Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهتا سنگستانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: با توجه به بازگشایی مدارس در آینده نزدیک و احتمال بروز استرس در فرزندان در زمینه احتمال ابتلا به کرونا، خانواده ها باید در مورد نگرانی‌های فرزندان با آنها به طور صریح و صمیمانه گفت و گو کنند.

وی اظهار داشت: بهتر است والدین به فرزندان بگویند احساس اضطراب برای بازگشایی مدارس امری طبیعی است و آنها هم در شرایط عادی بارها این وضعیت را تجربه کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: توضیح اینکه در صورت بازگشایی مدارس، رعایت پروتکل‌های بهداشتی شامل حفظ فاصله فیزیکی، استفاده از ماسک، شستشو و ضدعفونی مرتب دست ها، سبب حفظ سلامتی آنان در مدارس می‌شود و در کاهش استرس دانش آموزان موثر است.

سنگستانی ادامه داد: به طور حتم فراهم بودن شرایط حضور در مدرسه و جمع همسالان بهترین راه برای تامین سلامت روانی دانش آموزان است.

وی تاکید کرد: والدین باید از فرزندان خود بخواهند در صورت بروز هر مشکل در فضا و محیط مدرسه آن را با معلمان و مربیان مدرسه در میان بگذارند.

مدیر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار داشت: واکسیناسیون همگانی یکی از مهمترین اقداماتی است که راه را برای بازگشایی مدارس هموار می‌کند بنابراین مشارکت در این امر گام موثری برای پایان محدودیت‌های ناشی از همه‌گیری کرونا است.

سنگستانی ادامه داد: بنابراین سازگاری با شرایط کنونی و تغییر سبک زندگی در راستای حفظ سلامت جسمی و روانی، یکی از ضروریات است و باید به گونه‌ای برنامه ریزی کرد که خانواده‌ها به ویژه کودکان کمترین آسیب را ببینند. 

وی راهکارهای کاهش آسیب ناشی از تعطیلی مدارس را شامل اجرای برنامه های پرورشی، فرهنگی و ورزشی در فضای مجازی مدارس با هدف اقناع و تامین سلامت روان دانش‌آموزان دانست و گفت: انجام فعالیت بدنی توسط اعضای خانواده با یکدیگر و در محیط خانه، علاوه بر سلامت جسمی در تامین سلامت روانی افراد نیز موثر است. 

مدیر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: استفاده از فیلم‌های ورزشی آنلاین و بازی‌های کامپیوتری که به حرکت بدنی نیاز دارند انجام فعالیت‌های مفرح در خانواده از قبیل تماشای فیلم با یکدیگر، کتابخوانی، مشاعره، بازی‌های فکری در غنی سازی اوقات فراغت مفید است.

پیش بینی می شود در سال تحصیلی جدید حدود ۳۰۰ هزار دانش آموز در بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ مدرسه همدان تحصیل کنند.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان بازگشایی مدارس همدان اداره کل آموزش و پرورش همدان استرس پروندهٔ خبری بازگشایی مدارس و دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان بازگشایی مدارس همدان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان بازگشایی مدارس همدان اداره کل آموزش و پرورش همدان استرس دانشگاه علوم پزشکی بازگشایی مدارس سلامت روانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۳۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق

به گزارش خبرگزاری مهر، انسیه خزعلی، روز یکشنبه در مراسم بزرگداشت روز روانشناس که در مجموعه دهکده نشاط ولیعصر و به همت سازمان بهزیستی و سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران به میزبانی اداره کل بهزیستی استان تهران برگزار شد، افزود: نقش روانشناسان در امیدآفرینی و سازندگی روح و جان بشر و تلاشی که برای زیبا زندگی کردن و بهینه بودن به کار می‌برند بر کسی پوشیده نیست.

وی گفت: نقش درمانگر جسمی و روحی ناهنجاری‌ها و نقص‌ها از یک سو، نقش پیشگیری و ممانعت از آسیب‌ها از یک سو؛ اما اینکه بتوان قدرت و توانمندی فرد را به کار گرفت و استعدادهای او را شناخت و در او انگیزه و امید ایجاد کرد از مهم‌ترین کار روانشناسان است.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: تدوین منشور مشاوره خانواده از مسوولیت‌هایی است که در سند مهندسی فرهنگی کشور بر عهده این معاونت قرار گرفته است و در ماه‌های قبل به تدوین نهایی رسید که بعد از رفتن به شورای مهندسی فرهنگی، عمومی خواهد شد.

وی بیان کرد: از وظایف دیگری که در ماه‌های آغاز به کار دولت از جانب رئیس جمهور بر عهده این معاونت گذاشته شد، برنامه‌ریزی برای پیشگیری یا کاهش طلاق بود که در این خصوص برنامه‌هایی را به ستاد ملی زن و خانواده بردیم و پس از تصویب، نتیجه نهایی در کمیسیون‌های فرعی و اصلی دولت مصوب و ابلاغ شد.

خزعلی همچنین گفت: از جمله این برنامه‌ها می‌توان به طراحی پلتفرم همساز برای زوجین نوپا اشاره نمود، تا از روزی که ازدواج می‌کنند مشاور خانواده در اختیار آنها قرار بگیرد و هر ماه با آنها تماس گرفته شود. در این طرح همچنین آموزش‌هایی برای مهارت زندگی و ارتباط به زوجین داده می‌شود تا دچار مشکل نشوند.

وی ابراز امیدواری کرد مشاورین و روانشناسان در اجرای این برنامه معاونت را پشتیبانی و همراهی نمایند.

وی در ادامه مشاوره‌های روانشناسی و حقوقی را از جمله حمایت‌هایی دانستند که می‌توان به زنان سرپرست خانوار ارائه نمود.

در انتهای این مراسم از روانشناسان و مشاوران برتر تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 6091291

دیگر خبرها

  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • لزوم همراهی علم و عمل در رشته‌های روانشناسی و مشاوره
  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • بهره مندی بیش از ۱۷۷ هزار نفر از خدمات روانشناسی
  • راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • استرس یکی از مهمترین عوامل از بین رفتن آرامش در کانون خانواده است
  • ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها
  • از سختی سوالات تا داوطلبی که در جلسه حاضر شد، اما آزمون نداد!