Web Analytics Made Easy - Statcounter

نامزد شهرداری قزوین گفت: با تعامل و ارتباط با شخصیت های کشوری و تاثیرگذار برای دریافت اعتبارات ملی و اجرای طرح های مهم استفاده خواهم کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ شورای شهر قزوین روز شنبه پرکار و بدون استراحتی را پشت سر گذاشت تا چهار نامزد نهایی راه یافته به مرحله نیمه نهایی را در بررسی مجدد مورد ارزیابی قرار داده و به گزینه نهایی برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقایان غلامحسن اسلامی صدر، حسین معصوم، مهدی کاظمی و مهدی صباغ از صبح روز سه شنبه بر اساس قرعه کشی و به نوبت وارد جلسه شورا شدند تا به سوالات اعضای شورا پاسخ داده و آخرین توانمندی خود را به پارلمان محلی نشان دهند.

سید مهدی کاظمی در آخرین جسله ارائه برنامه های خود گفت: باید طرح های گردشگری را در قزوین عملیاتی کنیم و به نظرم بهترین پروژه می تواند در محدوده دروازه دربکوشک تا سپه و میمون قلعه اجرا شود و در کنار آن راه اندازی موزه تاریخ تمدن اسلامی و بوستان در شمال شرق قزوین در کنار منطقه عظیمیه یک طرح تاثیرگذار خواهد بود. 

بودجه شهرداری حباب دارد، واقعی نیست

وی در خصوص بودجه هم اظهارداشت: بودجه شهرداری حباب دارد و واقعی نیست و بدهی شهرداری بدرستی در بودجه نمی نشیند به طوری که ۵۱۳ میلیارد تومان بدهی ثبتی داریم اما ۱۴۰ میلیارد تومان آن دیده می شود.

کاظمی با انتقاد از وضعیت شهرداری در گذشته تصریح کرد: در مدیریت اعمال شده در سال های گذشته تفویض اختیار و آموزش مناسب و شایسته سالاری نداشتیم و در کیفیت سازی پرسنل مشکل داریم و انتخاب ها با سفارش و رانت بوده و نیروهای زیادی به مجموعه تحمیل شده و هزینه جاری را از 7 میلیارد تومان به ماهانه ۴۰ میلیارد تومان رسانده است.

وی بیان کرد: باید حجمی از حفاظت شهرداری را به بخش خصوصی واگذار می کردیم اما وارد مجموعه کردیم و هزینه ما زیادتر شده و امروز باید توزیع عادلانه حقوق انجام شود و نسبت به سنوات، کارامدی و گزارش گیری از افراد این حقوق تغییر کند.

کاظمی در خصوص روزنه های فساد هم یادآورشد: فساد ناخواسته در شهرداری زیاد است و باید گلوگاه فساد گرفته شود برای نمونه در توافق املاک امکان رانت داریم و ما می توانیم جلوی آن را بگیریم.

تعدیل نیرو نداریم/ نیروها جابجا می شوند

وی در خصوص تعدیل نیرو هم اظهارداشت: قبلا هم گفته ام که قصد هرس کردن و تعدیل نیرو را ندارم اما ساماندهی و جابجایی برای افزایش بهره وری را مورد توجه قرار خواهم داد.

نامزد شهرداری قزوین در مورد انتخاب مدیران شهرداری هم گفت: باید نیرو سازی مورد توجه باشد تا از داخل مجموعه بتوانبم مدیران سازمانها را بر اساس شایسته سالاری انتخاب کنیم.

کاظمی اضافه کرد: نظارت مبتنی بر زمان، نگاه راهبری و رهبری در شهرداری لازم است و در کنار آن باید همه طرح ها به روز رسانی شود برای نمونه طرح امامزاده حسین(ع) بیش از 2 هزار میلیارد تومان هزینه دارد و باید نقشه جایگزین داشته باشیم و ساماندهی 5 نقطه ورودی شهر قزوین در اولویت قرار گیرد تا جهره شهر تغییر کند.

کاظمی اضافه کرد: معیار ما برنامه ۵ ساله، اسناد بالادستی، برنامه شمس و قزوین بعلاوه بیست و همه تحقیقاتی است که در گذشته صورت گرفته تا توسعه شهری تسریع شود.

این نامزد شهرداری قزوین یادآورشد: با اجرای طرح «گنج قناعت» هر پروژه ای که نیاز نباشد و در اولویت قرار نگیرد انجام نخواهد شد و یکی از کارهای مهم ما تولید درآمد و ثروت از پروژه هایی چون ستاره پونک است که برای تکمیل و یا واگذاری آن تعیین تکلیف خواهیم کرد.

وی بیان کرد: باید اذعان کنیم چون ارتباطات ما ضعیف بوده، نتواتستیم اعتبارات مناسبی بگیریم و در صورت انتخاب ضمن تعامل با شخصیت های کشوری از همه ظرفیت ها برای دریافت اعتبارات ملی و کشوری و ایجاد کدهای جدید استفاده خواهم کرد.

کاظمی اظهار داشت: باید مدیر قیمت گذاری در پروژه داشته باشیم و در تعامل و حوزه حاکمیتی که زنگ زدگی دیده می شود، صیقل داده شود و در رده کلان دورهمی با بزرگان داشته باشیم و در نشست با وزرای کشور و مسکن، نمایندگان مجلس و رئیس سازمان برنامه و بودجه از اعتبارات ملی استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: همچنین تعامل با سمن ها، رسانه ها، خیرین و معتمدین در دستور کار است که می توانیم مکان تجمیعی برای استقرار نمایندگان این تشکل ها ایجاد کنیم و برای این کار همچنین، خانه های تاریخی را احیا خواهیم کرد.

کاظمی گفت: نقش هییت ها و ریش سفیدان در محلات کم رنگ شده که باید تقویت شود و برای ساماندهی محلات قدیمی مانند هادی آباد، برنامه داریم.

وی اظهارداشت: کارهای زمین مانده زیاد است و هر چند در منطقه گردشگری زرشک و کامان و نمایشگاه بین المللی، شریک هستیم اما آن را رها کرده ایم و منفعتی نداریم و اسناد بنام کسی دیگر است و علیرغم این که در هزینه شریک بودیم ولی در بهره برداری سهمی نداشتیم.

نامزد شهرداری قزوین یادآورشد: در جذب سرمایه گذاری موفق نبودیم و به نظرم روش های قبلی درست نیست، پروژه هایی داشتیم که اجتماعی بوده و صرفه اقتصادی نداشته برای نمونه پارک رباتیک برای شهرداری هیچ بازده اقتصادی نداشته که باید در آن بازنگری شود. 

وی اضافه کرد: در زمان سرپرستی ۱۵ پروژه درقالب سرمایه گذاری تعریف کردیم از جمله احداث جایگاه سوخت کوچک، رستوران مهیج در ارتفاع، ساخت لندفیل و سیتادیوم که می توانیم آن را اجرایی کنیم.

کاظمی تصریح کرد: باید از روش درآمدهای عوارض محور به سمت سرمایه گذاری پیش برویم و از این شرایط خارج شویم و برخی طرح های رها شده را سامان دهیم برای نمونه سه هکتار زمین مرغوب به هتل هما دادیم تا پروژه اجرا کند اما فقط شعار و نمایش بود و هیچ کاری نشده و یا 4 هکتار زمین برای شهرک تولید محتوا رها شده که این زمین ها را تعیین تکلیف می کنیم.

وی یادآورشد: انتقال میدان میوه و تره بار که سالهاست رها شده می تواند به محدوده ناصرآباد منتقل شود و احیای باغستان سنتی هم با ایجاد شاکله ها انجام شدنی است و در این راستا می توانیم در یک گام نخاله در باغستانها را جمع آوری کرده و مرزها را مشخص کنیم که در طرح ارائه شده ۱۴ هکتار باغ های عظبم زاده را به یک پروژه ویژه تبدیل خواهیم کرد.

کاظمی در پایان گفت: انتظار دارم بعد از ۲۵ سال تجربه و تلاش در شهرداری امروز مورد اعتماد و وثوق شورا قرار گیرم و بتوانم به عنوان یک سرباز به شهر قزوین و مردم آن خدمت کنم.

در این دوره اعضای شورای شهر برای انتخاب شهردار با دعوت از ۵ کارشناس و مدیران باسابقه از جمله عباس ظاهری( رئیس سابق شورای شهر)، مرتضی روزبه و احمد نصری( استانداران اسبق) کمالی شهردار اسبق و عباس نیکویه فرماندار و شورای شهر اسبق درصدد انتخاب دقیق و درست تری برآمد که فقط دو کارشناس آقایان عباس نیکویه و کمالی به این دعوت پاسخ گفتند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرداری قزوین مهدی کاظمی نامزد شهرداری قزوین میلیارد تومان برای نمونه شهر قزوین شورای شهر طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۹۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی

سید عبدالمجید اجتهادی مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با اشاره به بازدید رئیس قوه قضاییه از انبار بندر شهید رجایی در استان هرمزگان و تسریع در تعیین تکلیف ماشین‌آلات، گفت: بعضی از این دستگاه‌ها دارای پرونده‌ها در مراجع قضایی است و باید اعتراض‌ها به استناد رای دیوان عدالت اداری مختومه اعلام شود و گمرک در اجرای حکم دیوان عدالت اداری، متروکه بودن را اعلام کند تا زمینه تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی فراهم شود.

وی افزود: ماشین‌آلات راهسازی و معادن با استفاده از ظرفیتی که در قانون بودجه ۱۴۰۲ ایجاد شده و دستور معاون اول رئیس جمهور تعیین تکلیف خواهد شد.

۹۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی و معدنی بندر شهید جایی و بوشهر وجود دارد

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه اکنون ۹۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی و معدنی در گمرک بندر شهید جایی و استان بوشهر وجود دارد، گفت: ۳۰۰ دستگاه شرایط متروکه دارد و بقیه هم در صورت متروکه شدن تعیین تکلیف می‌شود.

وی افزود: وزارت راه و شهرسازی و بسیج سازندگی مکاتبات زیادی با سازمان اموال تملیکی داشته‌اند و نیاز مبرم به این دستگاه‌ها دارند که دولت تسریع خواهد کرد تا این دستگاه‌ها تعیین تکلیف شوند و امکان رسوب مجدد نخواهد شد.

اجتهادی گفت: در لایحه برای رسوب هم تدابیری اندیشیده شد تا میزان بازدارندگی فراهم شد و روند دور زدن قانونی برای واردکنندگان این دستگاه‌ها وجود نداشته باشد، ضمن اینکه فرد واردکننده نمی‌تواند مسقیم این ماشین‌آلات را بخرد و باید در مزایده‌ها شرکت و قابت کند.

معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه امکان دارد بعضی از این ماشین‌آلات به صورت قاچاق وارد شده باشد، گفت: حجم زیادی از این ماشین‌آلات در شروع به کار دولت سیزدهم در بنادر و گمرک مانده بود؛ در قبل از دولت سیزدهم اعلام متروکه شدن طولانی بود و این امر باعث رسوب این دستگاه‌ها شده است.

اجتهادی با اشاره به ماده ۲۴ امور گمرکی، گفت: طبق این قانون مدت مجاز نگهداری کالا در انبار‌های گمرکی از تاریخ تحویل کالا به این اماکن سه ماه است. در صورت تقاضای کتبی صاحبان کالا یا شرکت‌های حمل و نقل در مورد کالای عبوری و وجود علل موجه به تشخیص گمرک و با پرداخت هزینه انبارداری تا تاریخ موافقت گمرک این مدت حداکثر تا دو ماه دیگر قابل تمدید است.

ماشین‌آلات از سال ۹۰ در گمرکات وجود داشتند

مدیرعامل سازمان فروش اموال تملیکی افزود: عمده این ماشین‌آلات از سال ۹۰ در گمرکات وجود داشته که متعلق با افراد تاجر پیمانکار معدن کار بوده است و این افراد مستقیم وارد می‌کردند و قصد فروش نداشتند.

اجتهادی اگفت ورود ماشین‌آلات راهسازی به کشور مجاز است، اما واردات شرایطی دارد، در حالی که برخی از واردات ماشین‌آلات بر اساس مجاز مشروط بوده است.

وی با بیان اینکه پیش از این دادگستری برخی از استان‌ها در جهت جلوگیری از تضییع عموم، در دبیرخانه اقتصاد مقاومتی یا ورود دادستان و یا کمیسیون مربوطه دستوراتی را برای تعیین تکلیف ماشین آلات صادر می‌کردند، گفت: برای تعیین‌تکلیف و ورود این ماشین‌آلات باید کمیسیون ماده یک آئین‌نامه اجرایی قانون مقررات و صادرات تشکیل شده تا برای ورودشان تصمیم‌گیری شود که در سال ۱۴۰۱ در استان هرمزگان با ورود دستگاه قضایی تسریع در تعیین تکلیف صورت گرفت.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گفت: ضمن اینکه دولت سیزدهم کار را به صورت اساسی مطرح کرد و در قانون بودجه ۱۴۰۲ در جداول، متنی را پیشنهاد داد و مشکل تعیین تکلیف این کالا‌ها را مشخص کرد تا این ماشین‌آلات در اختیار اموال تملیکی به عنوان نماینده دولت قرار گرفته و تعیین تکلیف شود.

وی افزود: بر اساس پیشنهاد دولت در بودجه ۱۴۰۲، مجلس شورای اسلامی در راستای رفع مشکل به موجب حکم قانونی مندرج در بند (۵) تغییرات متفرقه قانون بودجه ۱۴۰۲، اجازه فروش این کالا‌ها بدون نیاز به مجوز‌های ورود و با قابلیت شماره گذاری ملی از طریق مزایده توسط این سازمان را صادر کرده است؛ از این رو در دولت سیزدهم مقرر شد بدون نیاز به تشکیل کمیسیون‌ها و نظر دادستان‌ها به صورت منطقی این مشکل حل و حجم زیادی از این خودرو‌ها از طریق مزایده تعیین تکلیف شود.

اجتهادی با بیان اینکه سال گذشته تعدادی از ماشین‌آلات راهسازی و معدنی به مزایده گذاشته شد، گفت: سازمان اموال تملیکی در جهت تسریع در تعیین تکلیف انبار‌های این سازمان بر اساس سیاست‌های دولت سیزدهم، مزایده برگزار کرد و ماشین‌آلاتی که سال‌ها بلاتکلیف مانده بود، را به مزایده گذاشت.

وی افزود: در سال جاری نیز با تمام توان و بر اساس بخش هوشمندسازی و با هماهنگی‌های دستگاه‌های مختلف در بحث تعیین تکلیف شفاف اقدام خواهیم کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف بیش از ۷ هزار سند مالکیت در قشم
  • پرسنل حجمی و شرکتی شهرداری ارومیه ساماندهی و تعیین تکلیف شوند
  • حضور ۵۰۰ نفر از کارکنان شهرداری دزفول در آب‌گرفتگی اخیر
  • مولدسازی دارایی‌های دولت فرصتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌ها است
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی
  • سیمونه اینزاگی: به باشگاه گفتم نمی خواهم هیچ بازیکنی از جمع ما خارج شود؛ به همه آنها نیاز دارم
  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی