Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@06:36:42 GMT

باید برای فعالان قرآنی برنامه ارزشیابی طراحی کنیم

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۸۲۲۴۸

باید برای فعالان قرآنی برنامه ارزشیابی طراحی کنیم

به گزارش خبرنگار مهر، انقلاب اسلامی به عنوان یک انقلاب فرهنگی، موجب گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه شده است. بر همین اساس دستگاه‌ها و نهادهای مختلفی خصوصاً نهادهای انقلابی متولی توسعه فعالیت‌های قرآنی کشور شدند. دولت‌ها نیز هر کدام به سهم خود تلاش کرده‌اند تا نقشی در این زمینه داشته باشند که متأسفانه علیرغم انتظارات این نقش تاکنون به درستی ایفا نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دولت جدید و در حالی که معاونت قرآن و عترت چشم به راه حکم انتصاب متولی تازه و جدید خود مانده؛ جامعه قرآنی به بیان برخی کاستی‌های موجود در عرصه امور دینی و قرآنی پرداخته است. بخش اول این مصاحبه‌ها در گفتگو با حجت الاسلام اخوان صباغ رئیس سازمان دارالقرآن کشور با عنوان «ساماندهی فعالیت‌ها و عدم موازی کاری نهادها، مطالبه جامعه قرآنی است» منتشر شد.

در همین راستا سید مهدی سیف، مدرس و مؤلف کتاب‌های آموزشی قرآن کریم و کارشناس امور قرآنی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: همیشه به فعالیت‌های قرآنی به مساله بودجه پرداخته می‌شود اما قبل از پرداختن به این مساله، کار بلدی و کاردانی مهم است.

وی ادامه داد: بسیاری از مدعیان قرآنی شیوه‌های کارآمد و اثرگذاری ندارند. در مساله نخست هر فردی که مدعی انجام امور فعالیت قرآنی است باید به روز بوده و دغدغه اصلی جامعه قرآنی را بداند و بتواند به صورت شایسته کار کند.

این مدرس و مؤلف کتب قرآنی ساز و کار ارزشیابی را از دیگر فرآیندهای مهم معرفی کرد و اظهار داشت: باید برای فعالان قرآنی برنامه ارزشیابی طراحی کنیم و مطابق اثر گذاری به آنها بودجه به آنها اختصاص دهیم.

سیف افزود: قرآن برای عده‌ای خاص نیست بلکه همه جامعه را در برمی‌گیرد. ما باید آموزش عمومی قرآن و توسعه و گسترش سواد عمومی را در نظر بگیریم و اولویت را فعالیت‌های تخصصی در همین راستا قرار دهیم.
این معلم با سابقه قرآنی ضمن امیدواری به رویکرد دولت جدید در امور قرآنی تصریح کرد: امیدواریم دولت جدید با یک نگاه و بصیرتی مناسب در این عرصه ورود کند. افرادی که مثلاً مدیر کل هستند ولی فعالیت قرآنی و شفافیت منطقی و تعریف روشنی در ذهنشان نیست را در رأس امور نبینیم و شاهد اقدامات باری به هر جهت در این عرصه مهم نباشیم.

کد خبر 5297716 سمانه نوری زاده قصری

منبع: مهر

کلیدواژه: قرآن کریم سازمان دارالقران کشور انقلاب اسلامی ایران دولت سیزدهم فعالیت های قرآنی فعالیت های قرآنی اربعین 1400 حسینیه مهر محرم 1400 کربلا قرآن قرآن کریم عاشورا خبرگزاری مهر انقلاب اسلامی ایران حضرت رقیه نجف اشرف انقلاب سازمان تبلیغات اسلامی فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۲۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد

حجت الاسلام و المسلمین شیخ عبدالمهدی کربلایی، متولی شرعی حرم امام حسین (علیه السلام) و نماینده حضرت آیت الله سیستانی در جریان استقبال هیئتی از کارشناسان، داوران بین المللی و علاقمندان به امور قرآنی از داخل و خارج عراق که در چهارمین دوره ملی آموزش داوران قرآنی که توسط دارالقرآن الکریم آستان مقدس حسینی برگزار شد، شرکت کرده بودند، گفت: توجه به دانش آموزان و دانشجویان و تربیت شخصیت قرآنی آنان را از طریق توجه به دوره ها و حفظ، امری ضروری است.

نماینده حضرت آیت الله سیستانی در این دیدار گفت: فعالیت‌هایی که موجب پرورش و مراقبت از این پتانسیل ها می‌شود، بسیار حائز اهمیت است، زیرا علاقه زیادی به داوری و ارزشیابی قرائت قرآن کریم وجود دارد. اکنون این دوره ها برگزار شده است تا ما تعداد کافی داور داشته باشیم که از طریق آنها بتوانیم این قرائت ها و سایر امور را در همه استان ها یا حتی خارج از عراق سامان بخشیم.

وی ادامه داد: همچنین یکی از اهداف بی نیازی در داور است به گونه ای که نه تنها در مناطق وابسته به اهل بیت (علیهم السلام) بلکه در هر مکان در مسابقات بین المللی شرکت کرده و برتری خود را به نمایش بگذارند.

متولی شرعی حرم امام حسین بیان داشت: هدف دیگر این است فعالانی در عرصه قرآن کریم باشند که آن را به درستی درک کنند و دغدغه، توجه، اراده و عزم را برای کار روی این مطالب مهم داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: باید به موضوع تفسیر و چگونگی شکل گیری شخصیت قرآنی و این جنبه ها نیز توجه داشته باشند، به ویژه در مورد دانش‌آموزان از ابتدایی تا مقطع متوسطه و دانشگاه که از مهمترین اقشار جامعه محسوب می شوند، تمرکز داشته باشند.

حجت الاسلام و المسلمین کربلایی تصریح کرد: بله، ما باید به همه اقشار جامعه توجه داشته باشیم، اما دانشجویان در آینده جایگاه های مهمی را به خود اختصاص خواهند داد، بنابراین امیدوارم از طریق دوره های قرآنی و حفظ قرآن، توجه و اهتمام ویژه ای به دانشجویان و دانش آموزان شود.

شایان ذکر است که دارالقرآن الکریم وابسته به دبیرخانه آستان مقدس حسینی با هدف گسترش علوم قرآنی در بین جامعه در داخل و خارج از کشور عراق، فعالیت ها و اقدامات متنوعی را در داخل و خارج از حرم مطهر حسینی انجام می دهد و به فارغ التحصیلی قاریان قرآن کریم و برگزاری فعالیت های داخلی و بین المللی بسیار، توجه ویژه ای دارد.

دیگر خبرها

  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • تجلیل از قاریان، خادمان و فعالان قرآنی در ارومیه
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است
  • قرآن همه چیز ماست
  • توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند