Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرورزشی – اِما رادوکانو، یکی از جالب‌ترین داستان‌های تاریخ تنیس زنان جهان را رقم زد. این نوجوان ۱۸ ساله بریتانیایی با پیروزی مقابل لیلا فرناندس از کانادا قهرمانی رقابتهای اُپن آمریکا را به دست آورد. حریف او هم ۱۹ ساله بود و در نبرد دو نوجوان، رادوکانو موفق شد با نتایج ۳-۶ و ۴-۶ در دو ست پیاپی به برتری برسد تا به اولین قهرمان زن از بریتانیا در گرنداسلم‌های ۴۴ سال اخیر تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او که دومین گرنداسلم دوران ورزشی خود را تجربه می‌کرد همچنین تبدیل به اولین تنیس‌باز چه در زنان و چه در مردان، شد که از مرحله انتخابی وارد رقابت‌های گرنداسلم شد و توانست قهرمانی در این رقابت‌ها را به دست بیاورد، بدون اینکه حتی یک ست را ببازد.

رادوکانو و فرناندس، هر دو بدون اینکه در رنکینگ جهانی جایی داشته باشند وارد این رقابت‌ها شدند و همه معادلات را به هم ریختند. فرناندس در مسیر رسیدن به فینال، نائومی اوساکا مدافع عنوان قهرمانی، الینا سویتولینا بخت پنجم و آریانا سابالنکا بخت دوم قهرمانی این مسابقات را کنار زد.

رادوکانو هم با آمدن از مسیر انتخابی و قهرمانی در گرنداسلم اُپن امریکا، نام خود را برای همیشه در تاریخ تنیس ثبت کرد. او همچنین جوان‌ترین تنیس‌باز زن قهرمان از سال ۲۰۰۴ به حساب می‌آید، در آن سال ماریا شاراپووای روس در ۱۷ سالگی قهرمانی در ویمبلدون را از آن خود کرد. آن قهرمنی شاراپووا را تبدیل به یک فوق ستاره در تنیس جهان کرد و البته او را به قهرمانی‌ها و ثروت زیادی در مسیر دوران فعالیتش رساند راهی که به نظر می‌رسد پیش روی رادوکانو هم قرار داشته باشد.

بسیاری از کارشناسان و رسانه‌ها ماجرای حضور رادوکانو از طریق رقابت‌های انتخابی در گرنداسلم و قهرمانی او در این رقابت‌ها با اقتدار کامل را جالب‌ترین ماجرای تاریخ تنیس و حتی ورزش جهان می‌دانند.

تنیس‌باز نوجوان بریتانیایی برنده دو و نیم میلیون دلار جایزه نقدی بابت قهرمانی در نیویورک شد و زندگی‌اش در عرض چند هفته عوض شد، اتفاقی که خودش اعتراف کرد هرگز تصورش را نمی‌کرده که در این سن و سال برایش رقم بخورد.

رادوکانو متولد کانادا از یک مادر چینی و یک پدر رومانیایی است اما در دو سالگی او، خانواده‌اش به انگلیس مهاجرت کردند. او همین چند وقت پیش امتحانات دبیرستان خود را به پایان رساند اما حالا تبدیل به یک قهرمان ملی در بریتانیا شده است.

اِما در رقابت‌های ویمبلدون که اوایل تابستان برگزار شد برای اولین بار در یک گرنداسلم به میدان رفت و عملکرد خوبی داشت اما در دور چهارم رقابتها مجبور شد به دلیل مشکل تنگی نقس از بازی‌ها کنار بکشد. آن اتفاق باعث شد خیلی از کارشناسان سرشناس تنیس، از آمادگی بدنی و جسمانی او انتقاد کنند اما او بازگشتی پرشکوه و قدرتمندانه در رقابت‌های آزاد آمریکا داشت.

قهرمانی رادوکانو، ملکه الیزابت، ملکه ۹۵ ساله بریتانیا را هم به وجد آمد طوری که از سوی دربار بریتانیا و شخص ملکه پیام تبریکی برای این تنیس‌باز جوان منتشر شد.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: خبر ویژه رقابت ها تنیس باز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۹۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمه‌ای از بی‌کفایتی پهلوی

کتاب «ممل تهرونی» که از سوی نشر جمال منتشر شده، سری به دوران حکومت پهلوی می‌زند و نوجوان امروز را با بخشی از تاریخ کشور در آن دوران آشنا می‌کند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، کتاب «ممل تهرونی» از جمله آثار نشر جمال در حوزه ادبیات انقلاب برای گروه سنی کودک و نوجوان است. این اثر که به قلم سیدسعید هاشمی نوشته شده، تلاش دارد با بیان خاطراتی از دهه 60، پیوندی میان نوجوان امروز با ماجراهای سال‌های حکومت پهلوی برقرار کند. در معرفی این اثر آمده است: داستان کتاب «ممل تهرونی» دربارهٔ پسری به نام ممل است که در دههٔ 60 روایت می‌شود. در این کتاب نوجوانان با اتفاقاتی که کودکان و نوجوانان در آن دهه با آن‌ها مواجه می‌شدند و خاطراتی که پدر و مادرشان در آن دوره داشتند، آشنا می‌شوند.

فاطمه شه‌روش، فعال حوزه کتاب، در یادداشتی که به معرفی این کتاب پرداخته و برای انتشار در دسترس تسنیم قرار گرفته، نوشته است:

ممل یک پسربچه‌ هفت‌هشت ساله است. پدر ممل اعتقاد دارد تابستان‌ها وقت بچه در تهران تلف می‌شود. برای همین او را می‌فرستد قم پیش پدربزرگ و مادربزرگش. پدربزرگ ممل حجره‌دار است و هر روز ممل را با خودش می‌برد بازار؛ اما هنوز چند روزی از اقامت ممل در قم نگذشته که اتفاقات عجیب و غریبی در کوچه‌پس‌کوچه‌های محل رخ می‌دهد. سروکله غریبه‌ای در شهر پیدا شده که می‌رود سراغ دختربچه‌ها و زن‌ها. طلاهایشان را می‌دزد و اگر مقاومت کنند بهشان آسیب می‌زند. تلاش مادربزرگ و پدربزرگ ممل برای دور نگه داشتن ممل از مهلکه بی‌فایده است.

ممل همه چیز را فهمیده و از اینکه به تنهایی به کوچه و خیابان برود، می‌ترسد. از طرفی صدای مردم شهر به گوش پاسبان‌ها و کلانتری نمی‌رسد. وقتی ریش‌سفیدها همراه آقابزرگ، پدربزرگ ممل، به کلانتری می‌روند تا از این اوضاع شکایت کنند، ستوان اینطور جوابشان را می‌دهد: «اگه امنیت ندارن، نذارید بیان توی کوچه. مقصر خود شما هستید. ما داریم تمام تلاش خودمون رو می‌کنیم. الان هم بی‌کار نیستیم. اعلی‌حضرت تازه به کشور برگشتند و ما می‌خواهیم یک جشن در شهر قم برگزار کنیم... حالا که خدا رو شکر خیانت مصدق و کاشانی برملا شد و اعلی‌حضرت به کشور برگشتن، ‌به جای تشکر و قدردانی، اومدید لیچار می‌گید؟»

چرا نوجوان ایرانی هری‌پاتر می‌خواند، اما کتاب ایرانی نه؟

ممل عکس محمدرضا شاه و  و تیمسار زاهدی را در اتاق ستوان می‌بیند و بو می‌برد که قضیه قرار نیست به این سادگی‌ها حل شود. به این ترتیب نویسنده از دید ممل به گوشه‌ای مبارزات مردم با رژیم حاکم و تلاش‌هایشان برای گرفتن حق اشاره می‌کند.

از آنجا که داستان در شهر قم دنبال می‌شود،‌ مخاطب با شخصیت‌های مذهبی و سیاسی آن دوره نظیر آقانجفی و آیت‌الله بروجردی نیز آشنا می‌شود. از محله‌های قم نظیر چهارمردان و باجک نیز بارها در کتاب اشاره شده که آن را برای خوانندگان این شهر خواندنی‌تر و جذاب‌تر می‌کند.

حرف‌های درگوشی مردم کوچه‌وبازار و نوع برخوردشان با مأموران حکومتی به گونه‌ای در کتاب بیان شده است که مخاطب را به خوبی با شرایط سیاسی و اقتصادی و اجتماعی آن زمان آشنا کرده تا به طور غیرمستقیم به بی‌کفایتی حاکمان این برهه تاریخی پی ببرند.

ممل تهرونی یک رمان 159 صفحه‌ای است که پسربچه‌های بزرگتر از 9 سال از خواندنش لذت خواهند برد و به راحتی می‌توانند خودشان را جای شخصیت قهرمان داستان بگذارند. آنها باید با دقت داستان را بخوانند تا بتوانند حدس بزنند،‌ کدام یک از شخصیت‌های کتاب مظنون اصلی است و همه آتش‌ها از زیر سر او بلند می‌شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • شمه‌ای از بی‌کفایتی پهلوی
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ چیزی جز گوشی لازم نیست
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • برگزاری اردوی تیم تنیس روی میز دختران جوان
  • قهرمانی دختران تنیس در رقابت‌های غرب آسیا
  • قهرمانی دختران ایران در تنیس کمتر از ۱۲ سال غرب آسیا
  • قهرمانی دختران تنیس ایران در غرب آسیا
  • پیش‌بینی آقای ورزش ایران از رقابت با پرافتخارترین کشتی‌گیر تاریخ المپیک / فیلم
  • قهرمانی دختران تنیس در رقابت‌های کمتر از ۱۲ سال غرب آسیا
  • دختران تنیس کمتر از ۱۲ سال ایران قهرمان غرب آسیا شدند