Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، حال ناوگان حمل و نقل مسافری خراسان جنوبی خوب نیست و بسیاری از اتوبوس‌ها و تاکسی‌ها فرسوده هستند.

فرسوده بودن ۷۵ درصد تاکسی‌های برون شهری در استان سبب شده تا این گروه بیشتر از بقیه حوزه‌های حمل و نقل مسافری از فرسودگی سهم ببرند.

فرسودگی ناوگان حمل و نقل باعث می‌شود تا هم رانندگان و هم مسافران از شرایط موجود احساس نارضایتی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمی توان از پس اقساط بر آمد

یکی از رانندگان تاکسی‌های برون شهری می‌گوید: بسیاری از ماشین‌هایی که در گذرگاه‌ها توقف می‌کنند، فرسوده هستند و این خرابی خودرو‌ها سبب نارضایتی مسافرین هم شده است.

او ادامه می‌دهد: اگر بخواهیم خودرو‌های خود را تعویض کنیم باید حداقل ۱۳۰ میلیون تومان پول نقد داشته باشیم و ماشین قبلی را هم اسقاط کنیم.

این راننده تاکسی بیان می‌کند: وام‌هایی که به ما تعلق می‌گیرد، مبلغ قسط بالایی دارد به گونه‌ای که باید در هر ماه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قسط بدهیم.

او عنوان می‌کند: استهلاک خودرو، هزینه‌های جانبی و پول بیمه و سایر هزینه‌های مربوط به خودرو باعث می‌شود تا نتوانیم اقساط را بپردازیم و مجبوریم با همین خودرو‌های فرسوده کار کنیم.

میلیاردی بودن قیمت مینی بوس

به سراغ رانندگان مینی بوس رفتیم تا اوضاع آن‌ها را هم جویا شویم.

یکی از رانندگان مینی بوس در بیرجند می‌گوید: خودرو‌ها به نحوی فرسوده شده اند که دیگر نمی‌توان با آن‌ها کار کرد و راننده مشقت فراوانی را تحمل می‌کند.

بیشتر بخوانید

۴۰ اتوبوس ناوگان حمل و نقل شهری نوسازی می‌شود

او تصریح می‌کند: قیمت هر دستگاه مینی بوس را یک میلیارد تومان به بالا اعلام کرده اند و بعضی وقت‌ها هم گفته می‌شود که خودرو به صورت نو وجود ندارد.

این راننده مینی بوس اظهار می‌کند: قبلا هر روز به جابجایی مسافر مشغول بودیم، اما حالا به خاطر کمبود مسافر و فرسودگی خودرو، هر هفته دو الی سه روز به جابجایی می‌پردازیم.

قبلا اتوبوس مجهز داشتیم اما حالا...

اما انگار رانندگان اتوبوس‌های بین شهری و مالکان این خودرو‌ها بیشتر از بقیه مشکل فرسودگی خودرو دارند.

در ترمینال بیرجند با چندین راننده صحبت کردیم که یکی از آن‌ها چنین گفت: قبلا مسیر بیرجند- مشهد لوکس‌ترین و بهترین اتوبوس‌ها را در اختیار داشت، اما حالا خودرو‌های فرسوده در این مسیر تردد می‌کنند.

او افزود: قیمت هر دستگاه اتوبوس ۵ تا ۷ میلیارد تومان است که واقعا از عهده راننده و مالک خارج است و به دلیل کمبود مسافر مجبوریم با قیمت‌های پایین‌تر مسافر را به مقصد برسانیم.

این راننده اتوبوس بیان کرد: هزینه بیمه یک اتوبوس ۵۰ میلیون تومان است و این هزینه علاوه بر هزینه‌های فرسودگی بدنه، لاستیک و سایر قسمت‌های اتوبوس کمر راننده را زیر بار هزینه‌ها خم می‌کند.

از امیدواری تا به شماره افتادن نفس اتوبوس ها

گرجی معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی گفت: فرسودگی ناوگان و رسیدگی به اوضاع رانندگان باید از سوی مراجع بالاتر پیگیری شود.

او افزود: امیدواریم که این پیگیری‌ها به سرانجام برسد و شاهد نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده‌ای باشیم.

عمر مفید هر اتوبوس ۲۰ سال است که اتوبوس‌های خراسان جنوبی ۷۵ درصد این زمان را طی کرده اند و تا ۵ سال دیگر از رده خارج می‌شوند.

انتهای پیام/ س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل و نقل نوسازی ناوگان مینی بوس ناوگان حمل و نقل اتوبوس ها مینی بوس خودرو ها هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۲۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل بزرگ استقلال با مالک جدید پرسپولیس

بالاخره بعد از سال‌ها دو باشگاه پرسپولیس و استقلال واگذار شدند. پرسپولیس به کنسرسیومی از ۶ بانک داده شد و استقلال به هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس واگذار گردید. نکته جالب در خصوص این واگذاری‌ها بدهی سنگین باشگاه استقلال به مالک جدید پرسپولیس است. بانک شهر که بیشترین سهام پرسپولیس را در اختیار دارد و حتی قرار است بیشترین عضو را در هیئت مدیره داشته باشد، طی دو سه سال اخیر وام‌های سنگینی به پرسپولیس و استقلال داده و به نوعی اسپانسر دو باشگاه هم بود. مدیران استقلال طی چند سال گذشته چندین بار از این بانک وام گرفتند و در حال حاضر هم بدهی سنگینی به بانک شهر دارند.

آبی‌ها چیزی در حدود ۱۸۶ میلیارد تومان به بانک شهر بدهی دارند و برای گرفتن وام هم سند ورزشگاه مرغوبکار را گرو گذاشتند. شاید ماجرای مالکیت این بانک بر باشگاه پرسپولیس به زودی به ضرر استقلالی‌ها تمام شود و این باشگاه را با مالک جدید قرمز‌ها وارد چالش بزرگی کند. حال باید دید حالا که بانک شهر مالکیت پرسپولیس را برعهده گرفته، چطور می‌خواهد با رقیب سنتی کنار بیاید و آیا این موضوع برای باشگاه استقلال مشکل ساز خواهد شد یا خیر.

بعد از گرفتن وام، باشگاه استقلال به صورت ماهیانه اقساط سنگینی را پرداخت می‌کرده و هنوز هم باید این اقساط را پرداخت کند. البته مشخص نیست در این زمینه باشگاه استقلال اقساط خود را به موقع پرداخت کرده و یا اینکه در پرداخت اقساط وام‌های گرفته شده تاخیر داشته است.

منبع: خبرورزشی

دیگر خبرها

  • مصوبات کمیسیون‌ها درباره اسقاط خودرو و قیمت‌گذاری آرد و نان
  • تعقیب و گریز خودرو بدون پلاک و رانندگی غیر متعارف در جاده اسکو
  • هشدار رادان به روسای پلیس: در توقیف خودروی بی‌حجاب‌ها زدوبندی برای یدک‌کشی و پارکینگ ایجاد نشود
  • اتمام حجت سردار رادان در ماجرای توقیف خودروها
  • اتمام حجت سردار رادان در ماجرای توقیف خودروها | این هزینه‌ زیاد را مردم تحمیل نکنید
  • اتمام حجت سردار رادان در ماجرا توقیف خودروها | این هزینه‌ زیاد را مردم تحمیل نکنید
  • هشدار رادان به رؤسای پلیس: در توقیف خودرو بی حجاب ها زد و بندی برای یدک کشی و پارکینگ ایجاد نشود
  • مشکل بزرگ استقلال با مالک جدید پرسپولیس
  • نصف قیمت ماشین بخر! قسطی با ۵۰ درصد پیش‌پرداخت
  • ناتوانی مردم آمریکا در پرداخت اقساط وام‌ها