Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه، علیرضا گندمکار اظهار کرد: این شرکت در حال حاضر قادر به تولید ۳ نوع ورق رنگی ساختمانی، دکوراتیو و ورق‌های مخصوص لوازم خانگی است که از کیفیت بالایی برخوردار است.

 رئیس واحد گالوانیزه و ورق رنگی شرکت فولاد مبارکه با بیان این که تولید ورق‌های گالوانیزه رنگی برای تولید لوازم خانگی، بسیار دشوار بوده و از حساسیت بالایی برخوردار است،‌ افزود: شرکت فولاد مبارکه در ایران تنها تولید کننده این نوع ورق بوده و یکّه‌تاز این عرصه است و در این مسیر باید با شرکت‌های کره‌ای و اروپایی رقابت کند که بیش از ۲۵ سال تجربه در تولید این نوع ورق های فولادی دارند و خوشبختانه توانسته عملکرد قابل قبولی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: فولاد مبارکه ماهانه ۵۰۰ تن ورق گالوانیزه ویژه برای لوازم خانگی تولید می‌کند که ورق اولیه برای تولید بیش از ۲۲ هزار دستگاه یخچال را تشکیل می‌دهد.

گندمکار در ادامه اذعان داشت: این میزان تولید فولاد مبارکه در حالی است که ظرفیت تولید ۶۰۰ تن ورق مخصوص این صنعت در ماه با راه‌اندازی خط تکمیلی آن در آینده به ۱۰۶۰ تن افزایش خواهد یافت که می‌تواند به تولید ۵۸ هزار دستگاه یخچال یا ۱۷۵ هزار دستگاه ماشین لباسشویی تبدیل شود؛ این میزان تولید علاوه بر این که می‌تواند کشور را واردات لوازم خانگی بی‌نیاز کند بلکه می‌تواند زمینه‌ساز صادرات و ارزآوری برای کشور در این شرایط تحریمی را نیز فرآهم آورد.

 رئیس واحد گالوانیزه و ورق رنگی شرکت فولاد مبارکه تصریح کرد: تولیدکننده‌های داخلی بعضاً ممکن است از مواد اولیه‌ای استفاده کننده که مشخصات فنی مناسب را نداشته باشد. برای مثال رنگی که روی سطح ورق استفاده می‌شود یک ترکیب شیمیایی است که می‌تواند حاوی مواد خطرناکی برای افراد باشد.

وی در پاسخ به این سوال که اگر این مقدار ورق ویژه تولید لوازم خانگی در شرکت فولاد مبارکه تولید نمی‌شد، چه زیان و خسارتی را به بدنه کشور وارد می‌کرد، بیان داشت: در صورتی که ورق های رنگی در فولاد مبارکه تولید نمی‌شد احتمال رخ دادن دو سناریو وجود داشت؛ اول این که همه تولیدکنندگان داخلی برای رعایت استاندارهای کیفی مجبور به تامین مواد اولیه از خارج بودند که در این صورت میزان ارز قابل توجهی از کشور خارج می‌شد و منابع مالی کشور به هدر می‌رفت.

به گزارش فارس، با پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه از صنعت لوازم خانگی این صنعت توانسته است در چند سال اخیر و با وجود تحریم ها رونق بگیرد. رشد ۳۰ درصدی تولید یخچال، رشد ۵۳ درصدی تولید ماشین لباسشویی و رشد ۱۲ درصدی تولید کولرهای آبی در ۱۰ ماهه نخست سال گذشته، گوشه‌ای از رونق تولید در صنعت ۷ میلیارد دلاری لوازم خانگی در ایران است. موضوعی که یکی از دلایل اصلی آن استفاده از مواد اولیه مرغوب و با قیمت مناسب شرکت فولاد مبارکه بوده که توانسته علاوه بر افزایش کیفیت محصولات نهایی، کاهش قیمت و بنابراین افزایش قدرت خرید مشتریان را در بر داشته باشد.

انتهای پیام/۶۳۰۸۶/ج/

منبع: فارس

کلیدواژه: تحریم ها لوازم خانگی صنعت فولاد مبارکه شرکت فولاد مبارکه لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۵۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا

محمدحسین اسلامیان، اظهار داشت: واقعیت این است که ما واردکننده تکنولوژی هستیم و قطعات را با توجه به آن مونتاژ می‌کنیم و جالب اینکه می‌خواهیم همان محصولات را صادر کنیم؛ بنابراین باید ببینیم که کالای مونتاژشده ما در بازار داخلی تا چه میزان مورد استقبال قرار می‌گیرد تا در مرحله بعد انتظار داشته باشیم که کشور‌های خارجی، کالای ما را به سایر برند‌ها ترجیح دهند.

به گزارش دنیای اقتصاد، وی ادامه داد: ما امروز لباسشویی‌ای را که تکنولوژی آن وارداتی است، با کیفیت به‌مراتب پایین‌تری از نمونه اصلی مونتاژ می‌کنیم؛ اما قیمت آن از قیمت جهانی کالای مورد نظر بالاتر است. امروزه قیمت لباسشویی‌ای که بالاترین سطح جهانی را از نظر کیفی دارد و در بسیاری از کشور‌های دنیا از آن استقبال می‌شود، ۲۰۰ دلار است، در حالی که لباسشویی‌های ایرانی با کیفیت به مراتب پایین‌تر، کمتر از ۲۰ میلیون به مردم فروخته نمی‌شود؛ بنابراین تهیه زیرساخت‌ها توسط دولت مساله دوم است و مساله اول این است که چگونه تکنولوژی وارداتی را دوباره صادر می‌کنیم.

اسلامیان افزود: امروز تنها به معدود کشور‌هایی می‌توانیم محصولاتی همچون لباسشویی را صادر کنیم که بعد مسافتی بالایی از کشور اصلی دارند یا مانند لباسشویی دو قلو و کولر آبی صرفه اقتصادی برای ایجاد خط تولید آن‌ها وجود ندارد.

نایب‌رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی، تصریح کرد: مشتری در هر صورت نیاز خود را به صورت واردات غیرقانونی با برند اصلی وارداتی تامین می‌کند؛ اما مسوولان اصرار دارند که به جای این لباسشویی ۱۵ میلیون تومانی که کیفیت بسیار بالایی دارد، در داخل کشور شبیه آن را با ۲۵ میلیون تومان به مردم بفروشند و تازه برای صادرات آن هم برنامه‌ریزی کنند. طبیعی است وقتی در یک کشور، برند ایرانی را با کیفیت پایین‌تر و قیمت دو برابری در کنار برند کره‌ای و آلمانی قرار دهیم، موفق نمی‌شویم.

دیگر خبرها

  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • معرفی شرکت احیا استیل فولاد بافت
  • اعلام آماده‌باش در مناطق نفت‌خیز جنوب برای آب‌گرفتگی‌های احتمالی