Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استانها- رئیس سازمان ملی استاندارد از تغییرات اساسی در نظام جامع ارزیابی انطباق کالاهای صادراتی و وارداتی خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساوجبلاغ، غلامرضا شریعتی در بازدید از گروه صنعتی تولید کننده مواد عذایی با بیان اینکه  این مجموعه صنعتی عظیم و ارزشمند اظهار داشت: ارائه کار با کیفیت،مدیریت منابع و برنامه ریزی مناسب در تولید محصول نهایی و در ادامه تکمیل زنجیره این فعالیت‌ها در گروه صنعتی زر انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در مورد خط تولید این گروه صنعتی که در سطح خاورمیانه و جهان از بزرگترین تولیدکنندگان صنعت ماکارونی هستند، گفت: میزان تولید، صادرات و تنوع محصول در این گروه صنعتی به همراه  فعالیت پالایشگاه غلات و تولید شکلات و چند محصول غذایی دیگر از مهمترین اقدامات آن  است.

رئیس سازمان ملی استاندارد با بیان اینکه محصولات متنوع تولیدی این گروه  به بیش از 50  کشور دنیا صادر می‌شود، بیان کرد:کارهای زیرساختی انجام شده ، بازچرخانی آب برای مدیریت منابع و رعایت مسائل زیستی مهم در کنار راه اندازی سیلوهای مختلف مخصوص از جمله دیگر اقدامات انجام شده دربخش‌های تولیدی این مجموعه است.

وی با اشاره به اینکه کیفیت محصولات تولیدی در این گروه از نظر رعایت استاندارد ملی و جذب اعتماد مردمی در کشور سرآمد و شناخته شده است، افزود: تمامی این موارد افتخاری بزرگ برای صنعت و تولید کشور است.

شریعتی در بخش دیگری در مورد برنامه های سازمان ملی استاندارد برای کمک به شرکت‌هایی که با تولید با کیفیت از توان صادرات برخوردار هستند، توضیح داد: استانداردهای ایران هم برگرفته از استانداردهای جهانی است و به هیچ عنوان پایین تر از این سطح نیست.

رئیس سازمان ملی استاندارد: مشکلات مناطق آزاد برای اخذ مجوز تجار باید رفع شود

کیفیت ساخت طرح ملی مسکن اردبیل طبق استانداردهای روز استهزینه نگهداری آزادراه‌ها 12 درصد از استانداردهای جهانی بالاتر است

وی با تاکید بر اینکه استانداردهای کشور برگرفته از مواردی مانند ایزو، نشان‌های استاندارد کشورهای اسلامی و دیگر نشان های استاندارد جهانی است.

رئیس سازمان ملی استاندارد بیان کرد: البته ممکن است که در مورد برخی محصولات صنعتی تولیدی و موارد مشابه نشان استاندارد آن بنا به رعایت ملاحظاتی با مصوبه شورای عالی تعلیق شود‌ اما برای بیشتر موارد تولید صدور نشان استاندارد چندان راه دشواری نیست.

وی  گفت: در نظام ارزیابی انطباق کالاهای وارداتی و صادراتی باید محصولات تولیدی بر استانداردهای لازم منطبق شود‌، همچنین باید این تولیدات بر اساس نظام ارزیابی دنیا و مقاصد صادراتی انطباق داده شود‌.

شریعتی تشریح کرد: گاهی یکسری مقررات فنی اتحادیه اروپا، کشورهای اوراسیا و حوزه خلیج فارس باید در تولید محصول رعایت شود.

وی با اشاره به دریافت مصوبه ای در سال جاری از شورای عالی استاندارد در بحث مقررات فنی و دایرکتیوها تصریح کرد: در این زمینه با دریافت مجوزهای لازم کار را شروع کرده ایم و سعی نظام مندی و  همسان کردن این موارد است. 

رئیس سازمان ملی استاندارد با بیان اینکه نظام جامع ارزیابی انطباق کالاهای صادراتی و وارداتی در حال تجدید نظر و بازنگری اساسی است، توضیح داد: هدف رفع مشکلات در این راستا است، بعد از آن مرکز ملی تایید صلاحیت ایران می تواند با این مرکز فعال در کشورهای دیگر تفاهم نامه هایی امضاء کند تا این نظام‌ها در کشورهای مختلف نزد یکدیگر به رسمیت شناخته شود و بتوانیم به تعاملات سازنده برسیم.

وی در مورد برنامه‌های سازمان ملی استاندارد برای تسهیل تولید عنوان کرد: با توجه به وظیفه حاکمیتی سازمان وظیفه داریم که از حقوق جامعه، شهروندان و مصرف کنندگان حمایت کنیم، در کنار آن بر اساس احساس مسئولیت و نظارت جدی بسته‌های حمایتی در بحث واردات مواد اولیه و مواد وارداتی مایحتاج تولید کنندگان اقدامات لازم انجام شده است و این بسته‌های حمایتی به کاهش بروکراسی‌های اداری کمک کرده است.

 شریعتی اضافه کرد: هدف مهم ایجاد شرایط روان تر و تسهیل در فرآیند تولید برای تولیدکنندگان، در کنار رعایت حقوق مصرف کنندگان است.

انتهای پیام/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس سازمان ملی استاندارد گروه صنعتی انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۱۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر

مؤسسه اشپرینگر نیچر نظام رتبه‌بندی سالانه مؤسسه‌های جهان را بر پایۀ سنجه‌های گوناگون ارزیابی میکند و نام ۵۰۰ مؤسسۀ برتر دنیا را براین اساس منتشر می‌کند.

براساس رتبه بندی اشپرینگر نیچر، دانشگاه بیرجند با میزان مشارکت ۱/۸۰ درپدیدآوری مقاله توانست رتبه ۱۹ را در بین ۱۱۲ مؤسسه علمی و آموزشی کشور بدست آورد.

هرساله «نیچر ایندکس» به رتبه بندی مؤسسه‌ها در سراسر جهان بر پایۀ خروجی‌های پژوهشی آنها در سال گذشته که کیفیت بالایی دارند می‌پردازد.

«نیچرایندکس» با شمارش شمار مقاله‌های پدیدآوران در نشریه‌های نمایه شده اش، رتبه بندی مؤسسه‌ها را بر پایۀ دو سنجۀ «شمار آثار» و «میزان مشارکت در پدیدآوری آثار» شدنی می‌سازد.

در سال ۲۰۲۳ میلادی مقاله‌های منتشرشده از ژانویه تا دسامبر سال ۲۰۲۲ میلادی در ۱۵۰ نشریۀ برتر (journals#faq/index-nature/com.nature) در حوزه‌های شیمی، علوم محیط و زمین شناسی، علوم زیستی، بهداشت و علوم فیزیکی شمارش و ارزیابی شده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • رعایت و ترویج الزامات استاندارد در جامعه نوعی امر به معروف است
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران به سایر کشور‌ها
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • افزایش ارزش صادراتی گروه محصولات غیرخودرویی ایران‌خودرو
  • وزیر صمت: تراکتورهای وارداتی توان رقابت با تولیدات داخلی را ندارند
  • انسولین «نوومیکس» در داروخانه‌های خوزستان توزیع می شود
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • فرصت‌های نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد