Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- وزیر بهداشت با بیان اینکه واکسن فخرا اثربخشی خوبی دارد، گفت: به واکسن‌های داخی اعتماد کامل داریم و بهترین راه مقابله با کرونا هم واکسیناسیون است.
به گزارش خبرگزاری آریا، دکتر بهرام عین اللهی در مراسم فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن فخرا و صدور مجوز مصرف اضطراری واکسن فخرا که در سالن ولایت ورزشگاه سازمان صنایع دفاع برگزار شد؛ گفت: تولیدات واکسن در پنج مرکز مانند انیستیتو، سیناژن و برکت انجام می‌شود و واکسن فخرا از اثربخشی خوبی برخوردار است و یکی از واکسن‌های خوب محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر بهداشت گفت: ما به واکسن‌های داخلی اعتماد کاملی داریم و رهبری معظم از واکسن داخلی استفاده کرده اند و با افتخار می‌گویم که ما بهترین واکسن‌ها را تولید می‌کنیم.
دکتر عین اللهی گفت: بهترین راه مقابله با کرونا انجام واکسیناسیون در کشور است.

فخرا، از واکسن های با کیفیت و موثر مقابله با کروناست
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: اطمینان می‌دهم که فخرا یکی از واکسن‌های باکیفیت بالا و موثر است.
دکتر بهرام عین اللهی در مراسم آغاز مرحله سوم کارآزمایی بالینی واکسن فخرا، افزود: برای ما افتخار بزرگی است که مقام معظم رهبری از واکسن ایرانی استفاده کردند.
مدیر پروژه واکسن فخرا گفت: با توسعه ظرفیت کارخانه تولید واکسن فخرا به تولید 5 میلیون دز واکسن در ماه خواهیم رسید که این ظرفیت از آبان ماه وارد مدار تولید می شود.
دکتر احمد کریمی مدیر پروژه واکسن فخرا گفت: از مرداد ماه سال جاری قابلیت تولید یک میلیون دز واکسن در ماه را پیدا کردیم و الان این مقدار واکسن تولید و در انبارها ذخیره می شود و پس از اخذ  مجوز های لازم، تقدیم وزارت بهداشت خواهد شد.
مدیر پروزه واکسن فخرا تصریح کرد: زیر ساخت تولید یک میلیون دز واکسن در ماه فراهم شده است و همانگونه که در بازدید وزیر محترم دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح مطرح شد با تکمیل کارخانه ساخت واکسن فخرا، توسعه ظرفیت تولید به 5 میلیون دز در ماه خواهد رسید و امیدواریم که این ظرفیت از آبان ماه وارد مدار شود.
وی در خصوص ثبت نام برای مرحله سوم کارآزمایی بالینی گفت: سایت ثبت نام ما از دو روز پیش شروع به ثبت نام کرده و ما در سایت  fakhravac.ir  پذیرای هموطنان عزیزی خواهیم بود که در فاز سوم کارآزمایی بالینی شرکت خواهند کرد.
وی تصریح کرد: هر فردی که در این فاز شرکت کند حتما واکسن دریافت خواهد کرد و افراد یکی از واکسن های فخرا یا سینوفارم را دریافت خواهند کرد که ما این واکسن ها را با هم مقایسه می کنیم.

تولید واکسن فخرا با تلاش‌های شهید فخری زاده و همکارانش به ثمر نشست
وزیر دفاع گفت: کار تحقیقاتی و مبارزه با ویروس کرونا از سال 98 با تلاش‌های شهید فخری زاده و همکاران ایشان آغاز شد و امروز به مرحله تولید و تزریق رسیده است.
امیر محمدرضا قرائی آشتیانی صبح امروز در مراسم آغاز فاز سوم کارآزمایی بالینی و صدور مجور مصرف اضطراری واکسن ایرانی فخرا با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تشکر از حمایت‌های وزرت بهداشت گفت: نیرو‌های مسلح و وزارت دفاع در راستای ماموریت‌های ذاتی که دارند در جهت مواجهه با تهدیدات به ویژه توسعه سلامت دفاعی و پدافند زیستی گام‌های خوبی را برداشتند.
وی ادامه داد: امروز موفق شدیم واکسن فخرا را ثمر برسانیم.
امیر آشتیانی گفت: ظرفیت تولید واکسن فخرا در پاییز به پنج میلیون دز در ماه خواهد رسید و تا پایان سال بیست میلیون دز واکسن را تحویل وزارت بهداشت می‌دهیم.
امیر محمدرضا آشتیانی در مراسم کارآزمایی بالینی واکسن فخرا و صدور مجوز مصرف اضطراری واکسن فخرا که در سالن ولایت ورزشگاه سازمان صنایع دفاع برگزار شد، افزود: وزارت دفاع در زمینه توسعه پدافند زیستی که کشور‌ها را تهدید خواهد کرد اقدامات درخشانی انجام داده و تولید واکسن فخرا در راستای همین موضوع بوده است.
وی با اشاره به اینکه تا پایان سال بیست میلیون واکسن را تحویل وزارت بهداشت می‌دهیم، گفت: در مرحله اول واکسن فخرا به 135 نفر، در مرحله دوم به 500 نفر تزریق شد و در فاز سوم به 40 هزار نفر واکسن فخرا تزریق می‌شود. پلتفرم واکسن فخرا از نوع ویروس کشته شده است و ظرفیت تولید واکسن در پاییز به پنج میلیون دز در ماه خواهد رسید.
امیر آشتیانی گفت:در مرحله دوم نیمی ازداوطلبان واکسن و بقیه افراد واکسن نما را دریافت کرده اند و در مرحله سوم نیمی از داوطلبان واکسن فخرا و بقیه واکسن دیگری با پلتفرم مشابه واکسن فخرا را دریافت خواهند کرد.


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: واکسن فخرا سوم کارآزمایی بالینی کارآزمایی بالینی تولید واکسن فخرا میلیون دز واکسن وزیر بهداشت فاز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۴۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان ۸۰۰ پهپاد «وکتور» دیگر به اوکراین می‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، رسانه‌های آلمانی اعلام کردند که دولت اوکراین جدیداً درخواست تحویل بیش از ۸۰۰ پهپاد شناسایی «وکتور» از آلمان شده است.

به نوشته اشپیگل هفته پیش رییس شرکت سازنده این پهپاد به همراه رییس و معاون امور اقتصادی به کی‌یف سفر کردند و در جریان این دیدار مقامات اوکراینی تمایل خود را برای پهپادهای شناساسی وکتور اعلام کردند و در خواست خود را به وزارت دفاع آلمان ارائه دادند.

پیش از این اعلام شده بود که شرکت سازنده این پهپاد یک کارخانه تولید پهپاد و مرکز توسعه را در اوکراین تأسیس کرده است. گفته می‌شود این شرکت قصد دارد در دو سال آیندده شش میلیون یورو در زمنیه تأسیسات تولید این پهپاد در اوکراین سرمایه‌گذاری کند.

این شرکت آلمانی از می ۲۰۲۲ پهپادهای وکتور را در اختیار ارتش اوکراین قرار می‌دهد. تاکنون بیش از ۲۱۰ پهپاد از این پهپادها تحویل ارتش اوکراین داده شده که یک‌سوم آنها منهدم شدند. قرار است تا پایان سال میلادی بیش از ۵۰۰ پهپاد دیگر از این نوع به اوکراین تحویل داده شود.

به گفته این شرکت، افزایش ظرفیت تولید باعث افزایش تعداد ساخت پهپادها تا ۱۰۰۰ پهپاد در سال می شود. بر اساس گزارش روزنامه اقتصادی پراودا اوکراین، پهپاد وکتور می تواند به صورت عمودی بلند شود و فرود بیاید و دارای یک موتو کم‌صداست.

شرکت سازنده این پهپاد( Quantum Systems) در سال ۲۰۱۵ تاسیس شد و دفتر مرکزی آن در مونیخ آلمان قرار دارد. دفاتری در آمریکا، استرالیا و اوکراین هم دارد.

کد خبر 6090860

دیگر خبرها

  • پایان فصل بیست و یکم لبران جیمز؛ چه سرنوشتی در انتظار پادشاه است؟
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تحویل نه هزار واحد مسکونی تا پایان سال
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • زمان پایان لیگ بیست و سوم مشخص شد + برنامه بازی ها
  • آلمان ۸۰۰ پهپاد «وکتور» دیگر به اوکراین می‌دهد
  • تحویل واحدهای مسکن ملی به متقاضیان تا پایان امسال
  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی