Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید سوری در خصوص واکسیناسیون کودکان گفت: کشورهایی که مطالعات کارآزمایی بالینی واکسن برای کودکان صورت می گیرد، مطالعات برای گروه سنی بالای 13 سال انجام می شود و افراد زیر این گروه سنی شامل تزریق واکسن نشدند.

حمید سوری، اپیدمیولوژیست و رئیس گروه واکنش سریع کرونا در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی برنا گفت: طبعیت این است که ما به دنبال بازگشت به زندگی عادی از جمله بازگشایی مدارس باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه  همه ما وافق هستیم طبعات محرومیت کودکان از تحصیل کم نیست اما باید دید که آیا شرایط برای تحصیل کودکان محیا است و یا خطری کودکان و جامعه را تهدید می کند یا خیر، افزود: ما هنوز پیک پنجم را پشت سرنگذاشته ایم و در شرایطی هستیم که بخش های زیادی از کشور به خصوص بخش های شمال غرب و غرب کشور آلوده است و هنوز دارای مرگ و میر های سه رقمی است.

سوری ادامه داد: شرایط در حال حاضر را نمی توان خیلی برای بازگشایی مدارس و دانشگاه ها و ایجاد شرایط عادی محیا دانست.

 رئیس گروه واکنش سریع کرونا با اشاره به اینکه آموزش و پرورش باید توجه داشته باشد که تمهیدات لازم برای حضور کودکان در مدارس باید محیا شود، تأکید کرد: تیم های واکنش سریع باید ترتیب داده شود که به محض اینکه علائم و نشانه هایی از طغیان بیماری در هر منطقه و محله ای ایجاد شد بلافاصله مدرسه را تعطیل کنیم.

اطلاعات درباره تأثیرات اپیدمی بر کودکان زیاد نیست

او بیان کرد: باید دید که آیا شرایط فیزیکی مدراس کاملا برای بازگشایی محیا است یا خیر؟  همچنین باید همه ارکان مدرسه از معلمان، سرایدار، و... آگاهی لازم را برای اینکه چطور با شرایط اپیدمی رفتار کنند را داشته باشند.

سوری افزود: در حال حاضر به واکسیناسیون معلمان و اولیای مدرسه دلخوش کردیم و این در حالی است که اطلاعاتمان درباره تأثیرات اپیدمی بر کودکان زیاد نیست و کودکان  به ویژه در مناطقی که یک چهارم بزرگسالان هنوز واکسینه نشدند، می توانند انتقال دهنده ی بیماری باشند و بیماری را شعله ور کنند.

واکسنی مناسب برای کودکان زیر 13 سال تولید نشده است

او با اشاره به اینکه هنوز واکسن های مناسب کودکان وارد نشده است و واکسن هایی که در کشور ما موجود است هنوز مجوز استفاده از کودکان ندارند، گفت: همچنین در کشورهایی که مطالعات کارآزمایی بالینی واکسن برای کودکان صورت می گیرد، مطالعات برای گروه سنی بالای 13 سال انجام می شود و افراد زیر این گروه سنی شامل تزریق واکسن نشدند.

رئیس گروه واکنش سریع کرونا ادامه داد: کودکانی وجود دارند که ممکن است مبتلا به بیماری های التهابی شوند و این افراد به شدت در مقابل کرونا آسیب پذیر می شوند و باید غربالگری ای برای این کودکان انجام شود که به محض اینکه کودکان دچار چنین بیماری هایی شدند بلافاصله از ورودشان در مدارس جلوگیری شود.

سوری افزود: مشکل دیگری که برای بازگشایی مدارس وجود دارد، ایجاد واریانت های جدید بیماری است و مرتبا در حال شیوع هستند.

بازگشایی مدارس نیازمند درس گرفتن از تجربیات بین المللی است

او با بیان اینکه  باید سیستم هشدار دهنده ای برای واریانت های ایجاد شده داشته باشیم چرا که نمی دانیم این سویه های جدید تا چه اندازه بر روی کودکان تأثیر سو دارد، گفت: متاسفانه یکی از فرضیات قوی ای که درباره کرونا وجود دارد این است که ابتدا در بزرگسالان رخ می دهد و کم کم تبدیل به بیماری می شود که در دوران کودکی به وجود می آید.

رئیس گروه واکنش سریع کرونا ادامه داد: برای بازگشایی مدارس در چنین وضعیتی نیازمند مطالعات بومی و درس گرفتن از اقدامات بین المللی است و کار ساده ای نیست؛ چرا که چند هفته پیش آمریکایی ها به دلیل بازگشایی مدارس کودکان مبتلا به کرونا داشتند و مجبور شدند مدارس را در برخی مناطق تعطیل کنند.

محیا کردن ذهن خانواده ها برای بازگشایی مدارس الزامی است

او با بیان اینکه محیا کردن ذهن جامعه برای بازگشایی مدارس نیز امری مهم است چرا که خانواده ها حساسیت های خاص خود را دارند، افزود:  طبیعی است که اگر زمینه سازی برای خانواده ها و جامعه ایجاد نشود ممکن است ما مثل سال گذشته مدارس را باز کنیم اما با عدم استقبال مردم مواجه شویم و دوباره مجبور کردیم مدارس را تعطیل کنیم و این امر پسندیده ی یک وزارت خانه نیست.

سوری تصریح کرد:  60 میلیون نفر از تصمیم بازگشایی مدارس متأثر هستند و تصمیمات بزرگ گرفتن بدون مستندات علمی می تواند بسیار خطرناک باشد.

واکسن آنفولانزا از ابتلا به بیماری جلوگیری نمی کند

او درباره ضرورت واکسیناسیون بیماری آنفولانزا و توجه ویژه به این بیماری با توجه به نزدیکی به فصل پاییز ادامه داد: به دلیل رعایت موازین بهداشتی مثل زدن ماسک و فاصله گذاری اجتماعی سال گذشته ما بیماری آنفولانزا زیاد نداشتیم .

رئیس گروه واکنش سریع کرونا گفت: تزریق واکسن کرونا هیچ ربطی به بیماری آنفولانزا ندارد و واکسن آنفولانزا نیز از ابتلا جلوگیری نمی کند بلکه از شدت بیماری جلوگیری می کند. برای تزریق واکسن آنفولانزا باید ارزیابی خطر صورت گیرد و براساس مطالعه باید نتیجه آن برای اولویت افرادی که لازم به تزریق واکسن آنفولانزا دارند، تصمیماتی گرفته شود.

علت تأخیر در اعلام نتایج فاز سوم واکسن کووایران برکت چیست؟

او درباره علت تأخیر اعلام نتایج مطالعه فاز سوم واکسن کووایران برکت گفت: متاسفانه این امر یکی از ضعف هایی است که برای تولید کنندگان واکسن های داخلی دارند و به خوبی نتایج مطالعه منتشر نمی شود.

سوری با بیان اینکه  تاجایی که مطالعه اولیه نشان داده است این است که اثربخشی واکسن برکت چیزی حدود 84 درصد است، گفت: نتایج مطالعه واکسن باید در مجلات معتبر ارزیابی و داوری شود و در نهایت به چاپ برسد که بتوانیم به استناد آن درباره این واکسن صحبت کنیم.

او بیان کرد:  الزما نتایج تولید همه واکسن ها نیاز به تأیید سازمان جهانی بهداشت ندارد و بسیاری از واکسن ها هستند که این سازمان هنوز آن ها را تأیید نکرده است و در رابطه با این واکسن نیز باید بگوییم هنوز سازمان جهانی بهداشت آن را تأیید نکرده است.

انتهای پیام/4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا کودکان جامعه مرگ آموزش و پرورش مدرسه واکسیناسیون خانواده ذهن ابتلا به بیماری ماسک واکسیناسیون بازگشایی مدارس انفولانزا برای بازگشایی مدارس بیماری آنفولانزا واکسن آنفولانزا تزریق واکسن برای کودکان گروه سنی واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۲۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان

 به گزارش  تابناک به نقل از گاردین، اولین واکسن سفارشی مبتنی بر فناوری «ام‌آر‌ان‌ای» برای بیماران مبتلا به ملانوما، کشنده‌ترین سرطان پوست، در بریتانیا آزمایش شد.
 

 دکتر هدر شاو، محقق ملی هماهنگ‌کننده این کارآزمایی، گفت که این تزریق‌ها پتانسیل درمان افراد مبتلا به ملانوم را دارند و در سرطان‌های دیگر از جمله ریه، مثانه و کلیه آزمایش می‌شوند.

این واکسن یک نئوآنتی ژن درمانی فردی است. این برای تحریک سیستم ایمنی طراحی شده است تا بتواند با نوع خاصی از سرطان و تومور بیمار مقابله کند.

شاو گفت: «این یک درمان کاملاً فردی است و از برخی جهات بسیار هوشمندانه‌تر از یک واکسن است». واکسن «سفارشی» به این معنا است که آن را برای بیماری که آن را می‌زند طراحی می‌کنند و ممکن است برای بیمار بعدی مؤثر نباشد. ساختار واکسن با ژنتیک مخصوص تومور آن بیمار هماهنگ است و به سیستم ایمنی او آموزش می‌دهد تا پادتن‌هایی را برای حمله به آنتی‌ژن‌ها یا پادگن‌های سلول‌های سرطانی بسازد. برای طراحی این درمان سفارشی، نمونه تومور بیمار برداشته می‌شود و دی‌ان‌ای آن را توالی‌یابی می‌کنند که هوش مصنوعی نیز در این فرآیند نقش دارد.

داده‌های فاز ۲ نشان داد که احتمال مرگ یا بازگشت سرطان بعد از سه سال در افراد مبتلا به ملانوم‌های پرخطر که همراه با ایمونوتراپی کیترودا تزریق شده بودند در مقایسه با افرادی که فقط کیترودا دریافت کردند، تقریباً نصف (۴۹%) بود.

نحوه استفاده این واکسن برای بیماران به این صورت است که ۱ میلی گرم از واکسن MRNA را هر سه هفته برای حداکثر ۹ دوز و ۲۰۰ میلی گرم کیترودا هر سه هفته (حداکثر ۱۸ دوز) برای حدود یک سال دریافت می‌کنند.

تاریخچه تولید واکسن «ام‌آر‌ان‌ای»
تولید «ام‌آر‌ان‌ای» و تزریق آن در بدن بیش از سی سال قدمت دارد. ساخت واکسن معمولا ده تا پانزده سال طول می‌کشد، اما با همه‌گیری کرونا، فرآیند تولید واکسن شتاب گرفت و به لطف پژوهش‌هایی که پیشتر بر روی سرطان انجام شده بود، یک سال بیشتر طول نکشید. همین، پژوهشگران را تشویق کرد تا امیدوارانه به تولید این واکسن‌ها برای درمان و پیشگیری از دیگر بیماری‌ها از جمله سرطان ادامه دهند.

دو نوع واکسن پیشگیری از سرطان وجود دارد که توسط سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا تأیید شده‌اند؛ واکسن «اچ‌پی‌وی» که از فرد در برابر ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) محافظت می‌کند. اگر این ویروس برای مدت طولانی در بدن بماند، می‌تواند باعث ایجاد برخی از انواع سرطان شود.

واکسن دیگر «هپاتیت بی» است که از فرد در برابر این ویروس که می‌تواند باعث سرطان کبد شود محافظت می‌کند.

واکسن‌هایی که سرطان را درمان می‌کنند از روشی درمانی به نام ایمونوتراپی بهره می‌برند که کارشان تقویت و آموزش سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با سرطان است. پزشکان به افرادی که سرطان دارند واکسن درمانی می‌دهند تا هر سلول سرطانی را که پس از پایان درمان در بدن باقی مانده است از بین ببرند و یا از رشد یا گسترش تومور جلوگیری کنند.

دیگر خبرها

  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد