Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

مووید علویان در نشست خبری خود که صبح امروز ۲۰ شهریورماه با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، گفت: سازمان نظام پزشکی یک تشکل صنفی بزرگ در کشور است و مطابق قوانین و مقررات و قانون نظام پزشکی اهداف و وظایفی دارد.

وی با بیان اینکه شرایط سختی را ملت ایران و کادر درمان دارند و روزانه ارقامی را از فوتی‌های کرونا می‌شنویم، ادامه داد: تلاش‌های کادر درمان بسیار چشمگیر بوده، باید کمک کنیم از این صنف خدمتگزار حراست و حفاطت شود و ما به عنوان سازمان نظام پزشکی تهران بزرگ اولین پیام را به وزارت بهداشت داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان نظام پزشکی تهران با بیان اینکه یکی از خواسته های جدی ما در بحث کرونا است، تصریح کرد: ما در ستاد کرونا حضور نداریم و نظام پزشکی اعلام آمادگی حضور در ستاد کرونا دارد. نظام پزشکی و انجمن های علمی، متشکل از اساتید دانشگاه ها و بدنه علمی کشور هستند.

علویان تصریح کرد: پیام دوم ما حفظ و حراست از کرامت جامعه پزشکی هست و این جامعه مورد اعتماد مردم باید با خدمات خوب و صادقانه ارتقا پیدا کند. امسال تبریک روز پزشک بسیار سخت بود، چراکه داغ خانواده های داغ دار تازه می‌شد و کار درمان در راستای خدمات رسانی به مردم جانفشانی کردند.

رئیس سازمان نظام پزشکی تهران با بیان اینکه مسئولان باید قدر کادر درمان را بدانند افزود: انشاالله حوزه هنری و کلوب‌های ورزشی و ... را در سازمان نظام پزشکی تهران بزرگ فعال خواهیم کرد. اجتماعی شدن نظام پزشکی جزو اهداف جدی ما هست و باید در بدنه جامعه حضور فعال پیدا کنیم. ما به شفافیت معتقدیم و قرار است تمام فعالیت ها و مکاتبات ما دیده شود.

رئیس سازمان نظام پزشکی تهران با بیان اینکه ما معتقدیم رسانه برای ما یک فرصت است افزود: انتظاری از رسانه به جز وظایف ساختاری نداریم و تمامی شکایات از رسانه ها باطل می‌شود. از طرح پزشکان خارج کشور هم در آینده رونمایی خواهیم کرد و باید با آن‌ها ارتباط داشته باشیم.

علویان با بیان اینکه ما به دنبال ایجاد یک پل شفاف با مجلس شورای اسلامی هستیم گفت: در حوزه رفاهی نیز پیگیر مسائل مختلف با بانک‌ها و ... هستیم و در لواسان زمین نمی‌خریم و قرار نیست به دنبال ماشین‌ها و زمین‌های لوکس برویم و از پزشکان جوان حتما حمایت خواهیم کرد.

رئیس سازمان نظام پزشکی تهران افزود: تهران بزرگ برای کسانی که بخواهند دخالت غیر مجاز در امور پزشکی انجام دهند ناامن هست و ما با تدبیر و اقتدار با هرگونه دخالت غیر مجاز برخورد میکنیم.ما اگر بتوانیم سطح بهداشت مردم را تقویت کنیم و دادن وسایل بهداشتی را مثل نهضت مدرسه سازی راه بیاندازیم، بار خوبی دارد.

علویان گفت: از اردیبهشت سال 99 میتوانید نظرات من را ببینید، من همراه با تعدادی از کارشناسان درخواست کردم، به صراحت گفتیم در تولید واکسن خارجی مشارکت کنید. مشارکت در واکسن خارجی با کشور خاصی مدنظر نبوده و هر کشوری که تولید میکند. اما این اتفاق نیفتاد و به جای واکسن در داروها مطالعه شد و ما هیچ تاثیری در واردات دارو ندیدیم.

او در ادامه گفت: در بحث واکسن گفتیم مردم را موش آزمایشگاهی نمی‌کنیم اما در دارو کردیم. ما البته از تولید داخلی حمایت می‌کنیم و آن را یک ضرورت تاریخی می‌بینیم چون نمی‌دانیم چه اتفاقی در آینده اتفاق خواهد افتاد. این جاست که ظرفیت سازی داخل بسیار مهم است.

علویان در ادامه گفت: در چندهفته پیش در مراکز تولید داخل که در حال مطالعه هستند یک بازدید فنی کردیم. باید از تمام تولید داخل حمایت کنیم، اما تا زمانی که تولید داخل کفایت نکند باید واردات کنیم. اینکه چرا صورت نگرفت بحث حقوقی است و باید ببینیم چرا صورت نگرفت.

رییس سازمان نظام پزشکی تهران گفت: باید ببینید مسئولین حوزه سلامت به تکلیف خود در حوزه سلامت عمل کردند یا نه. چه طور می‌تواند پزشکی جوابگوی مرگ بیمار باشد، باید بگوید چرا بیمارش مرد؟ باید جواب بدهد و باید خانواده شان را قانع کند. چه طور از مرگ هزاران نفر باید بگذریم؟ نباید گذشت چون حق الناس است و قابل گذشت نیست. بچه‌های یتیم پشت مراکز ای سی یو و زنان بی سرپرست چه می‌شوند؟ کسی به آن ها پاسخگو نیست؟ اینها ستاره های درخشان ملت ایران اند و میتوانستیم جلوی فوت یک نفر را می گرفتیم، باید سوال شود. ما از حقوق جامعه دفاع خواهیم کرد، از حقوق صنفی، کرامت پزشکی و حقوق مادی و معنوی مان نیز دفاع میکنیم.

او گفت: وزارت بهداشت تولیت است و وظیفه دارد براساس مصلحت و کارشناسی و قانون و براساس پاسخگویی تصمیم بگیرد. در حوزه اینکه چه نوع واکسنی استفاده شود ورود نمی‌کنیم و تلاش می‌کنیم نظرات کارشناسی مان را در ستاد کرونا اعمال کنیم، نوع واکسن و دوز بوستر در حیطه وزارت بهداشت است. ما در این موضوعات حساسیم، به غوغا سالاری و هیجان بیخودی معتقد نیستیم و در حوزه عالمانه نشستیم، منصب ما علمی است، انعکاسش باید در جامعه برای تصمیمات بهتر باشد. اگر در گذشته تصمیمات غلط بوده باید در آینده تصمیمات بهتری بگیریم. خواسته های نظام پزشکی باید معقول منطقی و قابل اجرا باشد. در کار تحقیقاتی می‌بینیم کاری قدرت اجرایی دارد یا نه. در حوزه تعرفه گذاری باید عدالت بیشتری رعایت شود. تعرفه گذاری میتواند در رفتار نظام سلامت موثر باشد، در نظام تعرفه گذاری بی عدالتی هست. در نظام پزشکی ما عمل می‌کنیم اما بخشی از این مساله هم وزارت بهداشت است و بخشی از آن نیز خریدار خدمت است یعنی بیمه ها، ما باید دور یک میز راجع به این مسائل صحبت کنیم.

مووید علویان در ادامه گفت: اگر کسی شعار میدهد من تعرفه گذاری را به نظام پزشکی بازخواهم گرداند. به نظر شما عملی است؟ آیا مجلس و دولت قبول میکند؟ ما باید حرفی بزنیم که عملی باشد هم براساس منافع صنف باشد و اجرایی باشد وگرنه باعث ناامیدی میشود.

او درخصوص سلامت روان کادر درمان گفت: ما نسبت به این موضوع حساسیم. متاسفانه در یک سال اخیر مواردی از خودکشی ها در دستیاران دیدیم. متولیان دستیاری وزارت بهداشت اگر از مرگ یک دستیار میمیرند مرگشان حق است، به چنین مسئولینی باید افتخار کنیم که از مرگ دستیاران بمیرد. باید از مرگ کادر جلوگیری کنیم. اما باید برنامه داشته باشیم. به بخش های دیگر هم این موضوع مرتبط است.

رییس سازمان نظام پزشکی تهران در ارتباط با مدیریت محدودیت های کرونا گفت: گاهی ما همه چیز را تعطیل میکنیم. باید ظرفیت اتوبوسرانی را بیشتر کنیم، اما وقتی پارک را تعطیل میکنیم که مردم خودشان را در آنجا تخلیه میکنند، کار کارشناسی نیست. اینکه به مردم بگوییم سفر نروید هنر نیست. آیا سفر ایمن داریم؟ سفر ایمن با ماشین است یا هواپیما، خوشبختانه شنیده ام همانطور که سفرها را با واکسن همراه کرده اند در دنیا، برخی محدودیت ها جاهایی قرار است همراه با واکسیناسیون کم کنیم بعد از واکسیناسیون که مردم آسیب روحی روانی نبینند.

وی درارتباط با تزریق دوز سوم به کادر درمان گفت: تزریق بوستر جزو عدالت است، چون باید از کادر درمان محافظت شود. در ابتدای کرونا دیدیم که به دلیل ابتلای کادر درمان، بخش ها خالی میشوند، اگر پرستاران و پزشکان نباشند چه کار باید کرد؟ اما واکسیناسیون مردم هم کند بود. اما خداروشکر درحال حاضر سرعت گرفته است.

علویان در ادامه گفت: درارتباط با مداخله گران غیرمرتبط به امور پزشکی. براساس قوانین موجود عمل میکنیم. با آن کس که پروانه ندارد و مجاز نیست برخورد خواهیم کرد و تعارف نداریم. اگر کسانی مدافع علوم طب غیر مبتنی بر شواهد باشد و به آن ورود کند وارد بازی خطرناکی شده است، دوستان وارد این باری نشوید. دنیا به ما نگاه میکند. الان خیلی از سرطان ها درمان میشود اما قبلا نمیشد.

او در ادامه گفت: وای به حال کسی که بفهمیم که باید شیمی درمانی میکرده اما با درمان غیراستاندارد از آن ممانعت شده. دیده بودیم فردی باید شیمی درمانی میشد و درمان غیر استاندارد گرفته و بیماری وارد مراحل پیشرفته شده است، مدعی العموم باید به این مساله ورود کند. طب، طب است، اما به هرحال اگر علوم دینی ما توصیه های بهداشتی جسمی و روحی دارد نیز باید به آن توجه کنیم.

علویان درارتباط با طرح غربالگری گفت: ما باید درباره کاهش جمعیت هم فکر کنیم. به سمت مسن تر شدن میرویم اما راه روش درست آن این است که بچه سالم به دنیا بیاوریم. این ها باید با درایت انجام شود، امیدوارم نظرات نظام پزشکی و وزارت بهداشت مورد نظر نمایندگان محترم قرار بگیرد.

رییس سازمان نظام پزشکی تهران گفت: هرگونه مرگ پزشکان و دیگر کادر درمان را باید رصد کنیم. فشار کادر درمان بیش از حد است. خدماتی که دستیاران در بیمارستان های آموزشی در حال ارائه آن هستند خیلی سنگین و بیش از ظرفیت آنهاست.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سازمان نظام پزشکی واکسن کرونا رییس سازمان نظام پزشکی تهران وزارت بهداشت ادامه گفت تعرفه گذاری تولید داخل کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۹۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی

آزمایش مهم اولین «واکسن شخصی» برای نخستین بار در جهان در انگلیس در حال انجام است و این واکسن از نوع پیام‌رسان آر.ان.‌ای (mRNA) است که در مقابل ملانوما، یکی از مرگبارترین انواع سرطان پوست به کار گرفته می‌شود.

به گزارش ایسنا، «استیو یانگ»، ۵۲ ساله از منطقه استیونج در هرتس بریتانیا که در ماه اوت سال گذشته بخشی از پوست سرش برای مقابله با سرطان جراحی شد، از اولین بیمارانی است که تزریق این واکسن را امتحان می‌کنند.

بنابر گزارش شبکه خبری بی‌بی‌سی، این واکسن طوری طراحی شده است که به سیستم ایمنی بدن او کمک می‌کند تا هر سلول‌ سرطانی باقی مانده را تشخیص داده و از بین ببرد.

امید می‌رود که به این ترتیب سرطان او دوباره برنگردد.

در این واکسن که اکنون در مرحله نهایی و سوم آزمایش خود قرار دارد، همان فناوری به کار گرفته شده است که در تولید واکسن‌های فعلی کووید استفاده می‌شود.

پزشکان بیمارستان کالج دانشگاهی لندن در کنار آن داروی دیگری به نام پمبرولیزومب ( Pembrolizumab ) با نام تجاری کیترودا (Keytruda) را به بیمار می‌دهند که همچنین به سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند تا سلول‌های سرطانی را از بین ببرد.

نشانگرهای ژنتیک

این درمان ترکیبی، ساخته شده توسط شرکت‌های مدرنا، مرک شارپ و دوهم هنوز به طور عادی از طریق سیستم درمان انگلیس و خارج از رویه آزمایشهای بالینی در دسترس نیست.

متخصصان در برخی از دیگر کشورها از جمله استرالیا، در تلاش هستند تا با امتحان آن بر بیماران، شواهد بیشتری را جمع‌آوری کنند و بسنجند که امکان استفاده گسترده از آن وجود دارد یا نه.

این واکسن «شخصی» است، به این معنا که با کمک سلول‌های خود شخص تولید می‌شود و ترکیب آن متناسب با هر بیمار تغییر می‌کند.

روش کار واکسن طوری است که با نشانگرها و مشخصات ژنتیکی ویژه فرد و تومور او مطابقت داشته باشد و به این ترتیب بدن را هدایت می‌کند تا پروتئین‌ها یا پادتن‌هایی بسازد که تنها به سلول‌های سرطانی با همان نشانگرها یا پادگن‌ها حمله کنند.

«ساخت سفارشی»

دکتر هدرشاو، محقق بیمارستان کالج دانشگاهی لندن گفته است این تزریق قابلیت درمان افراد مبتلا به سرطان پوستی ملانوما را دارد و آزمایش آن روی سرطان‌های ریه، مثانه و کلیه هم شروع شده است.

او این شیوه را یکی از هیجان‌انگیزترین درمان‌هایی دانسته که در مدت طولانی شاهد آن بوده است.

او افزوده اینکه واکسن کاملا به طور سفارشی برای بیمار ساخته شده است، برای بیماردیگری که منتظر دریافت واکسن است، نمی‌تواند کارگر باشد.

او با شخصی خواندن این واکسن گفته است که این موضوع بسیار فنی است و با دقت برای هر بیمار ساخته می‌شود.

«واقعا هیجان انگیز است»

بخش بریتانیایی این آزمایش بین‌المللی روی ۶۰ تا ۷۰ بیمار در هشت مرکز از جمله در لندن، منچستر، ادینبورگ و لیدز انجام می‌شود.

بیماران مورد آزمایش باید ملانوماهای پرخطرشان را ۱۲ هفته قبل برداشته باشند، تا بهترین نتیجه را بگیرند.

آقای یانگ در حال درمان در لندن است.

او امروز به برنامه رادیو چهار بی‌بی‌سی گفت: این آزمایش فرصتی را به من می‌دهد تا حسی داشته باشم که با یک دشمن بالقوه و نامرئی مبارزه می‌کنم.

به گفته او اسکن‌ها نشان دادند که او از نظر رادیولوژیک بدنش عاری از سرطان است، ولی هنوز این احتمال هم وجود دارد که سلول‌های سرطانی در جایی از بدنش پیدا شوند.

او افزوده است به جای اینکه منتظر بنشینم و آرزو کنم که دوباره سلول‌های سرطانی برنگردند، من این شانس را داشتم که دستکش‌های بوکس را بردارم و به سراغش بروم.

علایم سرطان پوستی ملانوما

این موسیقدان سالها شاهد یک توده روی پوست سرش بود تا اینکه متوجه شد، سرطان است. به گفته او این یک «شوک بزرگ» برایش بود.

او گفته که دوهفته فقط به این فکر می‌کرد که «دیگر تمام شد».

او افزوده است که پدرش در سن ۵۷ سالگی به دلیل ابتلا به بیماری آمفیزم (از بین رفتن ویژگی ارتجاعی ریه) جان داد و بر همین مبنا فکر می‌کرد که جوانتر از پدرش از دنیا خواهد رفت.

علایم شایع سرطان پوست که باید مورد توجه قرار گیرد عبارتند از:

- خال غیرطبیعی جدید

- خال موجود که به نظر می‌رسد در حال رشد یا تغییر است.

- تغییر یک بخش طبیعی پوست

هرچه که ملانوم زودتر تشخیص و برداشته شود، درمانش راحتر است و احتمال موفقیت درمان هم بیشتر است.

داده‌های آزمایش‌های فاز دوم که در دسامبر منتشر شد، نشان داد احتمال مرگ یا بازگشت سرطان بعد از سه سال در افراد مبتلا به ملانوماهای پرخطر که همراه با ایمونوتراپی داروی کیترودا تزریق شده بودند، نسبت به کسانی که تنها دارو دریافت کرده بودند، تقریباً نصف (۴۹ درصد) بود.

دکتر شاو از وجود «امید واقعی» این درمان سخن گفته است که بتواند بازی را عوض کند به خصوص اینکه عوارض جانبی نسبتاً قابل تحملی دارد.

به گفته او این عوارض شامل خستگی و درد بازو هنگام دریافت واکسن است که برای اکثر بیماران بدتر از زدن واکسن آنفلوآنزا یا کووید نیست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • نحوه نظارت بر صحت نتایج آزمایش‌ها در آزمایشگاه‌های پزشکی
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی