Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از وبدا، نفیسه حسینی یکتا روز یکشنبه درخصوص برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت سیزدهم برای توسعه طب سنتی، گفت: توسعه منطقی و روشمند و استفاده تلفیقی از ظرفیت‌های این حوزه در نظام سلامت، در دستور کار قرار دارد که این امر هم مطابق سیاست‌ها و راهبردهای سازمان بهداشت جهانی است که اعضای خود را به بهره‌گیری از ظرفیت‌های طب سنتی و مکمل در کنار طب رایج تشویق می‌کند و هم در اسناد بالادستی کشور، شامل سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی و بند دوازده سیاست‌های کلی سلامت مورد تاکید قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ماده ۷۴ قانون برنامه ششم توسعه که وزارت بهداشت را مکلف به ادغام خدمات طب سنتی در نظام سلامت کرده است، لازمه این امر را توسعه طب ایرانی در تمامی حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و درمانی دانست و افزود: ادغام خدمات طب ایرانی در سطح یک ارائه خدمات و در خانه‌های بهداشت و همچنین در سطوح دوم و سوم در کنار طب رایج برای ارتقای سطح سلامت جامعه، از جمله برنامه‌های در دست اقدام در حوزه درمان به‌شمار می‌رود که لازمه آن، تقویت دانشکده‌های طب ایرانی در دل دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برای تربیت نیروهای تخصصی در رشته‌های مورد نیاز است.

مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با تاکید بر توجه جدی به حوزه آموزش برای ساماندهی ارائه خدمات مورد مطالبه مردم در حوزه طب سنتی به بهترین شکل، ادامه داد: با اقدامات پژوهشی انجام‌شده در این حوزه، توانستیم جایگاه پنجم دنیا در تولید علم حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی را کسب کنیم که دیدگاه حمایتی ویژه و ادغام موثر و کارآمد در امر پژوهش، روند مستند به شواهد کردن آموزه‌های طب ایرانی و تولید علم و مقالات مرتبط را سرعت بیشتری می‌بخشد.

وی با اشاره به ارتباط زنجیروار تمامی این حوزه‌ها با یکدیگر در روند اجرای اقدامات، تاکید کرد: نخستین قدم، تقویت جریان علمی و دانشگاهی حوزه طب سنتی ایرانی است و تدوین و تصویب رشته‌های مرتبط و تقویت دانشگاه‌ها در قدم بعدی قرار دارد تا با تامین نیروها و مراکز درمانی مورد تایید وزارت بهداشت در حوزه طب ایرانی، مردم به سهولت و با اطمینان بتوانند از خدمات این حوزه استفاده کنند.

روش‌های پیشگیرانه‌ای مشابه واکسیناسیون در منابع طب ایرانی وجود دارد

حسینی یکتا با اشاره به شیوع کرونا و اثرات این بحران بر کشور، استفاده از ظرفیت طب سنتی ایرانی به شکل منطقی و عالمانه را در این زمینه کمک‌کننده دانست و گفت: تدوین دستورالعمل طب ایرانی در کووید ۱۹ که مورد تایید کمیته علمی کشوری این بیماری است، نمودی از استفاده منطقی و علمی در طب سنتی ایران برای کمک به بیماران کرونایی است.

وی افزود: این دستورالعمل بر اساس منابع موجود در حوزه طب سنتی ایرانی و مستند به کارآزمایی‌های بالینی مرتبط انجام‌شده تهیه شده و توصیه‌هایی را در موضوعات اصلاح سبک زندگی، گیاهان دارویی و دستورات تغذیه‌ای ارائه می‌دهد که می‌تواند یاری‌گر کادر درمان برای کمک به بیماران کرونایی باشد.

بهره‌گیری مناسب از ظرفیت‌ های طب ایرانی، دغدغه وزارت بهداشت است

مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با اشاره به ادعاها و نظرات شخصی بسیاری که در فضای مجازی به نام طب سنتی ایرانی مطرح می‌شود و تشویش اذهان عمومی را به‌دنبال دارد، گفت: به‌خصوص در زمینه واکسیناسیون باید تاکید کنم که در منابع طب سنتی ایرانی، روش‌های پیشگیرانه‌ای مشابه آن وجود دارد و این مکتب طبی به‌هیچ‌عنوان مخالف واکسیناسیون نیست.

وی استناد به اخبار و مطالب منتشرشده از سوی وزارت بهداشت و انجمن علمی طب سنتی ایران را یکی از راهکارهای مبارزه با این جریان‌ها دانست و افزود: مردم اطمینان داشته باشند که بهره‌گیری مناسب از ظرفیت‌های طب ایرانی در کنار دیگر ظرفیت‌های مکاتب درمانی برای ارتقای سطح سلامت جامعه، یکی از دغدغه‌های اصلی وزارت بهداشت است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: طب سنتی طب ایرانی گیاهان دارویی واکسیناسیون کرونا طب سنتی ایرانی طب ایرانی وزارت بهداشت حوزه طب سنتی طب ایرانی طب ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۰۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب،بهرام بنده یزدانی روز شنبه در آیین آغاز کار ساخت مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیای شهرستان شیروان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: متاسفانه در دوره های پیش سهمیه مناسبی برای استخدامی نیروهای بهداشت و درمان در نظر گرفته نشد و این بخش با مشکل مواجه بود.

وی افزود: رایزنی‌ها برای استخدام جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال انجام است تا سهمیه مناسبی برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی باشد.

معاون مرکز هماهنگی امور اقتصادی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی بیان کرد: مسیر قانونی تبدیل وضعیت ایثارگران، ۹۰۰ نفر در سال گذشته را شامل شد و این خود کمک بزرگی به امنیت شغلی کارکنان و وضعیت کیفی شاخص های استخدامی منابع انسانی کرد.

وی اضافه کرد: رایزنی های لازم برای استفاده از این ظرفیت جدید استخدامی که به زودی اعلام رسمی می شود در مدیریت منابع انسانی وزارتخانه در حال انجام است.

هزینه کرد بی‌سابقه دولت سیزدهم در خرید تجهیزات پزشکی

بنده یزدانی در ادامه اضافه کرد: هزینه های کلانی در بحث خرید تجهیزات و اقلام بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم انجام شده که اختصاص هفت میلیون و ۳۰۰ هزار یورو تجهیزات به خراسان شمالی از این موارد است.

وی افزود: اعتبارهای بیشتری برای بخش درمان خراسان شمالی در دور سوم سفرهای مسئولان وزارتخانه به این استان اختصاص می‌یابد.

۹ طرح درمانی، آموزشی و رفاهی امروز (شنبه) با حضور معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شهرستان‌های خراسان شمالی راه اندازی و کلنگ زنی شد.

طرح های راه اندازی شده شامل بخش «ام آر آی» و «سی تی اسکن» بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد، بخش دیالیز رازوجرگلان، بخش دیالیز فاروج، بخش «وی آی پی» بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان، مرکز تصویربرداری دیجیتال و همراه سرای بیمارستان امام علی (ع) بجنورد است.

طرح های کلنگ زنی نیز شامل مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیاء شیروان و طرح توسعه بیمارستان جاجرم است.

شیروان با ۱۵۷ هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری خاور بجنورد قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • خوب و بد قلیان‌ اکسیژن
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • وزارت بهداشت فلسطین: جان تمامی شهروندان نوار غزه در خطر است
  • جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه اجرایی در دستور کار بنیاد ملی نخبگان
  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • افزایش شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۳۵۶ نفر
  • افزایش شمار شهدای نوار غزه به 34 هزار و 356 نفر