشته کاملا با صرفه اقتصادی برای مراجعان همراه بوده است در حالی که قطعا مراجعات مکرر و خدمات اتاق عمل هزینه های مضاعفی را به بیمار تحمیل میکند."
دغدغه برخی پزشکان هزینههای این دستگاه برای مراجعان بود. آنها اعتقاد داشتند وزارت بهداشت و بیمه ها در این شرایط باید به کمک بیایند تا استفاده از این فناوری فرهنگ سازی شود. نهایتا میرزایی، مدیر کل خدمات عمومی بیمه سلامت کشور که به عنوان مهمان در مراسم حضور داشت در پاسخ به مباحث بیمه ای پزشکان اظهار داشت: "حل این مساله در گرو همکاری بیمارستان های دولتی، پزشکان، بیمه و معاونت بهداشت و درمان است اما به طور کلی ما از تحت پوشش قرار گرفتن خدمات این فناوری استقبال میکنیم."
حاشیه های جالب یک رونماییدر ادامه این مراسم یکی از پزشکان دانشگاه علوم پزشکی کاشان که اخیرا از این فناوری استفاده کرده بود، از تجربیات ارزنده برای حضار گفت و تمامی صحبتهای سخنرانان و کارشناسان شرکت تولید کننده را تایید کرد و همچنین پرسش و پاسخ پزشکان و نمایندگان کمپانی مادر شکل گرفت که صحبت های رد و بدل شده نشان می داد پزشکان ایرانی با عملکرد این دستگاه بیگانه نیستند.
همچنین در لحظات پایانی مراسم مجری برنامه طرح لغو غربالگری مادران باردار را پیش کشید و از حضار خواست که چنانچه با لغو غربالگری موافق هستند، دستشان را بالا بگیرند که البته هیچ کدام از پزشکان و حاضران موافق لغو این آزمایش بسیار ضروری نبودند و حتی برخی از بی توجهی مسئولان به نظرات آنها در این خصوص گلایه کردند.
لازم به ذکر است نمایشگاه جانبی با موضوع لوازم و تجهیزات پزشکی نیز همزمان با برگزاری مراسم در جریان بود.
کد خبر 1553764
منبع: خبرآنلاین
کلیدواژه: استفاده از این فناوری بیماری های زنان تشخیص بیماری
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۸۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
انویدیا؛ ارزشمندتر از تسلا و فیسبوک | ارائه خدمات فناوری هوش مصنوعی به ۳۵ هزار شرکت دنیا
به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از روزنامه سان، «انویدیا» از زمان تأسیس در سال ۱۹۹۳ توسط هوانگ و دو بنیانگذار دیگر به نامهای «کریس مالاچوفسکی» و «کرتیس پریم» به یکی از با ارزشترین کمپانیهادر جهان تبدیل شده است. تا لحظه انتشار این گزارش، ثروت این شرکت فقط مقدار بسیار اندکی از یک تریلیون دلار کمتر است. در حال حاضر، ارزش این کمپانی به طور دقیق ۹۶۳ میلیارد دلار است. به این ترتیب و به طور مشخص ارزش «انویدیا» از فیس بوک و تسلا نیز بیشتر است. تاریخچه این شرکت به صورت یک جدول زمانی (timeline) در آخر هفته گذشته در یک رشته توئیت توسط کاربری به نام پیتر یانگ شرح داده شده است.
سفر انویدیا
یانگ در توییتر نوشت: انویدیا واحد پردازش گرافیکی (GPU) را در سال ۱۹۹۹ اختراع کرد. سری GeForce آن برای بازیهای رایانههای شخصی و کنسولهایی که به گرافیک بالا نیاز داشتند، مناسب بود. در سال ۲۰۰۷، سه بنیانگذار نوآور این شرکت، پلتفرم محاسباتی CUDA را راه اندازی کردند. این امر برنامهنویسی پردازندههای گرافیکی را برای افراد آسانتر کرد و همچنین برای هوش مصنوعی تطابق با چیپهای«انویدیا»آسانتر شد. علاوه بر این، پردازندههای گرافیکی برای پردازش دادهها و نیازهای آموزشی «هوش مصنوعی مولد» نیز مناسب هستند.
داستان یک موفقیت
امروزه این شرکت بیش از ۳۰ سال درعرصه نوآوری سابقه دارد. بیش از ۳.۸ میلیون توسعه دهنده به ساخت هزاران برنامه کاربردی برای تقویت محاسبات «انویدیا» کمک میکنند. در سراسر جهان، بیش از ۳۵.۰۰۰ شرکت از فناوریهای هوش مصنوعی «انویدیا» استفاده میکنند. البته انتظار میرود که این رشد تا زمانی ادامه پیدا کند که صنعت فناوری همچنان جهان را به سمت هوش مصنوعی سوق میدهد.
بیشتر بخوانید:
انویدیا با تراشههای جدید، رقیبی سرسخت برای اینتل و AMD خواهد بود | پای ابررایانه و هوش مصنوعی در میان است