Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت معدن وتجارت هرمزگان با تاکید بر استفاده حداکثری از ظرفیت کارخانجات کشتی سازی در این استان گفت: واردات شناور‌های فایبر گلاس و تجهیزات فراساحلی که توانایی ساخت آن در کشور وجود دارد، ممنوع است. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام شاتا، خلیل قاسمی با تاکید بر اینکه استان هرمزگان در زمینه‌های ساخت و تعمیر شناور‌ها و دیگر صنایع مرتبط حرف نخست را می‌زند، در خصوص واردات شناور‌های فایبر گلاس گفت: با توجه به ظرفیت‌های تولیدی در استان واردات شناور‌های فایبر گلاس تا ظرفیت ۱۰۰ هزار تن (DWT) و تجهیزات فراساحلی که توانایی ساخت آن در استان و کشور وجود دارد، ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قاسمی ممنوعیت این واردات این نوع شناور را رونق بخشی به این صنعت در استان دانست و بیان داشت: این ممنوعیت موجب گسترش کار در این زمینه خواهد شد.

رئیس سازمان صمت استان هرمزگان افزود: درحال حاضر ۴۷ واحد شناورسازی در زمینه ساخت و تعمیر انواع کشتی‌های فلزی و فایبرگلاس در استان فعالیت دارند که این واحد‌های شناورسازی برای بیش از پنج هزار نفر در هرمزگان شغل ایجاد کرده است.

وی در پایان تصریح کرد: استفاده حداکثری از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های کارخانجات کشتی سازی در استان الزامی بوده و واردات کلیه شناور‌ها و سکو‌های دریایی طبق اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، ممنوع است.     بیشتر بخوانید: سازمان شیلات ایران خواستار همگرایی بین المللی برای تشکیل کنوانسیون دریای عمان و خلیج فارس شد

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی شناورهای صیادی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی شناورهای صیادی شناور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۶۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از آماده افتتاج شدن ۱۳ هزار میلیارد تومان پروژه توسعه دریامحور و مذاکره ساخت کشتی برای کوبایی‌ها خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی‌اکبر صفایی با اشاره به عملکرد سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه توسعه دریا محور اظهار کرد: سال گذشته 100 هزار میلیارد تومان شامل 50 هزار میلیارد تومان از منابع دولت و 55 هزار میلیارد تومان توسط بخش خصوصی برای پروژه‌های عمرانی و زیربنایی در بنادر کشور سرمایه‌گذاری شد.

وی ادامه داد: 13هزار میلیارد تومان از این حجم از سرمایه‌گذاری، آماده افتتاح شده است.

وی با اشاره به تأکید رئیس جمهوری بر توسعه تجارت خارجی با کشورهای همسایه افزود: تعاملات حمل‌ونقل دریایی با کشور ونزوئلا از گذشته تا امروز ادامه دارد و با سایر کشورهای حوزه آمریکای جنوبی به صورت موردی انجام می‌شود.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: صنعت کشتی‌سازی ایران در سطح جهانی مورد توجه است و به طور مثال ونزوئلا سفارش ساخت سه فروند کشتی 90 هزار تنی داشت که توسط مهندسان توانمند کشورمان انجام و تحویل شد.

صفایی بیان کرد: مذاکراتی در زمینه ساخت کشتی با کشور کوبا نیز انجام شده که امید است از توان داخلی در این حوزه برای ساخت کشتی‌های مورد نیاز کشورهای آمریکای جنوبی به خوبی استفاده کنیم. در زمینه تجارت دریا برد با کشورهای حوزه دریای خزر نیز با دستیابی به رکورد حدود 9 میلیون تن، 30 درصد رشد ثبت شده که عمدتاً با کشورهای روسیه و قزاقستان بوده‌ است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رقابت چین و هند برای نفوذ به بخش انرژی سریلانکا
  • اراضی نهضت ملی مسکن برای ۴۰ هزار متقاضی در شهر پرند هنوز تامین نشده است
  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد
  • کشف ۱۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در دو شناور صیادی
  • موافقت با درخواست کوبا برای استفاده از کشتی‌های ایرانی
  • استقرار شناور یدک‌کش بُرنا در حوضچه بندر جاسک
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • ‌ساخت زورخانه بزرگ مرکزی شیراز
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی