Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت مترو تهران گفت: به رئیس جمهور جدید در خصوص تامین سهم ایران از منابع مالی ۶۳۰ واگن مترو نامه زدیم و شهردار جدید را در جریان آن قرار دادیم.

به گزارش ایمنا، علی امام در واکنش به اظهارات رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل مبنی بر اینکه توسعه خط ۱۰ در اولویت نیست و احتمال توقف توسعه این خط وجود دارد تا بقیه خط‌ها به سرانجام برسند، اظهار کرد: هنوز جلسه‌ای با کمیسیون حمل و نقل نداشتیم و آنچه که جمع‌بندی شورای شهر باشد به عنوان مرجع بالادستی برای ما لازم‌الاجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تاکنون جلسه‌ای برگزار نشده است و باید جمع‌بندی شود و اگر قرار است چنین اتفاقی رخ دهد باید به شهرداری ابلاغ شود.

مدیر عامل شرکت مترو تهران درباره مراحل توسعه خط ۱۰ مترو گفت: از اردیبهشت امسال عملیات اجرایی این خط آغاز و از دو ماه پیش تاکنون دومین کارگاه نیز کار خود را شروع کرده است. فعلاً بر اساس مصوبات قبلی کار می‌کنیم و اگر جمع‌بندی شورای ششم این باشد که توسعه خط ۱۰ ادامه پیدا نکند، آن را متوقف خواهیم کرد.

امام با تاکید بر اینکه اولویت تکمیل خط شش و هفت است، ادامه داد: دو ایستگاه را برای ماه آینده در دست افتتاح داریم که شامل ایستگاه توحید در خط هفت و ایستگاه شهید رضایی در بخش جنوبی خط شش است. در ماه‌های آینده ورودی دوم برج میلاد، ورودی دو ایستگاه رودکی و ورودی سوم ایستگاه مهدیه طی دو ماه آینده به بهره برداری خواهند رسید.

وی درباره توسعه مجتمع‌های ایستگاهی نیز خاطرنشان کرد: به جد پیگیر هستیم و با توجه به منابع محدود شهرداری اینها پشتوانه خوبی هستند و باید بتوانیم برای پیشبرد کارها به عنوان یک منبع کمکی از آنها استفاده کنیم.

مدیر عامل شرکت مترو تهران اضافه کرد: ۷۰ درصد پایانه خط سه با توجه به اینکه تأمین بودجه آن غیر نقد است از مجتمع‌های ایستگاهی برای تأمین منابع استفاده می‌شود. فاز اول دولت آباد در خط ۶ نیز با مجتمع‌های ایستگاهی پیش خواهد رفت.

امام در واکنش به اینکه ایستگاه‌ها در حال تکمیل هستند اما واگنی به چرخه وارد نمی‌شود، تاکید کرد: ۶۳۰ واگن با کارفرمایی سازمان شهرداری‌ها در حال پیش روی است. اقدامات اداری مربوط به داخل کشور انجام شد و فرایند اداری آن شاید شش ماه طول بکشد.

وی ادامه داد: تأمین ۱۵ درصد سهم ایران با توجه به اینکه در بودجه ۱۴۰۰ پیش بینی نشده محل بحث است و در دولت جدید با رئیس جمهور جدید نامه نگاری شده است و منتظریم منبع مالی برای آن تأمین شود تا آن را به نتیجه برسانیم. هر وقت فرایند اداری در چین انجام شود، ایران باید ۱۵ درصد را تأمین کند.

مدیر عامل شرکت مترو تهران در پاسخ به این سوال که قرارداد مترو با واگن‌سازی تهران در چه مرحله‌ای است، گفت: این قرارداد در قالب ۱۱۳ واگن است و پیش پرداخت آن در حال تأمین است تا به واگن‌سازی داده شود. اولین قراردادی که در زمینه انبوه‌سازی واگن در حال عملیاتی شدن است مربوط به این ۱۱۳ واگن است.

امام درباره مراحل تست واگن ملی رونمایی شده است، تصریح کرد: تست واگن ملی نیز با مشاور خارجی بسته شد تا کنترل مدارک و انجام تست‌های عملکردی و ایمنی را در دستور قرار دهند و امیدواریم در سه ماه آینده بتوانیم مجوز سیر اولیه قطار ملی در شبکه مترو تهران را بگیریم.

وی در واکنش به اینکه قرار بود تست‌های فنی سه ماهه انجام شود اما شش ماه از این زمان می‌گذرد و تازه شروع شده است، گفت: قرارداد مشاور خارجی تازه بسته شده و با توجه به اینکه تهیه پیوست‌های فنی برای اولین بار بود رخ می‌داد زمان برد.

منبع: ایلنا

کد خبر 521357

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر کلانشهر تهران شهرداري تهران تهران واگن مترو مترو مترو تهران ساخت واگن واگن شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مدیر عامل شرکت مترو تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۵۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق شعار سال نیازمند استفاده از نیروهای دانش بنیان است

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: در جهت تحقق شعار سال نیاز است از نیروهای دانش بنیان استفاده کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان، سیدمحمد حسینی امروز_ جمعه هفتم اردیبهشت_ در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه سمنان اظهار کرد: هفته گذشته شاهد حضور پر برکت رئیس جمهور و اعضای هیات دولت در استان سمنان بودیم که مسلماً این سفر باعث رونق اقتصادی و پیشرفت در سطح استان خواهد شد.

وی افزود: این اراده در هیات دولت وجود دارد که با تلاش‌های شبانه روزی و کار جهادی، مشکلات و موانع موجود برای افزایش رفاه مردم عزیز ایران برطرف شود.

معاون پارلمانی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دولت تمام توان خود را در جهت تامین مسکن برای نیازمندان به کار گرفته است و تاکنون نیز اقدامات خوبی در این حوزه صورت گرفته است.

حسینی تصریح کرد: امروزه بسیاری از شرکت‌ها نیازمند نیروی کار می‌باشند که از این رو لازم است اقدامات لازم جهت تامین نیرو و افزایش تولید انجام شود.

وی ادامه داد: در جهت تحقق شعار نیاز است از نیروهای دانش بنیان استفاده کرد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: مقام معظم رهبری همیشه بر توجه ویژه بر امور و رفاه کارگران عزیز تاکید داشته اند و از این رو ما نیز تمام توان خود را در جهت اجرا نمودن این امر به کار گرفته ایم.

کد خبر 748126

دیگر خبرها

  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد
  • تابستان ۱۴۰۴ حفاری خط ۲ متروی شیراز به اتمام می‌رسد
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • کشمکش بر سر سه هزار میلیارد تومان؛ دولت برنده است یا مجلس؟
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • کشمکش بر سر سه هزار میلیارد تومان / دولت برنده است یا مجلس؟
  • رفع نواقص خط ۳ مترو تهران
  • چرا شرکت‌ها مشکل تامین مالی دارند؟
  • تحقق شعار سال نیازمند استفاده از نیروهای دانش بنیان است
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو