Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، حاتم خالدی رئیس آموزش و پرورش عشایری چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: هم‌اکنون ۱۵۲ مدرسه در مناطق عشایری استان فعال است که هشت هزار و ۲۰۳ دانش‌آموز در مقاطع مختلف تحصیلی در این مدارس مشغول به  تحصیل هستند.

او افزود: از این تعداد ۲۱ مدرسه در مقطع متوسه اول،۲۲ مدرسه متوسطه دوم، دو مدرسه بزرگسال و بقیه مدارس ابتدایی است که در مناطق عشایری استان ۹ مدرسه استیجاری و یا در کانکس فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

۹۰ درصد دانش‌آموزان عشایری به شبکه شاد دسترسی ندارند

خالدی اضافه کرد: شش فضای آموزشی در مناطق عشایری نیاز به تعمیر و تجهیز، ۱۴ مدرسه نیاز به تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی و چهار مدرسه نیاز به تجهیزات سرمایشی و گرمایشی دارد.

او اظهار داشت: نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس عشایری استان بیش از ۱۴۷ میلیارد و ۴۳۰میلیون ریال اعتبار نیاز دارد.

یحیی حسین‌پور مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: تفاهم‌نامه نوسازی مدارس با هدف پوشش کامل مناطق عشایری از مدارس و فضا‌های آموزشی ایمن و استاندارد، طراحی، ساخت، توسعه و تجهیز مدارس موجود و مورد نیاز در مناطق عشایری، استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی مدارس در مناطق عشایری منعقد شده است.

او گفت: این تفاهم‌نامه به مدت دو سال است و با توافق طرفین قابل تمدید است.

حسین‌پور بیان کرد: ساخت و تجهیز مدارس جدید مورد نیاز مناطق عشایری به صورت کانکس یا ساختمان با سازه‌های مناسب و استاندارد متناسب با موقعیت جغرافیایی، تجهیز مدارس، استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس در مناطق عشایری، برنامه‌ریزی برای گسترش و ساخت مدارس شبانه‌روزی ویژه دانش‌آموزان در کانون‌ها و مناطق عشایری با تراکم جمعیتی بالا، شناسایی خیران مدرسه‌ساز برای همکاری در جهت ساخت و تجهیز مدارس در این مناطق بر عهده اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان است.

او ادامه داد: در اختیار قرار دادن آمار و اطلاعات پراکنش جامعه عشایری، شناسایی و نیاز سنجی و معرفی مناطق نیازمند ساخت و تجهیز مدارس، همکاری در شناسایی و اهدای زمین مناسب برای ساخت مدسه، مشارکت و استفاده از ظرفیت سایر دستگاه‌ها برای تامین و تجهیز و کمک به ساخت مدرسه عشایری، معرفی مناطق و کانون‌های جمعیتی برای ساخت مدرسه و تامین آب شرب برای مدارس عشایری برعهده اداره کل امور عشایر استان است.

براساس آخرین سرشماری ۲۲ هزار ۹۲۳ خانوار عشایری با جمعیتی بیش از ۱۱۵ هزار و ۵۸ نفر جمعیت در استان ساکن هستند.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش عشایری مناطق عشایری مشغول به تحصیل تخصیص اعتبار مناطق عشایری تجهیز مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۵۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،دکتر «علی مطهری» مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی، در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گفت:فعالیت‌های دولت مردمی سیزدهم در موضوع مدرسه سازی جای قدردانی ویژه دارد.

وی افزود:استان آذربایجان‌غربی یکی از استان‌های نیازمند به توجه در موضوع فضای آموزشی است که خوشبختانه با آغاز دولت مردمی سیزدهم و عنایت و توجه ویژه سازمان نوسازی کشور و همچنین استاندار آذربایجان غربی در ۲ سال اخیر یک هزار و ۳۴ کلاس درس به مجموع کلاس‌های درس و فضا‌های آموزشی استان اضافه شده و بیش از یک هزارو ۸۰۰ کلاس درس نیز در حال ساخت است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی گفت:نیاز استان آذربایجان‌غربی در موضوع کلاس‌های درس و رسیدن به متوسط کشوری، تعداد ۵ هزار کلاس درس است که امیدواریم با شروع نهضت مدرسه سازی در استان و توجه مسئولین استانی و کشوری، در آینده‌ای نزدیک به این مهم دست یابیم.

وی ادامه داد:مهندس رحمانی از نیرو‌های متعهد و کاربلد استان آذربایجان‌غربی بودند و در زمان حضورشان در سازمان نوسازی مدارس استان، منشأ فعالیت‌ها و برکات مهمی شدند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی افزود:امیدواریم مهندس صدقی نیز با روحیه جهادی وارد میدان شده و در مسیر توسعه فضا‌های آموزش و پرورش استان گام بردارد.

مطهری گفت:موضوع تحول در آموزش و پرورش نیازمند ۳ عنصر محتوا، فضای آموزشی و تجهیزات و نیروی انسانی است و برای رسیدن به نقطه آرمانی در این موضوع باید به همه این موارد و عناصر توجه کافی و وافی صورت پذیرد.

در پایان این مراسم، با حضور مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی مدارس کشور، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی و جمعی از مسئولان و مدیران مرتبط، «پیام صدقی» به عنوان مدیرکل جدید نوسازی، توسعه و تجهیز مداس آذربایجان‌غربی معرفی و از خدمات «قهرمان رحمانی» مدیرکل قبلی این مجموعه تقدیر شد.

دیگر خبرها

  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • تکمیل مدارس نیمه تمام آذربایجان‌غربی با جذب ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • هویت بخشی به مدارس آذربایجان‌غربی در دستور کار است
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب