Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس ارشد برنامه‌ریزی شهری گفت:یکی از مهمترین مطالبات از شهردار آینده اصفهان، رسیدن به توسعه پایدار از طریق دسترسی به درآمدهای پایدار و مستمر در شهرداری برای تغییر چهره شهر و تضعیف ماهیت مصرف گرایی شهر است تا اصفهان به یک شهر توسعه یافته تبدیل شود.

میلاد پارسافر در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به مهمترین مطالبات از شهردار آینده اصفهان، اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که کلانشهر اصفهان از آن رنج می‌برد، موضوع آلودگی هوا است که انتظار می‌رود شهردار آینده اصفهان برای مقابله با آن راهکارهای بنیادی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سرعت بخشی به تکمیل خطوط مترو و تجهیز و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی شهری باید مورد توجه شهردار آینده قرار گیرد، افزود: با توجه به افزایش تورم و گرانی‌ها و البته منابع مالی محدود آنگونه که باید موفقیت در این بخش حاصل نشده است.

این کارشناس ارشد برنامه‌ریزی شهری تصریح کرد: تشویق مردم به استفاده از حمل و نقل عمومی برای انجام سفرهای درون شهری از دیگر ضروریات برای کاهش آلودگی هوا و ترافیک است، همچنین زمانبندی حرکت اتوبوس‌های شهر و رعایت ثانیه و دقایق اعلام شده از طریق تابلوهای نصب شده در ایستگاه‌های اتوبوس با هدف اعتمادسازی برای شهروندان جهت استفاده از اتوبوس‌های شهر باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با تاکید به اهمیت ساخت تراموا یا مونوریل با مشارکت بخش خصوصی برای کاهش ترافیک شهر اصفهان، ادامه داد: موضوع دیگر که باید شهردار آینده اصفهان مورد توجه قرار دهد، اصلاح و بازنگری مسیرهای ویژه دوچرخه سواری در شهر است زیرا در شهری که اهتمام برای ایجاد مسیرهای دوچرخه جهت افزایش رغبت شهروندان به استفاده از این وسیله پاک و ارزان وجود دارد، باید دقت بیشتری در ایجاد مسیرها صورت گیرد تا امنیت دوچرخه سواران شهر برقرار شود.

پارسافر با بیان اینکه شهردار آینده اصفهان باید برای مقابله با فرونشست زمین برنامه داشته باشد، تصریح کرد: برای رسیدن به درآمد پایدار برای شهرداری به جای فروش تراکم و دریافت عوارض از شهروندان باید تدابیر لازم اندیشیده شود.

وی ادامه داد: یکی دیگر از مهمترین مطالبات از شهردار آینده اصفهان، رسیدن به توسعه پایدار از طریق دسترسی به درآمدهای پایدار و مستمر در شهرداری برای تغییر چهره شهر و تضعیف ماهیت مصرف گرایی شهر است تا اصفهان به یک شهر توسعه یافته تبدیل شود.

این کارشناس ارشد برنامه‌ریزی شهری با تاکید بر افزایش جلب همکاری و مشارکت سرمایه گذاران بخش خصوصی، خاطرنشان کرد: باید قوانین دست و پاگیر از سر راه فعالیت سرمایه گذاران در شهر برداشته شود و فرآیندها برای فعالیت آنها تسهیل شود تا شاهد افزایش سرمایه‌گذاری‌ها جهت اجرای پروژه‌های مختلف در شهر باشیم.

کد خبر 521170

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداری اصفهان شهردار آينده کلانشهر شهر مدیریت شهری فرونشست زمین تراموا مونوریل مترو اصفهان آلودگی هوا مسیرهای دوچرخه سواری اصفهان حمل و نقل عمومي اتوبوس حمل و نقل پاک حمل و نقل عمومی مطالبات از شهردار آینده انتخاب شهردار آینده شهردار منتخب اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهردار آینده اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۲۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا سهرابی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سلامت را یکی از اصول بنیادین در قانون اساسی جمهوری اسلامی عنوان کرد و افزود: خوشبختانه برقراری دسترسی عادلانه سلامت به عنوان یکی از حقوق اساسی مردم همواره مورد توجه بوده و موفقیت‌های بزرگی نیز در این زمینه به دست آمده است.

وی، استقرار نظام شبکه بهداشتی در شهرها و روستاها را به عنوان یکی از دستاوردهای حوزه سلامت برشمرد که مورد تحسین و توجه جهانیان است.

به گفته سهرابی، به رغم تمام تلاش‌های صورت گرفته به دلیل وجود بیماری‌های متنوع و بلایای طبیعی و عوامل محیطی تهدید کننده سلامت مانند آلودگی هوا متأسفانه حق سلامت به صورت کامل نمی‌تواند محقق شود و مشکلات و چالش‌هایی زیادی در حوزه سلامت وجود دارد که برای رفع آنها باید برنامه‌ریزی مؤثر انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: در تمام جهان، چالش‌های سلامت مطرح است به نحوی که در حال حاضر نیمی از مردم دنیا به خدمات ضروری با کیفیت دسترسی مناسبی ندارند.

سهرابی با اشاره به محوریت انسان سالم برای توسعه پایدار؛ زندگی سالم را پایه و اساسی برای زندگی مولد و ایجاد یک جامعه شاد عنوان کرد.

وی تاکید کرد: برای تأمین سلامت در همه ابعاد باید زیرساخت‌های سلامت تقویت شود و مردم از نظر مکانی، زمانی و اقتصادی دسترسی مناسبی به خدمات سلامت داشته باشند.

سهرابی، تقویت بیمه‌ها و ارائه خدمات پیشگیری را راهکار اساسی برای تأمین سلامت عنوان کرد و افزود: خدمات پیشگیرانه مانع از تحمیل هزینه‌های مادی و معنوی سنگین ناشی از درمان بیماری‌ها به خانواده و جامعه می‌شود. بنابراین توسعه خدمات بیمه و خدمات پیشگیری می‌تواند راهکاری برای تأمین حق سلامت مردم باشد.

وی عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت را از جمله عوامل مهمی دانست که سلامت را تحت تأثیر قرار می‌دهند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تبعیض، فقر، آلودگی‌های زیست محیطی را از عوامل بسیار مهم تأثیرگذار بر سلامت مردم در تمام دنیا برشمرد.

به گفته وی، با انجام مداخلاتی می‌توان بسیاری از شاخص‌های سلامت را تحت تأثیر قرار داد اما برای انجام مداخلات مؤثر نیاز به حمایت همه جانبه و همکاری‌های بین بخشی است.

سهرابی با اشاره به نقش مهم مشارکت مردم در تأمین سلامت و حمایت‌طلبی تاکید کرد: آحاد جامعه باید با نمایندگان خود در حوزه قانونگذاری و اجرایی در تماس باشند تا منجر به وضع و اجرای قوانینی شود که موجب ارتقای سلامت می‌شود.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با ترویج فرهنگ سلامت و استفاده از ابزارهای پیشگیری که حوزه سلامت در اختیار مردم قرار می‌دهد باید همه افراد را برای پیروی از الگوی زندگی سالم توانمند ساخت.

وی به افراد توصیه کرد که ضمن ارتقای سطح سواد سلامت خود حتماً اطلاعات مورد نیاز را از منابع معتبر تهیه کنند.

سهرابی، ابراز امیدواری کرد با همکاری بخش‌های مختلف اجرایی و قانونگذاری و مشارکت هرچه بیشتر مردم با حوزه سلامت، شاهد تحقق شعار امسال هفته سلامت با عنوان «سلامت خانواده با مردمی سازی سلامت» باشیم.

کد خبر 6094021 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • انتقاد محسن هاشمی از شهردار تهران؛ فخر فروشی می‌کند
  • زیرساخت‌های بندری استان بوشهر تقویت می‌شود
  • مشکل آب‌گرفتگی بلوار ارغوانیه رفع شد/ آماده‌باش اکیپ‌های ستاد سیل تا پایان بارش‌ها
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است
  • تقویت زیرساخت‌های ورزشی شهر صدرا
  • زیرساخت‌های ورزشی شهر صدرا تقویت می‌شوند
  •  تقویت زیرساخت‌های مرز بین المللی خسروی در دستور کار استانداری
  • تسهیل در روند اجرای بزرگراه شهید شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور