Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@23:33:16 GMT

انجام ۳۵۰ عمل کاشت حلزون شنوایی در همدان

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۸۴۲۲۳

انجام ۳۵۰ عمل کاشت حلزون شنوایی در همدان

فرهاد فراهانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان از انجام ۳۵۰ عمل کاشت حلزون شنوایی در مرکز کاشت حلزون شنوایی غرب کشور خبر داد و اظهار کرد: از اسفندماه سال ۹۲ که نخستین جراحی کاشت حلزون شنوایی در این مرکز انجام شد، تاکنون بیش از ۳۵۰ عمل انجام شده است.

وی با بیان اینکه تقریبا در طول سال ۷۰ عمل در این مرکز انجام می‌شود گفت: در حال حاضر پروتزها به صورت مستمر تحویل داده می‌شود و این درحالی است که طی دو سال اخیر تاخیرهایی وجود داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز کاشت حلزون شنوایی غرب کشور بیان کرد: معمولا ۶۰ تا ۷۰ نفر همواره در انتظار عمل جراحی کاشت حلزون شنوایی هستند اما در هر حال از انواع پروتزها، کار به صورت مرتب انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه کرونا عمل جراحی کاشت حلزون را تحت تاثیر قرار نداد افزود: با توجه به اینکه بیماران کاشت حلزون شرایط خاصی دارند و بین یک تا دو سال ارزیابی و تهیه پروتز آنها طول می‌‌کشد، در ایام کرونا جزو بیمارانی بودند که با حفظ پروتکل‌هایی امکان عمل جراحی داشتند.

فراهانی عنوان کرد: در این راستا با مراجع ذی‌صلاح و دانشگاه علوم پزشکی استان صحبت‌های برای انجام عمل شد و توانستیم کار را پیش ببریم.

وی در خصوص هزینه‌های بیماران گفت: بیش از ۱۲ سال است که قیمت ۶ میلیون تومان طبق نظر هیات امنای ارزی وزارت بهداشت از سوی بیمار پرداخت می‌شود و تغییر نکرده است.

فراهانی با بیان اینکه با تورم موجود این هزینه تعیین شده مبلغ قابل توجهی برای بیمار نیست و بیشتر هزینه‌ها به عهده دولت است افزود: نسبت به تامین هزینه‌ها و نیز تهیه قطعات عمل برخی از بیماران مجمع خیرین سلامت، خود مرکز کاشت حلزون شنوایی و موسسه بخشش، بنیاد خیریه کشوری «شفا» کمک کرده‌اند که هنوز ادامه دارد.

وی تاکید کرد: خوشبختانه بیماران مشکل مالی جدی برای کاشت حلزون شنوایی ندارند و این ۶ میلیون مبلغ ناچیز و در حد هزینه جراحی معمولی است.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: فرهاد فراهانی عمل کاشت حلزون شنوایی موسسه بخشش مشکل شنوایی کاشت حلزون شنوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۴۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان در پنجمین روز از هفته سلامت،مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  با محوریت مراقبت و درمان دیابت در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد.

به گفته  دکتر گلفیروزی بیماری دیابت باید جدی گرفته شودو بیماریهای غیر واگیر باعث ۸۰ درصد مرگ و ۵۳ درصد بار بیماری ها در دنیا  و کشور هستند و در این بین ، دیابت شایع ترین بیماری متابولیک در دنیاست.

دکتر گلفیروزی گفت: با توجه به تغییر در سبک زندگی و افزایش عوامل خطر ابتلا به بیماری‌ دیابت خصوصا چاقی و کم تحرکی ، روند ابتلای افراد به دیابت در دنیا رو به افزایش است و تخمین زده میشود تا سال ۲۰۴۵ تعداد بیماران دیابتی به حدود ۶۳۰ میلیون نفر برسد.

وی از هزینه های بالای بیماری دیابت سخن گفت و افزود: حدود ۹ درصد از هزینه های بهداشتی در ایران صرف بیماری دیابت می شود که در راستای کاهش هزینه ها علاوه بر ارتقاء کیفیت خدمات در حوزه بهداشت در راستای  تشخیص به هنگام بیماریهای دیابت و فشار خون ، باید جهت افزایش سواد سلامت مردم  برای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر برنامه ریزی و افراد را از دوران کودکی آموزش داد و ترغیب کرد تا سبک زندگی سالمی داشته باشند و با مدیریت وزن و فعالیت بدنی سلامت خود را حفظ کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان به اجرای پویش ملی سلامت که با هدف شناسایی بیماران دیابت و فشار خون در کشور اجرا گردید اشاره کرد و گفت :در این پویش بیش از یک میلیون و دویست هزار بیمار دیابتی و فشار خونی شناسایی شد که درمان به موقع این بیماران، گام بسیار مهمی در پیشگیری از عوارض بیماری و کاهش هزینه های  بسیار سنگین آن در حوزه درمان خواهد شد.

دکتر گلفیروزی در زمینه عوارض بیماری دیابت و اثرات آن بر سلامت افراد اظهار داشت: در  بسیاری از بیماران دیابتی حداقل ۵ تا ۱۰ سال پس از ابتلا به بیماری تشخیص داده میشود که در این زمان ممکن است فرد دچار  حداقل یکی از چشمی ،عصبی،قلبی  یا کلیوی شده باشد ،لذا جهت جلوگیری از افزایش عوارض این بیماری، هدف این است که با خدمات تشخیصی و درمانی مناسبی به افراد مبتلا ارائه و از عوارض این بیماری جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه راه اندازی کلینیک های دیابت برنامه ای است که می تواند ضمن کنترل این بیماری، خدمات مناسبی به بیماران ارائه نماید افزود :در این مرکز جامع ، علاوه بر خدمات مراقبتی سطح یک که شامل مراقبت پزشک و پرستار آموزش دیده دیابت ،مشاوره روان و تغذیه می باشد ،ویزیت متخصص داخلی به بیماران ارایه خواهد شد.

وی در ادامه خاطرنشان:این مرکز مجهز به دستگاه های ازون تراپی ،پلاسما تراپی ،وکیوم زخم و خدمات درمانی با پانسمان های نوین می باشد که به بیمارانی دچار زخم دیابتی هستند ارایه خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در پایان گفت: امیدواریم با مشارکت بیمه ها  و مردم بتوانیم برنامه ریزی مناسبی برای کنترل این بیماری در استان داشته باشیم .

دیگر خبرها

  • بازگشت به دنیای صدا بازگشت شنوایی ۱۰۶ کودکان با کاشت حلزون شنوایی در زاهدان
  • کاشت ۵۲ هزار نهال در بخش کدکن
  • معرفی بهترین مرکز کاشت ابروی طبیعی در تهران
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • استاندارد پرورش حلزون هنوز تدوین نشده
  • ۳ مصدوم در حادثه رانندگی در محور  تاکستان - همدان
  • الو! یه تغییر دائمی چند؟
  • مشارکت منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مرکز آموزش قدس سپاه همدان برای تولید و کاشت نهال
  • اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در همدان