Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@23:44:42 GMT

یادداشت| قحطی نان در فشار کرونایی؟!

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۹۵۱۲۵

یادداشت| قحطی نان در فشار کرونایی؟!

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، حمیدرضا دنیادیده در یادداشتی نوشت: این روزها شنیده می‌شود که نانوایان آستارا آردی برای پختن و مردم این شهرستان بندری نیز نانی برای خریدن ندارند. خبری که هم توسط سرپرست فرمانداری آستارا و همچنین نماینده مردم شریف این شهرستان در مجلس شورای اسلامی مطرح شد.

کمبود آرد و نان در شهرستان آستارا که امروز به دغدغه نخست مردم این شهرستان مرزی و البته در شرایط کرونایی تبدیل شده ظاهراً مربوط به الآن نیست چراکه دکتر مرحبا، نماینده مردم این شهرستان در خانه ملت گفته است «سهمیه آرد تخصیص‌یافته در شرایط عادی نیز کفاف ۷۰ درصد جمعیت شهرستان را نمی‌داد و پیش‌ترها کمبود آرد در شهرستان فریاد زده‌شده است»

کمبود آرد و نان امروزه در شهرستان آستارا با جمعیت حدود یک‌صد هزار نفر بحران ثانی را پس از کرونا در آستارا رقم‌زده و این در حالی است که این چالش در شهرستان‌های همسایه وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مسئله کمبود آرد و نان در شهرستان آستارا به نظر می‌رسد ناشی از سوء مدیریت در حوزه توزیع و نظارت باشد وگرنه اگر آرد کافی باشد، نانوایی‌ها هم با همان ظرفیت کار کنند، آیا ممکن است کمبود نان در آستارا با جمعیتی ثابت تا این حد احساس شود؟

به نظر می‌رسد برخی از متولیان امور تأمین آرد و نان و ناظران بر آن‌ها، نان را به نرخ روز می‌خورند و باری ز هر جهت مسؤولند و محتمل بر اساس همین اساس هست که نان جگر‌گوشه‌های گیلان ما در غربی‌ترین شهرستان آجر شده است.

مشکل تأمین آرد و نان در شهرستان آستارا شاید هم به این دلیل باشد که برخی‌ها نانشان در روغن هست و کمبود آن را در شرایطی که تهیه یک کیلو برنج مشقت‌بار هست، احساس نمی‌کنند و چون سیر‌ هستند خبری از گرسنه‌ها ندارند!

افزایش سهمیه آرد به شهرستان آستارا و حتی ویژه در نظر گرفتن این شهرستان به جهت عبور از وضعیت اضطراری کنونی از نیازمندی‌هایی است که باید فوریت در دستور کار قرار بگیرد.

نکته قابل‌تأمل دیگر در مسئله کمبود آرد و نان در شهرستان آستارا احتمالاً وجود تخلفاتی باشد که برخی از خباز‌ی‌‌ها دارند که لازم است اتاق اصناف و اتحادیه مربوطه هرچه سریع‌تر به این موضوع ورود کنند و در صورت بی‌توجهی به تذکرات به مراجع قضایی در پی ترک فعل معرفی شوند.

نانوایی‌ها در آستارا زمانی که آرد کم هست و جمعیت متقاضی تأمین نان زیاد باید به یکدیگر نان قرض دهند نه اینکه مردم شاهد ربودن آرد و نانشان یکی پس از دیگری توسط برخی از نانوایی‌ها باشند و لذت سال‌ها نان پختن و دادن دست مردم را با رفتارهای ناعادلانه و غیرمنصفانه عده‌ای محدود را از دست بدهند.

یادمان نرود نان و دادن آن به دست مردم حرمت دارد و مبادا آه و ناله مردم به‌ویژه مستضعفان و مردمان کم برخوردار در این شهرستان دامن متخلفان را بگیرد و نان عده‌ای سواره باشد و خودشان پیاده!

 انتهای پیام/۳۳۸۹

منبع: فارس

کلیدواژه: قحطی قحطی نان سهمیه آرد نان آستارا آستارا شهرستان مرزی آرد و نان در شهرستان آستارا کمبود آرد و نان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۵۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسابقات چهارده‌گانه قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان با رقابت ۴۲۰ نفر به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان برگزار شد.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در حاشیه مسابقات چهارده‌گانه قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان به وضعیت مربیان پرورشی مدارس و برنامه استخدامی این نیرو‌ها اشاره کرد و گفت: براساس قانون احیای معاونت پرورشی باید هر مدرسه یک مربی داشته باشد.

میکائیل باقری، تعداد مربیان پرورشی را زیر ۵۰ هزار نفر اعلام کرد و خاطرنشان کرد: ۶۰ هزار مربی پرورشی در کشور کم داریم که امسال قرار است براساس ماده ۲۸ حدود ۱۱ هزار مربی جذب کنیم.

وی متذکر شد: با وجود این تعداد جذب در مقایسه با بازنشستگان امسال باز کمبود داریم که در این راستا وزیر آموزش و پرورش دنبال راه‌اندازی پردیس ویژه معلم پرورشی است که همه‌ساله حداقل تعدادی را جذب کنند تا کمبود‌ها جبران شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان هم در حاشیه این مراسم به خبرنگار آنا گفت: کلام نورانی خدا، دستورالعمل جاودانی سعادت بشر و حلقه اتصال تمام مسلمین جهان است و در شرایطی که مسلمین در برابر هجوم بی‌رحمانه دشمنان احتیاج به اتحاد و همبستگی دارند، بهترین راه این است که همگی گرد قرآن جمع شوند.

محمد رستم‌پور اضافه کرد: این همان حبل‌الله و رشته محکم الهی است که تمام دل‌ها را به هم مربوط می‌کند و در آیه شریفه ۱۰۳ سوره آل‌عمران به آن دعوت کرده و می‌فرماید: «وَاعْتَصِمُوابِحَبْلِاللَّهِجَمِیعًاوَلَاتَفَرَّقُوا» اعتصام به حبل‌الله همان تمسک عمومی به تعلیمات این کتاب بزرگ است، این همان نور و هدایتی است که در آیات ۱۵ و ۱۶ سوره مائده به آن اشاره کرده و می‌فرماید: «قَدْ جَاءَکُمْ مِنَ اللَّهِ نُورٌ وَ کِتَابٌ مُبِینٌ یَهْدِی بِهِ اللَّهُ مَنِ اتَّبَعَ رِضْوَانَهُ سُبُلَ السَّلَامِ وَ یُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ بِإِذْنِهِ وَ یَهْدِیهِمْ إِلَىٰ صِرَاطٍ مُسْتَقِیمٍ.»

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ارسنجان هم در حاشیه این مراسم در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا مطرح کرد: ارسنجان با همکاری فرمانداری، دانشگاه آزاد و سایر ارگان‌ها میزبان مسابقات چهارده‌گانه قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان شهرستان‌های بختگان، نی‌ریز، استهبان و ارسنجان است.

سید اکبر کاظمی ادامه داد: این مسابقات در سطح آموزشگاه بین تمامی دانش‌آموزان برگزار شده که ۴۲۰ نفر آنها از شهرستان‌های بختگان، نی‌ریز، استهبان و ارسنجان به این مرحله راه‌ یافتند که امروز به رقابت خواهند پرداخت.

وی با اشاره به حضور داوران ملی و بین‌المللی در این دوره از مسابقات در شهرستان ارسنجان مطرح کرد: مسابقات در رشته‌های فهم قرآن، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، احکام، انشای نماز و گفتمان مهدوی با حضور دانش‌آموزان دختر و پسر در مقاطع متوسطه اول و دوم برگزار می‌شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ارسنجان در توضیح رشته مربوط به گفتمان مهدوی، گفت: دانش‌آموزان با شبهات مهدوی آشنا می‌شوند و در این مسابقات به صورت گروهی با ایجاد شبهه و پاسخگویی به شبهه به مرحله بالاتر صعود می‌کنند.

کاظمی، موفقیت کشور را در گرو موفقیت آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: کشوری قوی خواهد بود که آموزش و پرورشی قوی داشته باشد.

سروستان میزبان مسابقات قرآنی دانش‌آموزان

بیش از ۴۰۰ دانش‌آموز از شهرستان‌های فسا و سروستان در مسابقات قرآنی با یکدیگر رقابت می‌کنند.

مدیر آموزش و پرورش سروستان هم خاطرنشان کرد: مسابقات قرآن سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت با حضور دانش‌آموزان فسا، شیبکوه، ششده و قره‌بلاغ در سروستان برگزار می‌شود.

مجتبی فرهادی افزود: بیش از ۴۳۰ دانش‌آموز در رشته‌های قرائت، حفظ، ترتیل، نهج‌البلاغه و اذان در این شهرستان باهم رقابت می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زنگ خطر کمبود «آب» در شاهرود/ اهمیت بیش از پیش حفظ «شاهوار»
  • بوی خون و تعفن در میدان بهمن | وجود کابلهای فشار قوی مردم اطراف راه آهن را آزار می دهد
  • نصب شیر آلات تنظیم فشار در روستای توتک شهرستان مروست
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • مجموعه دفتر یادداشت روزانه داستایوفسکی به چاپ سوم رسید
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • رفع مشکل کمبود فشار آب در مناطق کوی دانشگاه شهرستان نقده
  • آزمون نهایی طرح ملی «زندگی با آیه ها» در آستارا برگزار شد
  • وزیر خارجه اردن: حماس آتش جنگ غزه را روشن نکرد
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری