Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به موقعیت مهم استان در فرآیندهای حمل و نقل داخلی و بین المللی، بر ضرورت تهیه نقشه راه بهبود ایمنی راه های استان تاکید کرد و گفت: این نقشه باید بر اساس اولویت های حمل و نقلی تدوین شود. مسئله ایمنی راه ها امروز یک مسئله مهم اجتماعی است.

به گزارش برنا آذربایجان‌غربی، محمدمهدی شهریاری روز شنبه بیستم شهریور در جلسه فوق العاده بررسی وضعیت ایمنی در برخی محورهای استان که موجب بروز تصادفات و افزایش خسارتهای جانی و مالی شده،  پیشگیری از بروز تصادفات را یک مسئله مهم و اساسی عنوان کرد و گفت: با توجه به کمبود نقدینگی و پرهزینه بودن اجرای فرآیندهای تعریض و ارتقای ایمنی در برخی محورها، می توان با اجرای اقدامات کوتاه مدت در وهله اول از بروز حوادث جلوگیری و در مراحل بعدی نیز نسبت به آساسان سازی ترددها اقدام نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ساختارمند کردن ملاحظات ایمنی در محورهای مواصلاتی را خواستار شد و گفت: اگر در محوری ملاحظات ایمنی به درستی تامین نشده، نباید مورد بهره برداری قرار گیرد.

استاندار آذربایجان‌غربی ارتقای ایمنی در جاده سنتو ارومیه را یکی از مطالبات جدی دانست و گفت: می طلبد دستگاه های متولی با یکسری اقدامات فوری از جمله آشکارسازی، نصب روشنایی، رنگ آمیزی و احداث روگذر و تعریض نسبت به ارتقای ایمنی در این جاده اقدام نمایند.

شهریاری تعریض برخی محورهای مهم و مرزی استان که محل ترددهای بین المللی است را مورد تاکید قرار داد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایمنی راه ها محمدمهدی شهریاری آذربایجان غربی محمدمهدی شهریاری استاندار آذربایجان غربی ایمنی راه ها آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۹۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری شامگاه سه شنبه در جلسه شورای عالی معادن با اشاره به سهم معدن در تولید ناخالص داخلی اظهار کرد: سهم ما از تولید ناخالص داخلی حدود سه درصد است.

وی با اظهار اینکه اگر با روند کنونی پیش برویم حدود ۲۵ سال دیگر به سهم ۱۰ درصد نخواهیم رسید، افزود: واگذاری معادن باید واقع بینانه صورت گیرد و کشف معدن، بهره برداری و فراوری باید منطقی و دقیق صورت گیرد.

وی گفت: سهم معدن در تولید ناخالص ملی حدود شش درصد است در حالی در کشور ۱۱ هزار واحد معدنی وجود دارد که بزرگترین معادن در دست شرکت‌های دولتی است.

استاندار مازندران یادآور شد: باید طبق اصل ۴۴ قانون اساسی و طبق سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری باید بخش دولتی به مردم واگذار شود در حالی که ۹۰ درصد مجوزهای صادره مربوط به شرکت‌های کوچک است.

نوری گفت: ۹۰ درصد برداشت معدنی توسط شرکت‌های خصولتی صورت می‌گیرد از این رو برای حکمرانی شایسته نیازمند آن هستیم که سند مبتنی بر نقشه راه در حوزه معدنی ترسیم کنیم.

وی افزود: بسته‌های سرمایه گذاری، پیوست‌های فرهنگی و زیست محیطی در نقشه راه معادن باید مشخص شود در عین حال باید معادن دوستدار محیط زیست داشته باشیم.

وی بر لزوم مدیریت آلاینده‌های معدنی تاکید و اظهار کرد: از نظر فرهنگی باید نسبت به توانمندی سازی مردم حاشیه معادن اقدام کنیم و زنجیره ارزش معدنی را فعال کنیم.

کد خبر 6099885

دیگر خبرها

  • نقشه راه هوش مصنوعی و فناوری کوانتومی در حال تدوین است
  • رفع ۸ نقطه پرتصادف در شبکه راه‌های خراسان شمالی
  • وزیر امور خارجه: در مسیر تدوین یک نقشه راه برای بازگشت روابط ایران و مصر هستیم
  • امیرعبداللهیان: در مسیر تدوین نقشه راه برای بازگشت روابط طبیعی ایران و مصر هستیم
  • تدوین اصول سه گانه در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور
  • در مسیر تدوین یک نقشه راه برای بازگشت روابط ایران و مصر هستیم
  • سند آمایش و نقشه راه معادن مازندران تدوین شود
  • تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران
  • ۱۷۳۴ کلاس درس در آذربایجان‌غربی در حال احداث است
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین