Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن طاهری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تکاب در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، گفت: شهرستان تکاب با ۳۵۰ هزار واحد دامی و ۴۵۰۰ بهره بردار یکی از قطب‌های تولید گوشت قرمز و لبنیات در استان آذربایجان غربی است.

طاهری افزود: امسال به دلیل شرایط جوی و کمبود نزولات آسمانی در شهرستان با کمبود علوفه مواجه شده ایم و این امر باعث شده تا دامداران عزیز به تهیه نهاده‌های دامی رو آورند و همین علت باعث شلوغی مراکزچهار گانه توزیع نهاده‌های دامی در تکاب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: علاوه بر ورود سهمیه بیشتر و سرعت دهی به این امر همچنان مشکل کمبود نهاده‌های دامی در تکاب مشهود است و انتظار می‌رود مسؤلان استانی در اختصاص سهمیه‌ای افزون بر سهمیه‌های فعلی مشکل دامداران در این زمینه را مرتفع سازند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تکاب در ادامه افزود: از بهمن سال گذشته تا کنون در شهرستان تکاب ۷۵۰۰ راس دام سنگین و ۱۸۵ رأس دام سبک از طرف پیمانکاران پلاک کوب، پلاک کوبی شده و توسط امور دام جهاد کشاورزی رصد پایش و نظارت شده است.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تخت سلیمان تکاب تکاب آذربایجان غربی ارومیه نهاده های دامی شهرستان تکاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۴۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی قیروکارزین گفت: میانگین برداشت در هر هکتار ۲۰ تا ۲۵ تن است و پیش بینی می شود بیش از ۵ هزار تن خیار سبز از زمین‌های کشاورزی این شهرستان برداشت شود.

حیدری افزود: بیش از ۹۰ درصد محصول تولید شده برای تهیه خیار شور و مابقی برای مصارف دیگر استفاده می شود.

مدیر جهاد کشاورزی بیان داشت: برای صرفه جویی در مصرف آب، کاشت این محصول به صورت نواری است که ۵۰ درصد در مصرف آب صرفه جویی می‌شود.

حیدری افزود: برداشت خیار سبز تا پایان خرداد ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند