Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تأمین مالی تهیه تبلت دانش‌آموزی گفت: در سال جدید تحصیلی با توجه به تراکم جمعیت و زیرساخت‌های بهداشتی در هر منطقه متفاوت خواهد بود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا کاظمی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش سراسر کشور با موضوع پروژه مهر و بازگشایی مدارس اظهار کرد:  علی‌رغم تلاش‌های فراوان، همچنان چالش‌های آموزش و پرورش بسیار زیاد است؛ لذا زمانی می‌توانیم به توفیقات و اهداف تعلیم و تربیت دست پیدا کنیم که مشکلات حل شود و این موضوع نیازمند حمایت ملی و تمام قد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاظمی با تشریح برخی مشکلات آموزش و پرورش ادامه داد: تا زمانی که سلامت جسمی و روانی دانش‌آموزان را تأمین نکنیم در حوزه دستیابی به اهداف تعلیم و تربیت مشکل اساسی داریم. زمانی می‌توانیم به توفیقات و اهداف تعلیم و تربیت دست پیدا کنیم که این مشکلات تأمین و حل شود این موضوع نیازمند حمایت ملی و تمام قد دارد.

نیروی انسانی بزگ‌ترین چالش 

وی افزود: «کفایت در کمیت و صلاحیت نیروی انسانی» بزرگ‌ترین چالش آموزش و پرورش است و «عدم کفایت منابع مالی» از دیگر از چالش‌های این دستگاه عظیم است ساختار برنامه درسی حافظه محور و دانش محور است و  نیازمند تحول عمیق و بنیادین در این حوزه هستیم تا «تربیت محور» شود.

کاظمی گفت: «بی‌ثباتی درمدیریت» یکی دیگر از چالش‌های بزرگ آموزش و پرورش است چنانچه طی  8 سال،  5 وزیر تغییر می‌کند و تغییر یک مدیر تا کف مدرسه پیش می‌رود، این یکی از عوامل عدم موفقیت آموزش و پرورش در تحقق اهداف است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش «ثبات مدیریت»را عامل موفقیت آموزش و پرورش دانست و اضافه کرد: «نبود نظام ارزشیابی تربیتی مطلوب»، «توزیع نامتعادل تجهیزات و فضاهای آموزشی»، از دیگر چالش‌های آموزش و پرورش است.

کاظمی با تأکید بر تمرکز بر موضوع بازگشایی مدارس، خاطرنشان کرد: مسائل در سه بخش تقسیم بندی می‌شود، در حوزه نیروهای انسانی، بحث «تأمین از طریق نیروهای خرید خدمات» و «حق‌التدریس» مهم است. موضوع «خدمتگزاران» و «نیروهای قرآنی»، به‌کارگیری نیروهای دانشگاه فرهنگیان نیز باید بررسی شود.

وی افزود: در بخش مالی و تجهیزاتی نیز بخش «پاداش»، «حق‌التدریس» و «فوق‌العاده ویژه»، باید اولویت‌بندی شود. در حوزه تجهیزات نیز «توزیع تبلت در مدارس» باید در اولویت باشد.

تأمین مالی تهیه تبلت دانش‌آموزی

سرپرست وزارت آموزش و پرورش از تأمین منابع مالی تهیه تبلت دانش‌آموزی و ابلاغ آن تا هفته آینده به استان‌ها خبر داد و افزود: در سال جدید تحصیلی «نسخه جدید شبکه شاد» راه‌اندازی  می‌شود. 

اینترنت شاد همچنان رایگان 

وی با اشاره به تأکید رئیس جمهور در خصوص اینترنت شاد گفت:  «اینترنت مورد استفاده معلمان» و «دانش‌آموزان» در شبکه شاد همچنان رایگان خواهد بود.

کاظمی بر تک صدایی بودن خبرهای مربوط به بازگشایی مدارس تأکید کرد و گفت: در فرصت باقیمانده تا مهرماه، با تدوین بسته بازگشایی مدارس و اقناع افکار عمومی، تلاش کنیم این تک صدایی را ایجاد کنیم.

وی تقدم ذاتی سلامت در بازگشایی مدارس را یک اصل مهم دانست و تصریح کرد: کفایت اقناع جامعه و خانواده‌ها نیز یک اصل مهم دیگر است، اصل «عدالت در تأمین فرصت‌های آموزشی با رویکردهای اقتضایی» نیز باید مدنظر باشد. اصل «انعطاف و تفاوت‌های جغرافیایی متناسب با کرونا»، «اصل تدریجی بودن حضور دانش‌آموزان در فضای آموزش و پرورش» و اصل «نظارت نزدیک و میدانی در قالب ایجاد یک شبکه بزرگ و مویرگی تا دل مدرسه» نیز از دیگر اصول مهم قابل توجه است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش، اصل «تمرکززدایی» را یک اصل مهم دانست و افزود: استان‌ها باید مانور بازگشایی را تدوین کنند. آغاز سال تحصیلی از اول مهرماه و بازگشایی در قالب الگوی تدوین شده خواهد بود. توجه به واکسیناسیون مخاطبان آموزش و پرورش نیز باید در دستور کار باشد.

وی خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی برای زنگ آغاز سال تحصیلی بسیار مهم است که باید در لایه‌های استانی، منطقه‌ای و مدرسه‌ای اتفاق بیافتد. در کنار «نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی»، «نواختن زنگ نماز، ایثار و مقاومت» نیز باید در دستور کار باشد.

کاظمی همچنین «نهضت تکریم‌ معلمان در گفتار و رفتار» را مهم برشمرد و تصریح کرد: بسته سیاستی «آسیب‌های اجتماعی» از سوی معاونت پرورشی و فرهنگی را تدوین و به استان‌ها ابلاغ کردیم. دوره آموزشی برای «آیین‌نامه اجرایی مدارس» نیز باید تدوین شود که نیازمند برگزاری دوره‌های مختلف است.

وی درباره الگوی بازگشایی مدارس گفت: در این الگو سه مسیر را دنبال خواهیم کرد: «مدرسه تلویزیونی ایران» به عنوان مکمل، «فضای مجازی و شبکه شاد» به عنوان مهم‌ترین ریل با پوشش حداکثری که سال تحصیلی با آن آغاز می‌شود، «آموزش حضوری آرام و تدریجی» که به عنوان گام سوم مطرح است.

آموزش حضوری در مدارس روستایی

سرپرست وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: آموزش در مدارس کم‌جمعیت روستایی و عشایری که سال گذشته نیز حضوری بوده  و دسترسی به فضای مجازی ندارند، امسال نیز به شیوه حضوری خواهد بود.

وی ادامه داد:  آموزش در مدارس با جمعیت متوسط به صورت ترکیبی خواهد بود و ساعات آموزشی نصف حضوری و نصف مجازی خواهد بود. البته این موضوع 15 روز بعد از اتمام واکسیناسیون پیگیری می‌شود.

کاظمی تصریح کرد: در گام سوم مدارس با تراکم بالا و پرجمعیت است که در صورت مهیا بودن زیرساخت‌ها با گروه‌بندی دانش‌آموزان و حضور یک روز در میان و حضور حداقلی، آموزش‌ها حضوری خواهد شد. 

وی افزود:  هرچند واکسیناسیون دانش‌آموزان 12 تا 18 سال در دستور کار است، اما واکسیناسیون دانش‌آموزان شرط بازگشایی مدارس نیست بلکه به هر میزان که بشود پروتکل‌ها را رعایت کرد، می‌توان مدارس را بازگشایی کرد، لذا  به طور کلی بازگشایی مدارس در سال جدید تحصیلی با توجه به تراکم جمعیت و زیرساخت‌های بهداشتی در هر منطقه متفاوت خواهد بود و در این زمینه نیز تفویض اختیار خو اهد شد.

دانش‌آموزان پایه هفتم از مهر امسال می‌توانند آلمانی و فرانسوی بخوانندزنگ خطر "سقوط سواد" نسل آینده ایران!/ "آموزش مجازی" بلای جان دانش‌آموزان!دانش‌آموزان از آبان به‌تدریج به استقبال آموزش‌ حضوری می‌روند/ زوج و فرد شدن کلاس‌های درس

انتهای پیام /

منبع: تسنیم

کلیدواژه: علیرضا کاظمی آموزش مجازی مدارس دولتی دانش آموزان علیرضا کاظمی آموزش مجازی مدارس دولتی دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش بازگشایی مدارس دانش آموزان سال تحصیلی تبلت دانش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۴۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا رضایی، در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر کرمان با بیان اینکه طی ۲ سال اخیر بیش از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام در استان کرمان به بهره‌برداری رسیده و ۱۰۳ مدرسه جدید در حال ساخت است گفت: کسب رتبه‌های دو رقمی توسط دانش آموزان کرمانی در کنکور ۱۴۰۲، رشد ۱۰۰ درصدی داشته است و بر اساس اعلام وزارت آموزش و پرورش آموزش و پرورش استان کرمان در تمام حوزه جز استان‌های برتر کشور است.

وی با تبریک هفته گرامیداشت مقام معلم و اشاره به دیدار معلمان در روز معلم با مقام معظم رهبری افزود: با توجه به عملکرد خوب آموزش و پرورش در دولت سیزدهم، خوشبختانه مقام معظم رهبری رضایت داشتند.

وی اجرایی سازی سند تحول بنیادین را مهمترین مطالبه مقام معظم رهبری در چند سال اخیر دانست و افزود: بر اساس این سند آموزش و پرورش به دنبال تربیت انسان تمام ساحتی و در تراز نظام جمهوری اسلامی ایران است.

رضایی، با اشاره به توجه ویژه و تاکید مقام معظم رهبری بر فعالیت‌های پرورشی و تربیتی گفت: خوشبختانه فعالیت‌های پرورشی و تربیتی در رأس برنامه‌های آموزش و پرورش کشور است هرچند که در زمانی دنبال حذف این معاونت بودند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به فعالیت بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ روحانی در مدارس استان بر اساس تفاهم نامه منعقد شده با حوزه علمیه گفت: استان کرمان در این زمینه بعد از استان قم رتبه دوم کشوری را به خود اختصاص داده است.

رضا رضایی با اشاره به کسب رتبه اول آموزش و پرورش استان در زمینه اعزام دانش آموزان به اردوهای راهیان نور خوزستان از اعزام بیش از ۵ هزار دانش آموز به اردوهای راهیان نور در سال تحصیلی جاری خبر داد.

‌وی با اشاره به ضرورت هدایت دانش آموزان به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار دانش اظهار کرد: برای هدایت بیش از ۵۰ درصد دانش آموزان دوره متوسطه دوم به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش در آموزش و پرورش استان برنامه ریزی شده و تأسیس هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش جوار کارخانه‌ای در دستور کار ماست.

رضایی شرط ورود و استخدام در آموزش و پرورش را قبولی آزمون دانست و افزود: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۰۵ هزار نفر جذب آموزش و پرورش خواهند شد.

‌وی گفت: در تاریخ کشور به خصوص پس از پیروزی انقلاب اسلامی، معلمان نقش و جایگاه ویژه ای در هدایت و راهبری جامعه داشته و در مسائل و موضوعات مختلف مشاوران امین مردم بوده‌اند.

رضایی، بیان کرد: در دوران پس از دفاع مقدس نیز یکی از مراجع اصلی مردم یعنی مرجعی که محل مشورت آنان در تمام مسائل روز جامعه بود، معلمان و فرهنگیان بودند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه معلم نقش کلیدی در نظام اجتماعی دارد، افزود: همه مسؤولان و مردم باید تلاش کنند تا از این اسوه‌های ایثار و فداکاری در جایگاه والای خود تجلیل و تکریم شوند.

رضا رضایی افزود: به همین مناسبت شعار هفته معلم سال جاری "همه ما مدیون تو هستیم، معلم" انتخاب شده و ۴۳ هزار و ۵۱۹ فرهنگی در قالب ۲۹ هزار و ۲۷۰ کلاس درس در ۶ هزار و ۲۰ مدرسه استان کرمان مشغول به فعالیت هستند که قدردان زحمات آنان هستیم.

وی از اجرای طرح رتبه بندی معلمان ویژه ۳۹ هزار فرهنگی در استان کرمان و افزایش ۱۰۰ درصدی حقوق فرهنگیان طی ۲ سال اخیر خبر داد و افزود: پرداخت هزینه‌های درمان، تسهیلات بدون بازپرداخت برای بیماران سخت درمان از جمله اقدامات آموزش و پرورش استان کرمان است.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش استان کرمان در شاخص‌های اختصاصی موفق به کسب رتبه اول کشور و در کل شاخص‌ها رتبه دوم کشور را به دست آورده است تصریح کرد: کسب ۶ رتبه تک رقمی کنکور توسط دانش آموزان کرمانی و کسب رتبه ۲۶ کنکور رشته ریاضی یک دانش آموز در منطقه رودبار جنوب یکی از اتفاقاتی است که در طول تاریخ این منطقه بی نظیر بوده و همچنین رشد ۱۰۰ درصدی رتبه زیر ۱۰۰ در کنکور سراسری از دیگر افتخارات این استان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان، کسب ۱۲۰ مدال رنگارنگ مسابقات کشوری و ۱۰۷ رتبه برتر کشور توسط معلمان و دانش‌آموزان استثنایی در استان کرمان در سال تحصیلی جاری را از دیگر موفقیت‌های این استان برشمرد.

کد خبر 6095745

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • ضرورت تأمین زیرساخت‌ها و ایجاد جاذبه در آموزش و پرورش
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی