Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین ،  همان‌طور که زنان ممکن است از پیش یائسگی به یائسگی منتقل شوند موارد زیر را تجربه می‌کنند:

گرگرفتگی بی‌خوابی خشکی واژن عرق شبانه افزایش وزن نوسانات خلقی تغییر در میل جنسی

برخی از زنان زمانی که یائسه می‌شوند و فقط علائم جزئی را تجربه می‌کنند. برخی دیگر علائم شدیدی را تجربه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از ویتامین‌ها ممکن است به کاهش علائم یائسگی کمک کنند و سلامت کلی بدن را تقویت کنند. با کاهش سطح استروژن در بدن، خطر ابتلا به برخی شرایط افزایش می‌یابد که شامل موارد زیر می‌شوند:

پوکی‌استخوان بیماری قلبی بی‌اختیاری ادرار

در اینجا پنج ویتامین آورده شده است که به‌حداقل‌رساندن علائم استروژن کم کمک می‌کند:

ویتامین A

ویتامین A نام گروهی از ترکیبات به نام رتینوئید‌ها است. ویتامین A ساخته شده که به آن رتینول نیز می‌گویند، و در کبد شما ذخیره می‌شود. اما مقدار بیش از حد آن ممکن است سمی باشد.

هنگامی‌که از محصولات حیوانی، غذا‌های غنی شده یا مکمل‌های ویتامین A استفاده می‌کنید، شکل کامل و ساخته شده ویتامین را دریافت می‌کنید. هنگام مصرف میوه‌ها و سبزیجات سرشار از بتاکاروتن، ویتامین A را نیز دریافت می‌کنید.

 بدن شما در صورت لزوم بتاکاروتن را به ویتامین A تبدیل می‌کند. ویتامین A برای سلامت استخوان‌ها ضروری است، بااین‌حال، مصرف ویتامین A در دوران یائسگی بحث‌برانگیز است. مطالعه‌ای در سال ۲۰۰۲ میزان بالای ویتامین A از قبل ساخته شده را با شکستگی مفصل ران در زنان یائسه مرتبط دانست. این باعث شد که برخی این سؤال را مطرح کنند که آیا ویتامین A در واقع برای استخوان‌های شما مفید است؟

مطالعات بعدی ضدونقیض بودند، بنابراین مشخص نیست که چه مقدار ویتامین A ساخته شده ممکن است خطر شکستگی استخوان را افزایش دهد. «به نظر نمی‌رسد ویتامین A حاصل از بتاکاروتن خطر شکستگی استخوان را افزایش دهد. این نوع ویتامین به حفظ سلامت استخوان بعد از یائسگی کمک کند. »

با خوردن میوه‌ها و سبزیجات نارنجی و زرد می‌توانید به دریافت ویتامین A موردنیاز از بتاکاروتن کمک کنید. اگر از مکمل‌های ویتامین A استفاده می‌کنید، بیش از مقدار توصیه شده روزانه ۵۰۰۰ IU مصرف نکنید. شما باید مکملی پیدا کنید که حداقل ۲۰ درصد ویتامین A از بتاکاروتن داشته باشد.

ویتامین B ۱۲

ویتامین B ۱۲ یک ویتامین محلول در آب است که در بسیاری از غذا‌ها وجود دارد و برای موارد زیر ضروری است:

سلامت استخوان تولید DNA عملکرد عصبی ایجاد گلبول‌های قرمز

با افزایش سن، بدن برخی از توانایی‌های جذب ویتامین B ۱۲ را از دست می‌دهد و خطر کمبود ویتامین B ۱۲ افزایش می‌یابد. علائم کمبود ویتامین B ۱۲ مبهم است و می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

خستگی ضعف یبوست ازدست‌دادن اشتها بی‌حسی و سوزن‌سوزن شدن دست‌وپا مشکلات تعادل افسردگی گیجی زوال عقل  

در مراحل بعدی، کمبود ویتامین B ۱۲ ممکن است باعث کم‌خونی شود.

مقدار توصیه شده رژیم غذایی (RDA) ویتامین B ۱۲ برای زنان ۱۴ سال به بالا ۲٫۴ میکروگرم در روز است. شما می‌توانید با مصرف مکمل ویتامین B ۱۲ و خوردن غذا‌های غنی شده به رفع این نیاز در دوران یائسگی و بعد از آن کمک کنید.

ویتامین B ۶

ویتامین B ۶ (پیریدوکسین) به ساخت سروتونین، ماده شیمیایی مسئول انتقال سیگنال‌های مغزی کمک می‌کند. با افزایش سن زنان، سطح سروتونین کاهش می‌یابد. نوسان سطح سروتونین ممکن است یک عامل مؤثر در تغییرات خلقی و افسردگی شایع در یائسگی باشد.

RDA ویتامین B ۶ برای زنان ۱۹ سال به بالا ۱۰۰ میلی‌گرم در روز است. مصرف مکمل ویتامین B ۶ در دوران یائسگی و بعد از آن ممکن است به جلوگیری از علائم ناشی از سطح پایین سروتونین کمک کند. این موارد شامل ازدست‌دادن انرژی و افسردگی است.

ویتامین D

بدن شما پس از قرارگرفتن در معرض نور خورشید ویتامین D می‌سازد. کمبود ویتامین D ممکن است خطر شکستگی استخوان، درد استخوان و استئومالاسی (نرم شدن استخوان‌ها) را افزایش دهد. زنان مسن، به‌ویژه آن‌هایی که در خانه می‌مانند یا در معرض نور خورشید نیستند، در معرض کمبود ویتامین D قرار دارند.

زنان ۱۹ تا ۵۰ ساله باید روزانه ۱۵ میکروگرم ۶۰۰ IU ویتامین D دریافت کنند. زنان بالای ۵۰ سال باید ۲۰ میکروگرم ۸۰۰ IU دریافت کنند. اگرچه مصرف این مقدار‌ها با رژیم غذایی غنی از ویتامین D امکان‌پذیر است، اما بهتر است مکمل مصرف شود. با این کار اطمینان حاصل خواهید کرد که هر روز مقدار مناسب را دریافت می‌کنید.غذا‌هایی که حاوی ویتامین D هستند شامل این موارد است:

ماهی چرب روغن کبد ماهی جگر گاو پنیر زرده تخم‌مرغ غذا‌های غنی شده ویتامین E

ویتامین E یک آنتی‌اکسیدان است که به با مبارزه با رادیکال‌های آزادی که به بدن آسیب نمی‌رسانند و به حفظ سلامتی سلول کمک می‌کند. ویتامین E همچنین ممکن است به کاهش التهاب در بدن کمک کند. استرس ممکن است باعث آسیب سلول شده و خطر ابتلا به آن را افزایش دهد.

افسردگی بیماری قلبی افزایش وزن

 موارد بالا بیماری‌های مشترک در یائسگی هستند. تحقیقات نشان داده است که ویتامین E به کاهش استرس، کاهش استرس اکسیداتیو و کاهش خطر افسردگی کمک می‌کند. برای افزایش ویتامین E در دوران یائسگی و بعد از آن، یک مکمل ویتامین E مصرف کنید و غذا‌های غنی از ویتامین E را به رژیم خود اضافه کنید. حداقل ۱۵میلی‌گرم در روز مصرف کنید. برخی از غذا‌های حاوی ویتامین E شامل موارد زیر هستند:

جوانه گندم بادام‌ها فندق آووکادو کلم بروکلی صدف کدو دانه‌های آفتاب‌گردان اسفناج خطرات و هشدار‌ها:

مقادیر زیاد ویتامین A ممکن است باعث بیماری شود. افرادی که بیماری کبدی دارند یا الکل زیادی می‌نوشند نباید از مکمل‌های ویتامین A استفاده کنند. ویتامین A ممکن است باعث افت فشارخون شود. اگر فشارخون کم دارید یا از دارو‌هایی استفاده می‌کنید که فشارخون را کاهش می‌دهند، ویتامین A مصرف نکنید در صورت داشتن هر یک از شرایط زیر با احتیاط ویتامین A استفاده کنید:

از دارو‌های ضدبارداری خوراکی استفاده می‌کنید آنتی‌بیوتیک‌های تتراسایکلین مصرف می‌کنید از دارو‌های ضد سرطان استفاده می‌کنید جذب چربی کمی دارید از دارو‌های رقیق‌کننده خون یا دارو‌هایی که خونریزی یا لخته شدن خون را تحت تأثیر قرار می‌دهند، استفاده می‌کنید.

ویتامین E باید در افراد مبتلا به بیماری‌های زیر با احتیاط مصرف شود:

بیماری آلزایمر و سایر اشکال کاهش شناختی آسیب چشم مشکلات کلیوی

ویتامین D، ویتامین B ۶ و ویتامین B ۱۲ ممکن است بر سطح قند خون و فشارخون تأثیر بگذارد. در صورت ابتلا به دیابت، کاهش قند خون، فشارخون پایین یا مصرف دارو‌هایی که بر قند خون و فشارخون تأثیر می‌گذارند، آن‌ها را با احتیاط استفاده کنید. ویتامین B ۶ ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. اگر دچار اختلال خونریزی هستید یا دارو‌های رقیق‌کننده خون مصرف می‌کنید، با احتیاط از آن استفاده کنید.

در صورت داشتن هر یک از موارد زیر ویتامین B ۱۲ با احتیاط استفاده کنید:

مشکلات قلبی فشارخون بالا سرطان یا سابقه سرطان مشکلات پوستی مشکلات دستگاه گوارش پتاسیم کم نقرس

بسیاری از دارو‌های بدون نسخه و دارو‌های تجویز شده ممکن است با ویتامین‌ها تداخل داشته باشند. اگر دارو مصرف می‌کنید، قبل از مصرف ویتامین‌ها در مورد فعل‌وانفعالات احتمالی از پزشک یا داروساز خود سؤال کنید.

خلاصه

مواردی وجود دارد که می‌توانید برای بهبود علائم یائسگی انجام دهید. مثلاً تحرک بدنی، کنترل استرس و خواب کافی می‌توانند مفید باشد. همچنین باید از خوردن غذا‌های فرآوری شده خودداری کنید. در عوض، غذا‌های غنی از مواد مغذی مانند موارد زیر را مصرف کنید:

میوه‌ها

سبزیجات غلات کامل چربی‌های سالم غذای دریایی آجیل دانه

در مورد هرگونه نگرانی در مورد یائسگی با پزشک خود صحبت کنید. آن‌ها می‌توانند به شما کمک کنند تا تصمیم بگیرید که آیا مصرف این ویتامین‌ها برای یائسگی می‌تواند برای شما مفید باشد یا خیر.

پربیننده ترین بازگشایی مدارس منوط به واکسیناسیون دانش آموزان ثبت‌نام واکسیناسیون دانشجویان و طلاب فعال شد عوارض بعد از واکسیناسیون را بشناسیم ۱۰۰ میلیون واکسن کرونا تا آذر امسال وارد کشور می شود آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۶/۱۹)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: یائسگی ویتامین A استفاده دوران یائسگی استفاده می کنید کمبود ویتامین افزایش دهد ممکن است باعث استفاده کنید ویتامین B ۱۲ غذا های غنی ویتامین B ۶ ویتامین ها موارد زیر ساخته شده ویتامین E ویتامین D غذا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۸۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟

به گزارش خبرآنلاین، در حالی که خواب کافی و آرام برای بهبود سلامت عمومی توصیه شده؛ اما کمتر به علائم بی‌خوابی به عنوان نشانه‌هایی از وجود بیماری یا بیماری‌هایی در بدن نگاه شده است. علائمی که در طول روز تجربه می‌شوند می‌توانند چیزهای زیادی در مورد کیفیت خواب ما به ما بگویند، مانند سردرد، و برعکس آن نیز صدق می‌کند.

همشهری آنلاین در گزارشی نوشت: اگر در طول خواب با مشکلاتی مانند تعریق شبانه، سردرد، تلاش زیاد برای به خواب رفتن و دندان قروچه مواجه هستید به احتمال زیاد دچار بیماری‌ هستید که تاکنون تشخیص داده نشده یا نسبت به درمان آن اقدام نکرده‌اید.

تعریق شبانه؛ نشانه سرطان؟

به گزارش روزنامه سان، اگر نیمه شب از خواب بیدار می‌شوید و عرق می‌کنید، این وضعیت می‌تواند نشانه‌ای از چیزی باشد که در درون شما در حال اتفاق افتادن است. الکساندرا زاتارین، متخصص خواب در این باره ، می‌گوید: عوامل زیادی مانند هورمون ها، داروها، اینکه در چه زمانی از سال هستیم و سن و سال می‌توانند در ایجاد تعریق شبانه نقش داشته باشند.

به گفته این متخصص، اختلال در خواب اغلب باعث تعریق شبانه می‌شود. اما چه عوامل دیگری در تعریق شبانه نقش دارند؟ داروهایی که می‌توانند باعث تعریق شبانه شوند عبارتند از داروهای ضدافسردگی، داروهای دیابت، استروئیدها و حتی برخی از داروهای بدون نسخه از جمله ایبوپروفن. به علاوه، تغییرات هورمونی در زنان نیز می تواند باعث تعریق شود. این می‌تواند در زمان قاعدگی، تخمک گذاری و یائسگی رخ دهد.

اما تعریق شبانه مداوم که باعث بیدار شدن شما در شب می‌شود می‌تواند ناشی عوامل بسیار خطرناک تری مانند برخی از سرطان‌ها از جمله سرطان کلیه و استخوان باشد. اگر تعریق شبانه باعث نگرانی شما می‌شود به پزشک خود مراجعه کنید.

اگر محیط اتاق خواب شما را گرم می‌کند، مطمئن شوید که دما را بین ۱۵.۶ تا ۲۰ درجه سانتیگراد حفظ کنید، حتی می‌توانید روی خرید تشک‌ها، ملحفه‌ها، لحاف‌ها و بالش‌های با دمای کنترل‌شده سرمایه‌گذاری کنید.

تقلا برای خوابیدن

الکساندرا زاتارین می‌گوید: بی‌خوابی و اختلالات خلقی ارتباط نزدیکی با هم دارند. بی خوابی اغلب نشانه اختلالات خلقی، مانند افسردگی و اضطراب است. اضطراب و استرس باعث افزایش بی قراری می‌شود و بدن شما را برانگیخته، بیدار و هوشیار نگه می‌دارد. ممکن است متوجه شوید که قلبتان سریع‌تر می‌تپد و تنفس‌تان سریع و سطحی و ذهن‌تان ناآرام است. بی قراری و تقلا برای خوابیدن همچنین می‌تواند خطر ابتلا به برخی اختلالات خلقی را افزایش دهد و حتی به آن کمک کند.

بسیار مهم است که قبل از بدتر شدن مشکل، استرس و اضطرابی را که می‌تواند خواب شما را مختل کند، کاهش دهید. البته برای کاهش استرس و اضطراب شاید بهتر باشد قبل از خواب تلفن همراه خود را کنار یا در اتاق دیگری بگذارید و تا صبح به آن رجوع نکنید. نکات دیگر عبارتند از یادداشت کردن احساس خود قبل از خواب برای از بین بردن مشکلات و نگرانی‌ها، و حتی اختصاص زمان به یک وعده غذایی خوب با یکی از دوستان یا اعضای خانواده به دور از ایمیل‌ها و پیام‌های کاری روزانه.

دندان قروچه

دندان قروچه ، می تواند در زمان خواب دردناک باشد و منجر به درد فک شود. الکساندرا زاتارین در این باره گفت: اگر در حالت خوابیده به پشت (با صورت دراز کش به سمت بالا) بخوابید، ممکن است زبان شما عقب بیفتد و راه‌های هوایی شما مسدود یا محدود شده و کیفیت خواب مختل شود. این وضعیت منجر به ساییدن دندان‌ها به هم می‌شود.
شایع ترین دلایل دندان قروچه نیز استرس، اضطراب، سیگار کشیدن و مشکلات خواب مانند آپنه خواب (وضعیتی که باعث توقف یا کاهش تنفس برای مدتی کوتاه اما با تعداد دفعات زیاد در طول خواب می‌شود) است. مصرف داروهای ضد افسردگی نیز ممکن است باعث دندان قروچه در فرد شود. دندانپزشک شما ممکن است برای جلوگیری از دندان قروچه یک محافظ دهان به شما بدهند.

سردرد

در حالی که کم آبی بدن، و خوردن غذای زیاد می‌توانند از دلایل اصلی ایجاد سردرد باشند، الکساندرا زاتارین در این باره گفت که کمبود خواب با حرکت سریع چشم با سردردهای دردناک‌تر همراه است. نویسندگان یک تحقیق دریافتند که کمبود خواب پروتئین‌هایی را در بدن افزایش می‌دهد که به درد مزمن کمک می‌کنند.
این پروتئین‌ها می‌توانند توانایی بدن برای مقاومت در برابر درد را کاهش دهند و می‌توانند سردردهای میگرنی را تحریک کنند. در طول خواب، بدن چهار مرحله مختلف خواب را طی می کند که یکی از آنها «آر ای ام » (REM) است. نه تنها در طول مرحله REM رویا می‌بینیم، بلکه احساسات وآموخته‌های جدید از روز را نیز پردازش کرده و به طور بالقوه رشد مغز را تجربه می‌کنیم.

افراد به طور متوسط چهار تا شش دوره REM را در طول یک خواب عادی شبانه تجربه می کنند، زیرا بین چرخه‌های خواب سبک و عمیق حرکت می‌کنند. بنابراین، کم خوابی به طور کلی باعث کاهش خواب REM می شود. سردرد همچنین ممکن است از علائم آپنه خواب باشد. این عارضه در طول شب به دلیل محدودیت مجاری تنفسی باعث توقف‌های لحظه‌ای تنفس می شود. یکی از نشانه‌های کلیدی آپنه خواب هنگام گوش دادن به صحبت‌های شخص دیگری، مکث در تنفس و به دنبال آن نفس نفس زدن یا خفگی است. معمولا در این وضعیت فرد خروپف نیز می‌کند.

احساس خواب آلودگی و خطر حمله قلبی و سکته مغزی

یکی دیگر از نشانه‌های آپنه خواب احساس خواب آلودگی در طول روز است. اگر فکر می کنید به این عارضه مبتلا هستید، مهم است که آن را توسط پزشک عمومی بررسی کنید زیرا چندین بیماری خطرناک از جمله حمله قلبی و سکته مغزی با آن مرتبط است.

برای کاهش خواب آلودگی در طول روز، مهم است که یک برنامه خواب ثابت حدود هشت ساعت در شب داشته باشید، و این امر در تعطیلات آخر هفته نیز صدق می‌کند. ثبات در اینجا کلیدی است اگر فقط در آخر هفته خوب می‌خوابید، انتظار نداشته باشید که از خواب آلودگی در طول روز جلوگیری کنید. همه چیز به ساعت بدن مربوط می‌شود، که باید با سرعتی منظم در حرکت باشد تا همه اندام و عملکردهای بدن به خوبی کار کنند.

هوس شیرینی

کمبود خواب هورمون‌های تنظیم کننده اشتها را تغییر می‌دهد که می‌تواند باعث افزایش مصرف غذاهای پر کالری شود و به افزایش وزن کمک کند.
الکساندرا زاتارین در این باره گفت به طور خاص، کمبود خواب افزایش هورمون تحریک گرسنگی گرلین را در پی می‌آورد که باعث می‌شود شما شیرینی‌ها و خوراکی‌های شیرین بیشتری بخورید.

همچنین سطح هورمون سرکوب کننده اشتها لپتین را کاهش می‌دهد. هنگامی که خسته هستید، ممکن است تمایل داشته باشید به سمت غذاهایی مانند شکر بروید که به شما انرژی سریع و آسانی می‌دهد. به همین دلیل است که بسیاری از ما بعد از یک روز طولانی و خسته کننده هوس شیرینی می‌کنیم.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899369

دیگر خبرها

  • مسمومیت با قارچ‌های وحشی رشد ۳ برابری داشته است / علائم مسمومیت را بشناسید
  • ۵ ماده غذایی که می توانند اثری مشابه داروهای لاغری داشته باشند
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • ۷ نوشیدنی خوشمزه که میل به شکر را در شما به صفر می‌رساند
  • آیا مصرف بیش از حد ویتامین دی برای بدن مضر است؟
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • خواص باور نکردنی نوشیدن جوش شیرین
  • مسمومیت تعدادی از مردم به دلیل مصرف قارچ‌های سمی در لرستان
  • بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟
  • چهار عارضه جانبی مصرف بیش از حد ویتامین D