Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-06@20:43:20 GMT

ترفندهایی برای حرفه‌ای شدن در واتس‌اپ

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۸۲۷۰۰

ترفندهایی برای حرفه‌ای شدن در واتس‌اپ

واتس‌اپ محبوب‌ترین پیام‌رسان جهان است که حتی اگر علاقه‌ای هم به آن نداشته باشید، احتمالا یکی از کاربرانش هستید، بنابراین اطلاع از ترفندهای آن می‌تواند برایتان مفید باشد.

به گزارش مشرق، واتس‌اپ چندین ماه پیش از تغییر سیاست‌هایش خبر داد که واکنش گسترده کاربران و البته دولتمردان کشورهای مختلف را در پی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پیام‌رسان حتی اخیرا در ایرلند به علت نقض قوانین حریم خصوصی اروپا ۲۶۷ میلیون دلار جریمه شد. علاوه بر این، گزارشی ادعاهای این پیام‌رسان مبنی بر حفظ حریم خصوصی کاربران را زیرسوال برد، هرچند فیسبوک چنین اتهامی را رد کرد.

اگرچه در بحث امنیت سیگنال پیام‌رسان بهتری به حساب می‌آید، اما نمی‌توان از سلطه واتس‌اپ در بازار جهانی چشم‌پوشی کرد. واتس‌اپ بیشترین کاربر را در میان پیام‌رسان‌های بازار دارد و میلیاردها نفر در سراسر جهان از آن استفاده می‌کنند.

بهترین ترفندهای واتس‌اپ
هفته گذشته در مقاله‌ای نحوه کاهش مصرف اینترنت توسط این پیام‌رسان را آموزش دادیم و حالا می‌خواهیم در این مطلب شما را بهترین ترفندهای واتس‌اپ آشنا کنیم. تا پایان همراه دیجیاتو باشید.

پیام‌های ناپدیدشونده واتس‌اپ
پیام‌های ناپدیدشونده همانطور که از نامشان پیداست، پس از مدت مشخصی بطور خودکار از بین می‌روند. این مدت زمان که در واتس‌اپ ۷ روز است، می‌تواند به حفظ حریم خصوصی کاربران کمک کند. البته این ویژگی مشکلاتی هم دارد. برای مثال می‌توان پیش از حذف چنین پیام‌هایی، می‌توان از آن‌ها فایل پشتیبان تهیه کرد یا اینکه با دوربین، از نمایشگر عکس گرفت.

برای استفاده از این قابلیت تنها کافیست روی گروه واتس‌اپ یا نام چت در بالای صفحه ضربه بزنید و به سمت پایین اسکرول کنید. در اینجا می‌توانید قابلیت پیام‌های ناپدیدشونده را فعال کنید. برای آشنایی با نحوه کار این ویژگی می‌توانید این مقاله دیجیاتو را مطالعه کنید.

آرشیو کردن گفتگوهای واتس‌اپ
اگر یکی از کاربران پروپاقرص واتس‌اپ باشید، احتمالا صفحه گفتگوهایتان کاملا شلوغ است. در این صورت می‌توانید به سراغ قابلیت آرشیو کردن چت‌ها در این پیام‌رسان بروید. با این ویژگی می‌توانید گفتگوها را بدون اینکه پاک کنید، مخفی‌شان کنید.

برای آرشیو کردن یک چت، در تب چت‌ها گفتگوی مدنظرتان را به سمت چپ سوایپ کنید. گفتگوهای آرشیو شده را می‌توانید در بالای تب چت‌ها ببینید و برای خارج کردنشان از این حالت، دوباره آن‌ها را به سمت چپ سوایپ کنید. شما همچنین می‌توانید با ضربه زدن روی یک گفتگو و نگه داشتن انگشت خود، چنین کاری را انجام دهید.

بکاپ‌گیری در واتس‌اپ
پیام‌ها در واتس‌اپ بطور سرتاسری (E۲E) رمزگذاری می‌شوند، اما چنین موضوعی برای نسخه پشتیبان آن صادق نیست. البته واتس‌اپ روی چنین قابلیتی برای فایل‌های بکاپ کار می‌کند و آن را به‌زودی برای کاربران منتشر خواهد کرد.

واتس‌اپ کاربرانش را به بکاپ‌گیری در سرویس‌های ابری گوگل و اپل تشویق می‌کند، اما از نظر امنیتی چنین کاری ریسک‌های مخصوص به خودش را دارد. به همین دلیل سیگنال قابلیت بکاپ‌گیری ابری را در اختیار کاربران قرار نمی‌دهد.

غیرفعالسازی بکاپ‌گیری ابری می‌تواند با جلوگیری از ذخیره‌سازی پیام‌هایتان در سرورهای گوگل و اپل، امنیت‌تان را افزایش دهد. اگرچه چنین رویکری منجر به افزایش امنیت می‌شود، اما از سوی دیگر با خطر از دست دادن تاریخچه گفتگوهایتان روبه‌رو می‌شوید. اگر مشکلی با این موضوع ندارید، تنها کافیست به تنظیمات، چت‌ها و نسخه پشتیبان چت‌ها بروید و در اینجا قابلیت بکاپ‌گیری خودکار را خاموش کنید.

بلاک کردن مخاطبین در واتس‌اپ
به سراغ یکی دیگر از ترفندهای واتس‌اپ می‌رویم که مسدود کردن کاربران است. شما می‌توانید به راحتی یک کاربر را در واتس‌اپ بلاک کنید. برای اینکار تنها کافیست به گفتگوها، اطلاعات مخاطب و بلاک کردن مخاطب بروید. بجای اینکار می‌توانید به تنظیمات، حساب، حریم خصوصی و بلاک شده‌ها بروید و در اینجا فرد جدید را به لیست اضافه کنید.

فردی که در واتس‌اپ بلاک می‌کنید، از چنین موضوعی مطلع نمی‌شود. با این وجود دیگر نمی‌تواند با شما تماس بگیرد یا پیام ارسال کند. همچنین قادر به مشاهده آخرین زمان آنلاین شدنتان هم نخواهد بود.

اگر پس از مدتی تصمیم‌تان عوض شد، می‌توانید به بخش حریم خصوصی و بلاک شده‌ها بروید و در اینجا مخاطب را آنبلاک کنید.

یکی دیگر از ابزارهای مسدودسازی این پیام‌رسان، ارسال گزارش است. شما می‌توانید با این قابلیت پیام‌های اسپم را به واتس‌اپ گزارش دهید تا مانع از ارسال پیام‌های مشابه به افراد دیگر شوید. برای اینکار در بخش اطلاعات مخاطب، گزینه گزارش مخاطب و گزارش و بلاک را انتخاب کنید.

انتقال گفتگوها از آیفون به اندروید
در گذشته نمی‌توانستید پیام‌ها را به راحتی بین اندروید و آیفون جابجا کنید، چرا که پیام‌های رمزگذاری شده بطور سرتاسری درون خود دستگاه و نه فضای ابری ذخیره می‌شوند. اما همین چند روز پیش، واتس‌اپ امکان انتقال تاریخچه گفتگوها و محتوای آن‌ها میان دستگاه‌های اندرویدی و آیفون را ممکن کرد، البته در حال حاضر این قابلیت در اختیار کاربران گوشی‌های سامسونگ قرار گرفته است.

برای استفاده از این قابلیت باید دستگاه‌ها از طریق یک کابل USB-C به لایتنینگ به صورت فیزیکی به یکدیگر متصل باشند و سپس از کد QR استفاده کنید. البته شماره تلفن هم در هردو گوشی باید یکسان باشد.

حذف داده‌ها از دستگاه قدیمی
اگر می‌خواهید گوشی‌تان را تعویض کنید، نباید دیگر حساب واتس‌اپ شما در آن قرار داشته باشد و همچنین باید داده‌هایتان را هم پاک کنید. اگر شماره جدیدی دارید، به راحتی حساب قدیمی را پاک کرده و دوباره درون این پیام‌رسان ثبت نام کنید. قبل از اینکه به سراغ گوشی قدیمی‌تان بروید یا اینکه آن را بفروشید، تمام داده‌هایش حتی آن‌هایی که در کارت حافظه ذخیره شده‌اند را پاک کنید.

مدتی می‌شود که واتس‌اپ روی قابلیت اتصال چندین دستگاه به یک حساب کار می‌کند تا بدون نیاز به اتصال گوشی به اینترنت، بتوانید از اکانت خود استفاده کنید. این قابلیت هنوز در مرحله بتا قرار دارد و نمی‌دانیم چه زمانی برای نسخه عادی و پایدار از راه می‌رسد.

احراز هویت دو مرحله‌ای واتس‌اپ
واتس‌اپ برای افزایش امنیت کاربران و جلوگیری از هک شدن حساب آن‌ها، قابلیت احراز هویت دو عاملی یا دو مرحله‌ای را در اختیارشان قرار می‌دهد. این کار توسط یک PIN انجام می‌شود و هرچند وقت یکبار باید آن را وارد کنید. واتس‌اپ با چنین رویکردی می‌خواهد این کلمه عبور جدید را فراموش نکنید.

قابلیت احراز هویت دو عاملی بطور پیش فرض فعال نیست و خودتان باید به صورت دستی آن را فعال کنید. به تنظیمات، حساب و قابلیت احراز هویت دو مرحله‌ای بروید و آن را فعال کنید. پس از اینکار، باید یک PIN شش رقمی ایجاد کرده و سپس یک آدرس ایمیل وارد آن کنید تا در صورت نیاز بتوانید آن را ریست کنید. برای آموزش کامل اینکار می‌توانید این مقاله دیجیاتو را بخوانید.

واتس‌اپ از سیستم‌های بیومتریک هم پشتیبانی می‌کند و می‌توانید آن را به وسیله سنسور اثر انگشت دستگاه‌تان یا فیس آیدی آیفون قفل کنید تا دیگران نتوانند به داده‌هایتان دسترسی پیدا کنند.

درخواست اطلاعات حساب
شما می‌توانید در واتس‌اپ برای دستیابی به اطلاعات حساب و تنظیمات‌ خود درخواست ثبت کنید تا این پیام‌رسان یک گزارش در اختیارتان قرار دهد که البته شامل گفتگوهایتان نمی‌شود. برای چنین کاری به تنظیمات، حساب، درخواست اطلاعات حساب و درخواست گزارش بروید.

تقریبا سه روز پس از ثبت گزارش، واتس‌اپ یک نوتیفیکیشن برایتان می‌فرستد و مدت زمانی که گزارش روی سرورهایش باقی می‌ماند را به اطلاع‌تان می‌رساند. تا زمانی که به دیتا دسترسی پیدا نکرده‌اید، از تغییر شماره تلفن یا حذف حسابتان خودداری کنید.

تنظیمات حریم خصوصی
واتس‌اپ بطور پیش فرض اطلاعات زیادی از شما در اختیار مخاطبانتان قرار می‌دهد که شامل مواردی مانند خواندن پیام‌ها، زمان آنلاین بودن و همچنین قابلیت‌های پروفایلتان مانند تصویر آن می‌شود. اگر چنین مواردی برایتان آزاردهنده است و می‌خواهید حریم خصوصی‌تان را حفظ کنید، می‌توانید به راحتی چنین تنظیماتی را تغییر دهید.

برای چنین کاری به تنظیمات، حساب و حریم خصوصی بروید. البته تغییر تنظیمات یک کار دوطرفه است، یعنی اگر مانع دیدن آخرین زمان آنلاین بودن خود شوید، خودتان هم دیگر نمی‌توانید زمان آنلاین بودن فرد مقابل را ببینید. البته واتس‌اپ در حال کار روی گزینه جدیدی برای قابلیت Last Seen است تا لیستی از کاربران خاص داشته باشید.

افزودن مخاطبین با کد QR
یکی دیگر از بهترین ترفندهای واتس‌اپ مربوط به نحوه افزودن مخاطبین می‌شود. شما می‌توانید با استفاده از کدهای QR دست به چنین کاری بزنید و تنها کافیست به تنظیمات رفته، گزینه اسکن را انتخاب کرده و کد QR را اسکن کنید و در نهایت گزینه افزودن مخاطب را لمس کنید.

برای اسکن از تصاویر، تنظیمات را باز کرده، روی آیکون QR در کنار نام‌تان ضربه زده، گزینه اسکن را لمس کرده و آیکون تصاویر در بخش پایینی صفحه را انتخاب کنید. در ادامه یک کد QR واتس‌اپ را انتخاب کرده و مخاطب را به حسابتان اضافه کنید.

مدیریت حافظه با جلوگیری از دانلود خودکار
واتس‌اپ بطور خودکار تمام تصاویر را در گالری دستگاه‌تان ذخیره می‌کند که به تنها در برخی مواقع می‌تواند برایتان دردسرساز شود، بلکه با گذشت زمان فضای زیادی هم از گوشی‌تان اشغال می‌کند. بنابراین می‌توانید قابلیت دانلود خودکار فایل‌های رسانه‌ای را غیرفعال کنید.

برای اینکار به تنظیمات و فضای ذخیره‌سازی و دیتا بروید. در اینجا می‌توانید قابلیت دانلود خودکار فایل‌ها را غیرفعال کنید. علاوه بر این، امکان مدیریت فضا در این بخش هم وجود دارد و با حذف فایل‌هایی که به آن‌ها نیازی ندارید، می‌توانید فضای دستگاه‌تان را خالی کنید.

منبع: دیجیاتو

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان فضای مجازی واتس اپ فناوری شما می توانید پیام رسان احراز هویت دو تنها کافیست زمان آنلاین واتس اپ حریم خصوصی واتس اپ واتس اپ فعال کنید چنین کاری بکاپ گیری فایل ها پیام ها داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۲۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیلتس چیست؟

طبق آخرین گزارش در اردیبهشت سال ۱۴۰۳، هزینه آزمون آیلتس به مبلغ ۸ میلیون و ۸۹۰ هزار تومان رسید. آزمون آیلتس مهارت‌های زبان شما را به چالش می‌کشد و مانند دوی ماراتن، گاهی لذت‌بخش است و گاهی نفستان را می‌گیرد.

در این مطلب، به بررسی آزمون آیلتس و کاربرد آن پرداختیم. همچنین گام‌به‌گام برای پیمودن این ماراتن شما را راهنمایی خواهیم کرد.

آیلتس چیست؟ سفری بین‌المللی به دنیای زبان انگلیسی

آیلتس (IELTS) مخفف International English Language Testing System آزمون بین‌المللی برای تعیین سطح انگلیسی است و به عنوان معتبرترین آزمون زبان انگلیسی در دنیا شناخته می‌شود و برای مهاجرت تحصیلی یا کاری به بسیاری از کشورها، نیاز است مدرک آن را ارائه دهید. بالاترین نمره این آزمون نمره ۹ است.

کاربرد آزمون آیلتس چیست؟ کابوس پرمشقت یا فرصت کسب مهارت

اولین و آشناترین کاربرد آزمون آیلتس، تحصیل در دانشگاه‌های برتر دنیا است. شما برای مهاجرت به بسیاری از کشورها یا اشتغال در شرکت‌های بین‌المللی لازم است نمره آیلتس ارائه دهید. به‌عبارتی، مدرکی است که ازطریق آن می‌توانید سطح زبان خود را نشان دهید. فرقی نمی‌کند هدفتان مهاجرت به کشور انگلیسی‌زبان است، قصد ادامه تحصیل در دانشگاه‌های برتر دنیا را دارید یا برای ارتقای شغلی در یک شرکت بین‌المللی اقدام کردید؛ آیلتس کلید طلایی رسیدن به آرزوهایتان است.

انواع مختلف آزمون آیلتس چیست؟

دنیای آیلتس دو مقصد اصلی دارد که براساس هدفتان می‌توانید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید:

آیلتس آکادمیک

این آزمون برای کسانی است که قصد تحصیل در دانشگاه‌های برتر دنیا یا کار در محیط‌های آکادمیک را دارند. سوالات این آزمون در سطح دشوارتر یا به‌اصطلاح آکادمیک هستند و نیاز به دانش تخصصی در زمینه‌های مختلف دارند.

آیلتس جنرال

این نوع آیلتس برای کسانی مناسب است که قصد مهاجرت به کشورهای خارجی یا کار در محیط‌های غیرآکادمیک را دارند. سوالات این آزمون در سطحی ساده‌تر هستند و بر مهارت‌های روزمره زبان انگلیسی تمرکز دارند.

از نظر نوع ارائه آزمون آیلتس، آن را می‌توانید به یکی از دو صورت زیر ارائه دهید:

آزمون کتبی

این نوع آزمون به‌صورت سنتی با استفاده از کاغذ و قلم در موسسات برگزاری آزمون برگزار می‌شود. هم اکنون برای شرکت در آیلتس کاغذی نیاز است به یکی از کشورهای آزمون‌ گیرنده همسایه مانند ترکیه یا ارمنستان سفر کنید.

آزمون کامپیوتری

در این نوع آزمون، سوالات روی صفحه نمایش کامپیوتر ارائه می‌شوند و پاسخ‌ها نیز به‌صورت الکترونیکی ثبت می‌شوند. برای این آزمون کافی‌است به مراکز آزمون آیلتس در تهران یا شهرهای بزرگ اقدام کنید.

ساختار آزمون آیلتس چگونه است؟

مسیری که در آزمون آیلتس پیش‌رویتان است، ۴ مرحله دارد. با گذراندن این ۴ مرحله می‌توانید نفس راحتی بکشید:

مهارت خواندن (Reading)

در این بخش، شما با انواع مختلف متن‌های انگلیسی، روبرو می‌شوید. برای پاسخ به سوالات این بخش لازم است متن هارا با تکنیک های خاصی بخوانید . سوالات این بخش شامل انواع مختلفی مانند صحیح و غلط، پر کردن جاهای خالی، تطبیق عنوان و موارد دیگر است.

مهارت نوشتن (Writing)

در این بخش، لازم است دو Essay(مقاله) با موضوع مختلف به زبان انگلیسی بنویسید. موضوعات این بخش معمولا شامل موضوعات عمومی و تخصصی‌ است. برای موفقیت در این بخش، باید بتوانید ایده‌های خود را به‌طور واضح بیان کرده و آن‌ها را بسط دهید، مثال بزنید، از گرامر و واژگان صحیح استفاده کنید و به نکات نگارشی زبان انگلیسی توجه کنید. اغراق نیست اگر بگوییم نمره ۸ به بالا گرفتن در این مهارت گاو نر می‌خواهد و مرد کهن.

مهارت صحبت کردن (Speaking)

در این بخش، شما باید در یک مصاحبه با یک ممتحن انگلیسی‌زبان شرکت کنید. در این مصاحبه، شما به سوالات مختلفی در مورد موضوعات مختلف پاسخ خواهید داد و از علایق، تجربیات و نظراتتان صحبت می‌کنید. برای موفقیت در این بخش، لازم است به‌طور روان و واضح صحبت کنید، از گرامر و واژگان صحیح استفاده کرده و به سوالات ممتحن به‌طور کامل و دقیق پاسخ دهید. فراموش نکنید حفظ کردن پاسخ سوالات احتمالی ممتحن کار هوشمندانه‌ای نیست؛ زیرا ممتحن با سنجش همه‌جوره سطح اسپیکینگ شما ممکن است غافلگیرتان کند.

مهارت شنیدن (Listening)

در این بخش، شما باید به مکالمات و گفتارهای مختلف انگلیسی به لهجه‌های مختلف گوش دهید و به سوالات مربوط به آن‌ها پاسخ دهید. سوالات این بخش شامل درک ایده اصلی، یافتن اطلاعات خاص، تکمیل جملات و موارد دیگر است. برای موفقیت در این بخش، لازم است سطح شنیداری و واژگان قوی داشته باشید.

جای نگرانی نیست. شما با شرکت در کلاس‌های آیلتس می‌توانید تکنیک‌های تست‌زنی این آزمون را یاد بگیرید.

برای آزمون آیلتس از کجا شروع کنیم؟

اکنون که کفش آهنی‌تان را به پا کردید تا از هفت خان آیلتس بگذرید، نیاز است نقشه راهی داشته باشید. برای شرکت و ثبت نام آیلتس گام‌های زیر را پیش‌رو دارید:

گام اول: هدف خود را مشخص کنید

قصد دارید آیلتس آکادمیک بدهید یا جنرال؟ چه نمره‌ای موردنیازتان است؟ آیا تاریخ یا ددلاین مشخصی برای ارائه نتیجه آزمون دارید؟ با مشخص کردن این موارد، قدم مطمئن‌تری را در آغاز خواهید داشت.

گام دوم: سطح فعلی خود را بسنجید

در این مرحله می‌توانید با تعیین سطح بفهمید در زمینه آیلتس چند مَرده حلاجید. سپس براساس سطح زبانتان در کلاس‌های آمادگی برای آزمون آیلتس شرکت کنید. اگر از اساتید و کارکشتگان این مسیر بپرسید به شما توصیه خواهند کرد وقت خود را با شیوه خودخوان هدر ندهید. هرچند روش خودخوان نیز ممکن است روی برخی افراد با سطح زبان مناسب نتیجه مثبت داشته باشد، اما معمولا طی کردن مسیر آیلتس بدون راهنما وقت تلف کردن است.

گام سوم: خودتان را برای روز آزمون آماده کنید

با تسلط بر منابع تخصصی و اصلی آیلتس، همه‌جوره خودتان را آماده کنید. نیازی نیست استرستان را با دنبال ۱۰۰ منابع برای خواندن بیشتر کنید. روی دو سه منابع اصلی مانند کمبریج، ویدیوهای سایمون و لیز و منابع منتخب و پیشنهادی از اساتید معتبر آیلتس تمرکز کنید.

گام چهارم: قبل از آزمون اصلی،خود را محک بزنید

زمانی که احساس کردید به سطح آمادگی قابل توجهی رسیدید، سراغ آزمون‌ و تست‌های آیلتس بروید. در مسیر خواندن برای محک خودتان قبل از آزمون اصلی می‌توانید امتحان ماک بدهید. ماک آزمون شبیه‌سازی آیلتس است و سوالاتی مشابه امتحان اصلی دارد.

گام پنجم: با اعتماد به نفس و مطمئن در آزمون شرکت کنید

به غول مرحله آخر رسیدید. تلاش چند ماهه شما قرار است در این آزمون نتیجه دهد. اگر از ماه‌های قبل برای کنترل استرس و افزایش اعتماد به‌نفستان در مسیر کسب مهارت آیلتس اقدام کرده باشید، در این مرحله می‌توانید عملکرد رضایتمندانه‌ از خودتان داشته باشید و مدال افتخار کسب نمره موردنظرتان در آزمون آیلتس را به گردنتان بیندازید.

کد خبر 751071

دیگر خبرها

  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • آیلتس چیست؟
  • با انتخاب یک تلفن سانترال حرفه ای، کسب و کارتان را مدیریت کنید
  • پیام رونالدو پس از هتریک در لیگ عربستان
  • جذاب‌ترین قابلیت استوری اینستاگرام رونمایی شد
  • قابلیت‌های جدید و جذاب استوری اینستاگرام
  • جدیدترین و جذاب ترین قابلیت‌های استوری اینستاگرام
  • جدیدترین قابلیت‌های استوری اینستاگرام + عکس
  • جدیدترین و جذاب ترین قابلیت‌های استوری اینستاگرام | عکس
  • مجازات واتس‌اپ برای کاربران خاطی!